stenere Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 Bom vprašal. Bi blo treba pa tam nekje prespat, ja. Da bi se celo noč tja vozil, je mal hudo. Cost? Nothing extra,only the petrolcost ant some food:) Za prenočitev za 21. je pa rekel, da lahko uredi rezervacijo, ko bom(o) 100%. Video od lani: http://www.youtube.com/watch?v=2ELBsIdRBfI
zupi Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 Sam po videu sodeč bi pa mi rabl močne spremljevalne ekipe da bi nas u hrib tišal. :kva2: :kva2: :hmm:
rokrs8 Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 Jaz grem. Se še kdo upogumi zraven najdva z steneretom? Danes sem na servisu vprašal koliko stane nova zadnja guma (ta ki jo imam zdaj gor dunlop trailmax) in mi je gospa rekla 175EUR sem se samo nasmejal in rekel hvala ne. :) Stenere si sprobal že novo gumo?
rokrs8 Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 Sam po videu sodeč bi pa mi rabl močne spremljevalne ekipe da bi nas u hrib tišal. :kva2: :kva2: :hmm: Mene na videu moti da jih je precej malo na koncu pokaže seznam 14 udeležencev. Najbolj se mi dopadejo minimalni stroški. Torej bencin in hrana. Glede hriba pa... ... saj veš: v slogi je moč. Saj mi smo tudi srečno prestali Poček z takšnimi in drugačnimi težavami :)
rokrs8 Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 To je že bližje ekstremu oz. meja kaj zmorejo naše superce
zupi Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 Rokrs ja zmorejo že sam jih je treba pa mal preobut pa požagat pol pa ja . :naughty: :naughty: L.P zupi
pertocanec Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 Oprostite da motim zelo zanimivo debato ampak čimprej bi rabil zadnji disk za stjko. po čim nižji ceni seveda. če mi lahko kdo pomaga je mobi v profilu.
pertocanec Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 Hej rokrs8!!!! Tegale ti do smrti ne bom pozabil, še z groba ti bom rože kradel. Disk je že naročen in mail pravi da bi naj bil pri meni naslednji teden. :worship: :worship: (obžalujem, ker sem bil prehiter). :headbang:
stenere Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 Jaz grem. Se še kdo upogumi zraven najdva z steneretom? Danes sem na servisu vprašal koliko stane nova zadnja guma (ta ki jo imam zdaj gor dunlop trailmax) in mi je gospa rekla 175EUR sem se samo nasmejal in rekel hvala ne. :) Stenere si sprobal že novo gumo? Ja kako gumo so ti pa hotli prodat??? Trailmax boš našel poceni v brežicah, pri lašiču ali furlanu, poglej ceneje.si Nisem še menjal gum, sm že mal živčen, ampak moram prej te znucat. Pa nekak ni časa. Moram 20 kubikov drvov spucat iz goše, da cesto odprem, da bo kje trenirat za transilvanijo. :naughty:
rokrs8 Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 Hej rokrs8!!!! Tegale ti do smrti ne bom pozabil, še z groba ti bom rože kradel. Disk je že naročen in mail pravi da bi naj bil pri meni naslednji teden. :worship: :worship: (obžalujem, ker sem bil prehiter). :headbang: Ja kako gumo so ti pa hotli prodat??? Trailmax boš našel poceni v brežicah, pri lašiču ali furlanu, poglej ceneje.si DUNLOP moto PNEVMATIKA 140 / 80 R17, 69H, TRAILMAX - TT FR Ja sem pogledal pa je res pri furlanu za 73 eur. Saj mi je bilo čudno ja. Kaj pomeni na koncu "TT FR"
stenere Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 TT je tube type - s šlaufom FR pa bogsigavedi kaj so mislili s tem, Fr ponavadi označujejo front, ampak ta definitivno ni sprednja :) Mogoče so nazive kopirali sem in tja in pozabili pobrisat FR
Hop Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 TT je tube type - s šlaufomFR pa bogsigavedi kaj so mislili s tem, Fr ponavadi označujejo front, ampak ta definitivno ni sprednja :) Mogoče so nazive kopirali sem in tja in pozabili pobrisat FR Hehehehe mogoče pa pomen FR "For Rocks " heheheheh :naughty:
rokrs8 Objavljeno April 6, 2009 Opozori Objavljeno April 6, 2009 (popravljeno) Hehehehe mogoče pa pomen FR "For Rocks " heheheheh :naughty: Potem pa jo tako ali tako moram kupiti. ;) Stenere zakaj se nisi odločil za dunlopovo gumo? Imaš kakšen tehten razlog? Popravljeno April 6, 2009. Popravil rokrs8
stenere Objavljeno April 6, 2009 Opozori Objavljeno April 6, 2009 Potem pa jo tako ali tako moram kupiti. ;) Stenere zakaj se nisi odločil za dunlopovo gumo? Imaš kakšen tehten razlog? Kak veš, da sem razmišljal o Trailmax?? Sem kolebal med Trailmaxom in K60, ja. K60 se mi je zdela bolj primerna za teren, kot Trailmax. Čeprav za makadam je Trailmax tud čisto ok.
rokrs8 Objavljeno April 6, 2009 Opozori Objavljeno April 6, 2009 (popravljeno) Nisem vedel, ugibal sem ker sta nekje v istem cenovnem razredu. :) Po profilu pa sta tudi precej podobni tako da bi težko rekel katera je boljša. Mogoče če bi obe videl eno zraven druge v živo. Jaz bom verjetno Dunlopovo nabavil potem pa boma vidla v Transilvaniji katera se boljše obnese. ;) Popravljeno April 6, 2009. Popravil rokrs8
stenere Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 Po mokri zemlji mislim da se bo K60 pozneje zapacala, ker ima večje čepe in več razmaka med njimi. Bomo vidli. Vem, da na KLRju v blatu s Trailmaxom nisem kaj dost naredil, pa se tolažim, da bo K60 kaj boljš. No pa itak ne mislim nevemkoliko po blatu telovadit s superco.
rokrs8 Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 Stenere moral bi videti v živo K60 da bi se potem lažje odločil. Dej rečte nek termin da se malo popeljemo spet!!?? Kako nedeljo ali pa soboto.
stenere Objavljeno April 8, 2009 Opozori Objavljeno April 8, 2009 K60 sem si jaz lahko ogledal v Franciji. Ja, kakor kaže z mojimi furami letos (se ne vozim nič-ni časa), boš moral do mene priletet, če hočeš K60 videt v živo še spomladi.
Hop Objavljeno April 8, 2009 Opozori Objavljeno April 8, 2009 JA nič ne vem bo treba malo potel. okol če niso že vsi prodal motorjev zdaj ko je "recesija" :naughty:
zupi Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 JA nič ne vem bo treba malo potel. okol če niso že vsi prodal motorjev zdaj ko je "recesija" :naughty: Evo HOP olje zamenjan fergazerji sinhronizirani danes še podaljšana reg. tak da jaz sem prpravlen. L.P ZUPI :naughty: :naughty:
pertocanec Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 Meni se je žal servis bolj zavlekel kot je blo planirano. Najprej sem mislil samo olje zamenjat pa oba semeringa pri sprednjem zobniku in menjalniku, potem pa sem se odločil za temeljito delo. :unsure: Zrihtal bom bremze, (komplet s štalfleks lajtungami vred) zamenjal verižni set, semeringe, auspuh pride malo kasneje na vrsto, zdaj sem ga samo pošraufal, pa olje, filtri ... Trenutno čakam, da mi obnovijo zavorne čeljusti, pa da dobim diske, potem pa upam da bo končno zalaufalo.
ravni Objavljeno April 10, 2009 Opozori Objavljeno April 10, 2009 Hojla! Evo mene, me pa res dolgo ni bilo gor, zimsko spanje pač no jaz sem tudi mojo ST-jko poštimal, vse tekočine, frgazerje...pa tudi olje v prvih amortizerjih sem zamenjal pa nisem zdej glih preveč zadovoljen. Je ratala preveč mehka, prej ko sem vozil čez ta male policaje sem jih čutil na belanci zdej pa nič. Bo res treba eno hard varjanto izbrat da vidim kaj in kako se zdej to obnese. Sem pa dal notri 10WT in 15WT 5:1 da bi bili amortizerji malo trši, so pa ratal mehkejši kot prej. No bomo videli. Kaj a se bomo kaj zapeljali v ponedeljek npr.
Hop Objavljeno April 11, 2009 Opozori Objavljeno April 11, 2009 (popravljeno) Hojla! Evo mene, me pa res dolgo ni bilo gor, zimsko spanje pač no jaz sem tudi mojo ST-jko poštimal, vse tekočine, frgazerje...pa tudi olje v prvih amortizerjih sem zamenjal pa nisem zdej glih preveč zadovoljen. Je ratala preveč mehka, prej ko sem vozil čez ta male policaje sem jih čutil na belanci zdej pa nič. Bo res treba eno hard varjanto izbrat da vidim kaj in kako se zdej to obnese. Sem pa dal notri 10WT in 15WT 5:1 da bi bili amortizerji malo trši, so pa ratal mehkejši kot prej. No bomo videli. Kaj a se bomo kaj zapeljali v ponedeljek npr. Hojla Ravni! Lepo da si se lotil vilic čeprav te je bilo strah :worship: Za v Ponedeljek jaz žal ne bom mogel .Drugače pa uživajte :worship: P.S. Ravnokar sem se vrnil iz Celovca.Letos jih kar pridno nabiram bom kmalu na štirimestni številki Popravljeno April 11, 2009. Popravil Hop
xenon900 Objavljeno April 12, 2009 Opozori Objavljeno April 12, 2009 Zdravo ST mojstri ! Rad berem vašo temo, ker imam vnukinjo od Tenerejke (TDM900) :naughty: . Med surfanjem sem našel tole stran od nekega lastnika XTZjke, ki si je sam napravil AL kovčke. Cena zna bit interesantna, ne vem pa koliko se gibajo cene Alpos posod. Mogoče bo kdo našel kako zanimovo rešitev zase. Home made kovčki Uživajte na furah :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se