Stric Burek Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 Kupujem usnjene hlače s ščitniki. Vem, da so sedaj aktualna znižanja ztudi v Louisu. Ali je kdo bil gor v zadnjem času in: - ali je kaj pametnega v akciji(ugodno in kvalitetno) - je sploh še kaj zaloge ali je folk pobral vse "normalne" številke?! LP IXS ← Enostavno ko pasuljak: -www.louis.de -klikni restposten -izberi spodaj v seznamu lederbekleidung -izberi zgoraj lederkombihose in naroči po pošti... Jest sm naroču že jakno, hlače, žmigovce, stojalo za zadnji del motorja.... Je pa prav prej vedt številko... Če boš kupoval hlače Probiker RX mi pošlji PM
Robert Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 Enostavno ko pasuljak: -www.louis.de -klikni restposten -izberi spodaj v seznamu lederbekleidung -izberi zgoraj lederkombihose in naroči po pošti... Jest sm naroču že jakno, hlače, žmigovce, stojalo za zadnji del motorja.... Je pa prav prej vedt številko... Če boš kupoval hlače Probiker RX mi pošlji PM ← Kupovat obleke po pošti ne priporočam. Čeprav veš za številko to še ne pomeni, da ti bo obleka prav. Ko sem kupoval npr. Dainesove hlače, sem probal več modelov iste številke, pa mi nobene niso enako stale .) Fajn bi se zajeb....., če bi naročil po pošti, kajti tiste, ki so mi bile na videz najbolj všeč, so mi še najslabše stale .) Dimmni, očitno si imel srečo .) Pozdrav od Roberta
Stric Burek Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 Hja, očitno je res ja, sej ku bom kupoval opremo kot se zareče-Dainese al kej podobnega ne bom kupavu na blef, kukr sm tle recimo, čeprou sm prbližno vedu številko...
XDR Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 halo. vsi se menite samo o tujih trgovinah. Kaj pa pri nas v SLO ni nič pametnega? Sprašujem bolj za to, ker tudi sam ne vem, da bi bilo kaj, upam pa, da se motim. :huh:
Stric Burek Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 hja, seveda je, sam pri nas ponavadi ni glih 50-60%znižanj kot je Louisu (Restposten varjanta), in več izbire je, ceneje je...
XDR Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 Bi že rekel, da je res, čim več je robe, tem več je popusta, oz. ceneje je. Nisem pa ravno prepričan o kvaliteti. Res, da v Louisu še nisem bil in ne vem kakšne kvalitete materialov imajo. V katalogu zgleda kr' privlačno vse skupaj. Res pa je, da usnjeno moto. jakno dobiš tudi pri nas že za 35k in navzgor. Podobno kot pri Louisu, zato ne vem zakaj bi trošil več bencina za eno jakno. :) Zdi pa se mi, da v Sloveniji ni posebej specializirane trgovine za motoriste, ki bi imela takšno široko paleto izdelkov kot jih ponuja Louis. Vprašanje pa je tudi ali bi v SLO takšna trgovina sploh obstala. Po mojem vseeno še ni takšne kupne moči pri nas, da bi se to dalo nardit v takšnem obsegu. Žalostno :cry: , pa vendar. Italjani imajo baje še bolj poceni robo. Mislim, da sem to prebral v tej temi. :huh: Z italjanskimi konfekcijskimi izdelki pa nimam dobrih izkušenj.
danixxx Objavljeno Oktober 15, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2005 Sem čisto nov na tem chatu in me nekaj konkretno zanima. Veliko sm bral pa me neka zanima,vsi se pogovarjate o trgovinah v tujini mene pa zanima kje bi se dal kupit najceneje alpinstar kombinezon in se nekaj druge opreme ni nujno da je alpinstar. Namrec drugo sezono nameravam kupiti svoj prvi motor in bi si rad kupil pred začetkom sezone opremo,da si spomladi nabavim samo še motor. :OK: Kot pravite tukaj se najbolj splača kupit opremo po sezoni ko se začnejo rasprodaje: Kdaj se pa začnejo oziroma kdaj so se začele in kje konkretno če kdo ve? : Pri nas sem gledal v TC laba d.o.o pa majo znižan za 15% a bojo še kaj znižali? :hmm:
Stric Burek Objavljeno Oktober 15, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2005 Napiše se Alpinestars, in TSC Laba-sam da boš vedu... Drugače pa dobrodošel na forumu!! Dost več ne bojo zniževali, mogoče še kej, sam dvomim! Svetujem ti nakup čelade ker so pri Nolan/X-Lite znižanja 30% Nolan/X-lite čelade
bna Objavljeno Oktober 23, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 kje je v villachu Hein-Gericke vem kje le louis torej povejte aje to naprej od louisa na kateri strani itd
GrCaR Objavljeno Oktober 23, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 kje je v villachu Hein-Gericke vem kje le louis torej povejte aje to naprej od louisa na kateri strani itd ← ko se prpelš v Beljak, in za cerkvijo zaviješ na desno, se pelš mal naprej in na desni strani ceste je hein gericke. na hiši piše SEX SHOP al neki takega!
bna Objavljeno Oktober 23, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 (popravljeno) ko se prpelš v Beljak, in za cerkvijo zaviješ na desno, se pelš mal naprej in na desni strani ceste je hein gericke. na hiši piše SEX SHOP al neki takega! ← a to isti izvoz iz ac kot za louis torej se peljem naprej od lousia in za cerkvjo desno ali kako ?i sčem namreč takšno masko in v louisu nimajo kaj pametnega nikoli Popravljeno Oktober 23, 2005. Popravil bna
GrCaR Objavljeno Oktober 23, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 a to isti izvoz iz ac kot za louis torej se peljem naprej od lousia in za cerkvjo desno ali kako ?i sčem namreč takšno masko in v louisu nimajo kaj pametnega nikoli ← ti verjetno misliš iz druge smeri. jst sm ti to napisu če greš po stari cesti (korensko sedlo - villach (center) ...)
mipros Objavljeno Oktober 23, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 a to isti izvoz iz ac kot za louis torej se peljem naprej od lousia in za cerkvjo desno ali kako ?i sčem namreč takšno masko in v louisu nimajo kaj pametnega nikoli ← Če greš skozi predor Karavanke, se pelješ po avtocesti, zaviješ za Villach center ali Zee am see in pelješ po glavni cesti. Pripelješ še točno do industrijske cone; na obeh straneh ceste so trgovine. na desni strani vidiš McDonalds, takoj za tem še louis. Pelješ naprej. Pripelješ še do dela, kjer se cvesta zoža. Takoj za tem vidiš na levi sex shop. v isti stavbi je HG. LP.
bmwslo Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 Imam en HALLOWEEN-ski bon za popust 1 x 10 % in 1 % 20 % , velja pa samo 29.10 . ODSTOPIM . S tem bonom dobiš popust za poljubno izbran izdelek ki sicer ni znižan. Navali narode ! (Moj GSM je v profilu) :yea2:
bmwslo Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 (popravljeno) Imam en HALLOWEEN-ski bon za popust 1 x 10 % in 1 % 20 % , velja pa samo 29.10 . ODSTOPIM . S tem bonom dobiš popust za poljubno izbran izdelek ki sicer ni znižan. Navali narode ! (Moj GSM je v profilu) :yea2: ← JE ŽE ODDAN :OK: Popravljeno Oktober 26, 2005. Popravil bmwslo
pirrulz Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 folk danes je v jodlariji praznik, tak da ne bo kdo brezveze v Louisa rinil. :grrr No, lahko pa greste samo čez izložbo not gledat, če že hočete. :D :P
ankh Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 Odstopim kupona za Louis 10% in 20% za artikle, ki niso v akciji - velja samo 29.10.05. Bon velja za poljuben artikel po izbiri. Lokacija Ljubljana tel.041-975-745 lp
Špilferderber Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 Imam en HALLOWEEN-ski bon za popust 1 x 10 % in 1 % 20 % , velja pa samo 29.10 . ODSTOPIM . S tem bonom dobiš popust za poljubno izbran izdelek ki sicer ni znižan. Navali narode ! ← tudi jaz imam viška te popuste.. PM!
XDR Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 BAJE DA JE ZDAJ V SOBOTO V AVSTRIJI V LOUIS-U RAZPRODAJA. OD 30 DO 50 % ZNIŽANJE Tak sem vsaj slišal, ne me za besedo držat, ker nočem bit nič kriv, če se bo kdo za prazen nič gor peljal. Drugače pa, jaz grem gor pa je kak je! :yea2:
Dolenc™ Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 Neki me zanima, kako ta trgovina deluje. En kombinezon gledam na njihovi strani, pa je rečmo sam še 6 številk. Pol pa dans pogledam, pa majo en kp novih številk. Mal me je strah da jih ne bo zmankal al pa da akcija poteče, še preden jst dnar zberem :D. A oni naročajo nove modele/številke tud v času akcij, al velja sam do razprodaje zalog?
Špilferderber Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 Neki me zanima, kako ta trgovina deluje. En kombinezon gledam na njihovi strani, pa je rečmo sam še 6 številk. Pol pa dans pogledam, pa majo en kp novih številk. Mal me je strah da jih ne bo zmankal al pa da akcija poteče, še preden jst dnar zberem :D. A oni naročajo nove modele/številke tud v času akcij, al velja sam do razprodaje zalog? ← marketing se grejo.. brez skrbi, zalog je ko dreka..
leila Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 Danes grem gor po šihtu ( malo pred 15h ), če kdo želi, lahko gre zraven. Zaenkrat sva dve (greva z avtom).
leila Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 Pozabila : odhod iz MB :) kont. na PM
Dolenc™ Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 Mogoče sam še to, če se kdo od lani ali prej spomne do kdaj približno trajajo akcije?
jose Objavljeno Oktober 28, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2005 Mogoče sam še to, če se kdo od lani ali prej spomne do kdaj približno trajajo akcije? ← saj je nekdo že napisal.....ponavadi dokler jim ne poidejo zaloge :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se