smeško Objavljeno Februar 13, 2004 Deli Objavljeno Februar 13, 2004 :angry: Mustang pa sej ne pravim da ste vsi enaki, seveda sem že srečal koga na HD, ki je odzdravil!!! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno Februar 13, 2004 Deli Objavljeno Februar 13, 2004 Pozdravim če se le da :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Februar 14, 2004 Deli Objavljeno Februar 14, 2004 (popravljeno) Mustang pa sej ne pravim da ste vsi enaki, seveda sem že srečal koga na HD, ki je odzdravil!!! :rolleyes: Za Mustanga ni skrbi. Je že lani napisal, da če lahko z "ročno" obrneš in se ustaviš na tekočini, še kakšno rečeš pa to. Saj mene tudi Kučan pozdravi, če ga jaz prvi (peš...nikol ne veš čigav je kdo). Po pa še kakšno lasagno skadimo... :lol1: Popravljeno Februar 14, 2004. Popravil lasagna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Februar 16, 2004 Deli Objavljeno Februar 16, 2004 Pozdraviti kolega motorista pomeni da si za to stvar. Pomeni enakopravnost, solidarnost v stiski ter medsebojno spoštovanje ne glede na to ali si bogat oz.siromah, direktor ali študent, moški ali ženska.....Vse skupaj izhaja iz dejstva da smo ogrožena skupina in da smo skupaj močnejši. Izhaja iz dejstva da se tudi zavedamo tega pa vendarle je ljubezen do motorjev močnejša od seštevka vseh rizikov. Zato vedno. že vsa leta pozdravljam če le lahko. Ne reagiram emotivno če nekdo ne vrne pozdrav. ON očitno ni za našo stvar. Kdo mu je kriv?! Če ti kdo ne vrne pozdrava, morda ni utegnil. Morda je začetnik in ima dovolj dela s samo vožnjo. Morda se pripravlja na prehitevanje ali zavijanje ali se pogovarja po interkom-u. Morda je kljub temu zelo za stvar. Jaz osebno dajem vožnji absolutno prednost. Zato pozdravim ali odzdravim le, če se počutim varno in če nisem zaposlen s čem drugim. Zato se tudi ne sekiram, če komu ne utegnem odzdravit ali če kdo meni ne odzdravi. D. PS: Lani sva z bratom vozila po Avstriji. Ko sva se na eni avtobusni ustavila, da bi preverila smer (papiranata navigacija pač), se je po minuti ob nama ustavil motorist na KTMu, oblečen v KTM ekipna oblačila in ponudil pomoč. Lepo, ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertx Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 Dejte se pregovarjat. Dejstvo je da, je to lepa gesta, kakor je tudi dejstvo tko k je že en gor omenu, da smo ogrožena vrsta. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 Dejte se pregovarjat. Dejstvo je da, je to lepa gesta, kakor je tudi dejstvo tko k je že en gor omenu, da smo ogrožena vrsta. :D mah, se mi zdi ,da so motoristi kot planinci, ki se skos u hribah pozdravlajo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 PS: Lani sva z bratom vozila po Avstriji. Ko sva se na eni avtobusni ustavila, da bi preverila smer (papiranata navigacija pač), se je po minuti ob nama ustavil motorist na KTMu, oblečen v KTM ekipna oblačila in ponudil pomoč. Lepo, ne? Ful. Jaz bi mu podaril rdečo vrtnico :), pa še mahal bi za njim 10 minut :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 Ful. Jaz bi mu podaril rdečo vrtnico :), pa še mahal bi za njim 10 minut :P Jaz bi tudi, pa je takrat (še) nisem nosil zraven... Zdaj imam vedno kakšno na zalogi. D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 mah, se mi zdi ,da so motoristi kot planinci, ki se skos u hribah pozdravlajo :P pa sej se kolesarji tud med sabo pozdravljamo, pa če maš kakšen "čuden" avto (recimo moj travnato zelen polo), te tud vsaka (dozdej sam punčke srečal s takim avtom) pozdravi ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 Pa v domu upokojencev (starejših občanov) se po hodniku tudi vsi pozdravljajo. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
staff Objavljeno Marec 19, 2004 Deli Objavljeno Marec 19, 2004 Hja, lepo se mi zdi, ko se nekdo in nekaj (motorist) pripelje mimo moje poti. Čudovito je, se srečati z roko z nekom, o katerem ne veš, čemu je na poti, kaj so njegove sanje, kaj počenja. Preprosto, srečata se, oba sta na dveh(2) kolesih, oba se predajata... khm. Lepo je, se pozdravljati s somišljeniki! Hvala vsem, ki imate ob vsej uživanciji čas, da pozdravite podobno misleče! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 20, 2004 Deli Objavljeno Marec 20, 2004 prosim B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Junij 11, 2004 Deli Objavljeno Junij 11, 2004 Predvčerajšnjim popoldne se peljal po tisti ravni cesti med CE in Žalcem. V daljavi mi nasproti pripeljalo nekaj, kar imelo spredaj deve luči, preširoko narazen za motorcikel, preveč skupaj za avto, traktor tudi ne, ker nikjer bilo videti velikih koles. Sem mislil, kakšen starodobnik a la Fiat Topolino, to je bilo včasih vse bolj vkup stisnjeno. Pripelje bliže in mimo in ugotovil, da bil to tisti križanec med motorciklom in avtomobilom, ki se mu menda ATW reče. No in na koncu me tip pozdravi z roko tako, kot smo motoristi navajeni. Jaz ga načelno nisem mislil pozdraviti, ker avtomobilov tudi ne pozdravljam. V zadnjem trenutku sem mu še odmahal, da nisem ostal nevljuden. Kaj je sedaj s temi heci na štirih kolesih in belanco? Jih pozdravljamo ali ne? :? Enako zanima Tunderchata: med potjo sem srečal prvič Atw na cesti...pa nisem vedu al pozdravt al ne..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Junij 11, 2004 Deli Objavljeno Junij 11, 2004 Po moje se pozdravlja vse, ki te prvi pozdravijo, pozdravljaš pa sam motoriste in.. :D .. no če je kaj zanimivega pa tud kak ATW bi se lahko štel za motor, saj imajo največkrat motoristično registracijo, čelado... V glavnem raje pozdravi, kot pa da izpadeš kot kak Italijan al pa 30% primorcev, ki te po italijanski šegi ne j... 5%, če jih pozdraviš. lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno Junij 11, 2004 Deli Objavljeno Junij 11, 2004 pa sej se kolesarji tud med sabo pozdravljamo doživela le 2x...v dveh letih...mora biti res slučaj! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Junij 11, 2004 Deli Objavljeno Junij 11, 2004 (popravljeno) Iz ene stare bukle dober ton ali nekaj tazga imenovane: "Pozdraviti je vljudnost, odzdraviti je dolžnost!" Še pred tem se pa držim pravila, da ne pozdravim nikogar brez čelade. In ker sem že srečaval ATWjiste vglavnem brez čelad ... Njet my brother, fuck him! Popravljeno Junij 11, 2004. Popravil HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Junij 11, 2004 Deli Objavljeno Junij 11, 2004 Seveda, odzdraviti, ni problem, vedno. Mislil sem v naprej pozdraviti ATWje. Kar se tiče tistih, brez čelad, sem nekaj časa tudi sam mislil, da jih z nepozdravljanjem "kaznujem". Potem pa sem se počasi premislil in zdaj pozdravljam tudi njih. Iz nekega čisto sebičnega razloga. Na Zemlji nas je 6+ milijard in če se sam javlja za potencialno izbrisanje, zakaj bi to mene motilo. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Junij 11, 2004 Deli Objavljeno Junij 11, 2004 Kar se tiče tistih, brez čelad, sem nekaj časa tudi sam mislil, da jih z nepozdravljanjem "kaznujem". Ne gre za kaznovanje, ampak za tolikšno razliko v mentaliteti, da jih ne štejem za sorodne duše in jim brez obžalovanja ne odzdravim. :angry: Če bo prebolel, da bo svoje poškodbe zdravil z mojim denarjem, bo prebolel tudi, da si ob srečanju z njim mislim da ga kar en qrc gleda in ga ignoriram. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Junij 11, 2004 Deli Objavljeno Junij 11, 2004 Predvčerajšnjim popoldne se peljal po tisti ravni cesti med CE in Žalcem. V daljavi mi nasproti pripeljalo nekaj, kar imelo spredaj deve luči, preširoko narazen za motorcikel, preveč skupaj za avto, traktor tudi ne, ker nikjer bilo videti velikih koles. Sem mislil, kakšen starodobnik a la Fiat Topolino, to je bilo včasih vse bolj vkup stisnjeno. Pripelje bliže in mimo in ugotovil, da bil to tisti križanec med motorciklom in avtomobilom, ki se mu menda ATW reče. No in na koncu me tip pozdravi z roko tako, kot smo motoristi navajeni. Jaz ga načelno nisem mislil pozdraviti, ker avtomobilov tudi ne pozdravljam. V zadnjem trenutku sem mu še odmahal, da nisem ostal nevljuden. Kaj je sedaj s temi heci na štirih kolesih in belanco? Jih pozdravljamo ali ne? :? Enako zanima Tunderchata: Podobno se je zgodilo tudi meni prejšnji teden v Avstriji. Mimo pripeljali trije z ATW-ji. Jih pozdravim, oni pa me ne jebejo. Zato sem začel razmišljat za koga se oni smatrajo, za motoriste ali kaj druzga in ali jih je primerno sploh pozdravljat. Jst jih bom še zmeraj, če pa me še naprej ne bodo jebali poltem jih tudi sam ne bom več pozdravljal. Enostavno in zabavno. :P Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 11, 2004 Deli Objavljeno Junij 11, 2004 Danes na poti v sluzbo srecal tri ali stiri motoriste, tudi en ni odzdravil - kurbe nevljudne BTW: napise se ATV (All Terrain Vehicle) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Junij 11, 2004 Deli Objavljeno Junij 11, 2004 ATV, zopet komercialna laž. Pod vodo ne vozijo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Junij 11, 2004 Deli Objavljeno Junij 11, 2004 Ok, ATV, bom zapomnu, hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 11, 2004 Deli Objavljeno Junij 11, 2004 Mislil sem v naprej pozdraviti ATWje. dejmo se zment da če majo čelado jih pozdravmo...po zgledu horjota :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Junij 11, 2004 Deli Objavljeno Junij 11, 2004 doživela le 2x...v dveh letih...mora biti res slučaj! ni vsak ki se vsede na kolo -> kolesar :P sicer je off topic, a vendar: sam na kolesu pozdravim vse na specialkah in tiste na gorcih k so u dresu +- kakšnega k se mi ne da gledat kaj pa kako ;) pri mejhnih hitrostih pade tud kakšen živjo (odvisno tud od simpatičnosti kolesarke :P:P) but that's just me na motorju trenutno ne pozdravljam...ker ga nimam...motorja namreč :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HAWKey Objavljeno Junij 11, 2004 Deli Objavljeno Junij 11, 2004 (popravljeno) doživela le 2x...v dveh letih...mora biti res slučaj! kolesarji: sm šou 50 krat na podmejo s kolesom v eni sezoni pa so mi skor vsi pozdravl (90%). :D res pa je tud:...sicer je off topic, a vendar: sam na kolesu pozdravim vse na specialkah in tiste na gorcih k so u dresu... jst isto pa mi večinoma odzdravlajo. pol se pa na kolesu zmotm pa motorista pozdravm. :doze: še noben ni odzdravu :hmm: pi es: motoriste vedno pozdravlam, zaželim srečno pot. :OK: Popravljeno Junij 11, 2004. Popravil HAWKey Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se