Skoči na vsebino

Honda CBR 600

Priporočene objave

Objavljeno

Ja hvala lepa za informacijo, sicer sem od takrat naredil že 4000 km, tko da malo sem ga že spoznal. Imam še eno vprašanje. Mal me matra zalaganje ovinkov, manjka mi dva milimetra, da bom obrabljal celo gumo. Nimam še dost j..c, zmeraj mislim ko sem v ovinku, da sem se dobro ulegel, pol pa vidim da ni tako.

Zanima me s katerim delom najprej podrgneš po tleh, seveda je odvisno od drže na motorju. Če ima kdo podobne izkušnje naj mi prosim mal namigne, meni se zdi da bom najprej s čevljem podrsal po tleh, moram si pa namontirat aluminijaste vložke na tačko, ker mi manjkajo, predhodnik spilil.

Za vse ki se jim zdi moje vprašanje smešno, prosim za trenutek potrpljenja, vsem ostalim se zahvaljujem.

Objavljeno

fish, odvisno kako zalagaš, kako premakneš stopalo, ... (mal prebrskaj po iskalniku)

Objavljeno (popravljeno)

Zanima me s katerim delom najprej podrgneš po tleh, seveda je odvisno od drže na motorju...

Jest sm se mogu na svoji (letnik 97) kr fino presedet na stran, da sem z drsnikom podrsal... ko boš enkrat to dosegu, boš imel vsaj približni občutek za nagib :grim in bo vse lažje.

Kar se pa drsnikovna stopalkah tiče, pa ne rabiš tistih smešnih podaljškov... samo grdo zaropota, ko založiš do tačke :fredy:

Evo pa še ena slikca :blush:

[attachmentid=69696]

post-2606-1147207157_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Brdaus
Objavljeno

Ja hvala lepa za informacijo, sicer sem od takrat naredil že 4000 km, tko da malo sem ga že spoznal. Imam še eno vprašanje. Mal me matra zalaganje ovinkov, manjka mi dva milimetra, da bom obrabljal celo gumo. Nimam še dost j..c, zmeraj mislim ko sem v ovinku, da sem se dobro ulegel, pol pa vidim da ni tako.

Zanima me s katerim delom najprej podrgneš po tleh, seveda je odvisno od drže na motorju. Če ima kdo podobne izkušnje naj mi prosim mal namigne, meni se zdi da bom najprej s čevljem podrsal po tleh, moram si pa namontirat aluminijaste vložke na tačko, ker mi manjkajo, predhodnik spilil.

Za vse ki se jim zdi moje vprašanje smešno, prosim za trenutek potrpljenja, vsem ostalim se zahvaljujem.

S škornjem potipaš, koliko še manjka. Je veliko lažje in manj živce parajoče, kot da čakaš, kdaj bo taca zagrabila.

Objavljeno

Hvala lepa. FISH ma vas rad :OK:

Objavljeno

lahko seveda tudi ...........ah :doze: -> klik

Objavljeno

Jest sm se mogu na svoji (letnik 97) kr fino presedet na stran, da sem z drsnikom podrsal... ko boš enkrat to dosegu, boš imel vsaj približni občutek za nagib :grim in bo vse lažje.

Kar se pa drsnikovna stopalkah tiče, pa ne rabiš tistih smešnih podaljškov... samo grdo zaropota, ko založiš do tačke :fredy:

Evo pa še ena slikca :blush:

[attachmentid=69696]

smrk smrk :cry:

moja bivša lubica (motor) :cry:

Objavljeno

No jaz sem že tut s čevlom potegno sam kaj pa vem ni glih vredi filing! S kolenom bolši :D

Glede onih podalškov na stopalkah pa so meni rekli, da če z njimi porajsaš lahko tut narobe ovinek jemleš :hmm:

Objavljeno (popravljeno)

:?

zakaj že s tem narobe ovinek jemlješ? bolj kot boš ovinek položu, bolj boš rajsu po tleh.

men so pa rekli naj jih čim prej dol poberem, sam kaj k je pol taca najebala

CBR je prenizek motor ;)

Popravljeno . Popravil misty
Objavljeno

Heheh lepo :D

Bom moje rajš kr gor pusto!!

Objavljeno

men so pa rekli naj jih čim prej dol poberem, sam kaj k je pol taca najebala

CBR je prenizek motor ;)

Ti si to neke ekstra dolge tace namontiral pa še mal fleksarco zalaufal, da si lepo ravnino naredu zdej pa tle neki :grim :grim :naughty:

Se razumemo :D

:worship:

Objavljeno

Ma kdo slučajno crash pads na tem motorju??

Objavljeno

preberi eno stran nazaj ... pa se ti bo razodelo :)

Objavljeno

Hehe, misty, iskreno upam da si tele tačke zamenjal preden si prodal FSko. Če jih nisi me pa res zanima kako si to razložil kupcu ;)

LP

Objavljeno

Ti si to neke ekstra dolge tace namontiral pa še mal fleksarco zalaufal, da si lepo ravnino naredu zdej pa tle neki :grim :grim :naughty:

Se razumemo :D

:worship:

:P :P

novi marof dela svoje ;)

Hehe, misty, iskreno upam da si tele tačke zamenjal preden si prodal FSko. Če jih nisi me pa res zanima kako si to razložil kupcu ;)

LP

sej so obrajsane od zalaganja, ne od padca, nisem videl problema v tem ;)

beri: za 1.1 mio se marsikaj spregleda...

Objavljeno

oj, mene pa zanima kako ma CBR600F nastavljivo sprednje in zadnje vzmetenje? na www.mc.honda-eu.com nc ne pise.

Objavljeno (popravljeno)

1.vprašanje

Kok mate na hondah cbr600rr normalno temperaturo in na kok naraste če stojite poleti oz. zdaj na mestu..?

lp

Popravljeno . Popravil Pleya
Objavljeno

1.vprašanje

Kok mate na hondah cbr600rr normalno temperaturo in na kok naraste če stojite poleti oz. zdaj na mestu..?

lp

1. odgovor

med vožnjo je temperatura vode med 78 - 82 C. Če pa motor stoji pri meru, se segreje tudi do 106 C.

Pri 104 C se vključi ventilator.

kolk so pa tvoji podatki???

:blush:

Objavljeno

1.vprašanje

lp

če dolgo stojim naraste od 104 do 108 stopinj, ventilatorja se vklopita pri 104 :)

Objavljeno

oj, mene pa zanima kako ma CBR600F nastavljivo sprednje in zadnje vzmetenje? na www.mc.honda-eu.com nc ne pise.

ne vem točno kaj te zanima...

kje se nastavlja vzmetenje ali na kaj nastavit ali kaj tretjega?

Objavljeno

1. odgovor

med vožnjo je temperatura vode med 78 - 82 C. Če pa motor stoji pri meru, se segreje tudi do 106 C.

Pri 104 C se vključi ventilator.

kolk so pa tvoji podatki???

:blush:

aha ok hvala za 1. odgovor .) Ja pri men je isto, sam sm mislu da je to preveč, ker sem mel aprilio rs 125 pa so ble temperature nižje in sem mislil da se kaj pregreva :blush:

Sm pa včeri kupu motor in naredu 350km...Nasmeh do ušes :OK: :D

Objavljeno

Meni je pa šponar odpovedal na 600 rr, zdaj tam pri 4,5 - 5000 obratov mal čudno ropota ko se peljem sam pol neha ko dobi višje obrate. Kaj to pomeni :? ?

hvalabogu da je mopi še pod garancijo in bojo brezplačno zamenjali

Objavljeno

Kupiš šponar in tesnilo pa je ropotanje odpravljeno. Na servisu je materijal 14.000 sit

Sem imel isti problem. Če te ne moti baje ni nič narobe če malo ropota.

Objavljeno

Kupiš šponar in tesnilo pa je ropotanje odpravljeno. Na servisu je materijal 14.000 sit

Sem imel isti problem. Če te ne moti baje ni nič narobe če malo ropota.

zelo mi gre na živce to ropotanje, bom zamenjala saj je še pod garancijo :)

Objavljeno

ne vem točno kaj te zanima...vzmetnje?

kje se nastavlja vzmetenje ali na kaj nastavit ali kaj tretjega?

...a sploh ma nastavljivo sprednje vzmetnje?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!