motofrik Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 Čehi so svoje dni na veliko uporabljali enokolesno prikolico PAV-40. Pa še jih kdaj pa kdaj vidiš na cesti. Prikolice... :whistle:
Sanda7 Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 ena je tudi v naši garaži češka PAV 40 letnik nekje okol 60 v delu preobrazbe
tombgo Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 ok, bom spet malo težil: ima kdo pojma kje se bi brez problemov dalo dobit v slo kake mra/pluig šipe, vem da ni problema za 4race vendar so omejeni z modeli
Pervy Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 ok, bom spet malo težil: ima kdo pojma kje se bi brez problemov dalo dobit v slo kake mra/pluig šipe, vem da ni problema za 4race vendar so omejeni z modeli ker nimaš napisano kaj voziš ne vem če imajo ampak poglej na http://www.bikeit.co.uk pod screens in če najdeš kaj me kontaktiraj na PM.
HHV Objavljeno Marec 7, 2008 Opozori Objavljeno Marec 7, 2008 ... Ali nudi dovolj vetrne zaščite pri hitrostih nad 150km/h in ali se vozne lastnosti motorja poslabšajo. ... Naked je naked in je veter vračunan zraven. Pri višjih hitrostih, ki se začno seveda ravno nekje nad 150-160 se ne slabšajo vozne lastnosti motorja, temveč voznika. Preko telesa prenašamo na motor treslaje in gibanja, ki nam jih povzroči veter. Torej veter=> voznik => motor. Motor sam ni nič kriv! Trening mora biti usmerjen na voznika. Višje hitrosti na nakedih pač niso za pussyje. Pussyji montirajo pussy vetrobrane. :P
MarduK Objavljeno Marec 7, 2008 Opozori Objavljeno Marec 7, 2008 Naked je naked in je veter vračunan zraven. Pri višjih hitrostih, ki se začno seveda ravno nekje nad 150-160 se ne slabšajo vozne lastnosti motorja, temveč voznika. Preko telesa prenašamo na motor treslaje in gibanja, ki nam jih povzroči veter. Torej veter=> voznik => motor. Motor sam ni nič kriv! Trening mora biti usmerjen na voznika. Višje hitrosti na nakedih pač niso za pussyje. Pussyji montirajo pussy vetrobrane. :P That`s right! In če kdo potrebuje pussy vetrobran (GIVI, cel, lep, za naked z okroglo lučjo), ga lahko dobi od mene za ceno po dogovoru. PM
POŠTAR Objavljeno Marec 15, 2008 Opozori Objavljeno Marec 15, 2008 halo vsem ki berete tole in boste pomagali meni in mogoče še komu pri odločitvi.Namreč v kratkem imam namen zamenjati prednjo šipo na motorju pa ne vem kako se odločiti ali z krilci ali brez.Prebral sem sicer nekaj testov, ampak direktne izkušnje uporabnikov so vedno najboljše,zato če kdo ima ali pa je poizkusil motor z to šipo bi prosil za kakšen nasvet :yes: .
POŠTAR Objavljeno Marec 15, 2008 Opozori Objavljeno Marec 15, 2008 bom čisto kratek toring šipa da ali ne.Zakaj da in zakaj ne. :?
Guest Brumer Objavljeno Marec 15, 2008 Opozori Objavljeno Marec 15, 2008 halo vsem ki berete tole in boste pomagali meni in mogoče še komu pri odločitvi.Namreč v kratkem imam namen zamenjati prednjo šipo na motorju pa ne vem kako se odločiti ali z krilci ali brez.Prebral sem sicer nekaj testov, ampak direktne izkušnje uporabnikov so vedno najboljše,zato če kdo ima ali pa je poizkusil motor z to šipo bi prosil za kakšen nasvet :yes: . Naroči od firme mra.de apsolutno z špojlerjem je odlična stvar sploh pri večjih hitrostih ni turbolenc na čeladi,če pa slučajno so to preprečiš z nastavitvijo špojlerja. Sam imam tako šipo in je zelo vredu,sploh pri višjih hitrostih. Ps:še slikca moje šipe. special749 1
Žarko G. Objavljeno April 12, 2008 Opozori Objavljeno April 12, 2008 sm vidu enkrat k je blo ta prikolca z enim kolesom sam namest placa za pizdarije je bil sod piva :worship: :worship:
kaca1 Objavljeno April 13, 2008 Opozori Objavljeno April 13, 2008 :beer2: Priiiiiiiiiiiiiiiima!!! :worship:
PMitja Objavljeno April 13, 2008 Opozori Objavljeno April 13, 2008 Hojla!! Bom pa še jaz dve prlimu iz mojga "foto" arhiva :naughty:
kaca1 Objavljeno April 13, 2008 Opozori Objavljeno April 13, 2008 posneto nekje na Madžarskem l.2005 Spredaj cela kolona "prikoličarjev" - žal se slabo vidi:
andy1977 Objavljeno Julij 12, 2008 Opozori Objavljeno Julij 12, 2008 Mogoče ta tema ne spada sem, ampak vseeno.... Zanima me, kje lahko to dobim, namreč nikjer ne najdem. Imam sedaj kovček ki ga želim odstranit, pa nabavit naslon. Ali morda kdo ve, kje bi lahko to dobil ali pa zamenjal kovček za naslon??
roadbuster Objavljeno Julij 12, 2008 Opozori Objavljeno Julij 12, 2008 razznorazne dele in dodatke dobiš v raznih spletnih trgovinah,veliko jih je tudi na Ebay-u...poskusi.
Bmflar Objavljeno Julij 12, 2008 Opozori Objavljeno Julij 12, 2008 Kovček prodaš preko Bolhe, naslon ti naredi Smodiš v Šmarju sap :worship:
HyperJack Objavljeno Julij 12, 2008 Opozori Objavljeno Julij 12, 2008 Če imaš malo žilice, predelaj oz. dodaj in naredi takšen nosilec, če boš kdaj ob kakšni nuji potreboval, da boš preprosto odstranil naslon in nazaj pritrdil kovček. Malo rofraja, švas mašinenzi ali hardlot mašin pa gasa. :naughty: Lep dan
andy1977 Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 Ja sej, če bi mel mašinerijo.. HEHE. Sicer se mi pa zdi, da ta kovček sploh ne spada na čoperja. :topic:
Zdrawc Objavljeno Julij 16, 2008 Opozori Objavljeno Julij 16, 2008 Naroči od firme mra.de apsolutno z špojlerjem je odlična stvar sploh pri večjih hitrostih ni turbolenc na čeladi,če pa slučajno so to preprečiš z nastavitvijo špojlerja. Sam imam tako šipo in je zelo vredu,sploh pri višjih hitrostih. Ps:še slikca moje šipe. kot premekateri si s tole previsoko šipo pokvaril lep naked motor :closedeyes: vem, kako piha na takem motorju, tudi vem, koliko se taka šipa pozna.............samo zame to ni več naked
motofrik Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 Danes sem dobil rabljeno šipo za mali denar, ima pa ''polno'' površinskih prask. Ne raz, samo leta uporabe pač naredijo svoje... Malo sem uporabljal iskalnik, pa ne najde kaj konkretnega, kako jih spolirati. Vem, da sem pred časom to nekje bral, ne vem pa kje. Ima kdo kakšne izkušnje s tem?
Matori Hanzo Objavljeno September 27, 2008 Opozori Objavljeno September 27, 2008 Danes sem dobil rabljeno šipo za mali denar, ima pa ''polno'' površinskih prask. Ne raz, samo leta uporabe pač naredijo svoje... Malo sem uporabljal iskalnik, pa ne najde kaj konkretnega, kako jih spolirati. Vem, da sem pred časom to nekje bral, ne vem pa kje. Ima kdo kakšne izkušnje s tem? Boter Detlev nudi med drugim Xerapol. Bojda deluje.
Guest pmali Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 Ali kdo pozna dodatek za vetrobransko Nemške znamke MV. Sem videl pri dveh švabih pa je baje kar koristna zadeva ( hrup , prepih)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se