SMX17 Objavljeno Julij 25, 2017 Opozori Objavljeno Julij 25, 2017 Znaci ta zgodba se vlece ze precej let? Smo pač naivni - Panonnia, here we come. sesir 1
Demon Objavljeno Julij 26, 2017 Opozori Objavljeno Julij 26, 2017 To je popolnoma ista zgodba, kot zgodba z obnovo Mariborskega Otoka. Že 30 let se dogovarjajo, planirajo in kaj vem kaj še vse, kako bodo celoten Mariborski otok obnovili. Vsako leto na koncu sezone so skoraj pri koncu pogajanj in skoraj že podpišejo pogodbo, kako0 bodo Otok obnovili. Ko se pa začne nova kopalna sezona, pa žalostno ugotoviš, da so v tem času, ko je Otok zaprt, samo par keramičnih ploščic, ki so odstopile, zalepili nazaj s Silikonskim kitom... Zivnorc 1
Zivnorc Objavljeno Julij 26, 2017 Opozori Objavljeno Julij 26, 2017 ...mogoče čakajo, če bo od Mobikroga kaj asfalta ostalo... SMX17 in gretzky 1 1
sesir Objavljeno Julij 26, 2017 Opozori Objavljeno Julij 26, 2017 pred 45 minutami, Zivnorc pravi: ...mogoče čakajo, če bo od Mobikroga kaj asfalta ostalo... Misliš,da potrebujejo za parking??? Za kaj druga zmes asfalta na Mobikrogu tak ni primerna,čim so luknje po prvi dirki! SMX17 1
drmr69 Objavljeno December 3, 2017 Opozori Objavljeno December 3, 2017 Kaj mislite? Jim gre tokrat verjeti?? https://vijesti.rtl.hr/video/vijesti/239699/kotirala-za-f1-patila-zbog-politike-u-ponedjeljak-napokon-krece-obnova-grobnika-jedne-od-najopasnijih-pista/ Demon in Cartman 2
Gorgh Objavljeno December 4, 2017 Opozori Objavljeno December 4, 2017 Ocitno gre zares in se nekaj zendogaja. Dokler ne vidm celga razkopanga ne verjamem. Da noujo sam pasice zamenjal pa roka gotovo KARMEN1, drmr69 in DXR16 3
Demon Objavljeno December 4, 2017 Opozori Objavljeno December 4, 2017 24 minutes ago, Gorgh said: Ocitno gre zares in se nekaj zendogaja. Dokler ne vidm celga razkopanga ne verjamem. Da noujo sam pasice zamenjal pa roka gotovo Hmmmm,malo me čudi, da bi pasice zdaj naprej z JCB-jem ven trgali, potem pa še enkrat asfalt... Tudi jaz NE verjamem, dokler ne vidim gotovega novega asfalta..
crusty Objavljeno December 4, 2017 Opozori Objavljeno December 4, 2017 .......ko se ni nič delalo ni blo ok.....zdej ko se, se bodo pa oglašali vsi "kvazi gradbinci" da nekaj spet ni ok Marcel-F, Miha1985, skopusnik1 in 1 other 4
RVT Objavljeno December 4, 2017 Opozori Objavljeno December 4, 2017 Hrvati majo ze 40 let dirkalisce mi slovencki, k smo pa bl sposobni od njih, ga pa se 40 let ne bomo mel KARMEN1, Miha1985, sesir in 2 others 5
KARMEN1 Objavljeno December 4, 2017 Opozori Objavljeno December 4, 2017 Tudi jaz sem sprobala najopasnijo pisto sesir, Quest in DAMI34 3
motolover Objavljeno December 4, 2017 Opozori Objavljeno December 4, 2017 2 hours ago, RVT said: Hrvati majo ze 40 let dirkalisce mi slovencki, k smo pa bl sposobni od njih, ga pa se 40 let ne bomo mel Pa veš, da ga je gradila "naša" vojska in financirala cela takratna država? KARMEN1 1
RVT Objavljeno December 4, 2017 Opozori Objavljeno December 4, 2017 Njihov je neglede na to kdo ga je naredu, sej so motor k ga mas ti so tut nemci al pa japonci nardil ti pa okol govoris, da je tvoj Vem jest dobr kdo pa kdaj ga je kdo naredu, sam bil je to mal sarkasticen odgovor vsem skeptikom Kokrkol odvijat se je zacel in veseli mormo bit da spomlad ze pozenemo po novem asfaltu SMX17, Miha1985, MiNa in 5 others 8
SMX17 Objavljeno December 5, 2017 Opozori Objavljeno December 5, 2017 17 hours ago, motolover said: Pa veš, da ga je gradila "naša" vojska in financirala cela takratna država? Še dobro da si dal "naša" v navednice, ker če je to res bilo XY let nazaj potem je sebično in ozkogledno določati kaj je "naše" ali "njihovo" 21 hours ago, crusty said: .......ko se ni nič delalo ni blo ok.....zdej ko se, se bodo pa oglašali vsi "kvazi gradbinci" da nekaj spet ni ok Itak, kot da nimajo sami dovol političnih problemov in prerivanj, zdaj bodo še tu eksperti povedali če je masa za asfalt ustrezna EU standardom 8)
motolover Objavljeno December 5, 2017 Opozori Objavljeno December 5, 2017 6 hours ago, SMX17 said: Še dobro da si dal "naša" v navednice, ker če je to res bilo XY let nazaj potem je sebično in ozkogledno določati kaj je "naše" ali "njihovo" Moj odgovor se je striktno nanašal na pametovanje, kako Hrvati zmorejo narediti progo, mi pa ne.
sesir Objavljeno December 5, 2017 Opozori Objavljeno December 5, 2017 (popravljeno) pred 2 urami, motolover pravi: Moj odgovor se je striktno nanašal na pametovanje, kako Hrvati zmorejo narediti progo, mi pa ne. To je dejstvo! Slovenceljni smo ga hoteli natediti 40 let kasneje pa so luknje v asfaltu že po prvi dirki... Popravljeno December 5, 2017. Popravil sesir
Lipstick Objavljeno December 6, 2017 Opozori Objavljeno December 6, 2017 Trenutno izgleda bolj "laganini", ena kombinirka ...... https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/radovi-na-trkacoj-stazi-grobnik/6811590/
crusty Objavljeno December 6, 2017 Opozori Objavljeno December 6, 2017 .......zadeva je zalaufala, Verjetno pa bo spet pri nekaterih problem v letniku ter količini strojev itd.... hahahaha!! Zanimivo kako se že nekaj dni oglašajo tako tukaj kot na FB s krtitikami predvsem tisti ki piste niti ne uporabljajo.....no vsaj da bi jaz vedel ne gsxf750, Mavti, Demon in 3 others 6
Lipstick Objavljeno December 7, 2017 Opozori Objavljeno December 7, 2017 https://www.facebook.com/gustezidine.doo/videos/1221495774619243/
Demon Objavljeno December 7, 2017 Opozori Objavljeno December 7, 2017 Vsa čast! V vse kar sem dvomil vzamem nazaj in se opravičujem! Mavti, sesir, DXR16 in 1 other 2 2
ArcaneWater Objavljeno December 7, 2017 Opozori Objavljeno December 7, 2017 Po podatkih ki so na FBju bi že naj naslednji teden asfalitral če bo vreme ok.
BAVAREC Objavljeno December 7, 2017 Opozori Objavljeno December 7, 2017 bravo jaz sem hvala bogu šele letos v prve probu pisto noro je res res predolgo čakal na to pri 52 letih se ti odveže
no_name Objavljeno December 14, 2017 Opozori Objavljeno December 14, 2017 Kaj nov asvalt pomeni za občasne obiskovalce? Bo možno trackday odpeljat z Hypersport gumami ali še vedno "dirkalne" gume? Po izkušnji z M3 sem dol vozil samo še D GP ali GP racer...
repsol Objavljeno December 22, 2017 Opozori Objavljeno December 22, 2017 Prav zanima me kakšna bo sedaj procedura.....kakšne gume oziroma ali še vedno GP, koliko spustiti tlak ter predvsem prvi časi krogov...pestro bo pestro
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se