Guest pmali Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 Ali kdo pozna dodatek za vetrobransko Nemške znamke MV. Sem videl pri dveh švabih pa je baje kar koristna zadeva ( hrup , prepih) Pa še slikca: http://www.mv-motorrad.de/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi
Tomyboy Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 Uporabljam touring steklo Puig, pa imam po vsaki vožnji čelado prekrito z muhami. Obstaja kakšna poceni rešitev? Spojler od puiga je kar drag cca 70€.
Guest pmali Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 Uporabljam touring steklo Puig, pa imam po vsaki vožnji čelado prekrito z muhami. Obstaja kakšna poceni rešitev? Spojler od puiga je kar drag cca 70€. Mogoče ravno tole, za kar tud jaz sprašujem če ima kdo kakšno izkušnjo? http://www.mv-motorrad.de/lshop,showdetail...owrub--003,.htm
Tomyboy Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 Mogoče ravno tole, za kar tud jaz sprašujem če ima kdo kakšno izkušnjo?http://www.mv-motorrad.de/lshop,showdetail...owrub--003,.htm Takega ima tudi puig za 70€. Drugače pa bi verjetno rabil nekaj takega.....
motofrik Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 Nekje sem prebral, da se grobe praske najprej s 1000 vodobrusnim papirjem pobrusijo. Sem poskusil v enem kotu najprej s 500, potem pa še s 1000. Malo pobrusim, pobrišem z vato do suhega,... uf, nič se ne vidi skozi. Sem si rekel, saj izgubiti nimam kaj, pa sem začel polirati z eno polirno pasto, ki sem jo našel v delavnici (neka trda polirna pasta). Madona, se lepo vidi skozi. Bom celo steklo spoliral po tem postopku. Potem pa še z S-100 polirno pasto, kot mi je priporočil bmwslo.
motofrik Objavljeno December 12, 2008 Opozori Objavljeno December 12, 2008 A ni tudi Dolenjček svoje dni imel prikolico (sod na kolesih) na Viragotu...? Izgleda, da je Marjana morala imeti precej rezervnih oblek, ker jo je v bazen metal... (No, bilo je le enkrat, na Škorpijonih..)
m@dness Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 lp ve kdo kje bi lahko kupil nosilne vijake za vetrobran... tiste gumice ki se raztegnejo jo jih privijačiš? hvala
Dolenc™ Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 Pa jst bi še dodal temu vprašanju, kje dobit kar komplet vijake? Original so 3eur komad, rabem jih pa 16 :D
Guest Brumer Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 Pa jst bi še dodal temu vprašanju, kje dobit kar komplet vijake? Original so 3eur komad, rabem jih pa 16 :D Gumice dobiš na odpadu od motorčka brisalcev imajo skoraj vsi avti enake,po vijake-podloške-matice INOX pa v Merkur !! :whistle:
SF Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 Če kdo slučajno rabi, imam doma nosilce Givi za šipo, nekje pa tudi nosilce za maske, ki se zataknejo za vijake na okrogli luči...
Dolenc™ Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 Nimajo v merkurju, sem šel najprej sem pogledat, same velke grde šravfe majo, more saj mal lepo zgledat :), nekaj v tem smislu, da je glava lepa, za barvo mi je pa vseen. Sej če ni nč tazga, bom pa te naroču, mnde ne bo poštnina tolk za ene šravfe.
salo Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 Pa jst bi še dodal temu vprašanju, kje dobit kar komplet vijake? Original so 3eur komad, rabem jih pa 16 :D če ti kaj pomaga klik
m@dness Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 ja zgleda jih bom res iz ebay-a naročil... cca 10€ +/- 2€ za 10 komadov
Guest Brumer Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 Nimajo v merkurju, sem šel najprej sem pogledat, same velke grde šravfe majo, more saj mal lepo zgledat :), nekaj v tem smislu, da je glava lepa, za barvo mi je pa vseen. Sej če ni nč tazga, bom pa te naroču, mnde ne bo poštnina tolk za ene šravfe. Kaj nimajo samo najti moraš je cela stelaža raznih rosfrej vijakov,takoj pri prodajalnem pultu če nenajdeš vprašaj trgovca. special749 1
Dolenc™ Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 Nimajo, saj v NM ne, mi je prodajalc prnesu pokazat kaj majo, pa so bli pregrdi. Morjo bit lepi inbuski.
jose Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 lp ve kdo kje bi lahko kupil nosilne vijake za vetrobran... tiste gumice ki se raztegnejo jo jih privijačiš? hvala louis ;)
Mitja99 Objavljeno Marec 10, 2009 Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 Pa jst bi še dodal temu vprašanju, kje dobit kar komplet vijake? Original so 3eur komad, rabem jih pa 16 :D V BTC-ju v Ljubljani za City parkom in kolesarskin centrom Baver je trgovina z opremo za čolne. Imajo veliko izbiro INOX vijakov in matic. Sem jih tam nabavil, ko so mi odpadli z Givi maske.
Max9 Objavljeno Marec 28, 2009 Opozori Objavljeno Marec 28, 2009 Pozdrav vsem, Rabil bi kakršnekoli informacije, ki jih imate z uporabo racing vetrobrana in pa double bubble? Kater se bolj obnese? Odločujem se za nakup, pa ne vem kaj bi vzel. Hvala in lp.
Prix Objavljeno Marec 28, 2009 Opozori Objavljeno Marec 28, 2009 Pozdrav vsem, Rabil bi kakršnekoli informacije, ki jih imate z uporabo racing vetrobrana in pa double bubble? Kater se bolj obnese? Odločujem se za nakup, pa ne vem kaj bi vzel. Hvala in lp. double bubble..obvezno.... :worship:
salo Objavljeno Marec 28, 2009 Opozori Objavljeno Marec 28, 2009 Pozdrav vsem, Rabil bi kakršnekoli informacije, ki jih imate z uporabo racing vetrobrana in pa double bubble? Kater se bolj obnese? Odločujem se za nakup, pa ne vem kaj bi vzel. Hvala in lp. poglej na 4race.si, stanejo tam okoli 50e, meni se zdi to kar ugodno :hmm:
salo Objavljeno Marec 28, 2009 Opozori Objavljeno Marec 28, 2009 To pr nas delajo? mismim da ja, vendar nisem prepričan
marko55 Objavljeno Marec 29, 2009 Opozori Objavljeno Marec 29, 2009 To pr nas delajo? Ja. V Rogaški Slatini. Je pa prizvajalec tudi član tega foruma.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se