kvant Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 A tole? :naughty: 400 km, 7 ur vožnje. Odlicno. Start ob 9.00, Celje, OK?
jetman Objavljeno April 23, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 23, 2008 V nedeljo (napoved lepša, kot za soboto) bi se verjetno še jaz pridružil, če me boste hoteli. :D
skuterist Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 A tole? :naughty: 400 km, 7 ur vožnje. Odlicno. Start ob 9.00, Celje, OK? 7 ur vožnje s Jetmanovim "novim" tempom, za vse ostale +1 ura :evilgrin: . Fantje ne mi to delat :headbang: , do nedelje nikakor ne bom imel vsaj 900 prevoženih km ( :devil: vreme), tako da bi vas s svojo hitrostjo oviral in bom vožnjo žal :blush: moral izpustiti.
jetman Objavljeno April 23, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 23, 2008 Povprečno hitrost 57 km/h bomo pa že zmogli, a ne. Na žalost nimam povprečnih podatkov naših preteklih skupnih voženj, ker je bilo preveč ustavljanja in bi imel preveč dela z upoštevanjem vseh časov postankov. Edin podatek imam iz naše prve skupne vožnje iz Mozirja, čez Pavličevo sedlo in čez Jezersko. Takrat smo vozili zelo počasi, zmogli smo slabih 50 km/h. Nekje med 60 km/h in 65 km/h je povsem zmožna hitrost za maksije na tejle predlagani furi. :trance_33_sleep:
1965 Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 Za mene pridejo v poštev samo 1-majski prazniki! :( :)
skuterist Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 Povprečno hitrost 57 km/h bomo pa že zmogli, a ne. Na žalost nimam povprečnih podatkov naših preteklih skupnih voženj, ker je bilo preveč ustavljanja in bi imel preveč dela z upoštevanjem vseh časov postankov. Edin podatek imam iz naše prve skupne vožnje iz Mozirja, čez Pavličevo sedlo in čez Jezersko. Takrat smo vozili zelo počasi, zmogli smo slabih 50 km/h. Nekje med 60 km/h in 65 km/h je povsem zmožna hitrost za maksije na tejle predlagani furi. :trance_33_sleep: Povprečno že, vendar imam trenutno omejitev pri max hitrosti B) . S mojo trenutno max. pa bi povprečno 60-65km/h verjetno težje dosegal :hmm: . Ne bom dokončno odpovedal, Kvant povej kje v CE je zbirna točka, če ne drugače dam za jutranjo kavo O:-) in vas mogoče spremljam do LJ.
jetman Objavljeno April 23, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 23, 2008 Povprečno že, vendar imam trenutno omejitev pri max hitrosti B) . S mojo trenutno max. pa bi povprečno 60-65km/h verjetno težje dosegal :hmm: . Ne bom dokončno odpovedal, Glede povprečne sem mislim splošno na maksije, ti 65 km/h na tej furi s trnutnimi omejitvami pred prvim servisom ne moreš doseči. Razen, če bi se potrudil in čez ovinke peljal s 4000 rpm :naughty: :krneki:
kvant Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 Povprečno že, vendar imam trenutno omejitev pri max hitrosti B) . S mojo trenutno max. pa bi povprečno 60-65km/h verjetno težje dosegal :hmm: . Ne bom dokončno odpovedal, Kvant povej kje v CE je zbirna točka, če ne drugače dam za jutranjo kavo O:-) in vas mogoče spremljam do LJ. Zbirališče: Nedelja, 27.april, ob 9.00 pred občino Celje, med znamenitimi steklenimi kupolami. Odhod ob 9.15 proti Trojanam po stari cesti. Okrog 10.00 kofe pri Tromostovju...
Drejči Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 Vas pričakam ob 10.00 v Lj. Tromostovje zna bit problem, ker naj bi bilo zaprto za ves promet. Je Zoki tko zrihtal :)
kvant Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 Vas pričakam ob 10.00 v Lj. Tromostovje zna bit problem, ker naj bi bilo zaprto za ves promet. Je Zoki tko zrihtal :) Pol se pa pri L11 (Bežigrajski dvor) dobimo. A bi blo tko OK?
Gespann Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 7 ur vožnje s Jetmanovim "novim" tempom, za vse ostale +1 ura :evilgrin: .Fantje ne mi to delat :headbang: , do nedelje nikakor ne bom imel vsaj 900 prevoženih km ( :devil: vreme), tako da bi vas s svojo hitrostjo oviral in bom vožnjo žal :blush: moral izpustiti. Ok, naj ti bo, začasno ti odstopim štafeto najpočasnejšega sluterja! Ampak po servisu bom spet jaz glavna bremza med maxiji:)) P.S. Kako kaj kaže z maxi klubom? Zainteresirani se ravno je grebejo :whistle: :whistle: :whistle:
x raider Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 Če bo v nedeljo 27.4. kdo kaj hodil po Koroški naj se oglasi na spretnostno vožno ki bo med Slovenj Gradcem in Dravogradom( Otiški Vrh ko se ceste razcepijo za Ravne in Dravograd, preden prečkaš železniški prehod na levi ob cesti). Vabljeni vsi motoristi. Jaz ga jutri registriram in se ob 10h v nedeljo malo popeljem pogledat kako bo potekalo pa morda tudi odpeljem malo med ovire, če bo kdo od vas prisoten pa lahko usekamo tudi kakšno turco. L.P. :worship:
kvant Objavljeno April 24, 2008 Opozori Objavljeno April 24, 2008 (popravljeno) Jetman, a bi pr lojzu lahko mal preveru, kaj se dobi za govorno povezavo dveh čelad? Popravljeno April 24, 2008. Popravil kvant
jetman Objavljeno April 24, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 24, 2008 Pol se pa pri L11 (Bežigrajski dvor) dobimo. A bi blo tko OK? Da Dunajski cesti 103, parkirišče pred veliko belo poslovno stavbo Mercator. Je zadosti bifejev v bližini, greva z Drejčitom še prej na kofe :naughty:
skuterist Objavljeno April 24, 2008 Opozori Objavljeno April 24, 2008 Ok, naj ti bo, začasno ti odstopim štafeto najpočasnejšega sluterja! Ampak po servisu bom spet jaz glavna bremza med maxiji:)) P.S. Kako kaj kaže z maxi klubom? Zainteresirani se ravno je grebejo :whistle: :whistle: :whistle: Mogoče pa ne bom najpočasnejši :whistle: No koliko Vas je sedaj za ta nedeljski izlet. Sem govoril s svojim serviserjem in prodajalcem pa mi pravi da lahko brez skrbi grem na takle izlet. Pravi da ni treba da se kaj preveliko oziram na "omejitev" samo po AC naj ne peljem s polnim "plinom", drugače ob normalni vožnji ne bo nič narobe :hmm: .
Drejči Objavljeno April 24, 2008 Opozori Objavljeno April 24, 2008 @Skuterist, odlična novica! @Jetman, kavica itak :) Pol smo zmenjeni? Celjani in tisti severovzodno se dobite ob devetih v Celju, žabarji in ostali pa vas pričakamo v Lj. pri poslovni stolpnici Mercatorja.
605 Objavljeno April 24, 2008 Opozori Objavljeno April 24, 2008 ,varianta za nedeljo.Dobimo se v Celju,nadaljujemo do Ljubljane,po obvezni kavici preko Kamnika,Gornjega grada do malice v Dravogradu.LP
skuterist Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 @Skuterist, odlična novica! @Jetman, kavica itak :) Pol smo zmenjeni? Celjani in tisti severovzodno se dobite ob devetih v Celju, žabarji in ostali pa vas pričakamo v Lj. pri poslovni stolpnici Mercatorja. @Drejči, saj še ni 100% da bom prišel. Ker sprva nisem planiral tega izleta imam popoldan nekaj drugega dela :blush: , bomo videli kako in kaj. Do LJ da plačam kavico pa verjetno pridem. Ni pa veliko interesa za tole vožnjo :? P.S. koliko pa mislite "žvižgati" na "ravnih" odsekih tega izleta? Malo še vseeno razmišljam o "utekanju" :hmm:
jetman Objavljeno April 25, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 25, 2008 Kolikšen je tvoj top speed :?
skuterist Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 Kolikšen je tvoj top speed :? Več kot 110km/h :blush: zaenkrat nebi rad "prevelikokrat" prekoračil.
MAXISLAVC Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 lp Bolj pozno se oglašam, bral sem pa, vendar sedaj mi še ni jasno ali izlet 27.4. bo ali ne. Sam imam čas in se bi udeležil v kolikor bo število pravo. Na forum bom pogledal v soboto proti večeru, da vidim kaj se bo dogajalo.
Matic7 Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 mene je žal sklatila v posteljo angina, tako da bom nekje do torka raje počival in se ne bom preveč naprezal. se pravi en manj za nedeljski izlet. potem pa si bom očitno moral sam izmisliti kak izlet na morje... (moj stari že nori, ko je samo slišal, da nameravam prit na obisk za eno noč. pa ne zato, ker pridem, ampak zato, ker je ugotovil da z motorjem in ne z avtom).
body35 Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 zdravo, uh se je pa dogajal zadnje dni tle gor. glede na predlog jetmana, se seveda pridruživa tudi midva (jaz in sopotnica) v nedeljo. ljubljančanise ob povratku odcepimo najbrž v Šk.Loki, drugač je pa luštna fura, še nism biu v teh koncih. torej, ob 10h pred merkatorjem. ampak, ob 10h bi moral kar štartat, ker vseen ni tko mal vožnje, z vmesnimi postanki itd...torej, takoj ko pridejo celjani odrinemo. LP
Drejči Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 Torej... kvant Drejči Jetman Skuterist (če bo T-Max zmogel :naughty: ) body35 MAXISLAVC 605 . . . še koga pozabil?? 6 maxijev in en vsiljivec :whistle: , ni slabo
skuterist Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 Torej... kvant Drejči Jetman Skuterist (če bo T-Max zmogel :naughty: ) body35 MAXISLAVC 605 . . . še koga pozabil?? 6 maxijev in en vsiljivec :whistle: , ni slabo Ni odgovora o vašem "top spedu". Mislim da bo "vsiljivec" B) precej dvigoval tempo. Je pa vsekakor dobrodošel na "naših" vožnjah. Ga bomo pošiljali naprej da odkriva radarje :whistle: in naroča pijačo :D . Bom videl v soboto koliko se jih še pridruži in se nato odločil.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se