Ozzie Objavljeno Marec 25, 2007 Opozori Objavljeno Marec 25, 2007 Tudi jaz mislim, da se teh vilic ne pumpa. So namreč oljne. Bolj je važno da če že podiraš da zamenjaš olje in pa vse oringe in ostala tesnila. Sicer pa ne vem za tvojo mašino, jaz imam na moji 80000 km pa mi ne pije skoraj prav nič olja... Se pa ne strinjam, da če "porihtaš" da prodaš... Če boš že vrgel cel kup keša vanjo se ti jo splača obdržat - vsaj veš kaj imaš...
stenere Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 Pozna kdo katero od petih, ki se prodajajo na avtonetu? Iščem nekaj, da bo moj nick spet postal pravi :-)
stenere Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 No ST je doma. :D Rabi kdo nosilce za tri kufre ter stranske kufre? Jih definitivno ne bom rabil še neeekaj let. Z auspuffom bo treba nekaj ukrenit. Notrajnost je bila ven pobrana in vstavljen direkt ror obložen z volno, in je glasen ko ... nisem pristaš glasnih rorov. Any idea?
Ozzie Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 nosilce... :hmm: ... če boš to res prodajal mi povej... za kakšno zmerno ceno...
Climber Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 No ST je doma. :D Rabi kdo nosilce za tri kufre ter stranske kufre? Jih definitivno ne bom rabil še neeekaj let. Z auspuffom bo treba nekaj ukrenit. Notrajnost je bila ven pobrana in vstavljen direkt ror obložen z volno, in je glasen ko ... nisem pristaš glasnih rorov. Any idea? Bom pogledal doma, mislim da je en izpuh viška. Ti sporočim v kratkem!
simonsi Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 (popravljeno) No ST je doma. :D Katero si pa kupil? :) Popravljeno April 28, 2007. Popravil simonsi
Ozzie Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 No ST je doma. :D Noja, pa daj kakšno sliko gor, da vidmo kaj maš.. :D
stenere Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 (popravljeno) Climber, za auspuff se priporočam. Kupil sem ta najdražjo. vijolično rjave barve, al kak naj opišem. letnik 96. Ni sicer brez praske, je pa najboljša, kar sem jih videl. Slike bodo. Danes sem jo še zadaj malo dol spustil, da jo lažje krotim. Pa miniblinkerje sem dol vrgel in dal nazaj originalne gor(sem jih na srečo zraven dobil) Modro "sport racing" žarnico sem tudi že z navadno zamenjal. Skoraj popolna :D p.s. aja, kdo razmišlja o ogledu popolnoma rdeče ST iz ljubljane, me lahk kontaktira, na pm rade volje povem, kaj sem videl. Popravljeno April 28, 2007. Popravil stenere
simonsi Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 Tista rdeča l90, je bila prej moja.
stenere Objavljeno April 29, 2007 Opozori Objavljeno April 29, 2007 Tista rdeča l90, je bila prej moja. A je že pri tebi mašina fejst ropotala v spodnjem delu?
simonsi Objavljeno April 29, 2007 Opozori Objavljeno April 29, 2007 Ropotala ni, se je pa občasno slišala veriga odmične gredi. V bistvu je skoz laufala ko urca.
Ozzie Objavljeno April 30, 2007 Opozori Objavljeno April 30, 2007 (popravljeno) na cesti še nisem nobene s. tenerke letos srečal... A ma kdo namen se kaj pelat? a se samo jaz vozim... :grim Popravljeno April 30, 2007. Popravil Ozzie
stenere Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 na cesti še nisem nobene s. tenerke letos srečal... A ma kdo namen se kaj pelat? a se samo jaz vozim... :grim V soboto sem srečal eno belomodro v Žalcu. Včeraj sem naredil enih 200 km. Zadnji ležaj ima malo lufta. Bo treba menjat. Mitas gume niti niso tako slabe, kot sem pričakoval. Mogoče jih bom celo znucal do konca. Poraba je dobrih 7 pri normalni vožnji, mrzla vžiga brez zauga z mal gasa => fergazerje bo treba poštimat. Na auspuff sem se že mal navadil, ampak še vedno je glasna ko ... Pa še ena slika ob bratovi italjanki... [attachmentid=96590]
peter1 Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 V soboto sem srečal eno belomodro v Žalcu. Včeraj sem naredil enih 200 km. Zadnji ležaj ima malo lufta. Bo treba menjat. Mitas gume niti niso tako slabe, kot sem pričakoval. Mogoče jih bom celo znucal do konca. Poraba je dobrih 7 pri normalni vožnji, mrzla vžiga brez zauga z mal gasa => fergazerje bo treba poštimat. Na auspuff sem se že mal navadil, ampak še vedno je glasna ko ... Pa še ena slika ob bratovi italjanki... [attachmentid=96590] Gume pa le zamenjaj , nikoli ne veš kdaj jih rabiš .
stenere Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Gume pa le zamenjaj , nikoli ne veš kdaj jih rabiš . Mislim, da bom počakal, da bo zadnja potrebna menjave, potem pa bom obe menjal. Sem pa bil pozitivno presenečen, črte sploh nisem čutil, brat s pegasotom za mano pa je jamral, da drsi.
zupi Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 Tista belomodra od sobote je moja,obuta v nove MITASKE pa se tud men čist dobre zdijo.Ko boš pa naslednjič konje sprehaju se pa lahk zmenmo pa gremo skup.L.P.zupi
Climber Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Auspuh sem našel, torej pokliči pa se bova zmenila. Imam tudi navodila kako porihtat frgazarje, da dobiš normalno porabo. na cesti še nisem nobene s. tenerke letos srečal... A ma kdo namen se kaj pelat? a se samo jaz vozim... grim.gif Jaz se še kar vozim in moj motor definitivno ni za zgrešit, je nekaj posebnega :P Se pa lahko enkrat zmenmo pa nardimo eno turco skupi, pa mal počvekamo o naši ST-jkah. Če je kdo za se javite!
zupi Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Ja jes sem za sam zment se je treba kje in kdaj. L.P zupi
Ozzie Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Uh... pa citiram, da komaj še vem kaj ... :D torej... V soboto sem srečal eno belomodro v Žalcu. Včeraj sem naredil enih 200 km. Zadnji ležaj ima malo lufta. Bo treba menjat. Mitas gume niti niso tako slabe, kot sem pričakoval. Mogoče jih bom celo znucal do konca. Poraba je dobrih 7 pri normalni vožnji, mrzla vžiga brez zauga z mal gasa => fergazerje bo treba poštimat. Na auspuff sem se že mal navadil, ampak še vedno je glasna ko ... Pa še ena slika ob bratovi italjanki... [attachmentid=96590] Tud moje mitaske se dobr obnesejo. Bom še letos obdržal al pa vmes enkrat zamenjal. Ja jes sem za sam zment se je treba kje in kdaj. L.P zupi Tud jaz sem za, da se enkrat zmenmo za kakšno fucro. :chase: v za to odprih temah. hvala. Sej ni tolk hudo, tud če se tuki zmenmo - saj je tema ST furca... :krneki: Razen če se menmo v uni temi od suer tenere klub a kako se že reče...? :hmm:
Climber Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Evo prestavil dogovarjanje za srečanje semle super tenere klub Ice se opravičujem sem že mal zarjavel z uporabo foruma :P Briši ven kar se ti zdi brezveze :OK:
stenere Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 Komplet material za menjavo ležajev na zadnji felgi: 1x ležaj 63/22 2RS C3 (pri zobniku) 1x ležaj 6303 2RS C3 (pri na desni strani felge) 2x ležaj 6203 2RS C3 (na levi strani felge - dva komada en ob drugem) 1x semering 42x56x7 TC 1x semering 25x47x7 TC cena skupaj ca 27eur
stenere Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 V soboto sem spredaj zmontiral Spieglerjeve Stahlflex zavorne cevi. Prvi občutki so ok. Ročke ni potrebno tako globoko stiskat.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se