Stroj Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 Kaj boš sam plastike kupvov? Kr neki. Raj kupš cel motor, ne pa da se s plastikami jebeš - a bo pasal a ne bo pasal :BUA:
pogi Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 Kaj boš sam plastike kupvov? Kr neki. Raj kupš cel motor, ne pa da se s plastikami jebeš - a bo pasal a ne bo pasal :BUA: al pa šparej denar pa si čez 1 leto nabavi kej boljšega-močnejšega .) :)
Gregc Objavljeno December 13, 2005 Opozori Objavljeno December 13, 2005 Uau ta GP verzija je pa huda :OK: :OK: :OK:
BaHa Objavljeno December 13, 2005 Opozori Objavljeno December 13, 2005 sm gledu za tak dnar si kupis ze kej odlicnega ..... ma pff ko jo jebe .....
Nikic Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 Sam slika je lepa, haha :P Ja itq kaj pa še je :P zima se vleče......
k0ci Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 dej nikic ti že enkat povej kaj boš kupu: mitota al rs-ko
Nikic Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 a te skrbi kaj....Mitota sm šu gledat, in sm reku da bom počakov. Cena 320k. (tud oba neb blo slab met, sam neb rad plačov 2 reg in zavarovanj, ker je že tko predrago :S)
Stroj Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 To bi bla huda fora. Zjutr odpreš garažo in se uprašaš: A nej uzmamem rsko, al čm ra mitota. To je zdaj vprašanje :lol1: Drgaš ma pa en tip na bikepics (se mi zdi da dirka) u svoji garaži rs 250 in mitota 125
Matex_46 Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 Potem me pa hitro seznani z njim, da mi posodi mitota za kaksen teden, tako ai tako bo imel vsaj en motor. Se mogoce kdaj jezite na starse, da vas niso kot male fantke vpisali v kaksen moto klub, kjer bi trenirali, dirkali.In vam ustvarili dirkasko kariero. Vsaj enkrat bi si zelel reci: "joj, mami, danes si mi pa resnicno ne da voziti aprilie RS sport, gp version, bi lahko raje doma ostal in gledal televizijo ali bral knjigo", ne privoscim jim, jaz, ce bi bil v tem sportu bi bil tako zelo zagret, da bi imel kar 12 h treninga na dan. Paradise, vonj visoko oktanskega bencina, zazgane gume in hrup motorja. O:-) ;)
BaHa Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 Potem me pa hitro seznani z njim, da mi posodi mitota za kaksen teden, tako ai tako bo imel vsaj en motor. Se mogoce kdaj jezite na starse, da vas niso kot male fantke vpisali v kaksen moto klub, kjer bi trenirali, dirkali.In vam ustvarili dirkasko kariero. Vsaj enkrat bi si zelel reci: "joj, mami, danes si mi pa resnicno ne da voziti aprilie RS sport, gp version, bi lahko raje doma ostal in gledal televizijo ali bral knjigo", ne privoscim jim, jaz, ce bi bil v tem sportu bi bil tako zelo zagret, da bi imel kar 12 h treninga na dan. Paradise, vonj visoko oktanskega bencina, zazgane gume in hrup motorja. O:-) ;) ok ok umir se zej je ze :topic:
Mte :) Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 (popravljeno) ma cela ta tema je :topic: :SS najbols bi jo blo kr zapret... Popravljeno December 15, 2005. Popravil Mte :)
BaHa Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 ma cela ta tema je :topic: :SS najbols bi jo blo kr zapret... ja sam res ce mene prasas bi jo res blo treba :D kr itk sam nabijamo tle brezveze ... :D
Nikic Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 Ma rofl Matex...kašne maš. Če res ni kej za povedat o Aprili je najbolj da se temo kr zaklene in počakamo, kdo jo bo prvi kupu. .)
_ales_ Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 ma zapre se nej sej itak smo oz ste že wse powedal...
Grilzz Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 No da še kakšno objavo napopam sm preden se tema zaklene. :devil:
Matex_46 Objavljeno December 16, 2005 Opozori Objavljeno December 16, 2005 :surrender: :oops: Oproscam se, malce me je zaneslo, no veliko. Tudi jaz se strinjam :stupid: , da je zdaj vse :topic: in bi bilo treba to zapreti. Prosimo, zaprite to temo. :rtfm: :yawn: M.G.: Opdrli bomo, ko bo(m) imel (kdo) kupil to Aprilio. :P :evilgrin:
BaHa Objavljeno December 16, 2005 Opozori Objavljeno December 16, 2005 :surrender: :oops: Oproscam se, malce me je zaneslo, no veliko. Tudi jaz se strinjam :stupid: , da je zdaj vse :topic: in bi bilo treba to zapreti. Prosimo, zaprite to temo. :rtfm: :yawn: M.G.: Opdrli bomo, ko bo(m) imel (kdo) kupil to Aprilio. :P :evilgrin: ne se jo ne bo nic odpiralo kr je tema o aprilia rs 125 ze odprta in tanova aprilija spada med njo saj so v tisti temi vsi letniki ....
Matex_46 Objavljeno December 17, 2005 Opozori Objavljeno December 17, 2005 O.K., ql, se strinjam.pussy
Mte :) Objavljeno December 17, 2005 Opozori Objavljeno December 17, 2005 jah a pol bo ksn moderator prsu? k je res sam nabijanje tle k motorja sploh se ni u sloveniji pa tle ze folk razpraula kk se da zalagat z njim :slap: brezveze :glare:
Stroj Objavljeno December 18, 2005 Opozori Objavljeno December 18, 2005 Zdej bi jo blo treba pa res zaprt, ka sam še nalagate kok je vse of- :angry: topic
Priporočene objave