pertocanec Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 Za Hop - hvala za link. najbrž bom res probal , čeprav rabim tud krivine, pa trenutno financminister štrajka. Sem tolk popravljal, da mi je denarnca pregorela Kar se tiče 2.5. moram še videt kako delam, ampak bi se pa pridružil če bo šlo. bom še javil. :naughty:
Hop Objavljeno April 27, 2009 Opozori Objavljeno April 27, 2009 Za Hop - hvala za link. najbrž bom res probal , čeprav rabim tud krivine, pa trenutno financminister štrajka. Sem tolk popravljal, da mi je denarnca pregorela Kar se tiče 2.5. moram še videt kako delam, ampak bi se pa pridružil če bo šlo. bom še javil. :naughty: Oj!!!No evo tukaj imaš link za "kolena" oz. cevi http://cgi.ebay.de/Kruemmer-Yamaha-Super-T...A1%7C240%3A1318
Hop Objavljeno April 27, 2009 Opozori Objavljeno April 27, 2009 (popravljeno) Oj!!!No evo tukaj imaš link za "kolena" oz. cevi http://cgi.ebay.de/Kruemmer-Yamaha-Super-T...A1%7C240%3A1318 P.S ali pa komplet za 200€.No ja malo manj http://cgi.ebay.de/XTZ-750-Auspuff-rechts-...A1%7C240%3A1318 Popravljeno April 27, 2009. Popravil Hop
pertocanec Objavljeno April 29, 2009 Opozori Objavljeno April 29, 2009 Človeku se kar milo stori ko tako lepo skrbite zame . Zdaj sem končno spet vozen in spet nabiram kilometre kolikor vreme dopušča :naughty: , 2. 5. pa na mojo žalost delam tako da spet ne morem it nikamor. Mam včasih občutek, ko da moja šefica preverja na forumu kdaj se kaj planira, da mi pol lahko spusti kajlo , ampak ni hudič, da mi bo enkrat ratalo.
rokrs8 Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 (popravljeno) Kaj danes že kaj bolj vete glede sobote? Pertočanec mislim da je edina rešitev za tebe nedelja. Ali takrat tudi delaš? :wacko: Popravljeno April 30, 2009. Popravil rokrs8
pertocanec Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 Delam v soboto od pol osmih zvečer do devetih zjutraj v nedeljo, tako da potem zjutraj glih nisem sposoben še za celodnevno vožnjo z motorjem , bom pa najbrž naslednjo soboto fraj, če se slučajno zalomi, pa prestavite.
ravni Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 Kaj je zdej, a se bomo preštel za jutri ali v nedeljo?
zupi Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 Hojla kaj je zdaj za jutri ima li koga :naughty:
zupi Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 Mater sva usklajena Ravni,si vidu uro prejšnjih postov. Kokr kaže s furo bo nič . L.P.zupi
Hop Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 Za jutri jaz štartam že zgodi zjutraj z kolegom turo v Astrijo, tko da ne računat name .V nedeljo pa ne morem štartam z nočno . Vseeno če se boste dobil uživajte Moj duh bo z vami na furi LP Hop
ravni Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 Za jutri jaz štartam že zgodi zjutraj z kolegom turo v Astrijo, tko da ne računat name .V nedeljo pa ne morem štartam z nočno . Vseeno če se boste dobil uživajte Moj duh bo z vami na furi LP Hop Vidim, da se bomo morali za drugič zment :trance_33_sleep: ali kaj čeprav je za popoldan danes in jutri napovedan dež :unsure:
Hop Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 No evo lepa turca 300km do Spitala pa nazaj pa no dezju ne duha ne sluha Madona če smo se lan dobil se bomo pa letos tud.A ne!!??
ravni Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 (popravljeno) No evo lepa turca 300km do Spitala pa nazaj pa no dezju ne duha ne sluha Madona če smo se lan dobil se bomo pa letos tud.A ne!!?? No jaz sem naredil tudi eno kratko furco pa je mal manjkalo da me ni opralo. Sem se malo vozil tudi po terenu pa je obup, tla so razmočena in je samo matranje. Zdej ko sem frgazerje naštelal sem opazil da je končna za 10-15 km/h manjša. Več kot 180 ne gre :unsure: No bom še videl porabo mi ga še ni uspelo stestirat. Za dobiti se pa itak, leto je še dolgo Popravljeno Maj 2, 2009. Popravil ravni
rokrs8 Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 Ja v nedeljo mamo verjetno vsi čas samo vzeti si ga je potrebno.
zupi Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 Ja v nedeljo mamo verjetno vsi čas samo vzeti si ga je potrebno. sam mal pozn si.Pa saj bojo še nedelje.
pertocanec Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 Naj zveni še tako neverjetno, ampak to nedeljo (10.5.) bi celo jaz lahko. :naughty:
rokrs8 Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 No pa zbiramo prijave za to nedeljo. Jaz sem sicer imel nekaj drugega v planu ampak če se nas bo kaj nabralo grem z vami.
pertocanec Objavljeno Maj 10, 2009 Opozori Objavljeno Maj 10, 2009 Očitno za to nedeljo ni blo pretiranega zanimanja, torej upam da bo v juniju ali juliju kaj boljše. Maja sem namreč zabezecan do grla.
ravni Objavljeno Maj 12, 2009 Opozori Objavljeno Maj 12, 2009 Očitno za to nedeljo ni blo pretiranega zanimanja, torej upam da bo v juniju ali juliju kaj boljše. Maja sem namreč zabezecan do grla. Po moje se vsi zdej doma vozijo sami in nabirajo kondicijo za ponovno srečanje . Sem pa šel na eno kros progico za eno urico pa me še zdej bolijo dlani. Drugače pa prve vilice še vedno nabija do konca :glare:
stenere Objavljeno Maj 13, 2009 Opozori Objavljeno Maj 13, 2009 Po moje se vsi zdej doma vozijo sami in nabirajo kondicijo za ponovno srečanje :ro Ja, v zadnjem mesecu sem naredil 25 km, toliko da sem na tehničnega šel. Pa še takrat me je dež opral. Preprosto ne najdem časa.
rokrs8 Objavljeno Maj 13, 2009 Opozori Objavljeno Maj 13, 2009 Stenere ne hecaj se v Transilvanijo grema ne?
rokrs8 Objavljeno Maj 13, 2009 Opozori Objavljeno Maj 13, 2009 Si je kdo med tem casom premislil in se bo pridruzil avanturi.?
pertocanec Objavljeno Maj 13, 2009 Opozori Objavljeno Maj 13, 2009 Glede Transilvanije - srečno, bom počakal na fotoreportažo. Kar se pa tiče ostalega, zgleda da smo vsi bolj brez časa. meni je ratalo zrihtat motor in nardit tehničnega potem pa gre bolj slabo - letos šele kakih 800 km ampak upam na boljše čase :naughty:
ravni Objavljeno Maj 14, 2009 Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 Ma jaz ne vem če sem jih naredil 400 km, res čas je .....
pertocanec Objavljeno Maj 15, 2009 Opozori Objavljeno Maj 15, 2009 Ja tako je to dandanes. Za prijatelja si je treba čas uzet (tudi če je dvokolesni) Rokrs8 Ti kaj treniraš za transilvanijo? Z 500 km v riti boš bole tenko piska.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se