misty Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 pa so kakšne porodne težave, glede nato da je to prvi model nove oblike in če so kakšne razlike v primerjavi s 05 modelom? napram 04 drugačne barve, napram 05 "ogromne" razlike - nov model (upside down spredaj, radialne zavore, nekaj sprememb na mašini, tkole iz glave napisano) za kake posebne porodne težave nisem slišal
Original-One Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 so to nepogrešljivi dodatki..? Namrec grem iz 125 dvotaktnika na malce močnejši motor, tko da nisem nek hard core motorist..niti tako se ne mislm pelat..saj ne takoj :devil: zanima me če se to pozna med vožnjo..? ker sem zasledil da kar se mašine tiče, da je 05 dobila malo več moči v srednjem območju, vendar je ta moč zanemarljiva... v zgornjem replyu sem hotel vprašati če se opazno pozna pri performansih oz. sami vodljivosti motocikla med vožnjo(03 in 05)..?
Vojč Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 v zgornjem replyu sem hotel vprašati če se opazno pozna pri performansih oz. sami vodljivosti motocikla med vožnjo(03 in 05)..? :nono:
hajoktejn Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 Če greš iz 125 ccm 2T na cbr 600 rr, se splača sploh vprašati kaj pričakuješ od motorja in če praviš da nisi hardcore motorist, mogoče bi ti pasalo kaj drugega ( moje mnenje pač ); kolega ima 03 letnik in v dosedanjih 20.000 km nobenih težav; skratka motocikel tipa "sipaj i vozi" kot bi rekli naši južni sosedje, oz. v prevodu ( da me ne bo kdo napadel ) "natoči in se pelji". :yea2:
TinaRR Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 (popravljeno) Pomoje se nimaš kaj obotavljati pri nakupu 600 RR ker je motor odličen in se prav sanjsko pelje, od tebe pa je odvisno kolko $ si pripravljen za njo odšteti - če malo več pol kupi 2005 če pa mal manj pa 2003 :yea2: Popravljeno November 1, 2005. Popravil TinaRR
Gregs Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 R6 in GSX-R pa nisi vozila? Kaj, če se tista dva peljeta bolje? Bom jaz dodal... ker sem slučajno oba peljal... ;)... poleg CBR 600 RR l.2004. Če bi jaz izbiral, bi izbiral med CBR in R6, GSX bi izpustil... ampak to IZKLJUČNO samo zaradi tega, ker mi Suzukiji pač ne potegnejo... ne naredi KLIK, ko se usedem na njih... vsaj ne tako, kot na CBR in R6... Vsi so zelo športni in narejeni za pisto (tudi v primerjavi z mojo prasičko CBR 600F) in se jih ne branim voziti po dirkališčih, kjer se vsi počutijo kot ribe v vodi. Ko pa prideš na navadno cesto in greš na izlet, so pa vsi tudi bolj utrujajoči... kar je logično... ;) Zelo težko bi rekel, kateri je najboljši. Je predvsem stvar okusa oz. tega, ko poskusiš in vidiš. Tu ni omenjen še kawa ZX6R ali RR, ki se tudi zelo lepo pelje po ovinkih, ampak meni osebno manj odgovarja kot CBR ali R6... Če bi moral rangirati, potem bi rekel: prvo mesto si delita CBR in R6, potem ZX in nato GSX. Ampak tako je samo moje mnenje... :blush:
Terminator Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 Bom jaz dodal... ker sem slučajno oba peljal... ;)... poleg CBR 600 RR l.2004. Če bi jaz izbiral, bi izbiral med CBR in R6, GSX bi izpustil... ampak to IZKLJUČNO samo zaradi tega, ker mi Suzukiji pač ne potegnejo... ne naredi KLIK, ko se usedem na njih... vsaj ne tako, kot na CBR in R6... Vsi so zelo športni in narejeni za pisto (tudi v primerjavi z mojo prasičko CBR 600F) in se jih ne branim voziti po dirkališčih, kjer se vsi počutijo kot ribe v vodi. Ko pa prideš na navadno cesto in greš na izlet, so pa vsi tudi bolj utrujajoči... kar je logično... ;) Zelo težko bi rekel, kateri je najboljši. Je predvsem stvar okusa oz. tega, ko poskusiš in vidiš. Tu ni omenjen še kawa ZX6R ali RR, ki se tudi zelo lepo pelje po ovinkih, ampak meni osebno manj odgovarja kot CBR ali R6... Če bi moral rangirati, potem bi rekel: prvo mesto si delita CBR in R6, potem ZX in nato GSX. Ampak tako je samo moje mnenje... :blush: Kr kul mnenje, se strinjam.
Red Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 Res je, se pridružim mnenju....po mojih skromnih izkušnjah izstopa na CBR kot prvo ergonomija :OK: :worship:....tako na F-ki, FS, in RR (05). Po malo prevoženih km je občutek na motorju......hm.....domač? Kot da bi zadevo poznal že od prej.... Od kod le.....(mogoče z ZX-a :P ). Šala. Z vsakega od japonske četverice bi vzel kaj, kot prvo že zgoraj napisano s Honde, Kawinemu agregatu bi dodal veselje Yamahe pred rdečim poljem pa kultiviranosti Honde ali Yamahe v prostem teku, pa verjetno Suzukijev okvir..... ostalo pa lahko zanemarim, da ne zabljuzim :P . Honda je Honda......... ni pa Kawa :D :P :OK: .
rebel Objavljeno November 16, 2005 Opozori Objavljeno November 16, 2005 tale bo naprodaj od januarja za 10.800€druge so stopalke, športni izpuh, pokrov rezervoarja, nosilec tablice, ... cbr600.bmp
slovenc46 Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 Zanima me razlika med tem dvem motorjem. Je kaksna razlika v KM? 1. http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=58422# 2. http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=57239# Je kaksna razlika v KM? Koliko tak motor pije priblizno? Na kok km je treba delat servise? Cena prve in druge bi bila realna kaksna?
BAMATO Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 Zanima me razlika med tem dvem motorjem. Je kaksna razlika v KM? 1. http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=58422# 2. http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=57239# Je kaksna razlika v KM? Koliko tak motor pije priblizno? Na kok km je treba delat servise? Cena prve in druge bi bila realna kaksna? Starejša jih ima mislim 105 ali celo 95, ne vem točno, medtem ko ima 99l 110KM. Drgač pa ta dva motorja skor ne moraš primerjat, boljše vzmetenje, novejši agregat, vpetje, okvir, zavore . . . Poraba med 5 in 10 Cena za 99l., glede na to da je podrsana in trenutne razmere na trgu: 900kSIT ali manj!
enduraš Objavljeno Januar 18, 2006 Opozori Objavljeno Januar 18, 2006 ...sicer je mal pozno, ker sm jo že kupil in naredil okol 400km, ampak vseen.... :OK: kakšna se vam pa zdi CBR 600F ? kakšne so izkušnje?
Brdaus Objavljeno Januar 18, 2006 Opozori Objavljeno Januar 18, 2006 ...sicer je mal pozno, ker sm jo že kupil in naredil okol 400km, ampak vseen.... :OK: kakšna se vam pa zdi CBR 600F ? kakšne so izkušnje? Ker letnik? :blush:
smarty23 Objavljeno Januar 19, 2006 Opozori Objavljeno Januar 19, 2006 Ne bom dosti nabijal pa pametaril ampak motor sem kupil oktobra in naredil malo več kot 3000km. Je prvi malo večji motor zato bom samo rekel, da kot prvi motor sem zelo zadovoljen z njim in mislim, da nisem prav nič falil. Lahko pa rečem, da je fajn tudi partnerici saj je kar udobno za sopotnika. Kaj več bom pa pametaril ko bom mel malo več kot 3000km :D
enduraš Objavljeno Januar 28, 2006 Opozori Objavljeno Januar 28, 2006 (popravljeno) a ma kdo na Fki crash pade??? Bi jih rad gor dal, pa mi pravjo, da bo treba oklep vrtat?! :eek: :cry: :slap: Popravljeno Januar 28, 2006. Popravil enduraš
SiR Objavljeno Januar 28, 2006 Opozori Objavljeno Januar 28, 2006 ...sicer je mal pozno, ker sm jo že kupil in naredil okol 400km, ampak vseen.... :OK: kakšna se vam pa zdi CBR 600F ? kakšne so izkušnje? glede na to, da si na kateri strani že tele teme... si prebral, kar je že napisano?
misty Objavljeno Januar 28, 2006 Opozori Objavljeno Januar 28, 2006 a ma kdo na Fki crash pade??? Bi jih rad gor dal, pa mi pravjo, da bo treba oklep vrtat?! :eek: :cry: :slap: prav ti pravjo ;)
miha Objavljeno Februar 13, 2006 Opozori Objavljeno Februar 13, 2006 mene pa zanima od kerih modelov motorjev akapovici pašejo na na cbr 600f 99l k baje pase od cbr 900 99l pa a mogoce pase tut od novejsih cbr 600f ali fs
KTM1 Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 Jaz bi dal tut akrapović sistem gor sam ko Avstrici ne tolerijajo tolk dB :cry:
KwantaTim Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 Ej honda bi mogla laufat brez večjih posegov v motor če je bla redno servisirana čene pa ....LOTERIJA hehe kšni burnouti kurijo sklopko in nažiganja na zborih u jutru prisilijo motor da popije več olja na 100km kkr bencina :kva2: tko da je za pazit kaj kupiš. Sicer pa pri taki ceni ti dam jst moj suzuki 750gsxr za 900.000 hehe
misty Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 Ej honda bi mogla laufat brez večjih posegov v motor če je bla redno servisirana čene pa ....LOTERIJA hehe kšni burnouti kurijo sklopko in nažiganja na zborih u jutru prisilijo motor da popije več olja na 100km kkr bencina :kva2: tko da je za pazit kaj kupiš. Sicer pa pri taki ceni ti dam jst moj suzuki 750gsxr za 900.000 hehe aja? nism vedel da so drugi motorji pa imuni na nažiganje po zborih do jutra in kurjenje gum :blink:
fish Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 Kot novopečeni član tega foruma in motorist bi prosil,če bi mi lahko opisali na kratko vaše izkušnje, z motorjem hondo cbr 600f (04). Hvala!
KTM1 Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 Kot novopečeni član tega foruma in motorist bi prosil,če bi mi lahko opisali na kratko vaše izkušnje, z motorjem hondo cbr 600f (04). Hvala! No jaz sem full zadovoljen kljub temu, da sem z njim naredo okol 3300 km! Motor je komot, in lepo pada v ovinek!! Prej pa sem vozo ktm 125:)
smarty23 Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 Tudi jaz sem zelo zadovoljen pa sem naredil komaj 6.000 km. Lepo sede v ovinke, lepo potegne, luškan je pa še udoben za sovoznika. :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se