Gregs Objavljeno Julij 16, 2002 Opozori Objavljeno Julij 16, 2002 Glede naslova teme pa tole: lepo je nekoga srečati in biti z njim, toda kot bi približno rekel Lemmy: ... it's good to be free again, it's good to be me again .... Jaz se pa vseeno navdusujem nad idejo: ...it's good to be in two again and it's good to be still me as ever.... :wink: :D In plavam... plavam tako, kot cutim... in mi je lepo... in uzivam... in je lepo... A sem to ze povedal?! :D
top cat Objavljeno Julij 16, 2002 Opozori Objavljeno Julij 16, 2002 Sej je dobr filing, če plavaš (tut jest po kakšni dobri travci), pa sm vseen mnenja, da ženske ali dekleta nimajo čisto nič čustvene inteligence. Vsaj te k sm jih jest spoznou niso imele čisto nič za pokazat! :onfire:
Ervina Objavljeno Julij 17, 2002 Opozori Objavljeno Julij 17, 2002 Sej je dobr filing, če plavaš (tut jest po kakšni dobri travci), pa sm vseen mnenja, da ženske ali dekleta nimajo čisto nič čustvene inteligence. Vsaj te k sm jih jest spoznou niso imele čisto nič za pokazat! :onfire: Potem imaš (kar se žensk in deklet tiče) res smolo. :wink: LP
kekec III Objavljeno Julij 17, 2002 Opozori Objavljeno Julij 17, 2002 Pravijo,da se v dvoje -žalost deli z dva-sreča pa pomnoži z dva... (mam izkušnje...)
aja Objavljeno Julij 17, 2002 Opozori Objavljeno Julij 17, 2002 Pravijo,da se v dvoje -žalost deli z dva-sreča pa pomnoži z dva... (mam izkušnje...) Res je....a v trenutku, ko se v dvoje začne sreča razpolavljat in žalost podvajat - je pa čas, da gre vsak svojo pot. (mam izkušnje...) :wink:
kekec III Objavljeno Julij 17, 2002 Opozori Objavljeno Julij 17, 2002 Pravijo,da se v dvoje -žalost deli z dva-sreča pa pomnoži z dva... (mam izkušnje...) Res je....a v trenutku, ko se v dvoje začne sreča razpolavljat in žalost podvajat - je pa čas, da gre vsak svojo pot. (mam izkušnje...) :wink: to je edini način da spoznaš nekoga drugega.... (mam izkušnje...)
aja Objavljeno Julij 17, 2002 Opozori Objavljeno Julij 17, 2002 Jaaaaaa, oziroma, da si dovoliš ga spoznati :wink: (mam izkušnje.......že spet :lol: )
mojcka Objavljeno Julij 17, 2002 Opozori Objavljeno Julij 17, 2002 Lepo, prijetno, srečno in predvsem uživaško je, da gres skozi zivljenje z nekom, ki gleda v isto smer kot ti, da razmislja v isto smer in te razume ali te vsaj skusa razumeti. ali je partner s katerim si pravi ali ne moras vedeti sam, ampak saj, ko si samski imas cas in moras ZNATI izbrati pravega. Samo ne biti tolk ponosni in narcisi in reci, da je boljs biti sam, pa bolj je biti frilender, pa bolj je letati od cveta do cveta... ker to ni res. svobodo si lahko naredis tudi sam. tako ali drugacno. lepo je v dvoje dozivljati norosti tega sveta!!! :D :D :D
MotoRossi Objavljeno Julij 17, 2002 Opozori Objavljeno Julij 17, 2002 Jst brez svoje deklce ne morem. Čeprav je sam bit lepo, je pa v dvoje še maljonkrat lepše. Res, da se pojavijo problemi, ki pa se dajo čist na easy rešit, če se vse lepo premisli in sploh lepo pogovori o tem. Sploh pa tut če si sam maš probleme. Je pa tut še ena prednost če maš boljšo polovico - da ti stoji ob strani! To je neki največjega in najboljšega.
top cat Objavljeno Julij 18, 2002 Opozori Objavljeno Julij 18, 2002 Jaaaaaa, oziroma, da si dovoliš ga spoznati :wink: (mam izkušnje.......že spet :lol: ) Kavicaaaaaaaaaaaaaaa........... to mi deliiii! :onfire:
top cat Objavljeno Julij 18, 2002 Opozori Objavljeno Julij 18, 2002 Lepo, prijetno, srečno in predvsem uživaško je, da gres skozi zivljenje z nekom, ki gleda v isto smer kot ti, da razmislja v isto smer in te razume ali te vsaj skusa razumeti. svobodo si lahko naredis tudi sam. tako ali drugacno. lepo je v dvoje dozivljati norosti tega sveta!!! :D :D :D Živim pač v zmoti, vsaj tej in ne v drugi. Uživam svoje norosti vašega sveta! :silly:
kekec III Objavljeno Julij 18, 2002 Opozori Objavljeno Julij 18, 2002 Jaaaaaa, oziroma, da si dovoliš ga spoznati :wink: TAKOLE HODIM HODIM PO ULICI PO ULICI SPOMINOV SPOMINOV IN SANJ SPOMINOV SANJ NAPOL POZABLJENIH A NE IZGUBLJENIH V MEGLI KI JE TUDI DEŽ NE OČISTI S POGLEDOM UPRTIM V TLA NAJDEM STOTAKA
kekec III Objavljeno Julij 18, 2002 Opozori Objavljeno Julij 18, 2002 Jaaaaaa, oziroma, da si dovoliš ga spoznati :wink: SEM TER TJA - KOT VSI SI ZAŽELIM BREZ NAGLICE HODITI PO TOPLEM POLETNEM DEŽJU IN ZADNJIČ JE BILO POLETJE VEČER TOPEL POLETEN DEŽEK PA MARELE NISM MOGU ODPRET (MAM UZKUŠNJE...)
Diablo Objavljeno Julij 21, 2002 Opozori Objavljeno Julij 21, 2002 Recimo da se z partnerjem razumeta in nikoli ni bilo večjih priblemov razen tistih par katere imamo skoraj vsi moški :wink: in potem čez kakšnih par let prileti kot strela iz jasnega "ja čuj em saj je OK pa to nikoli ni bilo večjih problemov pa vse sva rešila samo rada bi bila malce sama pa to " :shock: potem pa ni čudno, da se človeku utrga in začne delat norije na katere prej sloh ni pomislil v smislu nekako je pač treba zabluzit še en tečen dan :? Zato mislim, da je bolje živet samsko življenje kakor življenej v dvoje in problemi. O ženskah sem pač dobil druge realne presodke (da so vse ženske *******) o katerih sem se sam prepričal. No pa da vse nebo letelo na ženske, tudi moški nismo drugačni Če katera misli drugače pa me naj prepriča, da ta izjava ni pravilna :D
mukki Objavljeno Julij 22, 2002 Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 - mislim, da je bolje živet samsko življenje ........Samsko življenje je raj na zemlji, (dokler ti ne preseda)........ Če katera misli drugače pa me naj prepriča, da ta izjava ni pravilna :D ....... Si si pač ustvaru takšno mnenje, zakaj bi te pa kdo prepričeval v kaj drugega???.... Mislim, da če sta dva za skup se to tako ve, ker rešujeta vse lepo in slabo skupaj, če pa ne gre pač ne gre, se najde pa kdo drug. :cry: :D (Za vsako metlo se štil najde)
top cat Objavljeno Avgust 15, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2002 Lahko še omenim, da več ali manj (kot čustven invalid) srečujem ženske, ki ne vedo kaj same s sabo oziroma, ki nimajo čistih pojmov kdo in kaj so... :multi:
Alla Objavljeno Avgust 16, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2002 Lahko še omenim, da več ali manj (kot čustven invalid) srečujem ženske, ki ne vedo kaj same s sabo oziroma, ki nimajo čistih pojmov kdo in kaj so... Ma, ko boš pri sebi pošlihtal, pol boš pa kako tako srečal, ki ve kva je in kva hoče..... :D :D :D Alla
bmw Objavljeno Avgust 16, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2002 Lahko še omenim, da več ali manj (kot čustven invalid) srečujem ženske, ki ne vedo kaj same s sabo oziroma, ki nimajo čistih pojmov kdo in kaj so... Ma, ko boš pri sebi pošlihtal, pol boš pa kako tako srečal, ki ve kva je in kva hoče..... :D :D :D Alla yeah,right......pol pa svizec naredi tisto stvar z čokolado......... kratko in jasno Top Cat: welcome to the club......
Gregs Objavljeno Avgust 17, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2002 No ja.... kaj pa vem... vcasih se tudi zgodi, da se najde kje kaksna, ki ima vsaj priblizno ali zelo poslihtano v glavi... :wink: :twisted: :lol:
Alla Objavljeno Avgust 17, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2002 No ja.... kaj pa vem... vcasih se tudi zgodi, da se najde kje kaksna, ki ima vsaj priblizno ali zelo poslihtano v glavi... :wink: :twisted: :lol: A ti si jo že našel??? :wink: :D :D :D :D :D Alla
Alla Objavljeno Avgust 17, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2002 A ti si jo že našel??? Ja. A jo poznam? Alla
Ice Objavljeno Avgust 19, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2002 mogoce jaz tudi? .......poznam mislim...... (samo da razbijem monotonijo alla-gregs :P :lol: )
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se