faszi Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 (popravljeno) Najprej vsi lepo pozdravljeni! :yea1: Kot vidite sem nov na forumu. Odločam se za nakup cbr 600f. Na kaj je treba paziti pri nakupu rabljenega...sem že precej prebiral forum in zasledil da do 50-60k kilometrov naj nebi blo problema. Popravljeno Oktober 8, 2006. Popravil faszi
Stric Burek Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 Najprej vsi lepo pozdravljeni! :yea1: Kot vidite sem nov na forumu. Odločam se za nakup cbr 600f. Na kaj je treba paziti pri nakupu rabljenega...sem že precej prebiral forum in zasledil da do 50-60k kilometrov naj nebi blo problema. Kot pri vsakem rabljenem motorju. Zdej če je Honda CBR 600F je pa neki posebnega? preglej čisto vse... Vzami motorista s sabo, bo najbolje...
Erik Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 sem že precej prebiral forum in zasledil da do 50-60k kilometrov naj nebi blo problema. pri teh km se mašina glih ulaufa :naughty:
faszi Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 Kateri mesec se mi splača kupit,da bo najceneje? :) Kdo pa je tle na forumu tak ko gre zraven pogledat? Seveda za plačilo :OK:
Brdaus Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 Kateri mesec se mi splača kupit,da bo najceneje? :) Kdo pa je tle na forumu tak ko gre zraven pogledat? Seveda za plačilo :OK: Tkole je: če ga kupuješ, je fino, da ga še prej sprobaš... se pravi, da ga lahko pelješ. Kateri mesci so to, sam dobro veš. Drugače bi pa jaz osebno kupoval spomladi: motor je letnik starejši, nižja cena, pa še takoj se lahko pričneš vozit :OK: P.S.: Če bo kdo od motosvetovcev za ogled motorja želel plačilo, ga bom prebutal... :angry2: Motoristi si menda pomagamo, ane :grim
simonsi Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 A niso bili eni problemi z napenjalci verige odmične gredi?
faszi Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 Bom pa še pol par mescev forume prebiral... Pa opremo poiskal...ki vidim da je precej draga!!! Hvala :D lp, simon
misty Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 če napenjalec malo ropota ni panike, u skrajni sili ga zamenjaš (če ga pa ne pa tud ni nč narobe, razen da ropota) ali daš glasnejši lonec gor :D večina ostalih 600tk bolj šklopoče že u osnovi, tud če ni nč narobe :P :D
smarty23 Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 Js mam letnik 2002 rdeče barve pa ga bom prodajal spomladi, ker mislim kupiti drug motor. Drugače z nakupom 600 F ne boš nč falil. Motorček leti, cesto drži pa še udoben je :)
jose Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 V novi številki Motorevije je objavljen test nove CBR-ke RR, če takole v telegrafskem stilu napišem, motor je bolj prožen v srednjih obratih, zelo hvalijo zavore in blažilec krmila, kot slabosti pa navajajo ergonomijo za na stezo, se pravi previsoko postavljeno krmilo, premehki sedež ter prenizko postavljene stopalke. Več si lahko preberete v reviji, ki izide jutri. :)
miha Objavljeno Januar 25, 2007 Opozori Objavljeno Januar 25, 2007 ima mogoče kdo kakšn avspuh za 600f l. 99 :huh:
gebre Objavljeno Januar 26, 2007 Opozori Objavljeno Januar 26, 2007 (popravljeno) maš na PM Popravljeno Januar 26, 2007. Popravil gebre
zefi2007 Objavljeno Februar 9, 2007 Opozori Objavljeno Februar 9, 2007 Še pred prijavo na forum sem se odloču za nakup CBR 600 RR. Zanimam se za letnik 04. Zdaj me pa zanima koliko je kaj realna cena .......do katere se še splača it. (prebral sem cel forum o cbr....tako da vem na kaj je treba pazit...zanima me samo okvirna cena)??
Stric Burek Objavljeno Februar 9, 2007 Opozori Objavljeno Februar 9, 2007 Še pred prijavo na forum sem se odloču za nakup CBR 600 RR. Zanimam se za letnik 04. Zdaj me pa zanima koliko je kaj realna cena .......do katere se še splača it. (prebral sem cel forum o cbr....tako da vem na kaj je treba pazit...zanima me samo okvirna cena)?? Poglej na (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) in primerjaj cene med podobnimi motorji. Cena je taka kot jo prodajalci postavjo. Če bi vsi drago prodajali, bi vsi drago tudi prodali. Le da nebi bilo drago ampak normalna cena .)
misty Objavljeno Februar 9, 2007 Opozori Objavljeno Februar 9, 2007 Še pred prijavo na forum sem se odloču za nakup CBR 600 RR. Zanimam se za letnik 04. Zdaj me pa zanima koliko je kaj realna cena .......do katere se še splača it. (prebral sem cel forum o cbr....tako da vem na kaj je treba pazit...zanima me samo okvirna cena)?? nisi napisal ali gledaš dobro ohranjene s potrjeno servisno, od prvega lastnika, ali pa podrsane, celo razbite. Splača je relativno, menda sam veš koliko si pripravljen namenit za motor, realna cena je pa od motorja in njegovega stanja odvisna. PS: 6000-7000€ :P
zefi2007 Objavljeno Februar 11, 2007 Opozori Objavljeno Februar 11, 2007 Eno mogoče malo čudno vprašanje........koliko v dolžino meri honnda cbr 600rr? Zanima me zato, da vidim če jo bom spravil na prikolico dolgo 1.70m.
Stric Burek Objavljeno Februar 11, 2007 Opozori Objavljeno Februar 11, 2007 Eno mogoče malo čudno vprašanje........koliko v dolžino meri honnda cbr 600rr? Zanima me zato, da vidim če jo bom spravil na prikolico dolgo 1.70m. Malo pobrskaj po internetnih straneh. Mogoče tudi na uradni Hondini piše ;)
zefi2007 Objavljeno Februar 11, 2007 Opozori Objavljeno Februar 11, 2007 Malo pobrskaj po internetnih straneh. Mogoče tudi na uradni Hondini piše ;) Sem gledal pa ne najdem..............hm. Sem našel....dolžina 2.10 m!
krava Objavljeno Februar 12, 2007 Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 Eno mogoče malo čudno vprašanje........koliko v dolžino meri honnda cbr 600rr? Zanima me zato, da vidim če jo bom spravil na prikolico dolgo 1.70m. Sem gledal pa ne najdem..............hm. Sem našel....dolžina 2.10 m! Imam prikolico 1.8m in peljem vse moje motorje. Enega po enega se razume....
Vojč Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 Je bila CBR 600F, letnik 2005 dobavljiva v repsol barvi :hmm: pri nas vem, da ni bila .) sprašujem pa, če je bila dobavljiva v tujini npr. Nemčiji ipd...??
zefi2007 Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 A imate v Hondi 600 RR prvo pomoč in žarnice?? Sevda pod sopotnikovem sedežem. Ker očitno nisem bil pozoren na to ko sem kupil motor in zdaj vidim da nimam ne prve pomoči ne žarnic........hm.
Foggy Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 Pri novem motorju dobiš zraven samo orodje. Prvo pomoč moraš kupiti posebej in v CBR 600 RR je na žalost nimaš kam spraviti (vsaj nove ne), kompleta žarnic za motor pa tako ali tako ne rabiš in tudi ni med obvezno opremo. Lp
SEOI-NAGE Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 Tud sam imam na gsx orodje zravn ki ga dobiš pod sopotnikovem sedežem ampak za prvo pomoč pa mi ni jasno kam bi lahko dal
jax Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 Tud sam imam na gsx orodje zravn ki ga dobiš pod sopotnikovem sedežem ampak za prvo pomoč pa mi ni jasno kam bi lahko dal :topic: Pod sovoznikov sedež? :)
TinaRR Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 A imate v Hondi 600 RR prvo pomoč in žarnice?? Sevda pod sopotnikovem sedežem. Ker očitno nisem bil pozoren na to ko sem kupil motor in zdaj vidim da nimam ne prve pomoči ne žarnic........hm. Ne ker nimam kam dat :ninja: . Sem pa enkrat vzela iz fantovega motorja prvo pomoč in sem jo stlačila čist ob stran plastike pod zaden sedež, malo je bilo na knap ampak je šlo. Jaz tudi nisem dobila ne žarnic in ne prve pomoči ko sem jo kupila :trance_33_sleep:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se