Alla Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 A zato, ker si (kao) pameten izpadu? :) :) :) Alla
enduraš Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 ma ne. Ker mam končno nekdo neki priznal oz da se strinja z mano.Ker je tip povrh še strejši in motorist...je zadovoljstvo tolk večje.
Alla Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 A misliš, da če je starejši, pa motorist, da pol pa njegova beseda nekaj velja.... :) A to velja za vse starejše motoriste al sam za tiste, k se strinjajo s tabo?:) :) :) Alla
Ice Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 alla,a blasfemiras proti motoratorju? :shock: :o :lol: :lol:
Alla Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 alla,a blasfemiras proti motoratorju? :shock: :o :lol: :lol: Neeeeeee!!!!! Kje pa upam?!?! :?: :!: :?: :twisted: :twisted: :twisted: :D :D :D :D :D Alla
Ice Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 sem ze mislil......... :twisted: 8) :lol:
Alla Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Ne skrbet, mi je že povedal kdo nos hlače, pa da ga moram ubogat, pa same take koristne stvari.... :D :D :D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Alla
Vrtnica Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Ne skrbet, mi je že povedal kdo nos hlače, pa da ga moram ubogat, pa same take koristne stvari.... :D :D :D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Alla Ah z nasimi moderaterji se ni za zafrkavat (baje)
Alla Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Ah z nasimi moderaterji se ni za zafrkavat (baje) Joj, a misliš, da mi bo kak post zbrisal :cry: :cry: :D :D :D :D :D Alla
Alla Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Hja, no, pač kakšen.... Al misliš, da si zaslužim že kakšno hujšo sankcijo? :wink: :D :D :D :D :D Alla
Vrtnica Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Ah z nasimi moderaterji se ni za zafrkavat (baje) Joj, a misliš, da mi bo kak post zbrisal :cry: :cry: :D :D :D :D :D Alla Ce bo bo obema men pa se vec k sm tako izjavo dala :cry: :cry: ah taksno je zivljenje enkrat dobis enkrat zgubis ;)
Ice Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 njihihihihihihihi...........MWUU-AHAHAHAHAHAHAHAHAHA :twisted: :twisted: :twisted: :evilbat: :evilbat:
Alla Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Ah z nasimi moderaterji se ni za zafrkavat (baje) Joj, a misliš, da mi bo kak post zbrisal :cry: :cry: :D :D :D :D :D Alla Ce bo bo obema men pa se vec k sm tako izjavo dala :cry: :cry: ah taksno je zivljenje enkrat dobis enkrat zgubis ;) Te bo že na ustrezen način potolažil.... :wink: :D :D :D :D :D Za posti pa menda ne bomo jokali?!?! :shock: :!: :?: :!: :shock: :D :D :D :D :D :D :D Alla
Vrtnica Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 [quote="Alla Za posti pa menda ne bomo jokali?!?! :shock: :!: :?: :!: :shock: :D :D :D :D :D :D :D Alla
Vrtnica Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 njihihihihihihihi...........MWUU-AHAHAHAHAHAHAHAHAHA :twisted: :twisted: :twisted: :evilbat: :evilbat: Ti se kr rez ja ti ams itaq ze 7000+ postov tko da ce teb dajo 1000 postov dol bos se zmer 1. z najvec posti!
Alla Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Pa saj maš veze..... izkoristi jih..... :wink: :D :D :D :D :D :D :D Teb jih pa menda ze ne bojo brisal?!?! :D :D :D :D :D Alla
Vrtnica Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Pa saj maš veze..... izkoristi jih..... :wink: :D :D :D :D :D :D :D Teb jih pa menda ze ne bojo brisal?!?! :D :D :D :D :D Alla Ah dvomim mi bojo useen brisal ceprav upam da ne sam ka pa ves... Kake veze?!?!?! Torej komu moram zetezit da mi en bojo? A morm NFS zorganizirat? Ceprav sm ze ucer mal okul klicala pru v NM ni nikjer tko da bom se ko bom mela cajta kam v okolico poklicala ;)
Alla Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Hej, pa si ja najmlajša članica, pa te morjo mal crklat, pa to..... :D :D :D :D :D :D :D Ti bod še naprej pridna, pa bojo vsi tvoji posti ostal, pa ne bo treba jokat....... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Alla
Vrtnica Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Hej, pa si ja najmlajša članica, pa te morjo mal crklat, pa to..... :D :D :D :D :D :D :D Ti bod še naprej pridna, pa bojo vsi tvoji posti ostal, pa ne bo treba jokat....... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Alla wiiiiii matr si pa pametna jz se tega neb spomnla ;) No torej kaj vidte sm najmlajsa tko da me morte mal crklt sej to je pa privilegij k sm najlajsa hcerka v druzini a ne Mama Noise in Ata Cody? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Alla Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 No torej kaj vidte sm najmlajsa tko da me morte mal crklt sej to je pa privilegij k sm najlajsa hcerka v druzini a ne Mama Noise in Ata Cody? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mama Noise?!? :?: :!: :?: :!: :?: :?: :?: :?: :?: A sem kaj zamudila. Je pa res da je Noise baje na "dopustu".... :D :D :D :D :D Hm, komaj čakam, da vidim "mamo " Noisa.... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Alla
Vrtnica Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 No torej kaj vidte sm najmlajsa tko da me morte mal crklt sej to je pa privilegij k sm najlajsa hcerka v druzini a ne Mama Noise in Ata Cody? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mama Noise?!? :?: :!: :?: :!: :?: :?: :?: :?: :?: A sem kaj zamudila. Je pa res da je Noise baje na "dopustu".... :D :D :D :D :D Hm, komaj čakam, da vidim "mamo " Noisa.... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Alla Zakaj pa mislis da sm nejga zbrala za mamo kr je an dopustu in seveda bom se nekaj dni ziva ce bi codya zbrala bi bla ze zdavnaj kje pod zemljo... ;)
Alla Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Se bojim, da maš bol mal dni pred sabo..... bo menda kmal nazaj..... :D Pa tko mlada si še....... še celo življenje maš pred sabo...... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: No ja, mogoče boš pa preživela "mamo Noisa" :wink: :D :D :D :D :D :D :D :D :D Alla
enduraš Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Kakšni pogovori :D ... o usodah svojih postov :lol: ...pa kolk smeškov!!! Pravi smiley attack!!! :twisted:
enduraš Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Kakšni pogovori :D ... o usodah svojih postov :lol: ...pa kolk smeškov!!! Pravi smiley attack!!! :twisted:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se