Roger G. Jagger Objavljeno Februar 18, 2015 Deli Objavljeno Februar 18, 2015 z kakim domače narejenim nosilcem se vse da...jaz sem pa raje prestavil na stran, da je še večji poudarek na širino gume. Problem pri "domace" narejenih nosilcih je velikokrat licnost izdelka. Zdaj pa, nekaj cudnega montirat na Ducatijev stil in da izgleda grdo....no go! Bolj me je zanimalo, ali je mozno kam pritrditi original zadevo (jo morda malenkost predelat- dolzina) ali pa pa ce obstaja kaksna aftermark izvedba! To si jo montiral na stran, takoj za verigo vrjetno ? Kako je pa z nagibanjem v levi ovinek? Ni bojazni drajsanja? Glede na to, da imas Diavel-a v podpisu in da si montiral na stran reg. tablico, ti je ostal ta nosilec ? Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spasky Objavljeno Februar 18, 2015 Deli Objavljeno Februar 18, 2015 Ja na stran, sej pri Diavelu lahko kupiš OEM stranski nosilec ampak zna bit (pre)drag.Tablico ne moreš podrajsati, no lahko ampak takrat boš drajsal celo levo stran motorja in sebe. Lahko bi jo celo porinil bolj v notranjost ampak ne bi bilo legalno... O:-) Če ne bi imeli v SLO tovornjakarske tablice bi si jo potem raje omislil med zadnjimi lučmi. Tukaj imaš nosilec za preko gume: ebay Najbolje pa bo, da si ogledaš v živo in premeriš. Hytech in Roger G. Jagger 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Februar 18, 2015 Deli Objavljeno Februar 18, 2015 (popravljeno) @Spasky: hvala za odgovor! P.S. Noro je lep Diavel !! Lp Popravljeno Februar 18, 2015. Popravil Yagi-san Bmflar, Hytech in Spasky 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno April 7, 2015 Deli Objavljeno April 7, 2015 Ve kdo za kakega dobrega mehanika za Ducatije na Štajerskem koncu (MB in okolica)? Hvala za info :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Maj 7, 2015 Deli Objavljeno Maj 7, 2015 Neki me bega; a je ducati monster 750, letnik naj bi bil 2007, res S4? Gledam tega pri motofortuni, pa se ne bi vozil tja krša/natega gledat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daniv Objavljeno Maj 7, 2015 Deli Objavljeno Maj 7, 2015 Neki me bega; a je ducati monster 750, letnik naj bi bil 2007, res S4? Gledam tega pri motofortuni, pa se ne bi vozil tja krša/natega gledat. Gre za 750 model z mokro skopko in zračno hlajen. Kolikor je meni znano imajo S4 modeli vodno hlajenje in suho sklopko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Maj 7, 2015 Deli Objavljeno Maj 7, 2015 (popravljeno) Hvala, to mi nekak ni šlo skupaj, pa tudi na Ducatijevi strani ni tega modela za leto 2007. V končni fazi mi je zračno hlajenje še bolj všeč. Kakšen je pa strošek nakupa in menjave teh famoznih jermenov, cca.? Sprednje vilice so res tko mehke kot pišejo po tujih forumih? Popravljeno Maj 7, 2015. Popravil hajoktejn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daniv Objavljeno Maj 7, 2015 Deli Objavljeno Maj 7, 2015 Hvala, to mi nekak ni šlo skupaj, pa tudi na Ducatijevi strani ni tega modela za leto 2007. V končni fazi mi je zračno hlajenje še bolj všeč. Kakšen je pa strošek nakupa in menjave teh famoznih jermenov, cca.? Sprednje vilice so res tko mehke kot pišejo po tujih forumih? Rabiš 2 jermena. Dobro je pregledat tudi ležaje in španerje in se po potrebi vse skupaj zamenja. Cel set je nekje 200eur. Okvirna cena od nemškega trgovca: 2x jermen 90eur 4x ležaji 30eur 2x španerji 80eur Glede vilic pa nebi vedel. Zaenkrat nisem imel problemov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Maj 7, 2015 Deli Objavljeno Maj 7, 2015 Aha, hvala. Maš enak model? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daniv Objavljeno Maj 7, 2015 Deli Objavljeno Maj 7, 2015 Aha, hvala. Maš enak model? Np. Ja 750ie l. 03 hajoktejn 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Maj 7, 2015 Deli Objavljeno Maj 7, 2015 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=9602998&show=1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Maj 7, 2015 Deli Objavljeno Maj 7, 2015 Rabiš 2 jermena. Dobro je pregledat tudi ležaje in španerje in se po potrebi vse skupaj zamenja. Cel set je nekje 200eur. Okvirna cena od nemškega trgovca: 2x jermen 90eur 4x ležaji 30eur 2x španerji 80eur Glede vilic pa nebi vedel. Zaenkrat nisem imel problemov Šponer od jermena je ležaj tako da rabiš samo 2x jermen 4x ležaj (menja se jih po potrebi) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daniv Objavljeno Maj 8, 2015 Deli Objavljeno Maj 8, 2015 (popravljeno) Šponer od jermena je ležaj tako da rabiš samo 2x jermen 4x ležaj (menja se jih po potrebi) Za 750ie model, sem rabil to troje. Za navadnega 750 nevem če ima enako ali pa je drugače. 2x jermen (številka 14) 73710051A 4x ležaj (številka 19) 751661238 2x špner (številka 16) 45120211A Popravljeno Maj 8, 2015. Popravil daniv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Maj 8, 2015 Deli Objavljeno Maj 8, 2015 (popravljeno) Za 750ie model, sem rabil to troje. Za navadnega 750 nevem če ima enako ali pa je drugače. 2x jermen (številka 14) 73710051A 4x ležaj (številka 19) 751661238 2x špner (številka 16) 45120211A Opa zdej vidim da ma drugače kot večina ducatijev moja napaka priznam vse priznam Popravljeno Maj 8, 2015. Popravil ludiluka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Maj 9, 2015 Deli Objavljeno Maj 9, 2015 Opa zdej vidim da ma drugače kot večina ducatijev moja napaka priznam vse priznam No sej če ga kupim, se boš lahko posvetil šraufanju in se naučil še kej ludiluka 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JezniPohorc Objavljeno Maj 22, 2015 Deli Objavljeno Maj 22, 2015 Pozna kdo tale moped: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=9681632&show=1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zziga Objavljeno Julij 12, 2015 Deli Objavljeno Julij 12, 2015 hej, ve kdo kaj več o tem motorju oz. ga je šel že pogledat? http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=9707707&show=1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno September 28, 2015 Deli Objavljeno September 28, 2015 Evo, kaj vse se lahko nameče na novega Ducati Monstra 1200 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Oktober 14, 2015 Deli Objavljeno Oktober 14, 2015 (popravljeno) Znalci, pozdravljeni. Kolega ima Monsterja 600, na katerem mu je crknil obratomer. Zdaj ga pa zanima, če ima kdo za posodit motor, da nanj priklopi svoj obratomer, da vidi, če je problem v njem (obratomeru) ali v mašini. LP Robert Ima pa take števce: Popravljeno Oktober 14, 2015. Popravil trebor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno November 8, 2015 Deli Objavljeno November 8, 2015 Da se spet javim glede pošastkota. Ima morda kdo obratomer za prodat, lahko je sesut, važno je pa, da deluje. LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno November 13, 2015 Deli Objavljeno November 13, 2015 Ob 7.5.2015 8:29:53, hajoktejn pravi: Neki me bega; a je ducati monster 750, letnik naj bi bil 2007, res S4? Gledam tega pri motofortuni, pa se ne bi vozil tja krša/natega gledat. Bolj kot vse drugo je problem da ima motor samo 5 prestav in ne 6 tako kot 620i ali celo 695... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DRVOWP Objavljeno Februar 17, 2016 Deli Objavljeno Februar 17, 2016 Pozdravljeni, kupujem tank torbo za Monstra 696, oziroma lahko tudi tail bag...tako da bi bil vesel vsakega namiga oziroma nasveta, kaj uporabljate sami oziroma kaj priporočate. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 17, 2016 Deli Objavljeno Februar 17, 2016 pred 43 minutami, DRVOWP pravi: pred 43 minutami, DRVOWP pravi: Pozdravljeni, kupujem tank torbo za Monstra 696, oziroma lahko tudi tail bag...tako da bi bil vesel vsakega namiga oziroma nasveta, kaj uporabljate sami oziroma kaj priporočate. Lp Pozdravljeni, Lp Kaj pa torbo za na zadnji del sedeža .... Ki se seveda odstrani na zadrgo in nese s seboj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
monsterogi Objavljeno Februar 17, 2016 Deli Objavljeno Februar 17, 2016 pred 4 urami, DRVOWP pravi: Pozdravljeni, kupujem tank torbo za Monstra 696, oziroma lahko tudi tail bag...tako da bi bil vesel vsakega namiga oziroma nasveta, kaj uporabljate sami oziroma kaj priporočate. Lp SW motech ali pa kar original Ducati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DRVOWP Objavljeno Februar 18, 2016 Deli Objavljeno Februar 18, 2016 14 hours ago, HD-Dyna said: Kaj pa torbo za na zadnji del sedeža .... Ki se seveda odstrani na zadrgo in nese s seboj. Gledam obe za zadnji sedež ko strgam verigo drugo pa ko se šefica odloči da bo šla zraven. Na trgu je poplava izdelkov, zato sem želel kakšno preverjeno informacijo iz prve roke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se