tomash Objavljeno Marec 26, 2018 Deli Objavljeno Marec 26, 2018 pred 6 urami, mince pravi: Pozdravljeni, zanima me, ali je takšna pot primerna za prvomajsko potovanje? Hkrati me zanima, kakšna je alternativa za vračanje poti iz Ohrida v smeri Črne gore, s tem da je na koncu obvezna SH20? Fajn bi bilo videti čim več Albanije... Mimogrede, če je na kakšnem od teh odsekov makedam bi bilo fajn opozoriti, ker bi se šlo z tourer motorji in makedam odpade. Hvala https://goo.gl/maps/o9qBBo8fsdH2 Obvezno skozi Vlore, gor čez hrib potem dol štiri serpentine in ob obali do Sarande. notranc, IF7 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kiri Objavljeno April 4, 2018 Deli Objavljeno April 4, 2018 On 3/26/2018 at 2:31 PM, notranc said: Sh 20 ima samo 500 m makedama iz smeri Gusinje proti Skadru Lp, n Ne vem, kako je zdaj, ampak 2014 je bil tisti prvi del makadama za črnogorsko mejo kar fajn razdrapan. Parkrat sem celo bashplate udaril ob tla. Z malo preudarnosti se pa sigurno da speljat s čimerkoli, tako da se ne bi preveč sekiral na tvojem mestu Mince. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 5, 2018 Deli Objavljeno April 5, 2018 lani je bilo "normalno" prevozno, pač luknje, z vsakim motorjem prevozno 1., 2. J.a.m.e.s, RobiRoberto, milan11 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J.a.m.e.s Objavljeno April 5, 2018 Deli Objavljeno April 5, 2018 Kje se je pa tale vozil? Tu zgleda bolj zjebano. RobiRoberto in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 5, 2018 Deli Objavljeno April 5, 2018 to je bilo preden so asfalt položili od novembra 2016 je v celoti asfaltirano razen tistih par m, ki jih je odnesla poplava peljite se po sh20, je lepa cesta, lepa narava in razgledi, ko bodo povezali še ta del, bo še bolj dostopna https://goo.gl/maps/oZ38m3sN7m82 MiNa, J.a.m.e.s, RobiRoberto in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kiri Objavljeno April 11, 2018 Deli Objavljeno April 11, 2018 Meh ... sem kar vesel, da sem jo prevozil pred asfaltiranjem Maja greva verjetno do Durmitorja, pa mogoče potegneva še do SH20. V novem potnem listu še nimam albanskega štempla bosa, MiNa in solorider 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno April 11, 2018 Deli Objavljeno April 11, 2018 Res je kar praviš. SH20 sem prevozil 2014 in 2015 ko je bila še Albansko natur avanturistična. Je pa res, da je sedaj dostopnejša za večino in kot takšna prinaša tudi kak evro lokalnim prebivalcem, kar jemljem kot olajševalno okoliščino. Zdaj je kar je...vredna je greha in jo toplo priporočam. MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno April 11, 2018 Deli Objavljeno April 11, 2018 Lani prečkal Albanijo na poti iz Ohrida v CG. Vse OK in zanimivo, imel pa sem malce slab občutek, ker v Albaniji asistenca ne deluje. Motor me ni še nikdar pustil na cesti, ampak... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno April 11, 2018 Deli Objavljeno April 11, 2018 Se malo in jo napadem, letos iz Skadra navzgor BIF 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno April 12, 2018 Deli Objavljeno April 12, 2018 pred 15 urami, BIF pravi: prevozil 2014 in 2015 ko je bila še Albansko natur avanturistična. Tale odsek je še vedno tisti pravi... Joker, bosa in BIF 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno April 12, 2018 Deli Objavljeno April 12, 2018 pred eno uro, MiNa pravi: Tale odsek je še vedno tisti pravi... Mislim, da bo tudi še dolgo ostal. Bo pa verjetno kmalu asfalt vse do Thetha iz nasprotne smeri... MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno April 12, 2018 Deli Objavljeno April 12, 2018 pred 2 urami, MiNa pravi: Tale odsek je še vedno tisti pravi... Vem...sem ga tudi obdelal. Ta je res dober...tudi za dobre motoriste. Kar precej križev ob "cesti" to potrjuje. Kmet2, MiNa, bosa in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bosa Objavljeno April 12, 2018 Deli Objavljeno April 12, 2018 pred 4 urami, MiNa pravi: Tale odsek je še vedno tisti pravi... Res je! Mi je dalo mislit že kmalu po začetku "makadama", ko se je nasproti pripeljal domačin na mopedu z obema praznima gumama, pa nekje na sredi poti Land Rover z odtrganim prednjim kolesom...., pa popolnoma obupana dva Čeha s kolesi, ki jima ni bilo jasno, če se je boljše peljati ali dati bicikle na rame... Joker, Kmet2 in Rey 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno April 12, 2018 Deli Objavljeno April 12, 2018 Ta cesta je čista loterija...če je dalj časa suho obdobje jo sčasoma domačini zvozijo da postane pogojno użitna....če imaš smolo in je dan ali dva pred prihodom padel deż si ga praviloma nafukal...ker zvali svinjarijo na że itak zajebano cesto...drseč prod in zglajzane skale...recept za novi kriż. V vsakem primeru pa jo priporočam vzet od spodaj navzgor...torej iz Skodra proti Tethu. V vożnji navgor veliko bolje kontroliraš situacijo....in v skrajni sili bolj kontrolirano odskočiš...motor pa naj gre u pizdu mater, če że mora. Če greš pa navzdol pa ti na tistem jebenem grušču hitro sprednjo kolo vzame....bremze so na takem itak za vzorec...z mašino teżko zaviraš, ker ti rit odnaša... skratka veselica. Sploh če si na potovanju in lepo propisno otovorjen z vso navlako. Jaz bi šel, ker je zanimiva in izziv...ampak bi vso kramarijo razen kake torbe zadaj na zicu z orodjem in sveżimi gatami, pustil v Skodru v apartmaju....pol pa na juriš do Tetha in po drugi strani nazaj....taman lepa enodnevna za posrat se. bosa in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno April 12, 2018 Deli Objavljeno April 12, 2018 pred 2 minutami, BIF pravi: Jaz bi šel, ker je zanimiva in izziv...ampak bi vso kramarijo razen kake torbe zadaj na zicu z orodjem in sveżimi gatami, pustil v Skodru v apartmaju....pol pa na juriš do Tetha in po drugi strani nazaj....taman lepa enodnevna za posrat se. Jaz sem naredil točno to: Vso kramo sem pustil v apartmaju, zadaj pa naložil mojo drago... MiNa in bosa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno April 12, 2018 Deli Objavljeno April 12, 2018 Tebi pa itak kapo dol. No vsaj babnica je mela čiste gate. Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bosa Objavljeno April 12, 2018 Deli Objavljeno April 12, 2018 Albanija in Jadranka sta zame dve destinaciji, s katerima ne moreš zgrešit. Večkrat ko ju obiščem, bolj me vleče tja.... Joker, TakeALookAround, SAR-Solo Adventure rider in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava deki28 Objavljeno April 26, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 26, 2018 (popravljeno) Evo danes končana tura do Grčije (Lefkada)...top.... samo Albanci pa vozijo dear lord, kamikaze, OMG kakšen CPP, zakon močnejšega in snađi se ...Če potegnem črto mi je celo Albanija lepša, ceste top ob obali, kot pa Grčija...Na Lefkadi imajo res top plaže ampak to pa je to , ....Vlore (Albanija) je pa Monte Carlo za Grke Popravljeno April 26, 2018. Popravil deki28 GO_Tomi, bajkr88, markII in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J.a.m.e.s Objavljeno April 26, 2018 Deli Objavljeno April 26, 2018 Gledam na street view SH20 cesto, pa prvo stvar kaj vidim je tole na cesti. TakeALookAround in GO_Tomi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
deki28 Objavljeno April 26, 2018 Deli Objavljeno April 26, 2018 pred 3 minutami, JamesTheMan pravi: Gledam na street view SH20 cesto, pa prvo stvar kaj vidim je tole na cesti. Jah sej druzga ni, konji, osli, kamni, krave, dinozavri Tex, bajkr88 in TakeALookAround 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno April 26, 2018 Deli Objavljeno April 26, 2018 Haha! Pa glih planiram sh20.. Speaking off, je zdaj celotna asfaltirana? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
deki28 Objavljeno April 26, 2018 Deli Objavljeno April 26, 2018 pred 5 minutami, Tex pravi: Haha! Pa glih planiram sh20.. Speaking off, je zdaj celotna asfaltirana? Je celotna asfaltirana...ampak če se boš peljal ob obali, je sh20 kapljica v morje so dosti boljše ceste, če boš dol do Ksamila .....Odlično zgleda na sliki ampak....imaš kar dosti, oljnih flekov, kakcev, kamnov itd.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno April 26, 2018 Deli Objavljeno April 26, 2018 8 minutes ago, deki28 said: Je celotna asfaltirana...ampak če se boš peljal ob obali, je sh20 kapljica v morje so dosti boljše ceste, če boš dol do Ksamila .....Odlično zgleda na sliki ampak....imaš kar dosti, oljnih flekov, kakcev, kamnov itd.... Mah v planu je do albanije/sh20 zaradi pardnevnega dopusta. Drugace mam zlahto v Patrasu je pa plan enkrat do tja.. Ne vem pa, ce letos.. Thnx za info! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 26, 2018 Deli Objavljeno April 26, 2018 483m je makadama pred mejo z MNE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zundapp Objavljeno April 26, 2018 Deli Objavljeno April 26, 2018 sh 20 obvezno peljat! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se