Babi Objavljeno Januar 4, 2006 Opozori Objavljeno Januar 4, 2006 Današnje pozno kosilo; Izbor marinirane zelenjave *** Mladi sir na rukoli s kaprami *** Poširan ribji file polnjen z rakci *** Obloženi telečji steak na testeninskem kroketu *** Čokoladni narastek z jagodičevjem in smetano *** Kava s pralinejem :OK:
Manu Objavljeno Januar 5, 2006 Opozori Objavljeno Januar 5, 2006 Babi :eek: Pri nas pa danes fižolovka. :closedeyes: :glare: <_< :doze:
Zdrawc Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 (popravljeno) A še sploh kdo kaj njam, njam je ? :? Popravljeno Januar 11, 2006. Popravil Zdrawc
krava Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 ma tu pa tam res... svinjo od rebre, ukraden krompir :blush: & 2x mini od pice :grim
ton Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 Meso na žaru s pomfrijem, đuveđom, čebulo...zdraven pa solatka in osminka črnega (košarice kruha ne štejem)
Lowrenc Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 Včer je mat' vrgla skup od prejšnih treh južn, kar je ostal! Mislete d je blo slabo? :grrr Kraljevska južna!! Mal gobove omake, kisu zelje, pirekrompir in dunajc. Priloga-fižolova solata(maneverska municija) In sm dons že prčakvou eno zaneč južno pa me je mat' spet presenetla z izvrstno zelenavno župco :OK: Moja mat' najbolš kuha zravn vsega pa nardi še najbolš štrudl kar sm jih kjerkol in kdajkol jedu :OK:
Brdaus Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 Včer je mat' vrgla skup od prejšnih treh južn, kar je ostal! Mislete d je blo slabo? :grrr Kraljevska južna!! Mal gobove omake, kisu zelje, pirekrompir in dunajc. Priloga-fižolova solata(maneverska municija) In sm dons že prčakvou eno zaneč južno pa me je mat' spet presenetla z izvrstno zelenavno župco :OK: Moja mat' najbolš kuha zravn vsega pa nardi še najbolš štrudl kar sm jih kjerkol in kdajkol jedu :OK: Ja je dobr met tko dobro mat', k jo maš ti :grim Jest pa dons bele žgance z govejim zrezkom in omakco, super solatka, za povrh pa še pečena filana jabuka. :OK:
GorazdH Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 paninčk, miken: feta kruha...nekaj fet posebne...feta sira...feta kruha. krul.. <_<
Sanda7 Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 ješpren in 3 palačinke z marmeljad
jose Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 Raklet :D :hmm: s podnapisi prosim :rolleyes:
Vale Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 :hmm: s podnapisi prosim :rolleyes: Sir :)
seby7 Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 pred kake pol ure: pljeskavic sa puno luka i prebranac :P da bom lažje spal :yes:
Manu Objavljeno Januar 12, 2006 Opozori Objavljeno Januar 12, 2006 Včer je mat' vrgla skup od prejšnih treh južn, kar je ostal! Mislete d je blo slabo? :grrr Kraljevska južna!! Mal gobove omake, kisu zelje, pirekrompir in dunajc. Priloga-fižolova solata(maneverska municija) In sm dons že prčakvou eno zaneč južno pa me je mat' spet presenetla z izvrstno zelenavno župco :OK: V zelenjavni župci pa... surprise :kva2: : gobice, zelje, krompir, fižol, čebula? :hmm: Lowrenc, ejga... če ni dobr, je pa pucen, al kako.... :lol: ;) Jaz danes prepečenec. :doze: :eek:
pirrulz Objavljeno Januar 12, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 12, 2006 Včeraj bil na sporedu domači goveji golaž. Bjutiful.
Špilferderber Objavljeno Januar 12, 2006 Opozori Objavljeno Januar 12, 2006 včeraj dve materini sarmi.. in še dve za zraven.. :o
Manu Objavljeno Januar 12, 2006 Opozori Objavljeno Januar 12, 2006 včeraj dve materini sarmi.. O, jest jih pa ponavad iz zelja delam... :hmm: recept, please! :kva2: :P
pirrulz Objavljeno Januar 12, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 12, 2006 O, jest jih pa ponavad iz zelja delam... :hmm: recept, please! :kva2: :P Najprej vzameš en velik faširni stroj a.k.a. mesoreznico, nato..... :lol: :grim :grrr
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se