miha Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 http://www.sportbikez.net/member/12794 tole je bil moj zzr 250 za mene je mev pa zgresene tacke za noge u vsh ovinkih drgnes znimi u nekaterih ovinkih pa tut po krivinah od ipuha ce se mal bl nagibas pa se po stenderju lohk drgnes tko da odvisn za kaj ga mas
snoopy Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 Kolk pa je imel kW v prometni?to mi bo prvi motor...se pravi ga bom mel za navajanje in učenje. Mi je pa v oko padel ravno tak kot si ga imel ti(avto kavčič ga ma. je tvoj???).a mas kaksne fil slabe izkušnje z njim razn da drsa??hvala
miha Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 ja u prometni je mev ce si prov spomnim 26 kw sam 1 kw prevec kok izpit dopusca sam pomoje zarat tega policija ne bi tezila je pa primern motor za zacenika pa ekat sm "sponar za ketno na ventilih" menat mogu k so se mi zelo slsisal ropotanje ventilov drgac pa ni ce cs pa bl tocno pa se slismo na privat
homer Objavljeno Januar 4, 2006 Opozori Objavljeno Januar 4, 2006 Ja, v prometni ima zapisanih 26 kW. Redni servis je na 6000 km in te pride ~16 kSit. Poraba je tam nekje okrog 3,6 in registracija kakih 50 jurjev, tako da je kar nežen do denarnice. Do sedaj (28000 km) nisem imel nobenih težav. Če imam gor poln kufer je pri 60 malo nestabilen, malo višja sprednja šipa mu tudi nebi škodila, drugače je pa zelo lušten za peljat če nimaš potrebe da si najhitrejši na cesti in da v treh sekundah pustiš za seboj vse kar dohitiš... če obrneš gas do konca ti gotovo ne bo ušel izpod riti .)
Thundercat Objavljeno Januar 4, 2006 Opozori Objavljeno Januar 4, 2006 A lahko napišete, kje servisirate v zadnjem času omenjene motocikle...punca ima sedaj blizu 12.000 km in jo čaka servis.... :)
miha Objavljeno Januar 5, 2006 Opozori Objavljeno Januar 5, 2006 jst sm ga serviserav v dragomerju pri črne&co. serviser glavni je pa borut
snoopy Objavljeno Januar 16, 2006 Opozori Objavljeno Januar 16, 2006 evo...moj 250zzr je zaaran :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: zdj me itk 1tedn ne bo tk da...bo treba u soboto ga zrihtat kolkr tolk. pa opremo počas kupvat...pa se glih izide do prvih toplejsih spomladanskih dni... casovno in financno :D mejte se radi in ne pocnite neumnosti(razn če so življenjska priložnost :devil: )
RSmaniac Objavljeno Januar 16, 2006 Opozori Objavljeno Januar 16, 2006 Sodeč po katalogu vozil je biu zadnji letnik 2004, zdj pa nevem al to drži al ne.
Grilzz Objavljeno Januar 16, 2006 Opozori Objavljeno Januar 16, 2006 evo...moj 250zzr je zaaran :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: zdj me itk 1tedn ne bo tk da...bo treba u soboto ga zrihtat kolkr tolk. pa opremo počas kupvat...pa se glih izide do prvih toplejsih spomladanskih dni... casovno in financno :D mejte se radi in ne pocnite neumnosti(razn če so življenjska priložnost :devil: ) Čestitke!
snoopy Objavljeno Januar 22, 2006 Opozori Objavljeno Januar 22, 2006 Motor kupljen....sem ga ze malo peljal(sicer po mokri cesti :BUA: ...)..Z eno besedo-ZAKON :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: . Zdj me sam zanima kolk stane prednja pa stranska desna maska za zamenat k je počena pri dveh vijakih(spredaj pri luči in pri desni ročki).Pa kje se da to naročit.Hvala. nasvidenje čez en teden LP
Grilzz Objavljeno Januar 22, 2006 Opozori Objavljeno Januar 22, 2006 Najbrz precej. Pri uvozniku ali prodajalcih.
snoopy Objavljeno Januar 22, 2006 Opozori Objavljeno Januar 22, 2006 Najbrz precej. Pri uvozniku ali prodajalcih. Mi lahko našteješ kakšnega serviserja,prodajalca...sicer pa bom probal najpej pokitat pa bom pol vidu kako pa kaj...hvala.
Grilzz Objavljeno Januar 22, 2006 Opozori Objavljeno Januar 22, 2006 po moje ti bo bolj pomagal kaksen najdi.si Uvoznik pa se mi zdi da je DKS.
miha Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 Motor kupljen....sem ga ze malo peljal(sicer po mokri cesti :BUA: ...)..Z eno besedo-ZAKON :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: . Zdj me sam zanima kolk stane prednja pa stranska desna maska za zamenat k je počena pri dveh vijakih(spredaj pri luči in pri desni ročki).Pa kje se da to naročit.Hvala. nasvidenje čez en teden LP ne kupuj novih plastik k je svinsko drago švasat jo dej nekam na dolgi most ti točn naslov povem č te zanima k jst sm mev tut razbitga zzr-ja pa mi je od plastik skor vse on pošimu celo nadomesti kr vekike delče mankajoč plastike
snoopy Objavljeno Januar 27, 2006 Opozori Objavljeno Januar 27, 2006 ne kupuj novih plastik k je svinsko drago švasat jo dej nekam na dolgi most ti točn naslov povem č te zanima k jst sm mev tut razbitga zzr-ja pa mi je od plastik skor vse on pošimu celo nadomesti kr vekike delče mankajoč plastike Kolk pa te je vse skupi pršlo(pa kaj vse si imel razbit)?K jst mam sam eno stran mal porajsano pa pr dveh vijakih mi ga je odtrgal.kok misles da bi mi računal???Pa povj mi naslov ja.Hvala! Vesel zacetek sezone(ki je se kar dalec :cry: )
miha Objavljeno Januar 29, 2006 Opozori Objavljeno Januar 29, 2006 jst sm mev razbit predno masko pa bok sam bočna plastika ni tok utrpela poskodb sam "žmigovc" je pa opraskana je bla plastika zmigavca oz žimgovc me je prsu 15k pa ogledalo okol 20 za nalepke me je pa na rit vrgl nalepka na boku zzr je prsa 7500sit jao ma za dele nove sm dav se skupaj okol 50k sam so ble se drobnarije pa je na nesl predno masko bi pa moral menat ker mi je pa mankal kr velk koscek plastike ravno pri nosilcu za ogledalo pa je mojstr iz dolgega mostu vse zavaril in zalil nazaj tako kot original za skromnih 3000 sit za nalslov sm se pa malo ustel kr mi je to glede varjenja plastik uredil oce ki pa ne ve naslova tocnega povedav mi je samo to da je v tisti ulici na kateri je avtopralnica ob trzaski cesti ima pa odzunaj napise tko da baje ni mozno zgresiti se opravicujem za tako povrsne podatke:wacko: zato pa ce se ne znajdes mi pisi na pm tlefonsko pa ti povem kokr bom vedu
slovenc46 Objavljeno Februar 9, 2006 Opozori Objavljeno Februar 9, 2006 jst bi prosu ce mi lahk en napise na kolk je treba servis delat .) pri zzr-ju
slovenc46 Objavljeno Februar 19, 2006 Opozori Objavljeno Februar 19, 2006 mene zanima kje je kak Kawasaki servis v okolici Celja :hmm:
Brihta Objavljeno Februar 20, 2006 Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 Mi lahko našteješ kakšnega serviserja,prodajalca...sicer pa bom probal najpej pokitat pa bom pol vidu kako pa kaj...hvala. Najbolj je kupt maso za poliester pa se sam poigrat.
gebre Objavljeno Februar 20, 2006 Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 ta se prodaja .) Off topic... Za kaj pa bo menjala?
snoopy Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 ok...vem da se bo slisal smesno...ampak jst bom obupu :cry: ...ne najdem filtra za olje pri mojem zzr... :alien1: PROSIM....pomagajte :? :? :? :whistle:
miha Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 jst bi prosu ce mi lahk en napise na kolk je treba servis delat .) pri zzr-ju jst sm ga delu na 6000 km sam je pa slaba lastnost tega zzr sponar za ketno men je su samse ga je se dla popravt
Thundercat Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 Off topic... Za kaj pa bo menjala? Za zadnji zic pri mojem novem..... :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se