D_u_H_e_C Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 a ta nova rs-ka je mišlena kot minimoto za odrasle :devil: lol :slap: a veš da je višina sedeža popolnoma enaka kot pri starejših modelih?? in da je nova RSka enako velika edino kaj so razlike v plastiki?? očitno ne
Blink182 Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 (popravljeno) Mogoče ima kdo kakšne dimenzije nove RS-e, v primerjavi s staro. Hvala. Evo dimenzije nove RSke Overall length 1955 mm Overall width (at handlebars) 720 mm Overall height (at windshield) 1100 mm Seat height 805 mm Pa še od tastare (ze te nism čist 100%) Maximum length 1,920 mm Maximum width at handlebars 675 mm Maximum height at windshield 1,155 mm Seat height 805mm Popravljeno April 10, 2006. Popravil Blink182
Original-One Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 (popravljeno) eni mate res preveč za povedat čez novo rsko..res je da ma vsak svoj okus, vendar ne govort da je lepa vednar PREMAJHNA, kokr čš sej je huda sam ma vseen pomankljivost(kao velikost),ker je dejansko skor enaka...in pa ne mitota kovat u zvezde(ali boga?) ker je luškan motor, vendar ga je čas povozil...kdaj je bil že prvi ducati narejen 916(po katerem je mito vzel look), se mi zdi da leta 1994? :grim tko da... in ta tema je namenjena novi aprilii in ne cagivi ps. samo moje mnenje .) lp Popravljeno April 10, 2006. Popravil Pleya
BaHa Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 mhm .. in zakaj nej bi mitota povozu cas ??!? in kej ce je 94 letnik .... se zmer je kul motorcek .... kar se tice pa aprilie n wem ... sej pravm vse je neki n wem kko bi povedu .... najbl se mi dopade pr tanovi armaturko in za drugo me bk :P
rosse20 Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 če je ta aprilia bol majhna, potem bo ravn za mene, ko jo bom kupila :P pa eni pravmo da je mito še zmer lepši...zdej me pa hitr pojejte :devil: mito pa lepši? :grrr :wacko:
reesko Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 lol :slap: a veš da je višina sedeža popolnoma enaka kot pri starejših modelih?? in da je nova RSka enako velika edino kaj so razlike v plastiki?? očitno ne sej ne mislm u milimetre...ampak poglej po sliki..50 je večja od nove 125 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: mitota pa ni povozu čas..ampak legende ostanejo zmer iste .)
Original-One Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 (popravljeno) Sej ne rečm, definitivno je to legendarna oblika in še vedno všečna(ducati 916,748,996 itd..) ) vendar je točno v tem problem, kot si dejal sam..ostane ista .) kar je lepo in prav, vendar konkurenca ne ostane ista, vendar napreduje in zato je oz. ga bo kmalu povozil čas... sicer pa itak prodajne statistike(ne samo u slo, kjer je itak šele letos spet dobila cagiva zastopnika, se mi zdi) govorijo zase... lp Popravljeno April 10, 2006. Popravil Pleya
Matex_46 Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 Odločitev. katero naj vzamem belo ali črno (obe barvni kombinaciji sta mi všeč) Prosim za vaše mnenje. Hvala.
GrCaR Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 Odločitev. katero naj vzamem belo ali črno (obe barvni kombinaciji sta mi všeč) Prosim za vaše mnenje. Hvala. črna je huda ;)
D_u_H_e_C Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 Odločitev. katero naj vzamem belo ali črno (obe barvni kombinaciji sta mi všeč) Prosim za vaše mnenje. Hvala. bela :) zakaj? zato ker jih je malo :D
Stroj Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 Črna. Definitivno. Zakaj? Mušji dreki se bodo manj vidli. :P Pa lepša je od bele
JeRn3j Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 jst bi uzeu črno :yes: :yes: se mi bl dopade ;) drgač pa; izbira je tvoja ;)
Gregc Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 (popravljeno) Odločitev. katero naj vzamem belo ali črno (obe barvni kombinaciji sta mi všeč) Prosim za vaše mnenje. Hvala. Hm, sej se spomneš sva mela mal debate o barvi, in si reku bela, jaz pa črna, ampak sm se mal premislu, tko da če mene zdej prašaš bi reku bela. Zakaj bela, nevem, pač, bolj se mi dopade... pa bolj popesti sam izgled motorja. Popravljeno Maj 1, 2006. Popravil Gregc
Gregc Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 Kot ste že slišali se nekaj šušlja da bodo ekološko nesprejemljive 2t 125 agregate (kakršen je tudi v apriliji) drugo leto zamenjali 4t 125 kubični agregati z 20 kw. Hm, zanimivo, zdaj me zanima če kdo morda ve več o tem. To naj bi se zgodilo drugo leto, ampak nihče ne pove nič konkretnega.
D_u_H_e_C Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 Kot ste že slišali se nekaj šušlja da bodo ekološko nesprejemljive 2t 125 agregate (kakršen je tudi v apriliji) drugo leto zamenjali 4t 125 kubični agregati z 20 kw. Hm, zanimivo, zdaj me zanima če kdo morda ve več o tem. To naj bi se zgodilo drugo leto, ampak nihče ne pove nič konkretnega. drugo leto dvomim da bojo že vsi meli ker ni še noben začel razvijat kaj preveč oz vsaj objavo še noben nič ni čez par let pa bo vse 4t zarad ekoloških zakonov :BUA:
GrCaR Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 Kwa se tok sekerate, čez par let k bodo to uvedl, bote vi verjetno že tele čebelce prodal, pa kaj močnejšga kupl (kar je vse 4T) ;)
Gregc Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 drugo leto dvomim da bojo že vsi meli ker ni še noben začel razvijat kaj preveč oz vsaj objavo še noben nič ni čez par let pa bo vse 4t zarad ekoloških zakonov :BUA: Kaj se sekiraš, sej boš lahko še vedno svojga vozu. Ampak sej pravjo da bodo mel teli 4t kar dost moči.
D_u_H_e_C Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 Kaj se sekiraš, sej boš lahko še vedno svojga vozu. Ampak sej pravjo da bodo mel teli 4t kar dost moči. kaj bo tistim koristlo 20kw moči al pa več v prometni ?? če bojo meli izpit sam za 11kw sicer pa bojo 2t motorji pol ful ceno držali
Gregc Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 kaj bo tistim koristlo 20kw moči al pa več v prometni ?? če bojo meli izpit sam za 11kw sicer pa bojo 2t motorji pol ful ceno držali Ja kako majo pa nekateri odprte rs-ke, in se čisto normalno vozijo?
D_u_H_e_C Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 Ja kako majo pa nekateri odprte rs-ke, in se čisto normalno vozijo? majo pa v prometni napisano 11kw če bo pa motor mel že seriski 20kw pa bo v prometni enako pisalo pa oni ko majo A1 neojo smeli vozit...
Gregc Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 majo pa v prometni napisano 11kw če bo pa motor mel že seriski 20kw pa bo v prometni enako pisalo pa oni ko majo A1 neojo smeli vozit... Pa sej bojo tud teli 4t zablokirani na 11 kw
RSmaniac Objavljeno Maj 2, 2006 Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 Tuki je tud malo optične prevare. Če bi bla tanova rs 125 postavljena na mestu rs50 potem bi blo vidt drugač kr probite pa boste vidl z kerim kol motorjem.
BaHa Objavljeno Maj 2, 2006 Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 Kwa se tok sekerate, čez par let k bodo to uvedl, bote vi verjetno že tele čebelce prodal, pa kaj močnejšga kupl (kar je vse 4T) ;) ja sej ..... :OK:
Takkyu Objavljeno Maj 2, 2006 Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 kolk bi bla vredna tale aprilia: 2001 13.000km pri 9000km generalka slabše ohranjene bočne plastike 2 lasnik mal informativno ker prodajam...
GrCaR Objavljeno Maj 2, 2006 Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 kolk bi bla vredna tale aprilia: 2001 13.000km pri 9000km generalka slabše ohranjene bočne plastike 2 lasnik mal informativno ker prodajam... Tole je tastara aprilija, zato je to :topic: :topic: :topic: :topic:
Priporočene objave