Wobewt Objavljeno Avgust 20, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2002 O, jeba...... :( :( Dobr, da ne dirkam, to pa more bit jeba, te skupinski padci.....
master 007 Objavljeno Avgust 20, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2002 Jah, nesreča pač nikoli ne počiva! Mene je takih skupinskih dirk amaterjev, kot sem sam, vedno strah! Zato se po dirkališču raje vozim sam zase, ne dirkam z nikomur in ne poskušam voziti na čas (mislim na to , da bi ga na vsak način hotel izboljševati). Zame bo septemberski termin štajercev, resnično dan hitre, ampak vseeno VARNE vožnje. 8) :lol: :!: lp Tudi zame. Se vidimo dol. Pa me pocukaj za rokav, ko bos videl rdeco Ninjo z velenjsko registracijo. Na njej spredaj pise Master 007. 8)
duhec Objavljeno Avgust 20, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2002 Jst se tudi mislim udeležit dneva varne vožnje na Grobniku in ker vidim da vas nekaj gre me zanima če bi šli skupaj do tja. Drugače ma tudi zanima kako misliste it dol? Z motorji, al motorji na prikolicah? Bladzo a greš tudi ti? LP duhec
Wobewt Objavljeno Avgust 20, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2002 ...Se pridružim, z mopedom do dol....
pjotr Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 Jst najbrz tut pridem s svojim podrsanim SV-jem in novimi gumami! A kdo ve, če ma Grobnik al pa Moto Puls web? Rabm rezultate dirk. Sem že nekaj iskal, pa ne najdem nič. Zviz, tud jest sem bil dol z mojim SV-jem (v soboto), samo nisem videl nobenega drugega SV-ja. Kaj praviš, da je podrsan??? lp, Pjotr.
IKE Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 Grem :D :D , seveda z masino do dol... Aja :shock: ,....IKE pa po tretjo M1 pridem 8) Ni blema :lol: :wink: .
MotoManiac Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Bil sem na Grobniku v nedeljo in videl toliko razbitih motorjev (in na žalost tudi motoristov) kot že dolgo ne. Skoraj bi bil tudi sam med njimi, ko sem na treningu že v svojem tretjem krogu v luknji dodal malo preveč gasa iz ovinka je nova avonka za hip spustila in je motor začel poskakovati kot kakšen divji konj. Sem se že videl na tleh, ampak se je motor po kakšnih 30 metrih spet umiril in sem se samo udaril v nogo, ko sem krilil po zraku. Mi je pa dogodek dal misliti, zato sem v naprej vozil bolj previdno, pa tudi za dirko se (k sreči) nisem prijavil. LP MotoManiac. **
zviz Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Pjotr: Dol sem pelal Aprilio Mille modre barve, SV je pa v NM ostal. Maš rumenega S z špico? Si imel sopotnico? Enga takega sem srečal na meji.
Ghost_R1 Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 GHOST - si bil dol? Žal ne sem bil na morju. Grozno se vse to sliši!!!! :cry: :(
Gregs Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Ja, spet bo treba opozarjati na pazljivo voznjo... ampak to ne bo pomagalo, zato samo: ne se prevec razbiti! :wink: :D
MotoRossi Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 MotoManiac : a si mogoče vidu kako mal razbito Yamaho R1..no 'dečko' jo je razbil tam.. Celjske tablce, Yamaha modre barve.. ?
pjotr Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Pjotr: Dol sem pelal Aprilio Mille modre barve, SV je pa v NM ostal. Maš rumenega S z špico? Si imel sopotnico? Enga takega sem srečal na meji. Ne Zviz, moj je moder s temno šipco. No sej, se bomo pa drugič srečal. lp, Pjotr.
a Objavljeno Avgust 27, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 Se vidimo 5. septembra! organizirajo mariborčani z celjani.
zviz Objavljeno Avgust 28, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2002 a... res? Kdaj se pa to začne? Prvič slišmo... hehe
IKE Objavljeno September 16, 2002 Opozori Objavljeno September 16, 2002 No ja :) :) :D :D :shock: :shock: ... :wink:
IKE Objavljeno September 17, 2002 Opozori Objavljeno September 17, 2002 Sem videl, da se je na Grobniku kar nekaj snemalo ... :idea: :!: Obstaja kakšna kaseta ?
master 007 Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 Sem videl, da se je na Grobniku kar nekaj snemalo ... :idea: :!: Obstaja kakšna kaseta ? On jo ima, ki na vseh zborih snema, mislim, da se pise Pratneker!!! 8)
beno Objavljeno September 28, 2002 Opozori Objavljeno September 28, 2002 Nebi blo slabo če bi se na grobniku kakšna skuterska dirka organizirala :? Pa tut supermotardaše bi bilo zanimivo gledat :)
MotoRossi Objavljeno September 29, 2002 Opozori Objavljeno September 29, 2002 Na grobniku? Noja, edino če bi progo nekak skombinirali, tko da bi jo povezalo. Da bi bil en del kr čez 'travnik'. Blo bi pa zanimivo :)
beno Objavljeno Oktober 2, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2002 Ja za suprmoto bi blo dobr to samo za druge pa ne k se ful steza umaže.
pero Objavljeno Januar 2, 2003 Opozori Objavljeno Januar 2, 2003 Ali kdo ve za kak odprt termin na Grobniku v letošnjem letu!(poleg Motohapepninga)Rad bi da na progi nebi bli sami profiči in da bi bila proga čim bol prazna! Ciao,by Pero
Roman Objavljeno Januar 3, 2003 Opozori Objavljeno Januar 3, 2003 Najbolje, da sam pokličeš, pa preveriš kdaj je prosto. Načeloma je pa pozimi in zgodaj spomladi med tednom zelo malo ljudi - mi smo bili lani sredi marca, pa nas je bilo vsega skupaj čez cel dan 10, kar pomeni, da si na progi z največ dvema ali tremi naenkrat. tel.: 00385 51 259 104, 00385 51 259 211, 00385 51 259 201, 00385 51 259 222.
BINCA Objavljeno Januar 3, 2003 Opozori Objavljeno Januar 3, 2003 Najameš jo za en dan, pa si čisto sam na pisti :twisted: (med tednom "že za samo 1500 eur" 8) ) Mal heca ne škoduje :wink:, ali pa tudi?
enduraš Objavljeno Januar 3, 2003 Opozori Objavljeno Januar 3, 2003 a se mi splača it na grobnik z mojo 125 endurco? :D :lol: :lol: :twisted: ...ok malo za šalo... ali pa tudi ne? :?
manjak Objavljeno Januar 3, 2003 Opozori Objavljeno Januar 3, 2003 a se mi splača it na grobnik z mojo 125 endurco? :D :lol: :lol: :twisted: ...ok malo za šalo... ali pa tudi ne? :? Jst bi šel tut mal dol s skuterom pogledat. A bi me sploh gor sputil :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se