pupa Objavljeno Maj 22, 2002 Opozori Objavljeno Maj 22, 2002 quote: quote: Vsaka umetnina ima svojo ceno in nima vsak ljubitelj umetnine toliko "denarja"(pa ne mislim tu dejansko denarja), za imeti to lastnino!! Izbranec je lahko le eden!! I want some more!!!! Aja, pol je blo tisto "s pol forumaši sm se dala dol" le iskanje taprauga lastnika oz. izbranca-ampak "umetninam" ni treba iskat lastnika ali pač? BTW.... če ti mozak ne dela v pravi smeri... tist je bil joke! Kot si sam pogruntal, iskanje lastnika umetnini ni potrebno, lastnik najde umetnino... tudi meni je ni bilo potrebno!! I want some more!!!! Popravil/a - pupa dne 22/05/2002 ob 10:13:57
pupa Objavljeno Maj 22, 2002 Opozori Objavljeno Maj 22, 2002 quote: HI, hi, ha, ha, misliš, da jih Pupa sama ima? Brrrm Za svoja leta imam prekleto veliko stvari razčiščenih, in imam osnovne pojme o sebi... žal za nekatere, hvala bogu zame!! I want some more!!!!
RAN Objavljeno Maj 22, 2002 Opozori Objavljeno Maj 22, 2002 Tle se nekaj o umetninah pogovarjate, a ma to kej veze iz glagola umetnuti. lp RAN
ak Objavljeno Maj 22, 2002 Opozori Objavljeno Maj 22, 2002 quote:a ma to kej veze iz glagola umetnuti ima, ima.... - moški razmišljajo kako bi ga 'umetnuli' - ženske kako bi bilo, če bi bile 'umetnute' pač verbalni koitus (coitus če vam je ljubše) Ejkej
Gregs Objavljeno Maj 22, 2002 Opozori Objavljeno Maj 22, 2002 blablabla... Huh? Da ni v kontekstu, pavite?! Ma je..... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.
samo Objavljeno Maj 22, 2002 Opozori Objavljeno Maj 22, 2002 quote: quote: quote: Vsaka umetnina ima svojo ceno in nima vsak ljubitelj umetnine toliko "denarja"(pa ne mislim tu dejansko denarja), za imeti to lastnino!! Izbranec je lahko le eden!! I want some more!!!! Aja, pol je blo tisto "s pol forumaši sm se dala dol" le iskanje taprauga lastnika oz. izbranca-ampak "umetninam" ni treba iskat lastnika ali pač? BTW.... če ti mozak ne dela v pravi smeri... tist je bil joke! Kot si sam pogruntal, iskanje lastnika umetnini ni potrebno, lastnik najde umetnino... tudi meni je ni bilo potrebno!! I want some more!!!! Popravil/a - pupa dne 22/05/2002 ob 10:13:57 življenski nasvet; Pupa plezaj dalje, pot je še dolga!
pupa Objavljeno Maj 23, 2002 Opozori Objavljeno Maj 23, 2002 Eh.. kak naj ti to razložim. Več ali manj vsi plezamo, nekateri hitreje, nekateri počasneje, nekateri sploh ne pogruntajo, da bi morali plezati. Res je.. pot je dolga, tako zame, kot zate.. odvisno kako si dojemljiv za plezanje. Mogoče je tvoja pot celo daljša od moje, ne glede na to, da si 3 leta starejši od mene...... Zatorej, dragi Samo tudi tebi, čeprav mi nisi prinesel nobenega veselja in zadovoljstva nad poznavanjem tebe, vseeno želim uspešno, čimkrajše in čimbogatejše plezanje... mogoče.. enkrat, nekoč, nekdaj se na kaki točki celo srečava. I want some more!!!!
Pravokotar Objavljeno Maj 23, 2002 Opozori Objavljeno Maj 23, 2002 Pupa, Samo in TC, naj bo eden tako dober in mi razloži, ali ima vsa ta gomila citatov, podcitatov in ostalih jajc kak globji namen ali se enostavno igrate slovenski parlament Samo toliko, da bom vedel, nič drugega. PEPE
pupa Objavljeno Maj 23, 2002 Opozori Objavljeno Maj 23, 2002 Glede na to, da tudi sama nimam pojma, kaj se tu točno dogaja in kaj se pravzaprav gremo, predvidevam, da se gremo slovenski parlament..... I want some more!!!!
Einherjar Objavljeno Maj 23, 2002 Opozori Objavljeno Maj 23, 2002 quote: Glede na to, da tudi sama nimam pojma, kaj se tu točno dogaja in kaj se pravzaprav gremo, predvidevam, da se gremo slovenski parlament..... I want some more!!!! Spostovana kolegica poslanka, spostovani kolegi poslanci, dragi gledalci in drage gledalke. Jaz bi na to izvajo repliciral kajti zdi se mi, da o temi se ni bilo dovolj povedano in da bi lahko predsednik povedal zakaj je sploh prislo do te razprave in zakaj trosimo davkoplacevalski denar za to razpravo in s tem posledicno repliciranja. Einherjer ------------- www.firestartersmc.com
HHV Objavljeno Maj 23, 2002 Opozori Objavljeno Maj 23, 2002 Se ne strinjam s povedanim, zato se odločam za obstrukcijo!!
Ice Objavljeno Maj 23, 2002 Opozori Objavljeno Maj 23, 2002 zahtevam klarifikacijo na repliko o predlogu za neformalno obstrukcijo repliciranja katero so nepremisljeno rektalno insertirali preobremenjenim suficientom postnatalnega stresa. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
pupa Objavljeno Maj 23, 2002 Opozori Objavljeno Maj 23, 2002 Bi še kdo mislu da je iz Avstrije, al kaj takega??!! I want some more!!!!
HHV Objavljeno Maj 23, 2002 Opozori Objavljeno Maj 23, 2002 quote: zahtevam klarifikacijo na repliko o predlogu za neformalno obstrukcijo repliciranja katero so nepremisljeno rektalno insertirali preobremenjenim suficientom postnatalnega stresa. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Se opravičujem, ne morem podati, sem pripadnik SLSa! (Glupkotočakpress)
HHV Objavljeno Maj 23, 2002 Opozori Objavljeno Maj 23, 2002 Pa čakte, kaj se pa gremo. A ni to topic "Ljubezen"? A ja, da se tle tud j..e vse po vrsti? Sorry nism vedu!
kekec III Objavljeno Maj 23, 2002 Opozori Objavljeno Maj 23, 2002 zahtevam klarifikacijo na repliko o predlogu za neformalno obstrukcijo repliciranja katero so nepremisljeno rektalno insertirali Se opravičujem, ne morem podati, sem pripadnik SLSa! (Glupkotočakpress) yes,kmetje in proletarci moramo držat skupaj... S.F.S.N.
Pravokotar Objavljeno Maj 23, 2002 Opozori Objavljeno Maj 23, 2002 ....aha, se mi je kar zdelo. Poglejte, vse opcije so še odprte. S tem v zvezi bi omenil, da je kolega Kekec III, minister za ovce, pred nedavnim praznoval 1001.rojstni dan. Čestitam PEPE Za svež dah in bleščeče bel nasmeh - WC NET, belilni gel.
Thundercat Objavljeno Maj 23, 2002 Opozori Objavljeno Maj 23, 2002 Da padem v prvotni kontekst!!! Vsi tle neki od Boga govorite pa kaj ne veste da so se ženske iz OPIC razvile!hec!!! No jst pa mislim da ni lepše, boljše, stvaritve ki se je po stoletjih evolucije razvila iz opice kot pa je ŽENSKA!!! Sam poglejte koliko dedcov je podobnih gorilam! A ste kdaj videli Žensko v Tangicah podobno orangutanu! I rest my case! Go girl power, Go PUPA! Thundercat Popravil/a - thundercat dne 23/05/2002 ob 21:08:17
klimbra Objavljeno Maj 23, 2002 Opozori Objavljeno Maj 23, 2002 Spoštovani vsi...... Glede na to,da se pojavlja problem sklepčnosti,saj so se nekateri kolegi odločili za z ustavo jim dovoljen sistem nestrinjanja in to je OBSTRUKCIJO zahtevam ,oziroma odločno zahtevam,da se o vprašanju OPICE,GORILE,ali kakšnem drugem PRIMATU razpiše referendum. Predlagam 25.05.2002(dan motoristov) za prvi dan zbiranja podpisov.Spoštovani poslanci.....in seveda kolegice poslanke....v majkrajšem času pričakujem z ustavo nam predpisano število podpisov(za nepoučene 40). Seveda pa pričakujem tudi konkretne predloge za referendumsko vprašanje,ki naj bo v skladu z visokimi civilizacijskimi normami in pridobitvami Motosvet.com parlamenta kar najbolj konkretno in nedvoumno. S spoštovanjem! Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo
bladzo Objavljeno Maj 23, 2002 Opozori Objavljeno Maj 23, 2002 Jst sm zgleda najdu 8 čudo na tem svetu. Žal pa čudes ni za vse! lp puuuuuuuuuniiiiiiiiiim
HHV Objavljeno Maj 24, 2002 Opozori Objavljeno Maj 24, 2002 quote: ....aha, se mi je kar zdelo. Poglejte, vse opcije so še odprte. S tem v zvezi bi omenil, da je kolega Kekec III, minister za ovce, pred nedavnim praznoval 1001.rojstni dan. Čestitam PEPE Za svež dah in bleščeče bel nasmeh - WC NET, belilni gel. OOOOOOOOOOHOOHOOOO, že šibam na topic "Čestitke"!
BoBo Objavljeno Maj 24, 2002 Opozori Objavljeno Maj 24, 2002 Pa še nekaj iz naslovne teme. Razmerje dečko-pupa. Najbolji je sex nakon žestoke svaĐe. Tvrdo pa živi.
SiR Objavljeno Maj 24, 2002 Opozori Objavljeno Maj 24, 2002 za) baba te kdaj tudi kušne tko kot treba proti) lahko te tudi tako kušne, da s čelom pribiješ v asfalt Pozdrav, Sym
Lena Objavljeno Junij 10, 2002 Opozori Objavljeno Junij 10, 2002 quote: proti) lahko te tudi tako kušne, da s čelom pribiješ v asfalt Pozdrav, Sym Lahko te kušne tud tak, da ti spodnje gačice v rit potegne... Boljše LENA kot nobena
Chebi Objavljeno Junij 10, 2002 Opozori Objavljeno Junij 10, 2002 Al pa kam drugam... God bless the losers, for they determine the winners!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se