msjr Objavljeno Julij 29, 2005 Deli Objavljeno Julij 29, 2005 Jest bom tudi v hladilniku oz. v službi, ker imamo gužvo s projekti (čeprav je poletje :angry: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buki Objavljeno Julij 29, 2005 Deli Objavljeno Julij 29, 2005 Tudi jaz zal delam tale vikend po 12 ur tako ,da bom v sluzbi.Pokuril sem tank 100 oktanskega bencina in nisem opazil nobene spremembe motor dela normalno,pospeski so isti,po avtocesti ni bilo nobene posebnosti do 165km/h.Tako sem sel nazaj na 95 oktanov,ce ne drugega je cena nizja.Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 29, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2005 Pokuril sem tank 100 oktanskega bencina in nisem opazil nobene spremembe motor dela normalno,pospeski so isti,po avtocesti ni bilo nobene posebnosti do 165km/h.Tako sem sel nazaj na 95 oktanov,ce ne drugega je cena nizja.Lp ← Enako, ponovno na 95-ki :OK: Cheaper is better! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buki Objavljeno Julij 29, 2005 Deli Objavljeno Julij 29, 2005 No naj povem,da sem se zadje dni veliko vozil s choperisti.Yamaha virago 1100,dragstar 1100,suzuki marauder 800 in kawasaki vn 800 in nobeden od teh motorjev mi ni kos niti cez ovinke niti po avtocesti.Toliko v vednost.Med njimi so kar gajstni motoristi z veliko izkusnjami. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Julij 29, 2005 Deli Objavljeno Julij 29, 2005 (popravljeno) Mi skuteristi to vemo :OK: Povej to v kakšni motoristični temi .) :yea1: Popravljeno Julij 29, 2005. Popravil jetman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 29, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2005 No naj povem,da sem se zadje dni veliko vozil s choperisti.Yamaha virago 1100,dragstar 1100,suzuki marauder 800 in kawasaki vn 800 in nobeden od teh motorjev mi ni kos niti cez ovinke niti po avtocesti.Toliko v vednost.Med njimi so kar gajstni motoristi z veliko izkusnjami. ← Jesos majkemi, te še meni niso kos. Zadnjič me je komaj en z nekim BMW nakedom (nek slečen K 1200) dobil iz Slovenske Bistrice proti Poljčanam. Pa še to na ravnini. Sej pol me je prehitel, ampak sem mu pa bil malo težji zalogaj. Čoperji pa itak ne morejo po ovinkih (na ravnini me pa pihnejo), ker že s fusrasterji drsajo po tleh :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Julij 30, 2005 Deli Objavljeno Julij 30, 2005 en pozdrav z morja - na otoku prevladujejo maxiji (še največ je beverlijev 200 in 250) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Julij 30, 2005 Deli Objavljeno Julij 30, 2005 tale je tudi zanimiv - razmišljam, da bo bil lahko eden najprimernejših kandidatov za lovljenje ukradenih skuterjev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CUKR Objavljeno Julij 31, 2005 Deli Objavljeno Julij 31, 2005 Skuterist prišel sem z dopusta - reci kje se dobiva. tudi sam bom kupil "tvojo kappo". samo nekdo nej mi pove a se morda kje da dobit kakšen neoriginalen nosilec za kufer. originalni je svinjsko drag, Givijev pa na atlantica ne paše ne vem kako dobr. sem mel na servisu (pooblaščenem Langus Ljubno) motor pa mi je menjal jermen. zdej pa kar nekaj ruži noter. pravi da so mu v Lj rekli da je to normalno in da se bo uleglo. Bojim pa se da se ne bom jaz ulegel nelam z motorjem vred, ko se bo jermen vtrgal. zanima me kaj mislite glede prve gume. 120/70/15. sava jih ne dela, pa bi rad srednjo kvaliteto za srednjo ceno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno Avgust 1, 2005 Deli Objavljeno Avgust 1, 2005 CUKR - sem mel na servisu (pooblaščenem Langus Ljubno) Vidim da si nekje s "naših" :whistle: koncev. Danes ali jutri imam namen iti v Velenje k Nolanu. Lahko bi se popoldan nekje dobila v primeru da bo vreme zdržalo. Pošlji PM ali pa tu napiši če ti odgovarja, ter seveda kje bi se dobila. Sabo lahko prinesem katalog od Aprilie, kjer imajo na sliki tekstilno torbo za tvojega Atlantika, mogoče bi te zanimalo. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Avgust 1, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 1, 2005 CUKR, včasih se jermen zelo sliši. Sploh, ko je nov in so zobci še celi. Zvok je podoben kot, da bi se ena pločevinka vsake toliko časa zakotalila noter. Hočem rečt, da neenakomerno zvončklja v variomatu. Jermen se ti pomojem ne bo utrgal, se ti pa v najslabšem primeru odvije veternica. Upam, da ni nič hujšega. Moj Kymco skoz nekaj gode, ko je v štandgasu. Jason, na katerem otoku si (bil)? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
msjr Objavljeno Avgust 2, 2005 Deli Objavljeno Avgust 2, 2005 Jason, na katerem otoku si (bil)? ← Bom jest probal ugibat. Glede na konfiguracijo terena bi rekel da je Brač in da se v ozadju vidi Vrboska na Hvaru. Se pravi BOL! Imam prav? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Avgust 2, 2005 Deli Objavljeno Avgust 2, 2005 msjr, pravilno si ugotovil. Prva slikca je iz Bola, druga (policijski beverly) pa iz Hvara. Policaji v Bolu nimajo tako dobrih vozil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Avgust 2, 2005 Deli Objavljeno Avgust 2, 2005 Hehehe v Vrboski na Hvaru sm biu jst letos (pa že 5 let prej tud). Maxi skuterjev je tam več kot 50 kubičnih :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CUKR Objavljeno Avgust 3, 2005 Deli Objavljeno Avgust 3, 2005 sKUTERIST SORRY NISEM NIČ GLEDAL NA FORUM IN SEM ZGREŠIL TVOJ ODGOVOR. SEM ZELO NA TESNEM S ČASOM ZADNJE DNI!!!! JA JERMEN PA RES TAKO TOLČE KOT KAKŠNA PLOČEVINKA. UPAM DA BO SČASOMA NEHAL. HVALA ZA NASVET Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Avgust 3, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 3, 2005 Uh, pa res je Brač :slap: Jaša, ti si šel s Hexom dol? Jaz se pa v ponedeljek odpravljam na Krf (s trajektom seveda). Ve mogoče kdo, koliko kilometrov je približno do Benetk? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Avgust 3, 2005 Deli Objavljeno Avgust 3, 2005 (popravljeno) http://route3.tiscover.com/route/names05.asp?lang=en ;) Pa da se ti ne bo treba matrat sm že jst zračunu: klick me! Popravljeno Avgust 3, 2005. Popravil mjemec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno Avgust 3, 2005 Deli Objavljeno Avgust 3, 2005 CUKR- nič zato sporoči ko boš imel čas. Tomozuki - a greš s svojim skuterjem ali ga boš dol vzel v najem? Ko prideš nazaj pa pričakujemo reportažo. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Avgust 3, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 3, 2005 mjemec: hvala za pot! :OK: skuteris: grem s svojim skuterjem in seveda lahko pričakujete reportažo :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burgman Objavljeno Avgust 5, 2005 Deli Objavljeno Avgust 5, 2005 Pozdrav vsem skupaj, prejsnjo soboto sva se z zeno podala malo na potep. Najin cilj je bil logarska dolina od tam pa sva krenila se v AU čez pavličevo sedlo. Zelo priporočam. Čudovita panoramska pot, super asfalt, zelo lepo urejena okolica, veliko počivališč in razglednih točk. Vožna naj bo počasna, ker je prečudovito. Potem pa na jezerski vrh. Tukaj je dobro se mal pazit kakšnih cestašev, če jim glih ovinek ne znese, ker potem si prilastijo precej tvojega pasu (sem doživel srečanje zelo na tesno, samo jast sem bil na svojem pasu). Prilagam še nekaj slik, LP, Joze :OK: motookapi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno Avgust 5, 2005 Deli Objavljeno Avgust 5, 2005 Po tej poti sem tudi jaz že šel, vendar takrat še s 180ccm. Ko pridete z Jezerskega na našo stran priporočam v "dolini" Preddvor-Tupaliče obisk gostišča Zaplata, dobra "papica" :beer1: (divjačina). Za tiste ki pa so navajeni "noblese" je v bližini Vila Bela (Srednja Bela) kjer bodo na svoj račun prišli najbolj zahtevi gosti. Sigurno pa bom sedaj odpeljal zadevo tudi s 500ccm. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BONO Objavljeno Avgust 6, 2005 Deli Objavljeno Avgust 6, 2005 zanima me kaj mislite glede prve gume. 120/70/15. sava jih ne dela, pa bi rad srednjo kvaliteto za srednjo ceno ← :nono: SAVA ima v proizvodnem programu to gumo. In sicer 120/70-15 MC28 DiamondS TL. Poglej na njihovo internetno stran, sicer je malo težko priti do nje, je pa kar pregledna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Avgust 7, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 7, 2005 Pomoje bom naslednje pnevmatike vzel kar pri Savi :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
msjr Objavljeno Avgust 8, 2005 Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 Za tiste ki pa so navajeni "noblese" je v bližini Vila Bela (Srednja Bela) kjer bodo na svoj račun prišli najbolj zahtevi gosti. Za vse bolj zahtevne jedce (kr se tiče kvalitete) bi raje priporočil, da se zapeljejo še ~3km do Zgornje Bele & gostilno Pr'Bizjak. Mnogo bolje kot v Vili Beli (ki naj ostane backup, če je bizjak zaprt .) ). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
msjr Objavljeno Avgust 8, 2005 Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 :nono: SAVA ima v proizvodnem programu to gumo. In sicer 120/70-15 MC28 DiamondS TL. Poglej na njihovo internetno stran, sicer je malo težko priti do nje, je pa kar pregledna. ← Evo direktn link: http://www.savatech.si/velo/scooter-08.htm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se