Skoči na vsebino

Moj maxiscooter

Tomozuki

Priporočene objave

Živjo! Vrnil sem se iz 10 dnevnega dopusta v Istri, Vrsar, AC Valkanela.

Vse skupaj sem naredil 660 km, skoraj vsi b.p., razen tistih 7 km makedama od Kočevja proti Vinici.

post-6014-1123655458_thumb.jpg

post-6014-1123655468_thumb.jpg

post-6014-1123655475_thumb.jpg

post-6014-1123655481_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozdrav vsem maxi skuteristom.

Tudi sam sem začel počasi ogledovati te križarke. Najbolj sem se ogrel za Kymcota Xciting, nakup bo verjetno pozimi oziroma spomladi.

Me pa sedaj zanima kako je sedaj s temi konji pri tem skuterju. V katalogih sem zasledil dva podatka ki se razlikujeta za par kw. Katera številka je prava?!

Govorice so tudi o zavajanju kupcev z večjimi konji čeprav naj bi jih bilo manj. Sicer ne bodo odločili ti konji ampak vseeno me zanima.

LP, Uroš.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Me pa sedaj zanima kako je sedaj s temi konji pri tem skuterju. V katalogih sem zasledil dva podatka ki se razlikujeta za par kw. Katera številka je prava?!

LP, Uroš.

Na njihovi strani je naveden podatek 31,6 Kw, vendar je to napaka.

Trenutno prodajajo 27,5 Kw različico.

Bodo pa začetek drugega leta pričeli prodajati tudi močnejšo varianto.

Seveda lahko pričakuješ, da bo tudi cena drugačna...

In pa, dobrodošel med maksiskuteristi. :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kolikor sem razumel pride v prodajo mašina z direktnim vbrizgom, ter dodan ABS in el. srednje stojalo. Je to res?

A mogoče kdo ve če bo sedanji ostal v prodaji.

Popravljeno . Popravil u-r-o-s
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bral sem test Xitinga 500, kjer se je voznik pritoževal nad skoraj neuporabnimi vzvratnimi ogledali na tem skuterju. Kakšne so vaše izkušnje?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sem ga peljal dva kroga okoli BTC-ja pa se mi niso zdela napačno postavljena. Edina zamera je da so v isti višini kot avtomobilska in moraš biti previden pri "štuljenju" mimo kolon.

Kolikor sem razumel pride v prodajo mašina z direktnim vbrizgom, ter dodan ABS in el. srednje stojalo

Če bodo tako zamujali z začetkom prodaje kot so s prvim potem bo ta model(izboljšan) na voljo šele leta 2007.

Glede nakupa: poskusi pozimi, mogoče dobiš kakšnega ki jim je ostal in bodo ponudili neka popusta.

Popravljeno . Popravil skuterist
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za vse bolj zahtevne jedce (kr se tiče kvalitete) bi raje priporočil, da se zapeljejo še ~3km do Zgornje Bele & gostilno Pr'Bizjak. Mnogo bolje kot v Vili Beli (ki naj ostane backup, če je bizjak zaprt  .) ).

Za to gostišče pa nisem vedel :hmm: Bomo verjetno v bližnji prihodnosti preverili.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bral sem test Xitinga 500, kjer se je voznik pritoževal nad skoraj neuporabnimi vzvratnimi ogledali na tem skuterju. Kakšne so vaše izkušnje?

Ma z ogledalci je tako da so res malo nerodno postavljena ma z malo nastavljanja kar gre :whistle: mene osebno malo moti to,da sprednje vetrobransko steklo ni nastavljivo po višini (baje da bi mogu vrtat nove luknje,če bi ga hotu zvišat) :doze: in pa ko se v ovinku nagneš na levo zelo hitro primeš stojalo :cry: drugače pa stvar tečle ku urca in sem z njo zaenkrat zelo zadovoljen :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nakup bo sigurno pozimi 1x, poskušal bom tudi iztržit kakšen popust.

Drugače pa samo tole:

:OK: enmu maxiscooteristu danes. S punco sva se namreč peljala iz CE v Zreče z mojim tajfunom in nekje pred Strnicami se pripelje nasprot en "rocker" na maxiju in me lepo pozdravi! Kapo dol, drug let ga pozdravim nazaj na svojem maxiju! :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jutro :)

sem se vrnil z dopusta in sem naredil cca 2.000 km s skuterjem. Bil sem na Dunaju, Bratislavi, Blatnem jezeru.... :fredy: pa tudi Slovenije in našega morja nisem zanemarjal... :lol1:

torbe za pod sedež Kappa so fajn zdržale in so zares uporabne..nimam pripomb... :OK:

sedaj imam skoraj 11.000 km prevoženih in je prva guma totalno obrabljena :cry: , zadnja pa sebi zdržalal kašnih 2.000 km, :? sam bom zamenjal obojne... najverjetneje bom nabavil Savine 110/70-16 MC28 DiamondS 52 S TL in 150/70-14 MC28 DiamondS 66S TL

upam, da ste se tudi vi imeli fajn....

lp beverly

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sem od petka do nedelje naredil 500km, peljal sem se pa najprej iz Lj do Vinice, v soboto popoldan iz Vinice po stari cesti do Reke in naprej do Vrsarja, v nedeljo od Vrsarja do Kopra in po stari cesti do LJ.

Stara cesta med Karlovcem in Reko je super, ker je veliko hitrih ovinkov, katere ob precejšnjem nagibu lahko odpeljem s 90-110km/h. Meni zaprti ovinki (ride) niso všeč.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lep pozdrav!

Vidim, da je že kar nekaj maxi skuterjev pri nas.Sam sem od letošnjega aprila lastnik Aprilie Atlantic 500 sprint.Prevozil do danes 6700 tkm.Zaenkrat deluje brezhibno, pravkar prišel iz obveznega servisa.To je tudi edina pomanjklivost- drag je ko hudič!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Takole mimo grede fantje,kolko vam pa kej lažejo števcina maksijih :hmm:

Še nisem imel priložnosti videti izmerjene realne hitrosti :devil: .)

Popravljeno . Popravil jetman
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozdravljen ralfek2

Vidim da imaš super skuter. Tudi jaz sem bil nad ceno prvega servisa presenečen :devil:

Drugače pa je vse O.K.

Moj števec laže da gre max. 170km/h, tovarniška hitrost pa je deklarirana s 151 če se ne motim. Vožnja pa je udobna nekje do 120-130 nato pa postane precej glasno (jet čelada).

LP

Popravljeno . Popravil skuterist
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Takole mimo grede fantje,kolko vam pa kej lažejo števcina maksijih :hmm:

beverly 500 po avtocesti...do konc skale 180+ :eek: , sam sem prebral na eni ang. www strani da števec pri beverlyu laže za 15 km/h..tako, da dejansko leti dobrih 160 km/h....

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lahko vprašam kje je bil na servisu in koliko je stal?

Servisiral sem ga obakrat v MB-Autocommerce.Prvi pregled na 1000km je stal 28000sit, servis na 6000 km pa 30980 sit.Mislim, da kar precej- naslednjič, ko moram menjat še jermen se bom pozanimal še v Avstriji.

lp!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Servisiral sem ga obakrat v MB-Autocommerce.Prvi pregled na 1000km je stal 28000sit, servis na 6000 km pa 30980 sit.Mislim, da kar precej- naslednjič, ko moram menjat še jermen se bom pozanimal še v Avstriji.

lp!

Tudi jaz sem svojega imel v MB. Drugače sem s trgovci in načinom "odnosa" zadovoljen, vendar cena je tista ki malo moti.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A veš, da naslednji servis na 12 tk stane približno 70000sit?Saj morajo biti prijazni!

Kilometri namreč tečejo hitro, garancije je 2 leti- najbolj v njihovo dobro.Drago namreč plačamo tisti njihovi 2. urici dela.Če bi blo vzdrževanje na avtih tako drago in pogosto bi se vozili le redki!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Potem gre tole kar v + Kymco-tu. Kolikor sem bral poste uporabnikov je tam servis dosti bolj ugoden. Ker tele številke za aprilie so pa mal 2 much.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A veš, da naslednji servis na 12 tk stane približno 70000sit?Saj morajo biti prijazni!

Kilometri namreč tečejo hitro, garancije je 2 leti- najbolj v njihovo dobro.Drago namreč plačamo tisti njihovi 2. urici dela.Če bi blo vzdrževanje na avtih tako drago in pogosto bi se vozili le redki!

70k za servis :BUA: Kaj pa vse naredijo za ta denar? Pa to je nenormalno, ker če traja servis dve uri, potem je not vsaj za 60.000 materiala. Čisti nateg, bi rekel in šel povprašat še na kakšen drug servis.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!