Stric Burek Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 hmmm, pomoje ja, sam probej mejl poslat, men so ful hitr odgovorili!
Speed 2 Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 KI TE JE TOTI LUIS??KAJ TE V LOISU MAJO SAMO COTE PA TO KAJ MAJO DELE ZA SKUTERJE(PEUGEOT SPEEDFIGHT 2)ČE GDO VE NAJ MI PROSIM PIŠE NA PM?? :? HVALA ZA ODGOVORE
bmwslo Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 KI TE JE TOTI LUIS??KAJ TE V LOISU MAJO SAMO COTE PA TO KAJ MAJO DELE ZA SKUTERJE(PEUGEOT SPEEDFIGHT 2)ČE GDO VE NAJ MI PROSIM PIŠE NA PM?? :? HVALA ZA ODGOVORE ← Ja a je res tako težko pogledat malo nazaj v temi ?? Tule imaš link, če se ti ne ljubi brskat. LOUIS V menuju izberi Filialen, da vidiš kje so trgovine, levo pa je katalog. :fight2:
Stric Burek Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 KI TE JE TOTI LUIS??KAJ TE V LOISU MAJO SAMO COTE PA TO KAJ MAJO DELE ZA SKUTERJE(PEUGEOT SPEEDFIGHT 2)ČE GDO VE NAJ MI PROSIM PIŠE NA PM?? :? HVALA ZA ODGOVORE ← Jao, a si ti sploh kdaj vidu šolo? Vsaj od daleč? Pa izklopi VELIKE ČRKE! Pa mal poglej sam, jao A mogoče kdo ve kolk časa rabi roba da pride iz Hamburga se mi zdi? Zdej ko so ti popusti?
Speed 2 Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 JA SAMO JAS BA ŠVABŠČINA ČE NEJA SKORO NIČ RAZUMEM SAMO POVE ČE MAJO DELE ZA SPEEDFAJT 2(KROM ŠPEGLI,NEONKE.KARBONSKI ŽMIGAVCI?????????????????????????????????????????????)KAJ MAJO AL NE??? PA ŠE JE KAKA TAKA TRGOVINA V GRANZU ZTA DELE PA TO??????PA KAK SE DO LOUISA PRJE ČE GREŠ PREK ŠENTILJA????????
Stric Burek Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 Pa kaj si ti DEBIL? Sklopi velike črke, navadi se pisat vsaj mal bolj po slovensko-veš živimo v Sloveniji, poglej na karto kako prideš do Graz-a ali Villacha-Beljak po naše, poglej na njihovo stran za to kar rabiš Žmigavc je blinker, neonke se dej od računalnikaCool-PC, špegli so pa spiegel, matr si na komot Pa ne delej miljon klicajev, in aja, da ne pozabim sklopi preklete velike črke!!! :SS :SS :SS :SS
Leteči Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 JA SAMO JAS BA ŠVABŠČINA ČE NEJA SKORO NIČ RAZUMEM ← Verjetno toliko kot mi tebe s s tole spakedranščino. MA pa če dobro premislim in še enkrat preberem kar si napisal.......morda bi se z Nemcem prej zmenila kaj kot s tabo.
Speed 2 Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 jaja ke louis je kaka mala trgovina samo pove pot kak se do ta prije če greš pr šentilje?
bLuZoNdEr Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 svašta pička rodi, samo para neče :grrr :slap: :alien1: ti bukselj :blink: , če se ti že ne da malo bolj pogledat kako se pride do tja, potem ti namignem da si oglej 12. stran tele teme, kjer je lepo opisana pot,....pa daj gučaj po slovensko tu nea rabimo totega narečja brat :fight2: :angry:
Leteči Objavljeno Julij 23, 2005 Opozori Objavljeno Julij 23, 2005 daj gučaj po slovensko tu nea rabimo totega narečja brat :fight2: :angry: ← Očitno toti frdamani campek ne razume da če bo vsak pisal v svojem narečju bo bolj malo za razumet.
Speed 2 Objavljeno Julij 23, 2005 Opozori Objavljeno Julij 23, 2005 :fight2: :fight2: :fight2: :fight2: :fight2:
Stric Burek Objavljeno Julij 23, 2005 Opozori Objavljeno Julij 23, 2005 Ja sam res si mal zabit, pa brez zamere, zakaj bi drugi se martrali in gledali po straneh, če se tebi ne ljubi (logika ne deluje, huh?) :hmm:
Jure Objavljeno Julij 24, 2005 Opozori Objavljeno Julij 24, 2005 Vceraj prisel iz 10 dnevnih pocitnic v Nemciji - Kassel. Ker je v Louis tudi v Kasslu, sem bil tam skoraj vsak drugi dan! S punco sva kupila usnjeno jakno in usnjene škornje z goretex membrano zanjo, jaz nabavil rokavice iz kengurujevega usnja, karbonska ogledala za motor, tank torbo, ter se nekaj drugih malenkosti. Sem cisto navdusen, trgovina je se vsaj za tretjino vecja kot tista v Beljaku, ter se bolje zalozena! Trgovci zelo prijazni in ustrezljivi, prav tako dobro podkovani na podrocju komuniciranja v angleskem jeziku! GO LOUIS! :OK: :topic: V Kasslu je tudi trgovina Polo, kjer trenutno poteka akcija ob 25 letnici trgovine in je nekaj stvari super ugodnih! Izbira prav tako zelo široka in pestra! LP, DeX
Ice Objavljeno Julij 24, 2005 Opozori Objavljeno Julij 24, 2005 :fight2: :fight2: :fight2: :fight2: :fight2: ← ce ti dobronamerni nasveti clanov ne pomagajo ti bo mogoce manj dobronamerni od kaksnega moderatorja. se en tak izpad pa se bomo drugace gledali. try me. :devil: :naughty:
bLuZoNdEr Objavljeno Julij 24, 2005 Opozori Objavljeno Julij 24, 2005 (popravljeno) ...nasveti clanov ...se en tak izpad pa se bomo drugace gledali.... try me. :devil: :naughty: ← :topic: zdele sem se spomnil na Dannyja DeVita v filmu TWINS:" You mess with me...you mess with my whole family!" (whole family = MSjevci :grim ) :lol: :D :lol1: Popravljeno Julij 24, 2005. Popravil bLuZoNdEr
ixs Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 LOUIS-ove dežne rokavice uničil po cca. 2000 km dežja! A ima kdo kakšno idejo kje in kaj nabaviti?!
Ice Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 yep......... racer gore-tex........... se vedno "diht" po treh sezonah (in ca. 35k km). :grim samo poleti so vroce v tri krasne. :doze:
DGUZELJ Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 Jest bi pa prašal, al je potrebno da tapru pošlem pisno reklamacijo za jakno pa grem pol gor k bom vidu če mi bodo sploh odobril zarad zadrge, k se je uničla po 300km , al naj grem kr kuj gor pa upam da mi bodo odobril reklamacijo? Aja pa če bi blo bol da prvo gor pošlem, bi prosu če je tuki kakšen maček ki nomščino obvlada da bi mi napisal to pritožbo!
Stric Burek Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 Jest sm zdej dobu paket-nova lepa jakna in tank nalepka, paket me je počakal pred vrati, dnar pa je bil prej nakazan na njihov račun :OK:
Jure Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 A pa si sploh kaj pomeril jakno kje, preden si jo kupil? Aja pa še to, koliko pride poštnina? Jaz sem zadnjič klical na njihovo inf službo in so mi rekli, da pride do Slo cca 20eur.. LP, DeX
Stric Burek Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 Ja točno te nism , sp sprobla vanuccijevo v louisu, ker je prodajalc reku da je isti klinac številke, drgač je poštnina pršla 20€, zraven sm pa še lepo tank nalepko kupu
ixs Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 yep......... racer gore-tex........... se vedno "diht" po treh sezonah (in ca. 35k km). :grim samo poleti so vroce v tri krasne. :doze: ← Louiss - Grericke?!?! Thanx za info! Od letošnjega leta naprej kupujem samo še opremo za dež! :OK:
Ice Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 nope, neither. :grrr pucher, elisabethinergasse, graz (€ 120.- pred tremi leti). ali www.racer.at
Godfather Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 Bo šel kdo kaj v LOUISA bi rabu to SIGMA SPORT "TARGA M" 27,95 €
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se