skalar36 Objavljeno Maj 17, 2016 Opozori Objavljeno Maj 17, 2016 5 hours ago, Lipstick said: Obstaja že novi Verziz ! 4ka?
Snečer Objavljeno Maj 17, 2016 Opozori Objavljeno Maj 17, 2016 ti si mel mk1, tisti mi ni bil všeč mk2 pa je tisto pravo Efendi 1
Kmet2 Objavljeno Maj 17, 2016 Opozori Objavljeno Maj 17, 2016 Pravkar, Snecer pravi: ti si mel mk1, tisti mi ni bil všeč mk2 pa je tisto pravo Mi je pa všeč ,ker si skromen ..... Efendi, dlicen in Tedybear 3
DAMI34 Objavljeno Maj 17, 2016 Opozori Objavljeno Maj 17, 2016 pred 36 minutami, Kmet2 pravi: Zase govor....jz sem čudn zdej ko ga nimam več .... tis neki posebnega, ne mešat s čudn Efendi in Kmet2 2
Fantocci Objavljeno Maj 18, 2016 Opozori Objavljeno Maj 18, 2016 pred 19 urami, Kmet2 pravi: Zase govor....jz sem čudn zdej ko ga nimam več .... DAMI34, Efendi in Kmet2 3
Rey Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 Da se vrnemo on toppic En malo večji update na mojem Versysu Shad 3P system nosilci kovčkov ter Shad SH36 stranski kovčki. Kovčki so res veliki, notri daš use živo. Res je, motor je z njimi širok. Ampak kovčki so gor samo, ko jih rabim in takrat me ne briga koliko je cela "kompozicija" široka....važno, da imaš kam dat prtljago (sej če se vozim sam je zadnji Givi več kot dovolj tudi, če grem kam za cel vikend. Ampak z sopotnico...) Montaža je preprosta, 3 vijaki. Malo sem moral porezat plastiko tam kjer gre nosilec pod sedež sicer mi je tisto plastiko preveč dvigalo. Je zadeva res speljana v milimetre med original nosilcem za kovček, ročko od sopotnika in tistimi plastikami. Tako pa je videt brez kovčkov. Res minimalistično...sploh, če primerjam z Givi kjer imaš cel okvir, smerokaze moreš premaknit nazaj (posledično štukat žice - vsaj tako je moral naredit kolega na ER6f). Pa brez kovčkov je uporaben kot crash bar Pa še en problem bi imel, če bi hotel Givi montirat. Original nosilec zadnjega kovčka bi moral zamenjati, ker Givi nosilci se vpnejo na Givi nosilec zadnjega kovčka. Cena? Nosilci iz Nemčije (eBay) 123€ , kovčki iz Slovenije za 319,98€. Najprej sem imel v mislih original Kawasaki kovčke, ker pašejo gor kot tata na mamo, ko jih snameš nimaš tega ekstra železja. Me je pa motila cena 670€ za 2x28l. Sicer kovčki so "samo" 480€, ampak potem moreš dokupit ključavnice, pokrov kovčka v izbrani barvi, kit za montažo tam spodaj pri stopalkah....oderuško!! Te kovčke pa lahko eventuelno uporabim, če zamenjam motor. No, nosilec bo treba drug, ampak bo ceneje dat novih ~125€ kot pa 500+ za nov komplet Efendi, skalar36, Pepper in 5 others 8
Snečer Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 Shad sem tudi jaz že gledal, ker ima lepe nosilce, samo eno palico, vendar pa bi na MK3 jaz vseeno raje vzel original in se izprsil Sicer pa dobra alternativa. DAMI34 1
Kmet2 Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 pred 1 minuto, Snecer pravi: Shad sem tudi jaz že gledal, ker ima lepe nosilce, samo eno palico, vendar pa bi na MK3 jaz vseeno raje vzel original in se izprsil Sicer pa dobra alternativa. Misliš ostrigel bi se rad pikolo, Efendi, gretzky in 3 others 6
Snečer Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 670 eur se mi zdi še ok cena za stranki koferset z nosilci in barvo po "želji". Kufri so pa "isti" kot jih je imel Dami na zadnjem SXu, ki je bil isto črn kot versač, morda jih še ima, ker pri nezgodi niso bili montirani...? Lepa zadeva, a potrebna individualizacije. Reflektorje oddrobit z macolo pa nekaj narediti s šipo in tistimi koleščki... Fantocci in Efendi 2
DAMI34 Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 pred 3 minutami, Snecer pravi: 670 eur se mi zdi še ok cena za stranki koferset z nosilci in barvo po "želji". Kufri so pa "isti" kot jih je imel Dami na zadnjem SXu, ki je bil isto črn kot versač, morda jih še ima, ker pri nezgodi niso bili montirani...? Že prodani, na drug SX. Je pa cena bila 800€ za oba kufra, ročke (tudi ročke, katere ima versys v originalu že gor) ključavnice, plastika. So pa superfajn, ker so ozki, izkoriščajo prostor pod sedežem, pa fixni, tako, da ni nobene bojazni, da odpadejo. Pa v nagibih se tut ni potrebno bati, da bodo pošlajsali po tleh. Bmflar in Efendi 2
Snečer Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 Tega kmet2 pač ne razume ob vsem tistem aluminiju Tudi za GTja boš zagotovo kupil original kovčke, ki so vliti in ne neke nemške odlitke iz kitajske. Seveda pa bo temu primerna cena, a rezultat daleč najboljši. Če malo pogledamo SW motech in touratech itd. švabske alu kovčke, pa to so ekstremno dragi seti. gift 1
Kmet2 Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 pred 3 minutami, Snecer pravi: 670 eur se mi zdi še ok cena za stranki koferset z nosilci in barvo po "želji". Kufri so pa "isti" kot jih je imel Dami na zadnjem SXu, ki je bil isto črn kot versač, morda jih še ima, ker pri nezgodi niso bili montirani...? Uf to so pa dražji kot za BMW .... pred 2 minutami, Snecer pravi: Tega kmet2 pač ne razume ob vsem tistem aluminiju Tudi za GTja boš zagotovo kupil original kovčke, ki so vliti in ne neke nemške odlitke iz kitajske. Seveda pa bo temu primerna cena, a rezultat daleč najboljši. Če malo pogledamo SW motech in touratech itd. švabske alu kovčke, pa to so ekstremno dragi seti. A to se zdej opravičuješ za striženje .....nas vsaj prej mal namažejo tebe pa vidm kar na suh Bmflar 1
Snečer Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 750 EUR za to grozoto, ne se zaj... http://shop.sw-motech.com/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?action=showdetail&wkid=146433767230151&ls=en&nc=1464337729-31452&rubnum=brands.kawasaki.versys650&artnum=KFT.08.725.50000/B&id=52&gesamt_zeilen=50Tshowrub--brands.kawasaki.versys650&typid=214622523 al pa jurčka za gs model kufrov ajde, srebrni so že malo bolj lični, ampak nosilci da te kap... ne da se primerjat z originalom, ki je kot vidimo najcenejši Fantocci in Efendi 2
DAMI34 Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 Kufre že mam, itak ne bo alternative, ker je zadeva tak narejena, da pašejo v nulo Drgač pa originale ponavadi dela za kawo Givi, za ktm, mislim da celo shad, kukrkol, kvaliteta ni nek presežek, je pa vsaj sistem zapenjanja odličen. Kmet2, Efendi, Bmflar in 2 others 5
Snečer Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 1499$ pa tole ni debate pred 2 minutami, DAMI34 pravi: Kufre že mam, itak ne bo alternative, ker je zadeva tak narejena, da pašejo v nulo Drgač pa originale ponavadi dela za kawo Givi, za ktm, mislim da celo shad, kukrkol, kvaliteta ni nek presežek, je pa vsaj sistem zapenjanja odličen. drži, samo prej so bili to modeli, ki so imeli samo napisa Kawa itd... in se je dalo dobiti "enakega" egenričnega Kappa, givi, danes pa teh "Po meri" na najdeš pri prozvajalcu. Kolko so te pa prišli kufri na KTMu?
DAMI34 Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 (popravljeno) 700€ z malce popusta. Sem pa dal delat nosilec za zadnji kufr/za plato kar na ročko, ki je na repu. Le ta je pritrjena v okvir in dovolj močna, da bo držala kovček. Popravljeno Maj 27, 2016. Popravil DAMI34 Snečer in Kmet2 2
Snečer Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 pred 11 minutami, Kmet2 pravi: Uf to so pa dražji kot za BMW .... Po čem so kufri za BMW? pred 3 minutami, DAMI34 pravi: 700€ z malce popusta. Sem pa dal delat nosilec za zadnji kufr/za plato kar na ročko, ki je na repu. Le ta je pritrjena v okvir in dovolj močna, da bo držala kovček. pa rabiš sploh zadnji kufer?
Kmet2 Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 Pravkar, Snecer pravi: Po čem so kufri za BMW? 280 kom.....za KTM ADV 450....... striženje pri KTM
DAMI34 Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 (popravljeno) pred 3 minutami, Snecer pravi: pa rabiš sploh zadnji kufer? bolj za odlaganje lahke robe, je lažje odlagat v kufr, kot pa bočne odpirat. Pa malce varnosti, da moje bejbe ne zgubim, kje po poti. Ponavad sem zadnjega rabil samo za kako šaro, ki sem jo rabil met pri roki, dežkote, rezerne rokavice, sendviči.... Popravljeno Maj 27, 2016. Popravil DAMI34 Kmet2 in KARMEN1 2
KNNMS Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 pred 5 minutami, DAMI34 pravi: bolj za odlaganje lahke robe, je lažje odlagat v kufr, kot pa bočne odpirat. Pa malce varnosti, da moje bejbe ne zgubim, kje po poti. Ponavad sem zadnjega rabil samo za kako šaro, ki sem jo rabil met pri roki, dežkote, rezerne rokavice, sendviči.... Pa za Bemflna tudi orodje zraven u zadnji kufer paše. Za vsak slučaj.
Samuell Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 pred 19 minutami, Snecer pravi: Po čem so kufri za BMW? pa rabiš sploh zadnji kufer? Da vržem čelado noter pa nimam nikakršne navlake s seboj ... Pa Prostora še za marsikaj ostane ... Ponavadi kake rezervne dele za BMW-ja vozim zraven ... Kmet2 1
DAMI34 Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 in rezervni kardan ne smeš pozabit Samuell, Efendi in Kmet2 3
Samuell Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: in rezervni kardan ne smeš pozabit 3 komplete z oljem vred ... Kmet2, Efendi in DAMI34 3
pikolo Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 2 hours ago, Snecer said: 1499$ pa tole ni debate Sem teli kufri so taki, da ko se nehaš vozit lahko versačija u kufr parkiraš Efendi 1
Fantocci Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 (popravljeno) Najceneje je s tamalimi GIVI in nosilci za torbe, je pa nujna individualizacija, ker to po defoltu ne gre skupaj. To je suma sumarum okoli 150 EUR za bočni par. Popravljeno Maj 27, 2016. Popravil Fantocci Efendi, DAMI34, Snečer in 5 others 8
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se