Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Nekaj bo... :)

Screenshot_20170717-101839.png

Objavljeno
pred 4 minutami, Urban K. pravi:

Nekaj bo... :)

Screenshot_20170717-101839.png

Ni danes 17.7.2017????

Piše,da odprto...

Objavljeno

Bomo vidli čez en teden ko spet objavijo novico  "evo fantje, zdej pa RES zapremo!"

Objavljeno
pred 7 urami, compaq pravi:

Zaprto pise, da je ;)

Na facebook je prej pisalo da odprto,če bi me citiral bi takoj opazil in dal print screen...bomo videli kaj bo zjutraj...

Objavljeno

Ahh kaj se sekiraš če niso na FB strani spremenili odpiralni čas. Če so napisali da je zaprto je zaprto, tudi v koledarju je tako označeno. 

Objavljeno
pred 10 urami, sesir pravi:

Na facebook je prej pisalo da odprto,če bi me citiral bi takoj opazil in dal print screen...bomo videli kaj bo zjutraj...

Kaj bi opazil? 

V postu so po anglesko napisali, da bo zaprto od 17.7 - 13.8.2017. Tisti post je bil na vrhu strani, torej aktualni. 

Sem pa v soboto upam da res zadnjic vozil dol in govoril s starterjem in tajnico na kasi. Oba sta rekla da v ponedeljek zaprejo. Ce bodo res zaceli s prenovo pa bodo vsi verjeli, ko bodo videli stroje na pisti. Tudi jaz. 

Objavljeno
pred 1 minuto, compaq pravi:

Kaj bi opazil? 

V postu so po anglesko napisali, da bo zaprto od 17.7 - 13.8.2017. Tisti post je bil na vrhu strani, torej aktualni. 

Sem pa v soboto upam da res zadnjic vozil dol in govoril s starterjem in tajnico na kasi. Oba sta rekla da v ponedeljek zaprejo. Ce bodo res zaceli s prenovo pa bodo vsi verjeli, ko bodo videli stroje na pisti. Tudi jaz. 

Mia

Slim,da je v letu 2017 facebook zelo močna reklama in si take napake ne bi privoščili...

Screenshot_2017-07-18-08-03-24.png

Objavljeno

Opozori jih na to .... Ko govorimo o Grobniku, je zame je pac relavanten koledar na njihovi uradni strani. Ce se gre za hotel, restavracijo, ali trgovino, je pa fajn, da je odpiralni cas tocno napisan. 

Objavljeno
pred 9 minutami, compaq pravi:

Opozori jih na to .... Ko govorimo o Grobniku, je zame je pac relavanten koledar na njihovi uradni strani. Ce se gre za hotel, restavracijo, ali trgovino, je pa fajn, da je odpiralni cas tocno napisan. 

Samo zate...hehe...sem ji. Pisal....

Objavljeno
pred eno uro, compaq pravi:

pred eno uro, sesir pravi:

Samo zate...hehe...sem ji. Pisal....

IMG_20170718_093705_830.JPG

Objavljeno
pred eno uro, skopusnik1 pravi:

Kompliciraš, res :)

Bolj veselim obiska,ko bo nov asfalt....žal le kot gledalec...

Objavljeno
pred 9 minutami, Spider™ pravi:

in kje so slike bagerov ki rijejo po pisti? :)

Hehe...sem jim pisal kako to...:book:

Objavljeno
pred 20 urami, Spider™ pravi:

in kje so slike bagerov ki rijejo po pisti? :)

Screenshot_2017-07-20-18-40-03.png

Objavljeno

E majstori,pa radi se polako,što se vam žuri....:D

Objavljeno

znači, ništa od rekorda

Objavljeno

Isti klošarji kot pri nas......ne moreš da verjameš  :slap:

Objavljeno
pred 11 minutami, Marcel-F pravi:

Isti klošarji kot pri nas......ne moreš da verjameš  :slap:

Glede nato,da je prejšnji asfalt bil toliko let kot pri nas ur brez lukenj......niti ne!

Objavljeno (popravljeno)

Tole je kot zadnji parti v ambasadi gavioli. Na ene petih "res zadnih partijih" sm bil, in deset let po tem u Izoli se zmer ropota. Na grobniki pa se zmer trava raste sred piste. 

Popravljeno . Popravil Cartman

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!