Skoči na vsebino

Novosti 2006: Aprilia RS 125

Priporočene objave

Objavljeno

Kaj boš sam plastike kupvov? Kr neki. Raj kupš cel motor, ne pa da se s plastikami jebeš - a bo pasal a ne bo pasal :BUA:

Objavljeno

Kaj boš sam plastike kupvov? Kr neki. Raj kupš cel motor, ne pa da se s plastikami jebeš - a bo pasal a ne bo pasal :BUA:

al pa šparej denar pa si čez 1 leto nabavi kej boljšega-močnejšega .) :)

Objavljeno

Sej tud fajn gre :naughty:

Objavljeno

sm gledu za tak dnar si kupis ze kej odlicnega ..... ma pff ko jo jebe .....

Objavljeno

Sam slika je lepa, haha :P

Objavljeno

dej nikic ti že enkat povej kaj boš kupu: mitota al rs-ko

Objavljeno

a te skrbi kaj....Mitota sm šu gledat, in sm reku da bom počakov. Cena 320k. (tud oba neb blo slab met, sam neb rad plačov 2 reg in zavarovanj, ker je že tko predrago :S)

Objavljeno

To bi bla huda fora. Zjutr odpreš garažo in se uprašaš: A nej uzmamem rsko, al čm ra mitota. To je zdaj vprašanje :lol1:

Drgaš ma pa en tip na bikepics (se mi zdi da dirka) u svoji garaži rs 250 in mitota 125

Objavljeno

Potem me pa hitro seznani z njim, da mi posodi mitota za kaksen teden, tako ai tako bo imel vsaj en motor.

Se mogoce kdaj jezite na starse, da vas niso kot male fantke vpisali v kaksen moto klub, kjer bi trenirali, dirkali.In vam ustvarili dirkasko kariero. Vsaj enkrat bi si zelel reci: "joj, mami, danes si mi pa resnicno ne da voziti aprilie RS sport, gp version, bi lahko raje doma ostal in gledal televizijo ali bral knjigo", ne privoscim jim, jaz, ce bi bil v tem sportu bi bil tako zelo zagret, da bi imel kar 12 h treninga na dan. Paradise, vonj visoko oktanskega bencina, zazgane gume in hrup motorja. O:-) ;)

Objavljeno

Potem me pa hitro seznani z njim, da mi posodi mitota za kaksen teden, tako ai tako bo imel vsaj en motor.

Se mogoce kdaj jezite na starse, da vas niso kot male fantke vpisali v kaksen moto klub, kjer bi trenirali, dirkali.In vam ustvarili dirkasko kariero. Vsaj enkrat bi si zelel reci: "joj, mami, danes si mi pa resnicno ne da voziti aprilie RS sport, gp version, bi lahko raje doma ostal in gledal televizijo ali bral knjigo", ne privoscim jim, jaz, ce bi bil v tem sportu bi bil tako zelo zagret, da bi imel kar 12 h treninga na dan. Paradise, vonj visoko oktanskega bencina, zazgane gume in hrup motorja. O:-) ;)

ok ok umir se zej je ze :topic:

Objavljeno (popravljeno)

ma cela ta tema je :topic: :SS najbols bi jo blo kr zapret...

Popravljeno . Popravil Mte :)
Objavljeno

ma cela ta tema je :topic: :SS najbols bi jo blo kr zapret...

ja sam res ce mene prasas bi jo res blo treba :D kr itk sam nabijamo tle brezveze ... :D

Objavljeno

Ma rofl Matex...kašne maš. Če res ni kej za povedat o Aprili je najbolj da se temo kr zaklene in počakamo, kdo jo bo prvi kupu. .)

Objavljeno

ma zapre se nej sej itak smo oz ste že wse powedal...

Objavljeno

No da še kakšno objavo napopam sm preden se tema zaklene. :devil:

Objavljeno

:surrender: :oops: Oproscam se, malce me je zaneslo, no veliko. Tudi jaz se strinjam :stupid: , da je zdaj vse :topic: in bi bilo treba to zapreti.

Prosimo, zaprite to temo. :rtfm: :yawn:

M.G.: Opdrli bomo, ko bo(m) imel (kdo) kupil to Aprilio. :P :evilgrin:

Objavljeno

:surrender: :oops: Oproscam se, malce me je zaneslo, no veliko. Tudi jaz se strinjam :stupid: , da je zdaj vse :topic: in bi bilo treba to zapreti.

Prosimo, zaprite to temo. :rtfm: :yawn:

M.G.: Opdrli bomo, ko bo(m) imel (kdo) kupil to Aprilio. :P :evilgrin:

ne se jo ne bo nic odpiralo kr je tema o aprilia rs 125 ze odprta in tanova aprilija spada med njo saj so v tisti temi vsi letniki ....

Objavljeno

jah a pol bo ksn moderator prsu? k je res sam nabijanje tle k motorja sploh se ni u sloveniji pa tle ze folk razpraula kk se da zalagat z njim :slap: brezveze :glare:

Objavljeno

Zdej bi jo blo treba pa res zaprt, ka sam še nalagate kok je vse of- :angry: topic

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!