ankh Objavljeno September 7, 2016 Opozori Objavljeno September 7, 2016 Ali bo kdo v tem tednu hodil kaj v Louis ... rabil bi 4 žarnice
Aljaz(gsr) Objavljeno September 8, 2016 Opozori Objavljeno September 8, 2016 pred 8 urami, ankh pravi: Ali bo kdo v tem tednu hodil kaj v Louis ... rabil bi 4 žarnice Kake so pa te zarnice, da se jih ne da dobiti pri lokalnih trgovinah z avtodeli.
ankh Objavljeno September 8, 2016 Opozori Objavljeno September 8, 2016 4 hours ago, Aljaz(gsr) said: Kake so pa te zarnice, da se jih ne da dobiti pri lokalnih trgovinah z avtodeli. Takšne https://www.louis.eu/artikel/small-globe-bulb-12v-21w-ba15s/10031079?filter_article_number=10031079
Tex Objavljeno September 8, 2016 Opozori Objavljeno September 8, 2016 4 hours ago, ankh said: Takšne https://www.louis.eu/artikel/small-globe-bulb-12v-21w-ba15s/10031079?filter_article_number=10031079 a to rabiš kakšno posebno dimenzijo bučke? 12v/21w z ba15s podnožjem dobiš v vsaki trgovinici za 50cnt ..
ankh Objavljeno September 8, 2016 Opozori Objavljeno September 8, 2016 6 hours ago, Texo said: a to rabiš kakšno posebno dimenzijo bučke? 12v/21w z ba15s podnožjem dobiš v vsaki trgovinici za 50cnt .. Steklene bučke so manjše od običajnih, ...
Aljaz(gsr) Objavljeno September 8, 2016 Opozori Objavljeno September 8, 2016 pred eno uro, ankh pravi: Steklene bučke so manjše od običajnih, ... Maš takšno žarnico v vsaki avtotrgovini. Sem pogledu na net v GMTju majo.
ankh Objavljeno September 9, 2016 Opozori Objavljeno September 9, 2016 10 hours ago, Aljaz(gsr) said: Maš takšno žarnico v vsaki avtotrgovini. Sem pogledu na net v GMTju majo. Na sliki je 12V 10W - na žalost nimajo ...
branko1 Objavljeno September 9, 2016 Opozori Objavljeno September 9, 2016 Jaz imam z Louisom max. dobre izkusnje. Trenutno delam (v CH) in zivim v Avstriji pri Bregenzu. Ker mi je Louis trgovina (Lochau) takorekoc na nosu se sigurno 1x na teden v njej. Prijazno osebje, strokovno na visokem nivoju, reklamacije resujejo takoj.
Tex Objavljeno September 9, 2016 Opozori Objavljeno September 9, 2016 4 hours ago, ankh said: Na sliki je 12V 10W - na žalost nimajo ... probaj v eurotonu .. imajo različne modele, mogoče bi kera dimenzija ustrezala .. iz louisa se ti ne splača naročat .. no, bodo pa zdaj kmalu kakšni posezonski popusti in bo več folka hodilo gor, pa ti kdo pripelje ..
Eddie Objavljeno September 10, 2016 Opozori Objavljeno September 10, 2016 marsikaj kar ima Lojze in ...Ton, ima tudi tale (celo po enakih cenah): http://www.ctek.si/ctek_polnilniki.html Res pa je, da nima "milijon stvari", je pa ekspert na svojem področju. LP CT5_POWERSPORT_High_EU_EN.pdf
Tex Objavljeno September 26, 2016 Opozori Objavljeno September 26, 2016 (popravljeno) evo ga, lojz začel z kuponi/popusti .. klik .. hmm .. lanski so bli 25€ nad 100€ .. grrr .. Popravljeno September 26, 2016. Popravil Texo J.a.m.e.s 1
Popularna objava GoBobi Objavljeno Oktober 21, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 21, 2016 (popravljeno) On 9. 9. 2016 at 8:50 AM, branko1 said: Jaz imam z Louisom max. dobre izkusnje. Trenutno delam (v CH) in zivim v Avstriji pri Bregenzu. Ker mi je Louis trgovina (Lochau) takorekoc na nosu se sigurno 1x na teden v njej. Prijazno osebje, strokovno na visokem nivoju, reklamacije resujejo takoj. Mali svet hi,hi... Sem prejšnji četrtek ob petih popoldne pičil od doma, v noči naredil juriš čez Švico v Konstanz, v petek zjutraj tam kupil motor (kaj se pa zamudiš), ugotovil, da čez dan ne morem narediti enakega juriša čez Švico nekaznovan, zato "objadral" Bodensko jezero čez zahodno stran, gasa čez Friedrichshafen proti Bregenzu in v Louisa v Lochau. Tam me je profesionalno poservisirala ena simpatična mlada dama, kateri ni bilo zoprno obnavljati angleščine in odnesti dve belanci ven iz štacune na parkirišče in mi ju podajati, ko sem sedel na moji novi nagici naloženi na prikolico in probaval... No, na koncu sem tam pustil malo manj kot 300 ojrov (ene 15 artiklov - večina iz kataloga) in dober vtis, ker ima bojda moja jurja nagica boljši zvok kot prodajalkina bivša 0,6 litrska nagica . Pol pa gasa domov, kamor sem prispel še vedno v petek (ob pol polnoči) in zdej imam končno nov moped. DMV, homolomo, RT, tehnični,... pol bo pa že sneg pr nas, pa bom tko k Yoghurt vsakih 20 minut hodu v garažo gledat, če je z mojo nagico vse v redu (usput bom pa še kakšen polen v peč zabrisu...). Težki časi se obetajo ... ("Waiting is such sweet sorrow" - Bobi/Shakespeare) Ajd! Popravljeno Oktober 21, 2016. Popravil GoBobi Bmflar, Kor13, .... in 7 others 10
Tex Objavljeno Oktober 24, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2016 .. so pa lani bili bolj radodarni z popustnimi kuponi ..
blindek Objavljeno Oktober 24, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2016 Saj še bo... Pred decembrom so vsako leto popusti, potem februarja pred začetkom sezono zopet kakih 25% Sem bil zadnjič v Villach v Louisu pa mi je "naš" v Grazu mnogo bolj všeč
Tex Objavljeno Oktober 24, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2016 lani sem do konca oktobra že 2x vnovčil .. ja, meni je tudi ql v Grazu .. edino glede na št slovenskih kupcev bi lahko kaj več slovensko govorečega kadra imeli ..
boych Objavljeno Oktober 25, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2016 Trenutno v graškem Louis-u delajo trije slovenci, dve ženski in en tip in praktično pokrivajo celotni delovni čas, razen, če je kdo na dopustu ... , če pa bi kdo izrecno rad imel ''slovensko obdelavo'' pa me naj kakšne dva tri dni prej kontaktira na PM pa bo dobil točne informacije, če dela slovenec ali ne ... Tex in branez 2
skalar36 Objavljeno November 2, 2016 Opozori Objavljeno November 2, 2016 Če kdo rabi, podarim. Sicer je na drugi strani moj naslov, ampak nikoli ne težijo. Osebni prevzem ŠK. Loka. Prvi pride prvi melje. sayo in sesir 2
flight69 Objavljeno November 4, 2016 Opozori Objavljeno November 4, 2016 Malce pozno sicer, ce kdo rabi(jutri se velja) imam viška tale "bon" od zgoraj... Prevzem v Kranju... Lp sayo 1
sayo Objavljeno November 4, 2016 Opozori Objavljeno November 4, 2016 pred 2 urami, flight69 pravi: Malce pozno sicer, ce kdo rabi(jutri se velja) imam viška tale "bon" od zgoraj... Prevzem v Kranju... Lp Škoda, jaz grem v torek po škornje
Tex Objavljeno November 4, 2016 Opozori Objavljeno November 4, 2016 (popravljeno) Emm, saj ta popust ni vezan na imetnika, oziroma ne rabis imeti tega "bona" zraven .. imajo 20% na ze znizane artikle po poslovalnicah .. kaj tocno je znizano izves v poslovalnici, na netu ni znizano .. Se vedno pa cakam na 25€ popusta pri nakupu nad 100€ .. kot kaze jim gre letos boljse kot lansko leto, ko so v tem casu imeli ze par akcij "25 popusta nad 100 in 50 popusta nad 250" .. ocitno letos ne rabijo 'loviti' lanskega prometa .. Popravljeno November 4, 2016. Popravil Texo
wabb Objavljeno November 12, 2016 Opozori Objavljeno November 12, 2016 Lani sem dobil 50€ 10.decembra, torej še imajo nekaj časa
Erik99 Objavljeno November 13, 2016 Opozori Objavljeno November 13, 2016 Od kdaj naprej pa je na voljo roba za naslednjo sezono? Ali pošiljajo tudi nove kataloge tistim, ki so pri njih že kupovali? LP
Tex Objavljeno November 13, 2016 Opozori Objavljeno November 13, 2016 (popravljeno) Izid za 2017 je napovedan za januar .. meni ga niso na dom pošiljali, razen na mail sem dobil sporočilo .. sem ga pol vzel v trgovini .. Pa čeprav: Request your free personal copy of the Louis Catalogue 2017 here. The 2017 catalogue should be delivered in January. If you have shopped online at Louis or used your LouisFunCard at a Louis store this year, you will, of course, receive the new Louis catalogue automatically as soon as it appears. You do not need to reserve a copy here. Popravljeno November 13, 2016. Popravil Texo Erik99 1
Tex Objavljeno November 28, 2016 Opozori Objavljeno November 28, 2016 (popravljeno) evo ga: 25€ popusta pri nakupu nad 99€ .. online in v trgovinah .. do 7.12. .. Popravljeno November 28, 2016. Popravil Texo NumLock 1
NumLock Objavljeno November 28, 2016 Opozori Objavljeno November 28, 2016 pred 2 urami, Texo pravi: evo ga: 25€ popusta pri nakupu nad 99€ .. online in v trgovinah .. do 7.12. .. Sem že porabil .... Tex 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se