Tedybear Objavljeno December 20, 2016 Opozori Objavljeno December 20, 2016 pred 2 urami, map pravi: Prejšnji model versysa 1000 je prav všečen. Na sliki mi je grdi ko pes, sem pa preden je prišel novi model ga malo pobližje pogledal v salonu. Zelo všečna zadeva, tudi faca ni tako grda kot na sliki. Bi se dalo z njim prživet. Kva piješ? Cartman, TakeALookAround in DAMI34 3
vandrovec Objavljeno December 20, 2016 Opozori Objavljeno December 20, 2016 (popravljeno) Morda bi bil že čas, da na kratko povzamemo: "Kawasaki je najboljši proizvajalec motorjev na svetu, Versys pa najboljši motor na svetu" ? Popravljeno December 20, 2016. Popravil vandrovec DAMI34, J.a.m.e.s, Kmet2 in 4 others 7
Snečer Objavljeno December 20, 2016 Opozori Objavljeno December 20, 2016 Pravkar, vandrovec pravi: Morda bi bil že čas, da bi na kratko povzeli: "Kawasaki je najboljši proizvajalec motorjev na svetu, Versys pa najboljši motor na svetu" Za prvo ne vem, za drugo premalo vem. DAMI34, Efendi in vandrovec 3
DAMI34 Objavljeno December 20, 2016 Opozori Objavljeno December 20, 2016 pred 1 uro, vandrovec pravi: Morda bi bil že čas, da na kratko povzamemo: "Kawasaki je najboljši proizvajalec motorjev na svetu, Versys pa najboljši motor na svetu" ? to vemo že dolgo Efendi 1
Tedybear Objavljeno December 20, 2016 Opozori Objavljeno December 20, 2016 pred 6 urami, map pravi: Prejšnji model versysa 1000 je prav všečen. Na sliki mi je grdi ko pes, sem pa preden je prišel novi model ga malo pobližje pogledal v salonu. Zelo všečna zadeva, tudi faca ni tako grda kot na sliki. Bi se dalo z njim prživet. Če sem odkrit...ta motor ti res izvabi mešana čustva. Če ga pogledam s strani, mi je grd ko svinja. Res grd. Če ga pogledam od spredaj, tisti dve luči ena pod drugo, mi je simpatičen. Če ga pogledam od zadaj, mi je pa lep za znoret. Zato sem vedno pozoren, kako ga zvečer parkiram v garažo.....načeloma imam sistem, da ko odprem garažna vrata, najprej zagledam tisti dve lučki. Da je pa v tehničnem smislu (vozne lastnosti, agregat, zavore...) zelo dober, ni dvoma. Ni pa odličen. To je, po moje, rezervirano za motorje nad 16, 17K €. Je pa odličen pri zanesljivosti. Vsaj moj. letnik 12, 55K, do sedaj brez napake, brez izrednega servisa, akumulator polnilca še ni videl - užge pa "sprve". Bi ga zopet kupil? NE. Po petih letih se nasitim še iste babe, kaj šele motorja. Dita nemir od Republjik Kosoves. DAMI34, Efendi, izibajker in 5 others 8
Scarabeo 500 Objavljeno December 21, 2016 Opozori Objavljeno December 21, 2016 KO sem lani gledal oba modela - novega in starega v Motorjetu. Se mi je stari zdel celo bolj robusten in primeren za dolge turer varijante. Prav všečen je bil z vso opremo. Novi se mi je zdel kot neka igračka - šminka s tisto masko spredaj. Scarabeo bosa 1
Big Py Objavljeno December 21, 2016 Opozori Objavljeno December 21, 2016 Ob 20. 12. 2016 at 13:17, map pravi: Prejšnji model versysa 1000 je prav všečen. Na sliki mi je grdi ko pes, sem pa preden je prišel novi model ga malo pobližje pogledal v salonu. Zelo všečna zadeva, tudi faca ni tako grda kot na sliki. Bi se dalo z njim prživet. Pa takrat, ko sem to gledal, je bil ta novi že v prodaji, v salonu ga niso imeli. Tastari pa mislim da je koštal 10k eur. Neka akcija al kaj je blo. Takrat za ta denar špica, se Tracer skrije. Mi je žal, da se nisem stegnil in nabavil. Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno December 21, 2016 Opozori Objavljeno December 21, 2016 pred 7 minutami, map pravi: Pa takrat, ko sem to gledal, je bil ta novi že v prodaji, v salonu ga niso imeli. Tastari pa mislim da je koštal 10k eur. Neka akcija al kaj je blo. Takrat za ta denar špica, se Tracer skrije. Mi je žal, da se nisem stegnil in nabavil. Tako je , Tracer je svetlobno leto zadaj proti Versysu 1000 ni važno al stari al novi ......(osebno mnenje) !
Big Py Objavljeno December 21, 2016 Opozori Objavljeno December 21, 2016 Takrat se mi je bolj dopadel kot 650. Kot je nekdo že omenil, bolj nabit, širši, itd. Za 10k odlična zadeva. Za štar mogoče 3 kufre daš gor, pa maš za slabih 11k odlično potovalno zadevo. Nato pa po potrebi dodajaš, kar misliš da rabiš, kake ogrevane ročke, konfort zic, garmin, povišane šipe, itd. Ampak to je stvar referenc posameznika, komot se da samo z dodatnimi kufri shajat.
Snečer Objavljeno December 21, 2016 Opozori Objavljeno December 21, 2016 Če je za isti denar, bi jaz tudi raje vzel Versač1000, ki ima tudi lepo rešeno vpetje kovčkov (tako kot se spodobi za nov motor). Rdečo barvo. Pa malo bi ga individualiziral. Montiral drugi izpuh, ki je spodaj, kot se šika za versače, ne tisti dimnik, čeprav s kovčki se malo izgled popravi. rdeči je pravi, izpuh menjat, temno šipo, po možnosti brez koleščkov in počasi navešat pa maš večni model DAMI34 in HyperJack 2
maus Objavljeno December 21, 2016 Opozori Objavljeno December 21, 2016 hud k ninđa fazerčk, Cartman, DAMI34 in 1 other 4
Big Py Objavljeno December 21, 2016 Opozori Objavljeno December 21, 2016 Sej je ninđa, ampak z dž. Neka razika pa more bit.
Snečer Objavljeno December 21, 2016 Opozori Objavljeno December 21, 2016 pred 6 minutami, maus pravi: hud k ninđa nianse, čeprav ninja je stock lepša
DAMI34 Objavljeno December 21, 2016 Opozori Objavljeno December 21, 2016 Zgornji ror je terna , sam mam filing, da je brez katalizatorja siks 1
DAMI34 Objavljeno December 21, 2016 Opozori Objavljeno December 21, 2016 pred 1 minuto, Snecer pravi: 4 leta maš mir sej tut pol, če vpišeš v homolomo. Je pa res lep in skladen z mopedom. Pa še nekaj velja poudarit pri versačetu 1000, da je vzmetenje dobro, celo zelo dobro in da odlično opravlja svoje delo. Bmflar 1
siks Objavljeno December 21, 2016 Opozori Objavljeno December 21, 2016 pred 7 minutami, DAMI34 pravi: Zgornji ror je terna , sam mam filing, da je brez katalizatorja brazilci tut dvomim, da majo pripravljeno za vpis v homologacijo...drgač pa top... tut ostali modeli majo dober dizajn... DAMI34 1
skalar36 Objavljeno December 21, 2016 Opozori Objavljeno December 21, 2016 1 hour ago, Kmet2 said: Tako je , Tracer je svetlobno leto zadaj proti Versysu 1000 ni važno al stari al novi ......(osebno mnenje) ! Naslednjič greš peš! DAMI34 in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno December 21, 2016 Opozori Objavljeno December 21, 2016 pred 1 uro, skalar36 pravi: Naslednjič greš peš! Sej bi šel , sam kaj ko si me prosil da ne Bmflar in DAMI34 2
skalar36 Objavljeno December 21, 2016 Opozori Objavljeno December 21, 2016 Ah dej dej. Si full hvalu včer kok je trejcer dober, pa da si ga vozu pa si ti je full dopadu. Pa da maš dost KTM-ovih jajc...dons pa zamenu plato... Vse b naredu sam dab zaston dubu... DAMI34 in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno December 21, 2016 Opozori Objavljeno December 21, 2016 Pravkar, skalar36 pravi: Ah dej dej. Si full hvalu včer kok je trejcer dober, pa da si ga vozu pa si ti je full dopadu. Pa da maš dost KTM-ovih jajc...dons pa zamenu plato... Vse b naredu sam dab zaston dubu... ker nabijač si ti .....dej ne smeti Bmflar, DAMI34 in skalar36 3
skalar36 Objavljeno December 21, 2016 Opozori Objavljeno December 21, 2016 Kurac, če ste mi tracerja popluval, pa temo uničl sam vračam... Pa ne žel si da pridem v KTM, da navš joku pol. Kmet2 1
DAMI34 Objavljeno December 21, 2016 Opozori Objavljeno December 21, 2016 pred 6 minutami, skalar36 pravi: Ah dej dej. Si full hvalu včer kok je trejcer dober, pa da si ga vozu pa si ti je full dopadu. Pa da maš dost KTM-ovih jajc...dons pa zamenu plato... Vse b naredu sam dab zaston dubu... Včeraj je pil, njegove besede moraš vzeti z rezervo skalar36, Bmflar in Kmet2 3
Snečer Objavljeno December 21, 2016 Opozori Objavljeno December 21, 2016 pred 43 minutami, skalar36 pravi: Ah dej dej. Si full hvalu včer kok je trejcer dober, pa da si ga vozu pa si ti je full dopadu. Pa da maš dost KTM-ovih jajc...dons pa zamenu plato... Vse b naredu sam dab zaston dubu... za kmeta, ki nima občutka, je vse vesoljska tehnologija
Snečer Objavljeno December 21, 2016 Opozori Objavljeno December 21, 2016 Za @Kmet2 Versys LT sayo in DAMI34 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se