Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Podpiramtrance_43_wavetowel2.gif  ustanovitev. Manjkajo nam še dva ali trije prostovoljci, ki so pripravljeni svoj čas in energijo posvetiti delu v klubu. In takšnih danes ni prav lahko najti. A se ves  vložen trud zagotovo povrne.

Pri kakšni akciji sem tudi sam pripravljen priskočiti na pomoč. In tudi članarino bom plačal yes.gif , saj brez tega ne gre nikjer. Srečanje bo prav primerno za medsebojno imenjavo mnenj.trance_18_groupwave.gif

Vedno več nas je enakih... ki razmišljamo v isto smer...   :OK:  Prostovoljcev pa (nas) je že sedaj itak dosti...   :whistle:  

Izlet "ISTRA 2010" bo morebiti priložnost, da se o tem bolj resno pogovorimo... :?  

Lp vsem in se vidimo na izletu!!!  :D  

Popravljeno . Popravil pelikan
Objavljeno

Mogoče, bi pa danes ko je vreme za ''pos***'' kdo od ''organizatorjev'' obnovil pot in čas odhoda.

Seveda, če ima kdo voljo in čas.

Lp

Zvone

Ni problema, glede da je že nekaj časa nazaj ko smo začrtali "približno pot".

Iz CE štartamo ob 8:30. Dobimo se na BS MOL na Marobrski cesti (pri Opel salonu Celeia). Odrinemo v smeri Sevnice, kjer se dobimo s @Posavc-em. Pot bomo nadaljevali v smeri Trebnjega in Žužemberka do Kočevja, kjer računam da bomo med 11:00 in 11:30 uro. V Kočevju (ali okolici) se bomo "združili" s skupino ki pride iz smeri LJ. Vodil jo bo @Drejči (vsaj 98% sem da bo tako :grrr ). Nato imamo do Grobnika še cca 50 minut, tako bomo na dirkališču imeli čas za kavo in pogovor ob 13:00 uri pa je predviden odhod proti kraju Trget kjer bo kosilo. Vodili nas bodo @Maxiscooter ter domačini tako da ne bo "problema".

Pot sobota 22.5 - odhod CE

Toliko zaenkrat, če koga še kaj zanima pa s besedo na dan ali pa PM.

post-4877-127412202663_thumb.jpg

Objavljeno

Iz CE štartamo ob 8:30. Dobimo se na BS MOL na Marobrski cesti (pri Opel salonu Celeia). Odrinemo v smeri Sevnice, kjer se dobimo s @Posavc-em. Pot bomo nadaljevali v smeri Trebnjega in Žužemberka do Kočevja, kjer računam da bomo med 11:00 in 11:30 uro. V Kočevju (ali okolici) se bomo "združili" s skupino ki pride iz smeri LJ. Vodil jo bo @Drejči (vsaj 98% sem da bo tako :grrr ). Nato imamo do Grobnika še cca 50 minut, tako bomo na dirkališču imeli čas za kavo in pogovor ob 13:00 uri pa je predviden odhod proti kraju Trget kjer bo kosilo. Vodili nas bodo @Maxiscooter ter domačini tako da ne bo "problema".

Da, skupino bo iz Ljubljane vodil @Drejči a se bo moral predčasno posloviti in jo ucvreti nazaj proti Lj. Žal mi letos zelo slabo kaže pri teh skupinskih izletih a ko se vsi poročijo in rodijo (koliko je pa letos otrok in porok eek.gif ) pa se zopet vozimo skupaj.

Torej, iz Ljubljane bi mi šli kakšnih 45 minut za štajerci, saj je naša pot krajša za ravno nekaj takega. Predlagam da se dobimo ob 9.15 na končni postaji trojke, na Rudniku. Tule...

20100519-tekybfyxpfj2i8hxwfs6uxkx57.jpg

moj tel: 041 327-100

Objavljeno

Vse morebitne udeležence srečanja iz OBALE obveščam ,da je zbirno mesto za odhod iz Kopra na Muzejskem trgu 6 . Dobimo se v soboto ob 8,00 uri v BIFE MUSEUM . Predviden štart po kavici je ob 8,20 uri.

Za udeležence ,ki bodo prišli samo na nedeljsko vožnjo je zbirno mesto OMV bencinski servis v Šalari pri hipermarketu Mercator. Dobimo se ob 9,20 uri.

Vse informacije preko PM ali na gsm 041 618 381

post-23577-127428364941_thumb.jpg

post-23577-127428368012_thumb.jpg

Objavljeno

Da, skupino bo iz Ljubljane vodil @Drejči a se bo moral predčasno posloviti in jo ucvreti nazaj proti Lj. Žal mi letos zelo slabo kaže pri teh skupinskih izletih a ko se vsi poročijo in rodijo (koliko je pa letos otrok in porok eek.gif ) pa se zopet vozimo skupaj.

Torej, iz Ljubljane bi mi šli kakšnih 45 minut za štajerci, saj je naša pot krajša za ravno nekaj takega. Predlagam da se dobimo ob 9.15 na končni postaji trojke, na Rudniku. Tule...

20100519-tekybfyxpfj2i8hxwfs6uxkx57.jpg

moj tel: 041 327-100

Živjo,

jaz bi le pripomnil, da bi se bilo dobro dobit vsaj 15 min. prej, da dorečemo malo okoli vožnje v skupini. Teorija je super, praktično pa le ni vse tako izi kot se na prvi pogled zdi. Jaz in morda še kdo, bo prvič vozil v takšni veliki skupini in bi po mojem bilo dobro, da se dogovorimo o postopkih med vožnjo, da nebi potlej na cesti izpadli kot tro ovac, brez pastirja. Ali si morda že vključil ta pogovor v čas, ko se dobimo? Koliko nas gre iz LJ v skupini?

Lp, Mrki

Objavljeno

Živjo,

jaz bi le pripomnil, d:a bi se bilo dobro dobit vsaj 15 min. prej, da dorečemo malo okoli vožnje v skupini. Teorija je super, praktično pa le ni vse tako izi kot se na prvi pogled zdi. Jaz in morda še kdo, bo prvič vozil v takšni veliki skupini in bi po mojem bilo dobro, da se dogovorimo o postopkih med vožnjo, da nebi potlej na cesti izpadli kot tro ovac, brez pastirja. Ali si morda že vključil ta pogovor v čas, ko se dobimo? Koliko nas gre iz LJ v skupini?

Lp, Mrki

Živijo, jaz bi le pripomnil, da bi bilo dobro, da tisti, ki bodo vodili kolono morajo biti pozorni na dogajanje za njimi. Moramo se zavedati, da ni isto voziti spredaj in s 500ccm ali brez izkušenj in z 250cmm. Zato se moramo vsi prilagoditi tistima, ki so bolj počasni ali pa razdeliti v dve skupine in se dobivati na določenih točkah.Jaz osebno sem za prilagoditev počasnejšim in eno umirjeno in lepo vožnjo, kajti takšna srečanja niso za to, da na njih dirkamo.Pri speljevanju s črpalk in parkirišč je treba biti pozoren, da so vsi pripravljeni za odhod in štartati skupaj. Upam, da ne bo spet prišlo do kakšnih ne soglasij in zamer kot je to bilo lani.

Vidimo se v soboto ob 9:15 na končni postaji 3 v Ljubljani.

Upam na lepo in sončno soboto.

Lp, SSabic

Objavljeno

Živijo, jaz bi le pripomnil, da bi bilo dobro, da tisti, ki bodo vodili kolono morajo biti pozorni na dogajanje za njimi. Moramo se zavedati, da ni isto voziti spredaj in s 500ccm ali brez izkušenj in z 250cmm. Zato se moramo vsi prilagoditi tistima, ki so bolj počasni ali pa razdeliti v dve skupine in se dobivati na določenih točkah.Jaz osebno sem za prilagoditev počasnejšim in eno umirjeno in lepo vožnjo, kajti takšna srečanja niso za to, da na njih dirkamo.Pri speljevanju s črpalk in parkirišč je treba biti pozoren, da so vsi pripravljeni za odhod in štartati skupaj. Upam, da ne bo spet prišlo do kakšnih ne soglasij in zamer kot je to bilo lani.

Vidimo se v soboto ob 9:15 na končni postaji 3 v Ljubljani.

Upam na lepo in sončno soboto.

Lp, SSabic

Vse zbirne ure so računane z vožnjo po cestno prometnih predpisih, kar pomeni ,da je nekaj rezerve v času.

Vodja kolone bora biti zelo pozoren na zadnjega oziroma najbolj umirjenega voznika se postavi na drugo mesto.

Kot je omenil SSabic - počasi in umirjeno VAŽNO JE UŽIVATI V VOŽNJI . Dirkanje in izivanje NE PRIDE V POŠTEV. Mislim ,da smo vsi v zrelih letih in da take neumnosti ne pridejo v poštev.

Vsem želim varno vožnjo in obilico lepih trenutkov.

Objavljeno

Vse zbirne ure so računane z vožnjo po cestno prometnih predpisih, kar pomeni ,da je nekaj rezerve v času.

Vodja kolone bora biti zelo pozoren na zadnjega oziroma najbolj umirjenega voznika se postavi na drugo mesto.

Kot je omenil SSabic - počasi in umirjeno VAŽNO JE UŽIVATI V VOŽNJI . Dirkanje in izivanje NE PRIDE V POŠTEV. Mislim ,da smo vsi v zrelih letih in da take neumnosti ne pridejo v poštev.

Vsem želim varno vožnjo in obilico lepih trenutkov.

Razmišljanje povsem na mestu!

Torej, ker se približuje dan-D :010 , se je treba tudi iz naše smeri malo pomenit okoli ure odhoda. Prosim še enkrat, za uro in lokacijo odhoda iz MB, da se lahko pravočasno odpravimo iz MS, koliko pa nas bo iz okolice MS???, da se slišimo!

Lep :yea1: iz Prekmurja

Objavljeno

Živjo,

jaz bi le pripomnil, da bi se bilo dobro dobit vsaj 15 min. prej, da dorečemo malo okoli vožnje v skupini. Teorija je super, praktično pa le ni vse tako izi kot se na prvi pogled zdi. Jaz in morda še kdo, bo prvič vozil v takšni veliki skupini in  bi po mojem bilo dobro, da se dogovorimo o postopkih med vožnjo, da nebi potlej na cesti izpadli kot tro ovac, brez pastirja. Ali si morda že vključil ta pogovor v čas, ko se dobimo? Koliko nas gre iz LJ v skupini?

Lp, Mrki

Mislim, da je bojazen odveč, ker če veš pravila, jim slediš...  :) Se pa itak med vožnjo zgodi, da je na cesti (na tvoji strani) kaka luknja ali "burkl"... in se ji izogneši (toliko prostora si moraš pustiti, tako ti, kot tisti, ki vozi za tabo)...  :hmm:Važno je le (vsaj po moje), da se po "izogibanju"vrneš nazaj na "svoje mesto"...  .) Razlika med vožnjo v mali ali veliki skupini? Ni neke velike razlike. Po moje je pomembno le za tistega, ki skupino vodi, da poskuša voziti tako, da ostane skupina čim bolj skupaj. Pomembno za posameznika pa je, da ima dober pregled nad svojo vožnjo...  ;) ki pa jo lahko imaš le, če voziš na tisti (svoji) "špuri", da vidiš čim dlje pred seboj...  :unsure: Zgodilo pa se bo itak, da bo vmes "nastala" "luknja"...  :glare: ki pa se bo kaj hitro zapolnila, ko se bodo presortirali... Zaželjeno pač je, da je teh presortiranj čim manj...  :glare:

Lep maxXxi pozdrav vsem in se vidimo v Kočevju!  :OK:

Objavljeno (popravljeno)

Torej, ker se približuje dan-D :010 , se je treba tudi iz naše smeri malo pomenit okoli ure odhoda. Prosim še enkrat, za uro in lokacijo odhoda iz MB, da se lahko pravočasno odpravimo iz MS, koliko pa nas bo iz okolice MS???, da se slišimo!

Lep  :yea1:   iz Prekmurja

Pozdravljen!

Predviden odhod je okoli 7.15 ure. Če greš skozi Maribor lahko gremo skupaj, lahko pa se dobimo tudi v Celju...   :? 

Lp

Popravljeno . Popravil pelikan
Objavljeno

Pozdravljen!

Predviden odhod je okoli 7.15 ure. Če greš skozi Maribor lahko gremo skupaj, lahko pa se dobimo tudi v Celju...   :? 

Lp

OK se vidimo v MB, da še malo obnovimo vožnjo v skupini do CE, kje pa se dobimo v MB?

Lep :yea1: iz Prekmurja!

Objavljeno

OK se vidimo v MB, da še malo obnovimo vožnjo v skupini do CE, kje pa se dobimo v MB?

Kaj predlagaš?  :? Meni (+motoristu) je vseeno kje se dobimo...  :)

Objavljeno

Torej, ker se približuje dan-D trance_05_banana.gif , se je treba tudi iz naše smeri malo pomenit okoli ure odhoda. Prosim še enkrat, za uro in lokacijo odhoda iz MB, da se lahko pravočasno odpravimo iz MS, koliko pa nas bo iz okolice MS???, da se slišimo!

Lep trance_43_wavetowel2.gif iz Prekmurja

Prav zavidam vam sad.gif ,zadeva bo prav luštna za videt v takem številu.

Žal imam druge obveznosti in se tokrat takega izleta ne bom mogel udeležiti.

Saj upam ,da bodo na tem srečanju dogovorjena stališča za nadaljna srečanja in druženja MAXI-jev v takšnem številu trance_30_punk.gif .

Jaz vam v mojem imenu vam vse skupaj pozdravljam in želim mirno morjetrance_11_confused.gif .......oprostite -->whistle.gif srečno vožnjo in seveda suhega cestišča.

Lepo se imejte..

PS: nekaj na zdravje ....trance_06_beer2.gif in dobrega refoška

LP

Objavljeno

Pozdravljen!

Lp

Fanta iz CE bomo štartali ob 8:30, se pravi da če pridete ob 8:15 na kavico je čisto dovolj. V primeru da boste šli po AC do Celja lahko mirno spite kakšnih 10-15 minut dlje.

Vse ki pa skrbi "hitrost" skupine brez skrbi, imamo nekaj(čeravno ne veliko :blush: ) izkušenj z vožnjo v skupini (smo se naučili na napakah :ninja: ), tako da bo tempo res primeren za vse. Tudi okvirna "časovnica" poti je narejena z dosti rezerve. Vsekakor pa se bomo pred vsakim štartom dogovorili kako in kaj v primeru "kakršnih" koli težav, sprememb itd.

"Šibkejši in počasnejši" bodo takoj za vodjo, prehitevanja v skupini NE BO, vsak bo držal svoje mesto neglede na vse (to se bomo "opomnili" še pred štartom skupin).

Bi pa prosil vse ki imate odsevne jopiče da jih imate sabo. Kolona bo od Kočevja naprej malo daljša in nebi bilo slabo da nas lažje opazijo O:-) .

Tako, do sobote Lp

Objavljeno

Prav zavidam vam sad.gif ,zadeva bo prav luštna za videt v takem številu.

Žal imam druge obveznosti in se tokrat takega izleta ne bom mogel udeležiti.

Saj upam ,da bodo na tem srečanju dogovorjena stališča za nadaljna srečanja in druženja MAXI-jev v takšnem številu trance_30_punk.gif .

Jaz vam v mojem imenu vam vse skupaj pozdravljam in želim mirno morjetrance_11_confused.gif .......oprostite -->whistle.gif srečno vožnjo in seveda suhega cestišča.

Lepo se imejte..

PS: nekaj na zdravje ....trance_06_beer2.gif in dobrega refoška

LP

@Stikan te bom malo namočil :whistle: . V "tvoje" konce nas pot redkokdaj zanese zato začni pripravljati zaključno vožnjo 2010, ki naj bo tudi 2 dnevna da bo @Maxiscooter imel kaj od ogleda.

Objavljeno

@Stikan te bom malo namočil whistle.gif . V "tvoje" konce nas pot redkokdaj zanese zato začni pripravljati zaključno vožnjo 2010, ki naj bo tudi 2 dnevna da bo @Maxiscooter imel kaj od ogleda.

@Skuterist,to pomeni ,da imam domačo nalogo trance_25_naughty.gif ?

No ja ..........saj glare.gif ,ideja je....... trance_16_dozingoff.gif .........slap.gif ....dokaj ........trance_40_thumbup.gif ...za razmislit.

LP

Objavljeno

@Skuterist,to pomeni ,da imam domačo nalogo trance_25_naughty.gif ?

No ja ..........saj glare.gif ,ideja je....... trance_16_dozingoff.gif .........slap.gif ....dokaj ........trance_40_thumbup.gif ...za razmislit.

LP

Imaš, imate... imamo...  :naughty: Bomo z veseljem pomagali, kolikor je v "naši" moči... :whistle:  ker, ko sem bil pri vas na treningu varne vožnje, nas je inštruktor (po)peljal po okolici... in bilo je res super...  :worship: Krajev (npr. Goričko) je (verjetno) za prevozit kar nekaj... in mislim, da bi vsi uživali...  :OK: Časovno pač mora biti tako zamišljeno, da je se prespi, ker nekateri pridejo z obale... pa, da zvečer še kako rečemo na temo MAXi...  :D

Lp

Objavljeno

Ljepi pozdrav Svim skuterašima a najviše skuterašicama. Viadimo se ovaj vikend na vožnji po HR. :yea1: :yea1: :yea1: Po prognozi na meteoinfo.hr biti će suho a čini se i ljepo vrijeme. Pozdrav i vidimo se.

Objavljeno

Ljepi pozdrav Svim skuterašima a najviše skuterašicama. Viadimo se ovaj vikend na vožnji po HR.   :yea1: :yea1: :yea1:   Po prognozi na meteoinfo.hr biti će suho a čini se i ljepo vrijeme. Pozdrav i vidimo se.

Lepo ste nam "namestilii" vrijeme...  .) navažnije, da če biti suvo i toplo, možda malo vetra...  ali bit če absolutno maxXxi... :worship:  

Se uskoro vidimo...  :OK:

Lep pozdrav svim HR skuterašima, koji dolaze na SLO-CRO đir!

Objavljeno

Midva kreneva iz Raven ob 07,00 uri. Se nama bo kdo pridružil do Celja? @x_raider??

petek123, boš štartal iz Mislinje? @605, greš ti tudi? Javite na forum ali PM :whistle:

Objavljeno

Lepo ste nam "namestilii" vrijeme...  .) navažnije, da če biti suvo i toplo, možda malo vetra...  ali bit če absolutno maxXxi... :worship:  

Se uskoro vidimo...  :OK:

Lep pozdrav svim HR skuterašima, koji dolaze na SLO-CRO đir!

Pozdrav svima i dobro nam došli !

Radujem se vidjeti na jednom mjestu toliki broj istomišljenika i vjerujem da ćemo se i ubuduće dogovarati za izlete.

U Trgetu je za najhrabrije mogoće i kupanje mada sam ja do sada vidio samo dva norvežana i jednog šveda da se kupaju pa ko voli....

Vidimo se

Objavljeno

Midva se priključiva v Sevnici. Za točno lokacijo pa se bova dogovorila s Skuteristom. Se vidimo v soboto.

Upajmo samo na lepo vreme. Pozdrav vsem udeležencem.

Objavljeno

Pozdrav svima i dobro nam došli !

Radujem se vidjeti na jednom mjestu toliki broj istomišljenika i vjerujem da ćemo se i ubuduće dogovarati za izlete.

U Trgetu je za najhrabrije mogoće i kupanje mada sam ja do sada vidio samo dva norvežana i jednog šveda da se kupaju pa ko voli....

Vidimo se

To o kupanju... :D  :D    Svakako je to naš 1.susret, koji vjerujem... neče biti poslednji...  :OK:  Se vidimo!

Lp

Objavljeno

Midva kreneva iz Raven ob 07,00 uri. Se nama bo kdo pridružil do Celja? @x_raider??

petek123, boš štartal iz Mislinje? @605, greš ti tudi? Javite na forum ali PM whistle.gif

jaz bom verjetno štartal iz Celja,saj v petek še delam popoldne do desetih zvečer

Objavljeno

Kako vam zavidam, pa ravno to soboto imam delovno in nikakor ne morem zamenjat!!! :headbang:

Želim vam mirno vožnjo in upam da se bo kaj takega v bodoče še ponovilo, super je, da se ve datum kakšen mesec vnaprej.

Ne pozabite na slike ali kakšno fotogalerijo na Picassi.

Srečno do prihodnjič!!!

LPF

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!