Skoči na vsebino

Kawasaki Versys 650 in Versys 300 (2017)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

Priporočene objave

Objavljeno
pred 2 urami, map pravi:

Prejšnji model versysa 1000 je prav všečen. Na sliki mi je grdi ko pes, sem pa preden je prišel novi model ga malo pobližje pogledal v salonu. Zelo všečna zadeva, tudi faca ni tako grda kot na sliki. Bi se dalo z njim prživet.

Kva piješ?

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)

Morda bi bil že čas, da na kratko povzamemo:

"Kawasaki je najboljši proizvajalec motorjev na svetu, Versys pa najboljši motor na svetu"  :OK: ?

Popravljeno . Popravil vandrovec
Objavljeno
Pravkar, vandrovec pravi:

Morda bi bil že čas, da bi na kratko povzeli: 

"Kawasaki je najboljši proizvajalec motorjev na svetu, Versys pa najboljši motor na svetu"  :OK:

Za prvo ne vem, za drugo premalo vem.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 1 uro, vandrovec pravi:

Morda bi bil že čas, da na kratko povzamemo:

"Kawasaki je najboljši proizvajalec motorjev na svetu, Versys pa najboljši motor na svetu"  :OK: ?

to vemo že dolgo :D

Objavljeno
pred 6 urami, map pravi:

Prejšnji model versysa 1000 je prav všečen. Na sliki mi je grdi ko pes, sem pa preden je prišel novi model ga malo pobližje pogledal v salonu. Zelo všečna zadeva, tudi faca ni tako grda kot na sliki. Bi se dalo z njim prživet.

Če sem odkrit...ta motor ti res izvabi mešana čustva. Če ga pogledam s strani, mi je grd ko svinja. Res grd.

Če ga pogledam od spredaj, tisti dve luči ena pod drugo, mi je simpatičen.

Če ga pogledam od zadaj, mi je pa lep za znoret.

Zato sem vedno pozoren, kako ga zvečer parkiram v garažo.....načeloma imam sistem, da ko odprem garažna vrata, najprej zagledam tisti dve lučki.

Da je pa v tehničnem smislu (vozne lastnosti, agregat, zavore...) zelo dober, ni dvoma. Ni pa odličen. To je, po moje, rezervirano za motorje nad 16, 17K €.

Je pa odličen pri zanesljivosti. Vsaj moj. letnik 12, 55K, do sedaj brez napake, brez izrednega servisa,  akumulator polnilca še ni videl - užge pa  "sprve".

Bi ga zopet kupil? NE. Po petih letih se nasitim še iste babe, kaj šele motorja.

Dita nemir od Republjik Kosoves.

Objavljeno

KO sem lani gledal oba modela - novega in starega v Motorjetu. Se mi je stari zdel celo bolj robusten in primeren za dolge turer varijante. Prav všečen je bil z vso opremo.

Novi se mi je zdel kot neka igračka - šminka s tisto masko spredaj. :)

Scarabeo

Objavljeno
Ob 20. 12. 2016 at 13:17, map pravi:

Pa takrat, ko sem to gledal, je bil ta novi že v prodaji, v salonu ga niso imeli. Tastari pa mislim da je koštal 10k eur. Neka akcija al kaj je blo. Takrat za ta denar špica, se Tracer skrije. Mi je žal, da se nisem stegnil in nabavil.

Objavljeno
pred 7 minutami, map pravi:

Pa takrat, ko sem to gledal, je bil ta novi že v prodaji, v salonu ga niso imeli. Tastari pa mislim da je koštal 10k eur. Neka akcija al kaj je blo. Takrat za ta denar špica, se Tracer skrije. Mi je žal, da se nisem stegnil in nabavil.

Tako je , Tracer je svetlobno leto zadaj proti Versysu 1000 ni važno al stari al novi ......(osebno mnenje) !

Objavljeno

Takrat se mi je bolj dopadel kot 650. Kot je nekdo že omenil, bolj nabit, širši, itd. Za 10k odlična zadeva. Za štar mogoče 3 kufre daš gor, pa maš za slabih 11k odlično potovalno zadevo. Nato pa po potrebi dodajaš, kar misliš da rabiš, kake ogrevane ročke, konfort zic, garmin, povišane šipe, itd. Ampak to je stvar referenc posameznika, komot se da samo z dodatnimi kufri shajat.

Objavljeno

Če je za isti denar, bi jaz tudi raje vzel Versač1000, ki ima tudi lepo rešeno vpetje kovčkov (tako kot se spodobi za nov motor). Rdečo barvo.

Pa malo bi ga individualiziral.

Montiral drugi izpuh, ki je spodaj, kot se šika za versače, ne tisti dimnik, čeprav s kovčki se malo izgled popravi.

rdeči je pravi, izpuh menjat, temno šipo, po možnosti brez koleščkov in počasi navešat pa maš večni model

120715BOTY-middle1.jpg

• Všeč mi je 2
Objavljeno

hud k ninđa :P

Objavljeno

Sej je ninđa, ampak z dž. Neka razika pa more bit.

Objavljeno
pred 6 minutami, maus pravi:

hud k ninđa :P

nianse, čeprav ninja je stock lepša

be9fcde074d274ec67febbf58a9f81dbx.jpg

Objavljeno

Zgornji ror je terna :D, sam mam filing, da je brez katalizatorja

Objavljeno
pred 1 minuto, Snecer pravi:

4 leta maš mir :)

sej tut pol, če vpišeš v homolomo. Je pa res lep in skladen z mopedom.

Pa še nekaj velja poudarit pri versačetu 1000, da je vzmetenje dobro, celo zelo dobro in da odlično opravlja svoje delo.

Objavljeno
pred 7 minutami, DAMI34 pravi:

Zgornji ror je terna :D, sam mam filing, da je brez katalizatorja

brazilci tut dvomim, da majo pripravljeno za vpis v homologacijo...drgač pa top... tut ostali modeli majo dober dizajn...

Objavljeno
1 hour ago, Kmet2 said:

Tako je , Tracer je svetlobno leto zadaj proti Versysu 1000 ni važno al stari al novi ......(osebno mnenje) !

Naslednjič greš peš!

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 uro, skalar36 pravi:

Naslednjič greš peš!

Sej bi šel , sam kaj ko si me prosil da ne :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Ah dej dej. Si full hvalu včer kok je trejcer dober, pa da si ga vozu pa si ti je full dopadu. Pa da maš dost KTM-ovih jajc...dons pa zamenu plato...

Vse b naredu sam dab zaston dubu... :ras:

• Všeč mi je 2
Objavljeno
Pravkar, skalar36 pravi:

Ah dej dej. Si full hvalu včer kok je trejcer dober, pa da si ga vozu pa si ti je full dopadu. Pa da maš dost KTM-ovih jajc...dons pa zamenu plato...

:lol1:ker nabijač si ti .....dej ne smeti :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Kurac, če ste mi tracerja popluval, pa temo uničl sam vračam...

Pa ne žel si da pridem v KTM, da navš joku pol.

Objavljeno
pred 6 minutami, skalar36 pravi:

Včeraj je pil, njegove besede moraš vzeti z rezervo :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 43 minutami, skalar36 pravi:

za kmeta, ki nima občutka, je vse vesoljska tehnologija

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!