Nearrain Objavljeno Oktober 16, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2016 (popravljeno) 45 minutes ago, Snecer said: Za MF Power si kdaj slišal kot mulec? (ja itak da v Jugi, akrapota še ni bilo takrat) Akrapovic Je zacel delat uradno izpuhe 1990ga. Ideloval jih Je sicer ze prej. Leta 1997 se je znamka preimenovala iz Scorpion v Akrapovic. Popravljeno Oktober 16, 2016. Popravil Nearrain motolover 1
Snečer Objavljeno Oktober 16, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2016 Ok, no za versača itak ne "zna" narediti izpuha, samo neke neestetske ultra drage rore. Tak da ga v to temo ne bomo več vlačili
Nearrain Objavljeno Oktober 16, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2016 Ce hoces iz Versaceta narest lep motor Je zamenjava izpuha cisti nesmisel. bajkr88, dlicen in cikadina 3
Snečer Objavljeno Oktober 16, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2016 pred 2 minutami, Nearrain pravi: Ce hoces iz Versaceta narest lep motor Je zamenjava izpuha cisti nesmisel. slike povedo več, novi versač je pač lep motor verjamem pa, da lahko ti navesiš karkoli na svojo bemflo s tisto wc lučjo in štrlečimi cilindri tam pa ne moreš nič več skazit, tja gor, če namontiraš kaj grdega, polepšaš Matej207, kotzi in Igi Pop 3
motolover Objavljeno Oktober 16, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2016 1 hour ago, Snecer said: Za MF Power si kdaj slišal kot mulec? (ja itak da v Jugi, akrapota še ni bilo takrat) Glavni je bil Marving, če ne govoriva o Tomosovih prdulcah. Ko sem bil mulec najbrž tudi MF še ni bilo.
Fantocci Objavljeno Oktober 20, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2016 Bila sta pa braća Laco i Cobi iz Srbije. Naročil resonancarja za AP4 tam okoli 1985. Pomagalo ni veliko, frajer sem pa bil v razredu. cikadina 1
Cartman Objavljeno Oktober 21, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2016 On 16. oktober 2016 at 1:31 PM, motolover said: Glavni je bil Marving, če ne govoriva o Tomosovih prdulcah. Ko sem bil mulec najbrž tudi MF še ni bilo. Ti s pa res star. moj cb650 1978 letnik je mel gor Marving. Rjovel ko najhujsi superbike. Odlicn je biu. Danes bi znorel. Bmflar, maxxa in dlicen 3
Greencaj Objavljeno Oktober 22, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2016 Imate kako idejo kje bi se dalo kupiti črne feltne za wesačeta?
dlicen Objavljeno Oktober 22, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2016 Zakaj jih ne bi dal prašno barvat? Razen, če bi res rad imel dva para... Greencaj 1
Greencaj Objavljeno Oktober 30, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2016 Zdravo, bi prosil za mnenje. Morem kupiti sprednjo spodnjo zascito za motor, mrezo za zascito sprednje luci in bocno zascito (tiste bunke po katerih drsa motor ob padcu). Kje mi predlagate da to zelezje nabavim? Ebay al kje drugje? Lep pozdrav
DAMI34 Objavljeno Oktober 30, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2016 pred 3 urami, Greencaj pravi: Zdravo, bi prosil za mnenje. Morem kupiti sprednjo spodnjo zascito za motor, mrezo za zascito sprednje luci in bocno zascito (tiste bunke po katerih drsa motor ob padcu). Kje mi predlagate da to zelezje nabavim? Ebay al kje drugje? Lep pozdrav al pa Louis, ko ma kake pouste, akcijo, 20% off, se splača, sem že večkrat tako nabavil. Kot bočno zaščiti ti bolj priporočam cevno, ki bolj pomaga ob kakih padcih na mestu.
sebar Objavljeno November 2, 2016 Opozori Objavljeno November 2, 2016 (popravljeno) Nov mod na versaču: termometer! Definitivno ni ukraden s starega bojlerja Važno da dela, pa še neki lufta ma za global warming Popravljeno November 2, 2016. Popravil sebar Schultz, igc1 in Bmflar 3
J.a.m.e.s Objavljeno November 4, 2016 Opozori Objavljeno November 4, 2016 Da se ne boš zmotu ko boš na števec gledal. Mavti, Efendi in sebar 3
dlicen Objavljeno November 8, 2016 Opozori Objavljeno November 8, 2016 ek. DAMI34, maxxa in Greencaj 3
DAMI34 Objavljeno November 8, 2016 Opozori Objavljeno November 8, 2016 pred 2 urami, dlicen pravi: ek. tut jaz maxxa 1
MiNa Objavljeno November 9, 2016 Opozori Objavljeno November 9, 2016 Napoveduje prihod malega x300 tudi prihod X650?
sebar Objavljeno November 9, 2016 Opozori Objavljeno November 9, 2016 Pismu je grd Še bolj ko mk1 versač
J.a.m.e.s Objavljeno November 12, 2016 Opozori Objavljeno November 12, 2016 Men je pa mk1 nekaj posebnega, sploh prva luč je taka old school. Motor mora izstopat, ne pa da ko se pelje mimo niti ne veš kiri je bil. Novejši modeli se mi zdijo preveč podobni med seboj, sploh prve maske radi kopirajo.
J.a.m.e.s Objavljeno November 12, 2016 Opozori Objavljeno November 12, 2016 Za versačeja 2008 letnik iščem cenovno ugoden komplet stranskih nosilcev + torbi (ali kovčka). Ker bo vse skupaj v uporabi parkrat letno ne iščem najdražjega kompleta. Imate kak nasvet kaj se splača vzeti? Obstaja mogoč kaj univerzalnega, da bi lahko kasneje uporabljal tudi na drugem motorju? Hvala in lp.
sebar Objavljeno November 12, 2016 Opozori Objavljeno November 12, 2016 7 hours ago, JamesTheMan said: Za versačeja 2008 letnik iščem cenovno ugoden komplet stranskih nosilcev + torbi (ali kovčka). Ker bo vse skupaj v uporabi parkrat letno ne iščem najdražjega kompleta. Imate kak nasvet kaj se splača vzeti? Obstaja mogoč kaj univerzalnega, da bi lahko kasneje uporabljal tudi na drugem motorju? Hvala in lp. Jst sm uzel od Givi komplet in pride nekih 220€ za nosilce in med 100-500€ za kovčke, odvisno kaj iščeš. "Univerzalne" so pa samo tekstilne torbe J.a.m.e.s 1
DAMI34 Objavljeno November 13, 2016 Opozori Objavljeno November 13, 2016 pred 20 urami, JamesTheMan pravi: Za versačeja 2008 letnik iščem cenovno ugoden komplet stranskih nosilcev + torbi (ali kovčka). Ker bo vse skupaj v uporabi parkrat letno ne iščem najdražjega kompleta. Imate kak nasvet kaj se splača vzeti? Obstaja mogoč kaj univerzalnega, da bi lahko kasneje uporabljal tudi na drugem motorju? Hvala in lp. Givi, distančniki mehkih torb cca 50€+ poltrde torbe cca 200€ (take kot ma Sneci) to je dovolj dobro. Še cenej, da narediš samo distančnike, pa uporabiš mehke torbe, ki gredo preko sedeža. Malce dražja varianta (še vedno pa cenej od kufrov ) SWmotech, mehke torbe, pa pritrdilni palici. Mal poguglaj. Men osebon je najbolj všeč givijev sistem, ker na iste distančnike lahko pritrdiš trde torbe, ali pa stabiliziraš večje mehke torbe. siks, Matej207, Pepper in 1 other 4
J.a.m.e.s Objavljeno November 13, 2016 Opozori Objavljeno November 13, 2016 (popravljeno) Hvala za odgovore. Kakšen nosilec bi pa rabil za GIVI Stranski kovček E360? Ker gledam, da so cenovno ugodni. Popravljeno November 13, 2016. Popravil JamesTheMan
MiNa Objavljeno November 13, 2016 Opozori Objavljeno November 13, 2016 pred 39 minutami, JamesTheMan pravi: Hvala za odgovore. Kakšen nosilec bi pa rabil za GIVI Stranski kovček E360? Ker gledam, da so cenovno ugodni. Tule boš našel! DAMI34 in J.a.m.e.s 2
Matej207 Objavljeno November 13, 2016 Opozori Objavljeno November 13, 2016 JamesTheMan.... ti kovčki so kar veliki za versačija? al? Videl sem že ljudi, ki imajo samo dva kovčka... ko se vozijo po domovini imajo enega "top", enega doma.. na furo pa obesijo levo desno... Dami34 ti je dal dobro izbiro... Kaj pa K33 od kappe? Res je da je 80€ dražji komplet, sam mal lepši zgleda. J.a.m.e.s 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se