bobk56 Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 Kdo od tukaj mogoče prodaja ta motor ?
Ni3ous Objavljeno Julij 27, 2011 Opozori Objavljeno Julij 27, 2011 Joj kako zelo se strinjam. Sam imam 191cm in sem totalno zaljubljen v izgleda naked motorjev, ampak so mi VSI ampak res VSI premajni. Tako da zdaj kupujem TD850/900. ŠKODA. B King bi tule bil odgovor. Ali pa pogojno tut BAndit 1200 ali 1250. Tut ni majhen, kot te nove frače.
bobk56 Objavljeno Avgust 9, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2011 Kaj pomeni če je šipca za pregled olja na desni strani motorja bele barve. Olje drugače zgleda ok. Steklo zgleda nekako tako, kot če bi belo plastiko prepognil pa na tistem mestu postane bele barve. (pa ni celo steklo takšne barve) Motor je drugače letnik 2009, vžge iz prve, izgleda dobro ohranjen, samo tole me malo moti, ker me asociira na "vodo v motorju". Čeprav kot sem rekel, olje zgleda ok in je ta bela barva samo na šipi. Ima kdo kakšno idejo?
bobk56 Objavljeno Avgust 11, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2011 Nekam hudo malo odgovorov sem dobil Kaj, a vas je tako malo ?
Scarabeo 500 Objavljeno Avgust 11, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2011 Nekam hudo malo odgovorov sem dobil Kaj, a vas je tako malo ? Ugotovil si že sam, jaz sem enakega mnenja. Mogoče je olje na novo nalito, pa še ni opazno. Če bi ga jaz kupoval, ga ne bi kupil. Moje mnenje, ki pa je laično. LP Scarabeo
Ice Objavljeno Avgust 11, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2011 cist tako malo v temo........... mogoce je dolival drugacno olje, kot je bilo noter? mineralno/sintetika mesal?
bobk56 Objavljeno Avgust 11, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2011 (popravljeno) Zdaj sem malo bral po drugih forumih pa pravijo da ni panike in da se jim to dogaja, ko motorji stojijo dlje časa. Naj bi bil nek kondenz in da izgine ko se nekaj časa voziš ... Recimo že na prvem linku, ki ga google vrne: http://www.google.si/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=registracija+motorja#sclient=psy&hl=sl&source=hp&q=milky+sight+glass+suzuki+gsr&pbx=1&oq=milky+sight+glass+suzuki+gsr&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=8008928l8017300l3l8017377l32l28l2l0l0l0l535l4410l2.17.6.5-1l26l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=2e3d7739118824ce&biw=1680&bih=916 Popravljeno Avgust 11, 2011. Popravil bobk56
bobk56 Objavljeno Avgust 12, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2011 (popravljeno) Sem poslikal tole steklo in zgleda takole: Zanima me pa še nekaj. Dvignil sem sedež in na teh nosilcih (oz nisem prepričan kaj je to) sem opazil rjo. Zaradi česa bi ta rja nastala ? Kot da je barva popokala zaradi kakšne obremenitve ? Morda se tukaj našravfa kakšen nosilec za kovček ? Na tej zadnji sliki se vidi tudi prva pomoč, ki sem jo nekako poskušal vstaviti noter, pa mi ni jasno kako jo vi spravite pod sedež Popravljeno Avgust 12, 2011. Popravil bobk56
shark90 Objavljeno Avgust 12, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2011 Sem poslikal tole steklo in zgleda takole: Zanima me pa še nekaj. Dvignil sem sedež in na teh nosilcih (oz nisem prepričan kaj je to) sem opazil rjo. Zaradi česa bi ta rja nastala ? Kot da je barva popokala zaradi kakšne obremenitve ? Morda se tukaj našravfa kakšen nosilec za kovček ? Na tej zadnji sliki se vidi tudi prva pomoč, ki sem jo nekako poskušal vstaviti noter, pa mi ni jasno kako jo vi spravite pod sedež tako šipico za olje sem tudi jaz včasih imel.. ampak mislim da vedno ko sem motor zakurblal ko je dlje časa stal.... saj če olje zagreješ potem ni več tega, mislim da to ni nič takšnega.. me pa moti druga slika. nosilec za kovček pride pritrjen bolj zadaj, zakaj pa je tukaj rja pa bi blo dobro preverit. kaj je zadnji del vredu raven? malo še preveri druge dele motorja, kakšne malenkosti, da ni bil motor kje razbit. glede prve pomoči pa mislim da je odvisno katero imaš, jaz imam iz louisa in mislim da je najmanjša, gre pa na tesno noter vendar gre
bobk56 Objavljeno Avgust 12, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2011 Motor zgleda res nov, nobeden šraf ni bil vrten (če bi jih vrteli bi se to opazilo na njih), izpušne cevi so ravne, prav tako katalizator. Vse plastike tudi ... Ima še nalepke gor na keslu in levo spodaj na swingarmu pod ketno ... Res mi ni jasno kaj je z to rjo / odpadlo barvo ... Bom kasneje dodal še kakšno sliko.
babilon Objavljeno Avgust 12, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2011 Sem poslikal tole steklo in zgleda takole: Zanima me pa še nekaj. Dvignil sem sedež in na teh nosilcih (oz nisem prepričan kaj je to) sem opazil rjo. Zaradi česa bi ta rja nastala ? Kot da je barva popokala zaradi kakšne obremenitve ? Morda se tukaj našravfa kakšen nosilec za kovček ? Na tej zadnji sliki se vidi tudi prva pomoč, ki sem jo nekako poskušal vstaviti noter, pa mi ni jasno kako jo vi spravite pod sedež Na mojemu tudi malo rja ven tolče vendar ne ravno na istem mestu. Mene ne moti :evilgrin:
bobk56 Objavljeno Avgust 12, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2011 kateri letnik pa imaš ? Slišal sem da suzukiji ne slovijo ravno po super finishu, ter da opaziš takšne zadeve. Vendar me "malo skrbi" čemu ravno na tem mestu. Drugač mi je za rjo pod sedežem vseeno Me je pa presenetilo še nekaj; namreč ko sem dvignil sedež in ga pogledal iz spodnje strani me je presenetilo kako po domače je ta sedežna prevleka pripeta z običajnimi "klamfami" oz s tem orodjem: Je pri vas enako ?
babilon Objavljeno Avgust 12, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2011 kateri letnik pa imaš ? Slišal sem da suzukiji ne slovijo ravno po super finishu, ter da opaziš takšne zadeve. Vendar me "malo skrbi" čemu ravno na tem mestu. Drugač mi je za rjo pod sedežem vseeno Me je pa presenetilo še nekaj; namreč ko sem dvignil sedež in ga pogledal iz spodnje strani me je presenetilo kako po domače je ta sedežna prevleka pripeta z običajnimi "klamfami" oz s tem orodjem: Je pri vas enako ? Enako :(
shark90 Objavljeno Avgust 12, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2011 Je pri vas enako ? da tako pač je. če je motor lepo ohranjen in ni videti, da bi bilo kaj menjano potem pa je res kakšna gsr-jeva bolezen ta barva.. pri meni je še vse ok, razen čisto zadaj ko je pritrjen tisti spojlerček, sem imel nosilec kovčka brez tistih drugih nosilcev in mi je barva počla, kolko zgleda je kar debeli sloj barve tam zadaj.. moj je sicer ta teden dopolnil 2 leti in skoraj 27k km
bobk56 Objavljeno Avgust 24, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2011 Ima kdo slučajn uporabniški priročnik? Iščem po netu, pa najdem samo servisne priročnike. Hvala in lep pozdrav.
bobk56 Objavljeno September 4, 2011 Opozori Objavljeno September 4, 2011 Katero gorivo nalivate v vašega Suzukija ? 95 ali 98 / 100 ?
GSPR600 Objavljeno September 5, 2011 Opozori Objavljeno September 5, 2011 Živ Mene pa zanima, na koliko imate nastavljen prosti tek? Meni se dogaja, da mi motor ugaša pri ustavljanju v križiščih, ko je še mrzel. Letos je bil opravljen večji servis, tudi svečke so nove, pa težava ostaja. Imam pa "štantgas" okrog 1400/min. lp
Tedybear Objavljeno September 5, 2011 Opozori Objavljeno September 5, 2011 Živ Mene pa zanima, na koliko imate nastavljen prosti tek? Meni se dogaja, da mi motor ugaša pri ustavljanju v križiščih, ko je še mrzel. Letos je bil opravljen večji servis, tudi svečke so nove, pa težava ostaja. Imam pa "štantgas" okrog 1400/min. lp Pri meni je enako. S tem sem se sprijaznil.....tudi štelanje štand gasa ni kaj dosti pomagalo. Zdej zadevo rešujem tako: Motor iz garaže, ga zalaufam, potem pa se do konca opremim...čelada, rokavice, očala....medtem se motor toliko ogreje, da ne crkava več...
Scarabeo 500 Objavljeno September 5, 2011 Opozori Objavljeno September 5, 2011 Pri meni je enako. S tem sem se sprijaznil.....tudi štelanje štand gasa ni kaj dosti pomagalo. Zdej zadevo rešujem tako: Motor iz garaže, ga zalaufam, potem pa se do konca opremim...čelada, rokavice, očala....medtem se motor toliko ogreje, da ne crkava več... Kolegu je redno ugašal tudi v križiščih pa počasni vožnji po serpentinah navzdol. Dvignil je štantgas in sedaj ima mir. Na koliko ga je dvignil pa ne vem. Scarabeo
bobk56 Objavljeno September 5, 2011 Opozori Objavljeno September 5, 2011 (popravljeno) Ko sem prišel iz vožnje danes mi je po Ljubljani začelo delovati hlajenje motorja. Ventilator se je še vrtel ko sem ga ugasni. Ko sem spet dal kontakt pa se je začel vrteti. To je verjetno normalno ne, da se tako greje? Drugače pa nič hitre vožnje, lepo po omejitvah. Popravljeno September 5, 2011. Popravil bobk56
bobk56 Objavljeno September 6, 2011 Opozori Objavljeno September 6, 2011 Kdo mogoče ve kje bi dobil original ogledala ? Poleg glavnega uvoznika.
bobk56 Objavljeno September 6, 2011 Opozori Objavljeno September 6, 2011 Kdo mogoče ve kje bi dobil original ogledala ? Poleg glavnega uvoznika. Oziroma, mi lahko kdo predlaga kakršnakoli ogledala, ki so dobra in se jih da homologirat (za normalno ceno seveda). Zadeva je namreč takšna, da ogledala, ki so trenutno gor nimajo papirjev. Niti ne vem katere znamke so
eraser70 Objavljeno September 6, 2011 Opozori Objavljeno September 6, 2011 Oziroma, mi lahko kdo predlaga kakršnakoli ogledala, ki so dobra in se jih da homologirat (za normalno ceno seveda). Zadeva je namreč takšna, da ogledala, ki so trenutno gor nimajo papirjev. Niti ne vem katere znamke so tukaj poglej lois bobk56 1
danci1973 Objavljeno September 7, 2011 Opozori Objavljeno September 7, 2011 Ko sem prišel iz vožnje danes mi je po Ljubljani začelo delovati hlajenje motorja. Ventilator se je še vrtel ko sem ga ugasni. Ko sem spet dal kontakt pa se je začel vrteti. To je verjetno normalno ne, da se tako greje? Drugače pa nič hitre vožnje, lepo po omejitvah. Počasneje kot voziš, več dela ima ventilator... Seveda je normalno, da pri počasni vožnji po mestu dela ventilator. Oziroma, mi lahko kdo predlaga kakršnakoli ogledala, ki so dobra in se jih da homologirat (za normalno ceno seveda). Zadeva je namreč takšna, da ogledala, ki so trenutno gor nimajo papirjev. Niti ne vem katere znamke so Poglej malo po E-Bay-u - tile bi naj bili enaki originalom. D. bobk56 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se