lina Objavljeno Oktober 3, 2006 Deli Objavljeno Oktober 3, 2006 (popravljeno) 363 dni v letu hodim kot gazela....ostala dva pa te znam na Herr Flicka spomnjat...jebat ga....bolje izgledati Herr Otto Flick dva dni v letu kot Rene celo leto....a ne, Ice? :) Popravljeno Oktober 3, 2006. Popravil lina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rokovnjač Objavljeno Oktober 3, 2006 Deli Objavljeno Oktober 3, 2006 Bravo Hanzi! Lepo izpopolnjujes tvoj projekt! tega frajerja bi pa prej okrog kepe kt kaksnega avtomobilista Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 12, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 12, 2006 Spet sem s emalo nafotografiral in slike imate zbrane tukajle Skupaj jih je sedaj že nekaj čez 300. So se pa pred City parkom pojavili neka obvestila, kdo pa jih je zataknil za brisalec pa ne vem. Sedaj sem ujel tudi voznika BMW , ki pogosto parkira pred pred tržnico BTC. Mislim da mora biti vsaj na treh-štirih slikah. Po sliki sodeč ni velik invalid. (v supergah je lahkotno zapustil avto) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 TAKIM NAMIŠLJENIM INVALIDOM, KI PARKIRAJO NA INVALIDSKIH PROSTORIH, SE NALEPŠE POMAGA IZ SILO. :fredy: ŠE ENA MOŽNOST JE ČE SI PREJ NAPIŠEMO VEČJE LISTE PAPIRJA Z VSEBINO: JAZ SEM INVALID V GLAVI ZATO PARKIRAM TUKAJ. ALI MU PA PREPROSTO S KLJUČAM PODRSAMO AVTO, TO BO PO MOJE ŠE NAJBOLJ ZALEGLO!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 13, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 13, 2006 TAKIM NAMIŠLJENIM INVALIDOM, KI PARKIRAJO NA INVALIDSKIH PROSTORIH, SE NALEPŠE POMAGA IZ SILO. :fredy: ŠE ENA MOŽNOST JE ČE SI PREJ NAPIŠEMO VEČJE LISTE PAPIRJA Z VSEBINO: JAZ SEM INVALID V GLAVI ZATO PARKIRAM TUKAJ. ALI MU PA PREPROSTO S KLJUČAM PODRSAMO AVTO, TO BO PO MOJE ŠE NAJBOLJ ZALEGLO!!!!!!! Tole o ključih mi ni všeč :nono: . bolj mi je všeč kako zaparkiranje (in potem primeren razlog da ga umaknem), še bolje pa je da bi mu spustil (ne prebodel ali kako drugače uničil)dve gumi (dveh pač nima rezerve) in bi eno mogel v vsakem primeru prinest nekam do zraka. dva taka priemra sta se že baje zgodila v LJ. v prvem priemru je moral dati celemu baru za rundo v drugem je imel pa dve prazni gumi sredi noči. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
primozh Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 Tole o ključih mi ni všeč :nono: . bolj mi je všeč kako zaparkiranje (in potem primeren razlog da ga umaknem), še bolje pa je da bi mu spustil (ne prebodel ali kako drugače uničil)dve gumi (dveh pač nima rezerve) in bi eno mogel v vsakem primeru prinest nekam do zraka. dva taka priemra sta se že baje zgodila v LJ. v prvem priemru je moral dati celemu baru za rundo v drugem je imel pa dve prazni gumi sredi noči. :blush: se strinjam pa država naj to odobri pa bomo skos zaston pil na bledu 90% folka sploh ne jebe označb na parkirnih mestih :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 pa ne, da tudi glede tega stvari "jemljemo v svoje roke" ? :krneki: a se bi kdo še začel menit, kako zrinit motoriste brez tablic s ceste in podobno? no, upam, da ne . hvala za pozornost. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 Hanzi.....sem preveril vse številke.....mater....nisem ziher, da tut jaz nisem kdaj narobe parkiral......sicer pa........a če si II ktg....tut dobiš nalepko????? :wacko: In zakaj hudiča bi ti rabu nalepko. Sej še Hanzi je ne rabi, glede na to kako aktiven fotograf je. (v supergah je lahkotno zapustil avto) V čem pa ti zapustiš avto? V coklih :? ALI MU PA PREPROSTO S KLJUČAM PODRSAMO AVTO, TO BO PO MOJE ŠE NAJBOLJ ZALEGLO!!!!!!! :o :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 :wacko: In zakaj hudiča bi ti rabu nalepko. Sej še Hanzi je ne rabi, glede na to kako aktiven fotograf je. Ker.......če obstaja zakonska možnost, da bi jo dobil......potem bom to možnost tudi izkoristil.........enako......kot sem možnost dodatka za pomoč in postrežbo. vse jasno :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 (popravljeno) Ker.......če obstaja zakonska možnost, da bi jo dobil......potem bom to možnost tudi izkoristil.........enako......kot sem možnost dodatka za pomoč in postrežbo. vse jasno :blush: Se pravi si cigan. Če me pitajo z ugodnostmi jih bom izskoristil. Morala ni prioriteta. In ti, kot popolnoma zdrav človek, boš zasedel mesto invalidu, kateri ta prostor resnično potrebuje. Zame si enak kršitelj, kot tisti ki tam parkira brez modrega znakca. Si le bolj legalen kršitelj, prikrit, bolj hinavski :grim Noben idiot nima podlage da ti avto spraska al pa gume spušča. Popravljeno November 14, 2006. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 Brihta, brihta......... Še veliko se boš moral naučiti o lajfu. Morala....... :? kaj je že to :eek: :eek: :eek: :eek: morda to, da nekoga takoj okarakteriziraš za "cigana" ... :eek: :eek: :eek: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 (popravljeno) Brihta, brihta......... Še veliko se boš moral naučiti o lajfu. Morala....... :? kaj je že to :eek: :eek: :eek: :eek: morda to, da nekoga takoj okarakteriziraš za "cigana" ... :eek: :eek: :eek: :eek: Ja ampak tu se bentiš nad kršitelji, ti pa bi rad postal legalni kršitelj. Sorry ne štekam. In zato ker je veliko takih kot ti, kateri zdravi legalno parkirajo na te parkirplace, se marsikdo požvižga na oznake. Aja, moral je pa ena super zadevščna :yes: Pa ne zameri to s ciganom. Sem mislil, da boš dojel v kakšnem kontekstu sem uporabil ta stavek. Popravljeno November 14, 2006. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 @Brihta - Mladi gospodič, morda utegneš Klimbro po PM vprašati, zakaj si utegne zaslužiti invalidsko nalepko ... mogoče se ti bo pa kaj zabliskalo tam med ušesi :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Glede na to......da me EMŠO že kar prikupno nažira........nekako ne najdem v svojem pisanju nobene jeze, zgražanja.......huhhhhhhh.....prej zaskrbljenost, da nisem tudi sam.....kdaj......kaj podobnega storil.........parkiral na nepravem mestu( to sem mislil )........saj......treba je priznati, da se te oznake zelo redko obnavlajo....in so marsikje že zelo slabo vidne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 (popravljeno) @Brihta - Mladi gospodič, morda utegneš Klimbro po PM vprašati, zakaj si utegne zaslužiti invalidsko nalepko ... mogoče se ti bo pa kaj zabliskalo tam med ušesi :blush: Ok :yes: Samo v kolikor sem ga do sedaj videl, je hodil solidno, stal na enem mestu tudi po dalj časa. Pijan se je malo opotekal, samo to ne šteje :grrr Popravljeno November 14, 2006. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 če te hanzi ni fotkal, potem nisi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlackDoc Objavljeno November 18, 2006 Deli Objavljeno November 18, 2006 tale parkira vedno na mestu za invalide pa tudi če je celo parkirišče prazno :nono: in ne ni invalid :trance_33_sleep: :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 18, 2006 Deli Objavljeno November 18, 2006 @Brihta - Mladi gospodič, morda utegneš Klimbro po PM vprašati, zakaj si utegne zaslužiti invalidsko nalepko ... mogoče se ti bo pa kaj zabliskalo tam med ušesi :blush: tako zelo narobe spet ne razmišlja Brihta. Tudi jaz se ne strinjam s filozofijo nategovanja predpisov, ko ti ni resno potrebno...in kollikor vem klimbrič čist fino mašira, + hoja zmanjšuje krvni pritisk .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno November 18, 2006 Deli Objavljeno November 18, 2006 (popravljeno) Človek bi moral biti sila srečen in vesel, da (še)ne potrebuje nalepke ,,invalid,, žal pa je to stvar mentalitete posameznika. Popravljeno November 18, 2006. Popravil lina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno November 18, 2006 Deli Objavljeno November 18, 2006 se strinjam pa država naj to odobri pa bomo skos zaston pil na bledu 90% folka sploh ne jebe označb na parkirnih mestih :angry: Kje pa so na Bledu parkirna mesta za invalide, razen pred gorenjsko banko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 19, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 19, 2006 @brihta V čem pa ti zapustiš avto? V coklih Ne boš verjel, velikokrat sem ga na invalidskem voziščku, še večkrat pa na berglah, predvsem pa nikoli v supergah (v zadnjih 4,5 leta). IN velikokrat v taki obutvi iz normalnega parikiršča. In ne boš verjel, še se bom znašel v taki situaciji, zato se sedaj bunim dokelr se še lahko. POzimi se pač ne bo dalo tako enostavno z berglami po BTC "invalidov" iskat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 tako zelo narobe spet ne razmišlja Brihta. Tudi jaz se ne strinjam s filozofijo nategovanja predpisov, ko ti ni resno potrebno...in kollikor vem klimbrič čist fino mašira, + hoja zmanjšuje krvni pritisk .) :blush: :blush: :blush: :blush: Res maš.....Nagaya..... :blush: :blush: :blush: Definitivno sem :alien1: :alien1: Ampak......kaj misliš, kaj sem hotel tukaj napisati O:-) O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 pojma nimam .) v bistvu gre bolj za to, da bo še kdo drug poleg mene vedel, da si hotel napisat, da bi lahko dobil "akreditacijo" za uporabo parkinga pa je ne koristiš, ker si fer :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 Kavica :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se