HHV Objavljeno April 11, 2006 Deli Objavljeno April 11, 2006 Če prideš v ta konec me obvezno pokliči !!! OK, čez nekaj tednov! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DDEAN1 Objavljeno April 11, 2006 Deli Objavljeno April 11, 2006 Včeraj dodal novih 200 km. Čeprav je vreme kazalo bol :( je bili vredno tvegat. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
malakai Objavljeno April 13, 2006 Deli Objavljeno April 13, 2006 Danes zakrožil iz Cerknice preko Postojne do Ilirske Bistrice in nazaj. Srecal par motoristov, opazil in obcutil kar nekaj peska do Postojne, naprej do Ilirske Bistice pa cesta supr. :OK:. Zaradi dokaj poznega štarta imam še zdaj dvoje nogavice :blush: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 14, 2006 Deli Objavljeno April 14, 2006 Včeraj ena kratka furca v duet-u čez Lučine v Š. Loko in čez Katarino nazaj v štalco. Na grebenu višje od odcepa za Šentjošt, preden se spustiš proti kraju Ljubljanica, mi je že tretjič pred kolo skočil isti pes. Drugič sem lastnika opozoril, včeraj pa nadrl nič krivega malarja, ki jim je delal, od domačih pa nikogar doma. Naslednjič počakam na licu mesta in kličem policijo! Upam, da do takrat, ne bo kdo "plačal" te lahkomiselnosti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno April 14, 2006 Deli Objavljeno April 14, 2006 No po včerajšnjem neuspešnem nagovarjanju po večji zasedbi, sem se potem sam odpravil proti Rakitni. Tja do Podpeči je malo čuden okoliš za vozit, cesta ni travno zanimiva, potem ko se začneš vzpenjat, pa sledi lepa široka cesta ob cesti pa kar nekaj meni najljubših znakov :OK: (dvojni ovinek, ali več zaporednih ovinkov) :OK: , vendar si kar prehitro na Rakitni. Ob jezeru v brunarici, mi je prijazen gazda ponudil pivo in klobaso, ter svetoval naj se odpravim še do Cerknice, do kjer je razen 2 km makadama super ovinkasta cesta in baje nov asfalt. Vendar pa sem se potem odloču da se vrnem domov, ker je začelo malo hladiti v prste in sem si prišparal užitke za drugič, ko bo topleje in se mi po morda pridružil še kdo, da bo še bolj veselo. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrki Objavljeno April 14, 2006 Deli Objavljeno April 14, 2006 Včeraj ena kratka furca v duet-u čez Lučine v Š. Loko in čez Katarino nazaj v štalco. Kolk je pa šodrasta cesta čez Lučine? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno April 14, 2006 Deli Objavljeno April 14, 2006 Včeraj naredil 100 km... in to je za naslednje 3 tedne zadnja furca... ...ampak je bila pa lepa... (če izvzamem vedno več kretenov na cestah :wacko: )... iz LJ do Horjula, pa potem po obronkih Barja na Rakitno, ki je, mimogrede, presenetljivo čista in ovinki krasni, pa potem nazaj v Lj... s sopotnico... oba sva uživala... :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 14, 2006 Deli Objavljeno April 14, 2006 ... (če izvzamem vedno več kretenov na cestah :wacko: )... iz LJ do Horjula, ... ja res čudn! Pa se po normalnih koncih voz! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno April 14, 2006 Deli Objavljeno April 14, 2006 danes sem jo mahnil na Goričko, vmes obiskal Reda v službi, pol pa še do Lendave in domov, vreme idealno (že malce prevroče)....samo kaj pa folk danes po cesti dela :slap: ......prehitevanje brez žmigavca, v škarje, izsiljujejo prednost... :o ...vpliv polne lune mogoče :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dry Objavljeno April 14, 2006 Deli Objavljeno April 14, 2006 Lj. - Portorož - Lj. :OK: Po tankanju (pumpa na koncu Izolske obvoznice) je bil takle pogled na Izolsko marino: [attachmentid=67624] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gaberkosir Objavljeno April 14, 2006 Deli Objavljeno April 14, 2006 ravno nazaj s fure sem sel v pliberk pogledat, ce je hajder ze dal nazaj dvojezicne table. nic od tega. banda! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tom Objavljeno April 14, 2006 Deli Objavljeno April 14, 2006 danes sem se podal na krajšo pot po SV SLoveniji. mb-šentilj-po avstrijski strani do gederovcev-ms-spet preko gederovcev do radgone-lenart-mb. tak da se je nabralo prijetnih 130 km. na poti srečal tudi veliko motoristov, mogoče celo koga od vas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 14, 2006 Avtor Deli Objavljeno April 14, 2006 rakek-postojna-ng(sveta gora)ajdovščina,col,logatec,rakek čudnih 168km :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 14, 2006 Deli Objavljeno April 14, 2006 Ljubljana-Ljubljana-Ljubljana. .. čudovitih 0,0 z motorjem danes ... z avti cirka 20 ... pritisk pa danes normalen in brez čudnih nihanj :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stripy66 Objavljeno April 14, 2006 Deli Objavljeno April 14, 2006 Ljubljana - Litija ( tankal ) - Zagorje - Izlake - Trojane - Domžale - Ljubljana. Približno 110 km.Srečal kar nekaj motoristov,pa tudi prehitelo me jih je kar nekaj. Pač bolj LT vožnja, utekanje motorja. :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno April 14, 2006 Deli Objavljeno April 14, 2006 ng - sistiana (kupla nov ledvicni :D) - trieste - (prevzela jst konjicka :010) - lipica - sežana - dutovlje - branik (vidli Gorazda ;)) - selo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno April 14, 2006 Deli Objavljeno April 14, 2006 Danes fura z avtom do vulkanizerja, v prtljažniku pa skoraj nova predrta zadnja guma. Povozil sem del ležajnega ohišja, :eek: ki ga je nekdo razrezal z brusilko in odvrgel na glavno cesto skozi naselje. Luknja je bila tako velika, da sem moral kupiti novi plašč. :angry2: O nepotrebnem strošku ne bom niti razlagal. :headbang: Grem na ono stran kjer se lahko bruha in kolne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno April 14, 2006 Deli Objavljeno April 14, 2006 Danes fura z avtom do vulkanizerja, v prtljažniku pa skoraj nova predrta zadnja guma. Šlauf noter pa burnout :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno April 14, 2006 Deli Objavljeno April 14, 2006 Danes pa ena solo turca: MB-Pohorje(gor & dol 2x)-mimo Dobrave proti Vurberku v smeri Ptuja, dalje proti Lenartu nato mser Sladki Vrh-Šentilj in nazaj za Maribor....lepih 170 km.Vpliv polne lune pa je očitno deloval tudi pri avtih s katerimi sem jaz imel opravka,med drugim sekanje ovinka ko jaz prehitevam(očitno parminutna vožnja za avto+blendanje pred prehitevanjem+smerokaz vseeno ni dovolj;še dobro,da je bila cesta dokaj široka.) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno April 15, 2006 Deli Objavljeno April 15, 2006 Vinje-Vinje 200m :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno April 15, 2006 Deli Objavljeno April 15, 2006 Vinje-Vinje 200m :blush: Prid do men, pa ti ga dam za eno oreng furo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
malakai Objavljeno April 15, 2006 Deli Objavljeno April 15, 2006 Učeraj padla kocka da grem do Mosta na Soči. (Cerknica- Logatec-Idrija-Most na Soči in nazaj ). Cesta na posamaznih ovinkih posuta k za 1.januarja(od kamionov), če zanemarim da mi je par avtov odvzemalo prednost in skori cel pas neki avtobus :BUA: pol je blo super. Ja na vijugal sem pa se :OK: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno April 15, 2006 Deli Objavljeno April 15, 2006 sicer se nerad hvalim oziroma se še nisem kje se furam :grrr ampak tole pa moram javno oznanit :grim letel v Litijo k LA BA centru na probo tele zverine :OK: kad sedneš na njega ne silaziš :grim :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Boštjan /Simon še enkrat hvala že strgamo cekinčke :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno April 15, 2006 Deli Objavljeno April 15, 2006 živjo, danes kurešček, savudrija, kurešček cca 360km, srečal ogromno motoristov, l.p.janih ps.: nekdo me je glih v ovinko pozdravu kr z nogo, drugač ni mogu :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 15, 2006 Avtor Deli Objavljeno April 15, 2006 rakek-ride-portorož-lucija rakek kaj vem ene 180km Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave