Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Kymcota xcitinga še imam in ga ne prodam.Sedaj imam 12600km in dela brezhibno,moram trikrat potrkat po lesu.Še kake 4 leta ga ne bom menjal,upam,da bodo naredili v tem času kakega 1000 ccm potovalno naravnanega skuterja.

Ali je potem za ta vikend kak kandidat za skupen izlet?

Objavljeno (popravljeno)

Fantje, jaz sem ta vikend z vami. Jaz bi predlagal vožnjo v nedeljo, popoldan pa se še udeležimo še MAkSi delavnice v Ljubljani.

Naredimo tak krog, da smo ob 15:45 v Ljubljani.

Za BREZPLAČNO delavnico se morate prijaviti tukaj: www.moto-aktivisti.si

Popravljeno . Popravil jetman
Objavljeno

Maksisti

da vas spomnim,1.maja ob 6h je odhod izpred Mediskih toplic v Izlakah.MK KLUKHENA organizira budnico,ki bo potekala do vključno Trbovelj in nazaj v Zagorje do bara Štulm,kjer bo zaključek s prigrizkom.

Vabljeni ste vsi.

lp candalinni

Še nekaj,v nedeljo grem na delavnico v Vodice,odvijala se bo delavnica varne vožnje ,ki jo bo vodila policija z nasveti in praktičnimi vajami

se vidimo tam

lp candalinni

Objavljeno

no...malo z zamudo še jas pošiljam nekaj utrinkov iz mirne peči

moram pa reči...da je bilo meni prav všeč...četudi je bila gužvaaaaa

kar se tiče delavnice v nedeljo...me zanima kdaj točno bi se pa našli...in pa kje??

sicer še nisem prepričan da grem...sem se nekaj poškodaval (seveda ne z motorjem:) ) ampak upam da bo šlo...

...

post-10717-1176469652_thumb.jpg

post-10717-1176469791_thumb.jpg

post-10717-1176469832_thumb.jpg

post-10717-1176469888_thumb.jpg

post-10717-1176470052_thumb.jpg

post-10717-1176470188_thumb.jpg

post-10717-1176470259_thumb.jpg

post-10717-1176470314_thumb.jpg

Objavljeno

Jutri sem zraven,kjer koli se bomo dogovorili.LP.

Objavljeno

MAkSi delavnica je v nedeljo v Ljubljani. Na spletni strani www.moto-aktivisti.si si rezervirate mesto, kar pa ni obvezno. Delavnica traja od 16:00 - 20:00. Ni nujno, da si ves čas, je pa bolj pametno priti na začetku, ker inštuktorji (@Bladzo) razložijo in demonstrirajo vožnjo po poligonu.

Vse informacije v zvezi z delavnico (zemljevid) dobite na zgoraj omenjeni spletni strani.

Upam, da še kdo pride.

Objavljeno

MAkSi delavnica je v nedeljo v Ljubljani. Na spletni strani www.moto-aktivisti.si si rezervirate mesto, kar pa ni obvezno. Delavnica traja od 16:00 - 20:00. Ni nujno, da si ves čas, je pa bolj pametno priti na začetku, ker inštuktorji (@Bladzo) razložijo in demonstrirajo vožnjo po poligonu.

Vse informacije v zvezi z delavnico (zemljevid) dobite na zgoraj omenjeni spletni strani.

Upam, da še kdo pride.

Jutri in v nedeljo je tudi v Arji vasi (pri CE), tam kjer je bila včasih cestninska postaja, "šola" varne vožnje, ki jo organizirajo policisti.

Ker sem jutri namenjen preko Dravograda v "Deutschlandsberg " (A) po nakupih :whistle: bom šel v Arjo vas pogledat nedeljo dopoldan, kajti program se začne ob 10:00 zjutraj. Če boste v nedeljo zašli v "moje" konce sporočite se lahko dobimo in se zapeljemo še kam v okolico, popoldan žal nimam časa :blush: .

Če pa je kdo jutri pri volji za izlet v A, ga povabim da se mi pridruži. Stil vožnje zelo turističen :yes:.

Odrinil bom iz Ce okoli 8:00 zjutraj.

Objavljeno

Skuterist,dobiva se jutri na kavi v Dravogradu na avtobusni ob 9.30.

Objavljeno

Skuterist,dobiva se jutri na kavi v Dravogradu na avtobusni ob 9.30.

Upam da boš prebral tole. Dobil sem še enega potnika in se na pot odpravljam na 4 kolesih :blush: :devil: .

Tako da vožnja danes odpade. Za to se ti opravičujem. Če te pot popoldan zanese v CE te za "odškodnino" povabim na pijačo.

drugače pa bi vseeno šel enkrat po tej poti da "spoznam" Golico. Če boš imel čas drug vikend se priporočam.

LP

Objavljeno

Jutri načrtujem vožnjo na relaciji Lj-Kamnik-Gornji grad-Velenje in po stari Štajerki nazaj, da še ujamem kanček maxijevega predavanja.

Treba izkoristiti tako lepo vreme :OK: :OK: :OK: :OK:

Objavljeno

Pozdrav vsem maxijem.

A je kaksen predlog za soboto ali v nedejo, enodnevni?

lp,kvant

Objavljeno

Bil sem na 'Šoli varne vožnje' v Arji Vasi. Deležen sem bil strokovnih nasvetov, instrukcij pri lastni vožnji, prijaznega pogovora... Torej, zelo profesionalno organizirano.

Za prijazen in strokoven odnos se zato na tem mestu zahvajujem vsem trem policistom, ki so se trudili z udeleženci ter policijski upravi, ki je to omogočila.

Hkrati bi spet ponovil že znano, da v Sloveniji še vedno nimamo poligona, ki bi omogočal učenje obvladovanja, morda tudi hitrostno tekmovanje z motorji. Očitno bo potrebna zasebna iniciativa.

Pozdrav vsem maxijem.

kv

Objavljeno

Tudi jaz sem bil v Arji vasi, sicer je bilo tam takrat samo nekaj motoristov pa vendarle. Policisti motoristi so se res trudili :OK: .

Glede vožnje pa se nekako ne moremo uskladiti :whistle: , zato predlagam ker je do naslednjega vikenda še nekaj časa, da bi v primeru lepega vremena "odprli" našo skupno sezono.

Predlagajte smer ter potrdite udeležbo.

Za prvomajske praznike bomo verjetno dopustovali vsak na svojem koncu.

LP

Objavljeno (popravljeno)

V arji vasi sem bil tudi jaz...in se pridružujem kolegom ki so mnenja da je bila predstavitev res zanimiva...predvsem ustavljanje z ABS-om pri max obremenitvi....

me je pa fasciniral en dogodek...in sicer na predstavitvi je bil en model, ki je bil brez vsakršnih spretnosti glede vožnje motorja...na samem prizorišču je uprizuril tudi neprijetec padec narvnost v policaja...le ta je k srči oskočil

kar hočem povedati je, da me čudi kako da policaji sploh niso kaj odreagirali...sam je že prej tudi povedal da celo večkrat pade...kakorkoli...jaz bi takemu človiku izpit kar vzel :)

danes pa je imel na poligonu v ločici predstavitev varne vožnje tudi Brane Legan...na to pa sem na žalost prišel prepozno

kar se tiče pa vodic....je bil pa brat...in baje ni bilo nič

SKUTERIST...midva pa sma se v arji vasi ravno križala...sem šel domov malo preden si ti prišel...si mogoče opazil kakšno razbito zeleno ninjo? to je bil motor onega modela :)

še glede skupne vožnje...upam da bo še lepo vreme in da se nam vendarle uresniči koroška...

p.p.: neobvezen predlog :)

lp

moram še dodati tudi to,da so mu policaji resno svetovali,naj si privošči nekaj ur inštruktorja varne vožnje in po moje še koga... :hmm:

Popravljeno . Popravil zvone500
Objavljeno

Prave poletne tempereture zato kar vabijo izlet po naravi. Vse se prebuja in cveti polno novega življenja zato sem tudi jaz registriro svojega maxsija in se podal malo naokrog. Moram priznati da je že fantastično toplo da sploh nisem rabo motorističnih hlač namreč so kar zadostovale kavbojke in jakna. Presenečen pa sem tudi bil da na Golici vA ni bilo snega samo malo za vzorec ob cesti čisto na vrhu motoristov pa ko smetja. Na jezeru pa čista tišina in prijeten vonj po pomladi in gozdu. Po tistih ovinkih pa sem navzgor popolnoma prebudil motor od dolgega zimskega spanja :yawn: Če koga kaj ponese na Koroško naj kaj napiše pa skupaj naredimo kako turo na k Kloopinsko jezero do l Lavaminda na Golico pa še po kakšnih lepih pomladanskih krajih tesno povezanih z naravo po poti nazaj. Malo reklame pa v skromnih fotkah ki sem jih naredil danes. Okrog prvega maja pa tak naredim eno orgni turo na obalo. :OK: Če pa kdo načrtuje kako furo in bi rat imel družbo pa naj napiše, če imam čas se pridružim .) Scarabeo tebe pa tak prvo povabim med tednom na eno popoldansko otvoritveno turo morda se nama kdo pridruži kraj in datum še obvestima :hmm: L.P. x raider :worship: [attachmentid=95661][attachmentid=95657][attachmentid=95658][attachmentid=95659][attachmentid=95660]

Objavljeno

Jaz sem bil pa na MAkSi delavnici v Šiški in je tudi bilo super, so me inštruktorji zelo pohvalili, sploh pri zaviranju naj bi bil "best of show". :OK:

Objavljeno

Čez vikend sem bil kar aktiven z motorjem.V soboto sva z mojo polovico odšla i Novega mesta do Ljubljane p do Bleda in Bohinja pa nazaj čez pokljuko in v NM skupaj 340km.V nedeljo pa iz NM čez Bogenšperk Hrastnik Rimske toplice Krško BRežice Šentrnej NM 200km.

Sopotnica se je pritoževala edino po avtocesti.Pravi,da ko grem čez 110km/h da ji začne močno pihat v glavo in ramena.

Ne vem če bi pomagala givi šipa,ki je 15 cm višja in malo širša.lp

Objavljeno

V arji vasi sem bil tudi jaz...in se pridružujem kolegom ki so mnenja da je bila predstavitev res zanimiva...predvsem ustavljanje z ABS-om pri max obremenitvi....

me je pa fasciniral en dogodek...in sicer na predstavitvi je bil en model, ki je bil brez vsakršnih spretnosti glede vožnje motorja...na samem prizorišču je uprizuril tudi neprijetec padec narvnost v policaja...le ta je k srči oskočil

kar hočem povedati je, da me čudi kako da policaji sploh niso kaj odreagirali...sam je že prej tudi povedal da celo večkrat pade...kakorkoli...jaz bi takemu človiku izpit kar vzel :)

danes pa je imel na poligonu v ločici predstavitev varne vožnje tudi Brane Legan...na to pa sem na žalost prišel prepozno

kar se tiče pa vodic....je bil pa brat...in baje ni bilo nič

SKUTERIST...midva pa sma se v arji vasi ravno križala...sem šel domov malo preden si ti prišel...si mogoče opazil kakšno razbito zeleno ninjo? to je bil motor onega modela :)

še glede skupne vožnje...upam da bo še lepo vreme in da se nam vendarle uresniči koroška...

p.p.: neobvezen predlog :)

lp

moram še dodati tudi to,da so mu policaji resno svetovali,naj si privošči nekaj ur inštruktorja varne vožnje in po moje še koga... :hmm:

Ja škoda da sva se zgrešila. No ja tisti model je stal ob strani s podrsanim motorjem im bil ob razlagi policista o stilu vožnje, opremi itd... kljub vsemu najpametnejši :ninja:

Koroška za prvo vožnjo :yea1:

Dajmo določit datum 21 ali 22.4.2007 ob lepem vremenu.

LP

Objavljeno

Jaz sem bil frej ta vikend, naslednji vikend sem pa že zaseden.

Objavljeno

žal sem tudi jaz ta vikend zaseden(smučanje- :P sigurno ne bom trpel :OK: :OK: ),pol so pa že prazniki in bom verjetno kar z motorjem odrinil do Zadra.Tako,da naj koroška tura počaka do 5.ali 6.maja.Sicer sva pa tudi z mojo bila v soboto na izletu.Ustavila sva se v Arji vasi na delavnici,nadaljevala preko Šmarij,Podčetrtka do Bistrice na Sotli(kosilo v edini gostilni -Šempeter- :OK: :OK: :OK: :OK: priporočam),nadaljevala v Krško,Zidani most,Celje,Vitanje,Ravne.320km.Če pa je kdo za kakšno turco med tednom pa naj javi.LP

Objavljeno

Evo dve slikci v akciji... .)

post-6014-1176760550_thumb.jpg

post-6014-1176760572_thumb.jpg

Objavljeno

Haj! Jaz sem tudi za nedeljo22 za kakšno turco po k Koroški. Kdo se bi udeležil naj napiše pol pa določimo kraj in uro,seveda če bo dovolj udeležencev. :yea1: L.P.

Objavljeno

Haj! Jaz sem tudi za nedeljo22 za kakšno turco po k Koroški. Kdo se bi udeležil naj napiše pol pa določimo kraj in uro,seveda če bo dovolj udeležencev. :yea1: L.P.

Aj em in! :) Ob kolikih pa?

Objavljeno

Haj! Jaz bom ob 13h na letališču pri Slovenj Gradcu če se bo kdo pridružil naj napiše pol bi nadaljevali pot do mejnega prehoda Holmec potem po Austriji do Klopinskega jezera na Volkemark nazaj na Lavamund od tam pa se povspnemo na Golico do jezera na mejni prehod Radeljpas v Radlje ob Dravi in od tam po vsak svoji bližnici domov. Kar lepa tura vozi pa se turistično. L.P. :OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!