Ribitch Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 in,kaj je pol,če imaš 12sornik,in pol kupiš 10sornik ,ma luft?? :)
Fric Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 don't try this at home ne seri a ves kaj je 2mm lufta :headbang: :headbang: :slap: kupt mors takga kot je ane .) .)
Ribitch Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 saj zato glih sprašujem! sepravi ima letnik 1986 12 sornik al 10?
Fric Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 12 sej drgac pa ga lohk tut zmers al sej itak mors razkopat masino ce jo ze nimas .) .)
Ribitch Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 bom kar kupil novi komplet za 50evrov bat 38L 12SORNI, ter cilinder :OK: LP
e90 Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 apn4-6 majo 12 sornik .) Novejši majo 12 starejši pa 10!
cation Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 ne moreš dat 10 sornika na 12mm luknjo. .) ma luft, kot si že ugotovil. mam apn letnik 2000 in ima 10 sornik bom kar kupil novi komplet za 50evrov bat 38L 12SORNI, ter cilinder :OK: LP ja ne moreš kar kupit bata, če ne veš koliko sorno ojnico maš :slap:
halls Objavljeno Maj 12, 2007 Opozori Objavljeno Maj 12, 2007 bom kar kupil novi komplet za 50evrov bat 38L 12SORNI, ter cilinder :OK: LP A lahk še men zaupaš,kje dobiš komplet, bat + cilinder za 50 ojrof? :hmm: Ne kupuj prej bata,dokler ne izmeriš premer sornika! :grrr PS: ne sprašuj takih oslarij,kot je tista v eni od prejšnjih postov,kaj je, če kupiš manjši premer sornika. sem se pa fajn nasmejo zravn!!! :D
Ribitch Objavljeno Maj 12, 2007 Opozori Objavljeno Maj 12, 2007 A lahk še men zaupaš,kje dobiš komplet, bat + cilinder za 50 ojrof? :hmm: Ne kupuj prej bata,dokler ne izmeriš premer sornika! :grrr PS: ne sprašuj takih oslarij,kot je tista v eni od prejšnjih postov,kaj je, če kupiš manjši premer sornika. sem se pa fajn nasmejo zravn!!! :D zaupam ti v torek,takrat ko ga dobim! :P
Ribitch Objavljeno Maj 12, 2007 Opozori Objavljeno Maj 12, 2007 (popravljeno) ludi:frend bi rabo novo powerco za apn,pa je problem,kr jih baje več ne delajo!bi se še dala kje dobit nova??? če več ne delajo športnih izpuhov,al to pomeni,da se bomo čez 4leta vozili brez<?? :cry: :headbang: jaz osebno navadni avspuf ne dam gor! :angry: :wacko: slišal pa sem pravit,da naj bi prišel ven novi zakon,zaradi tega,ker ti avspufi povečajo moč mopedom,in bi jih baje naj čez čas prepovedali!(vsaj tak mi je rekel prodajalec).novi imajo baje noter vgrajeno podobno kot avto katalizator!??? :hmm: :headbang: pišite kaj! LP :eek: Popravljeno Maj 12, 2007. Popravil Stuka1
k0ci Objavljeno Maj 12, 2007 Opozori Objavljeno Maj 12, 2007 vrjemi da jih ne bodo ukinli, bodo pač začeli v izpuhe dajati blokade, kot do delajo na izpuhih za skuterje....blokado pa potem lahko vzameš ven v 1minuti
Fabo Objavljeno Maj 12, 2007 Opozori Objavljeno Maj 12, 2007 ludi:frend bi rabo novo powerco za apn,pa je problem,kr jih baje več ne delajo!bi se še dala kje dobit nova??? če več ne delajo športnih izpuhov,al to pomeni,da se bomo čez 4leta vozili brez<?? :cry: :headbang: jaz osebno navadni avspuf ne dam gor! :angry: :wacko: slišal pa sem pravit,da naj bi prišel ven novi zakon,zaradi tega,ker ti avspufi povečajo moč mopedom,in bi jih baje naj čez čas prepovedali!(vsaj tak mi je rekel prodajalec).novi imajo baje noter vgrajeno podobno kot avto katalizator!??? :hmm: :headbang: pišite kaj! LP :eek: Ma brigal bo tebe za moped cez 4 leta tok k za lansk sneg... .)
akrapovič Objavljeno Maj 13, 2007 Opozori Objavljeno Maj 13, 2007 A je za 4ko bol mf al lipnik? Pa če je mf, ker model?
cation Objavljeno Maj 13, 2007 Opozori Objavljeno Maj 13, 2007 mislim da ti bo večina priporočala lipnika. sicer iz meni neznanega vzroka, ker jaz ga v življenju nebi dal več na moped. pred MF cobra se skrije (kar se mojih izkušenj tiče .) )
Fabo Objavljeno Maj 13, 2007 Opozori Objavljeno Maj 13, 2007 A je za 4ko bol mf al lipnik? Pa če je mf, ker model? model 3
cation Objavljeno Maj 13, 2007 Opozori Objavljeno Maj 13, 2007 model 3 odvisno od drugih predelav, oz. kaj od mopeda pričakuješ. ali bi rad top speed na ravnici, ali pa bi se rad lepše zapeljal v breg.. mene na nepredelani mašini ni model 3 nikoli navdušil. tudi na rahlo naviti ne. v nizkih obratih pa sploh nikoli :)
Ribitch Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 kere firme bati za apn6,so bolši??? al je to en in isti ku***?LP
cation Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 ni vse en in isti k**** .) kateri so najboljši ti bodo pa drugi povedali, sam sem že malo iz tega ven.... včasih vem da je bil Meteor kar OK
e90 Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 kere firme bati za apn6,so bolši??? al je to en in isti ku***?LP Sukoki-za en kurac v btju mi ga je dobesedno stopilo(pa je bilo vse serijsko-diza,predvžig...) tudi kolegi so meli podobne probleme predvsem z btji.Meni ga je utrgalo pri vsisu, dobesedno z roko sem lahko odlomil kos bata.Za apn ne vem samo ti odsvetujem raje dodaj slabih 10 eur za meteorja. Meteor-soliden bat za svojo ceno, ni nevemkaj ampak bo ok. Vertex-zelo dober bat je samo težko se ga dobi pa ni ravno poceni Motnis(mislim da se tako napiše)- novosadski bati, relativno dobri za malo denarja-so jih dajali v serijske tomose in so kar držali. Potem maš ziher še kar nekaj proizvajalcev...
Ribitch Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 zaj mam not navaden 38L bat not SUKOKI! noter je že par let,končna realnih 70, prevozim se 60km brez postanka v 1h 5min(to je blo za 1.majske počitnice) pa se še zaenkrat nix ni stopilo,..... :OK: :P
Ribitch Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 v trgovini imajo za 24evrov METEOR bat,tak da bom ga ju3 kupil :OK: :OK:
replica Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 zaj mam not navaden 38L bat not SUKOKI! noter je že par let,končna realnih 70, prevozim se 60km brez postanka v 1h 5min(to je blo za 1.majske počitnice) pa se še zaenkrat nix ni stopilo,..... :OK: :P 60km v 1 uri ? :lol1: ok oprosti, vem da je to sestka :D
Fabo Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Sukoki-za en kurac v btju mi ga je dobesedno stopilo(pa je bilo vse serijsko-diza,predvžig...) tudi kolegi so meli podobne probleme predvsem z btji.Meni ga je utrgalo pri vsisu, dobesedno z roko sem lahko odlomil kos bata.Za apn ne vem samo ti odsvetujem raje dodaj slabih 10 eur za meteorja. Meteor-soliden bat za svojo ceno, ni nevemkaj ampak bo ok. Vertex-zelo dober bat je samo težko se ga dobi pa ni ravno poceni Motnis(mislim da se tako napiše)- novosadski bati, relativno dobri za malo denarja-so jih dajali v serijske tomose in so kar držali. Potem maš ziher še kar nekaj proizvajalcev... Meteor je super za take potrebe....sukoki je pa za nizkoturazne motorje v redu, za kej kar se vrti mal bl pa res zna zajebavat... Sam komplicirat ne prevec...ker pol loh kr wisecota not das.. :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se