Bmflar Objavljeno Junij 7, 2016 Opozori Objavljeno Junij 7, 2016 pred 12 urami, thumper pravi: če jo želiš reeees osrečit kupi guzzija .. najbolj izrazite levo-desno premike ima... sam po furi naj gre ona domov ti pa nazaj tankat .. tolk da se pomiri k drugač si ga na****l - dobesedno .. Za vozit je res odličen, to sem bil več kot zadovoljen .... Sem pa imel velikokrat opečena kolena, kar me je res zmotilo Kmet2 1
Roger G. Jagger Objavljeno Junij 11, 2016 Opozori Objavljeno Junij 11, 2016 (popravljeno) V čem je catch, da se pri M796 moč razlikuje od 80hp pa do 87hp? A samo ecu ali še kaj drugega? lp, Yagi Popravljeno Junij 11, 2016. Popravil Yagi-san
Roger G. Jagger Objavljeno Julij 10, 2016 Opozori Objavljeno Julij 10, 2016 Kaj je to? Cemu sluzi? Mi je prejsnji lastnik nekaj razlagal, pa se ne spomnim. Nekaj pri izpusnem sistemu (nek ventil). lp, Yagi
lasagna Objavljeno Julij 12, 2016 Opozori Objavljeno Julij 12, 2016 Ob 10. 7. 2016 at 21:39, Yagi-san pravi: Kaj je to? Cemu sluzi? Mi je prejsnji lastnik nekaj razlagal, pa se ne spomnim. Nekaj pri izpusnem sistemu (nek ventil). lp, Yagi The purpose of the flapper is for noise limiting at a set rev range in a given territory/location in the world. It closes when you crack the throttle at a set rpm for noise/emission tests then opens back up. Protihrupni ventil....če snameš vzmet, da bo stalno odprt, ne bo Ducati imel nič lepšega zvoka kot ga že ima. Roger G. Jagger 1
Kmet2 Objavljeno Julij 13, 2016 Opozori Objavljeno Julij 13, 2016 pred 4 urami, lasagna pravi: The purpose of the flapper is for noise limiting at a set rev range in a given territory/location in the world. It closes when you crack the throttle at a set rpm for noise/emission tests then opens back up. Protihrupni ventil....če snameš vzmet, da bo stalno odprt, ne bo Ducati imel nič lepšega zvoka kot ga že ima. Pozabil pa si mu povedat ,da moraš namesto tega ventila ,oz servo motorčka ki krmili to loputo montirat simulator,ker drugače ti bo lučka za napako oslepela oko . Nov ventil ko crkne na Ducatiju z delom vred je cca400 € na uradnem servisu ,simulator pa 45€ +delo ........na Dučetih pa ta ventil dostikrat povzroča preglavice ,ker zašteka ventil in posledično pregori servo motorček itd .....ne sprašuj me kako vem ...... Roger G. Jagger, Bmflar in DAMI34 3
Roger G. Jagger Objavljeno Julij 13, 2016 Opozori Objavljeno Julij 13, 2016 6 hours ago, lasagna said: The purpose of the flapper is for noise limiting at a set rev range in a given territory/location in the world. It closes when you crack the throttle at a set rpm for noise/emission tests then opens back up. Protihrupni ventil....če snameš vzmet, da bo stalno odprt, ne bo Ducati imel nič lepšega zvoka kot ga že ima. Hvala lasagna. Yagi 1 hour ago, Kmet2 said: Pozabil pa si mu povedat ,da moraš namesto tega ventila ,oz servo motorčka ki krmili to loputo montirat simulator,ker drugače ti bo lučka za napako oslepela oko . Nov ventil ko crkne na Ducatiju z delom vred je cca400 € na uradnem servisu ,simulator pa 45€ +delo ........na Dučetih pa ta ventil dostikrat povzroča preglavice ,ker zašteka ventil in posledično pregori servo motorček itd .....ne sprašuj me kako vem ...... Kako veš? itak je v namenu menjava izpuha (za naslednjo sezono) in bo potrebno takrat nabavit valve eliminator (da ne bom oslepel na levo oko) ! Ker te original lonci so....bolj, no ja! Pa še to, tiste toplotne zaščite na izpušnih cev....so bolj samo za okras, ker se vseeno tako zelo segrejejo (vceraj se je ena prijateljica "spekla" na desno cev)...?! Namen je pa itak dat vrjanto in montirat-fiksirat pod zadnjo sovoznikovo tacko....! lp, Yagi
Kmet2 Objavljeno Julij 13, 2016 Opozori Objavljeno Julij 13, 2016 pred 38 minutami, Yagi-san pravi: Hvala lasagna. Yagi Kako veš? itak je v namenu menjava izpuha (za naslednjo sezono) in bo potrebno takrat nabavit valve eliminator (da ne bom oslepel na levo oko) ! Ker te original lonci so....bolj, no ja! Pa še to, tiste toplotne zaščite na izpušnih cev....so bolj samo za okras, ker se vseeno tako zelo segrejejo (vceraj se je ena prijateljica "spekla" na desno cev)...?! Namen je pa itak dat vrjanto in montirat-fiksirat pod zadnjo sovoznikovo tacko....! lp, Yagi Ko moraš plačat iz svoje denarnice si zapomniš ........tako vem DAMI34, maus in Bmflar 3
gsxf750 Objavljeno Julij 13, 2016 Opozori Objavljeno Julij 13, 2016 Ni3eous ov izlet je na strani 31 GES (1 julij 2012) pa recimo dobre pou razdalje s prikolico
Kmet2 Objavljeno Julij 13, 2016 Opozori Objavljeno Julij 13, 2016 pred 9 minutami, gsxf750 pravi: Ni3eous ov izlet je na strani 31 GES (1 julij 2012) pa recimo dobre pou razdalje s prikolico A ti veš v kateri temi si ? Roger G. Jagger in Bmflar 2
Bmflar Objavljeno Julij 13, 2016 Opozori Objavljeno Julij 13, 2016 pred 5 minutami, Kmet2 pravi: A ti veš v kateri temi si ? Sej bo šou z Monstrom no gsxf750 in Kmet2 2
gsxf750 Objavljeno Julij 13, 2016 Opozori Objavljeno Julij 13, 2016 Jeb..i urejevalnik drgač pa se en (liter) prodaja v klapi. Sam ga moram prej še sprobat . Bmflar 1
.... Objavljeno Julij 15, 2016 Opozori Objavljeno Julij 15, 2016 Pozdravljeni, A imajo vsi monsterji enako višino sedeža?
Roger G. Jagger Objavljeno Julij 15, 2016 Opozori Objavljeno Julij 15, 2016 56 minutes ago, Arzen said: Pozdravljeni, A imajo vsi monsterji enako višino sedeža? Ne. Vecinoma so visine od 780mm-800mm. Določeni imajo fiksno višino, nekateri novejši (821) se pa lahko regulira (+/- 200mm)! Npr. M796 ima 800mm..... lp, Yagi .... 1
.... Objavljeno Julij 15, 2016 Opozori Objavljeno Julij 15, 2016 pred 4 urami, Yagi-san pravi: Ne. Vecinoma so visine od 780mm-800mm. Določeni imajo fiksno višino, nekateri novejši (821) se pa lahko regulira (+/- 200mm)! Npr. M796 ima 800mm..... lp, Yagi Hvala za odgovor, mislim da to pomeni da je za 190cm visokega človeka vseeno prenizek motocikel.
Roger G. Jagger Objavljeno Julij 15, 2016 Opozori Objavljeno Julij 15, 2016 Po mojem pa ne.....najvisjo stopnjo sedeza, pa bi slo. Vsekakor se vsedi na kaksnega (katerega sploh gledas?)! Jaz z mojimi 170cm zgledam (vrjetno) smesno, ker sem nizek.....ti bos pa v kontra smeri lp, Yagi .... 1
maus Objavljeno Julij 15, 2016 Opozori Objavljeno Julij 15, 2016 pred 19 minutami, Arzen pravi: Hvala za odgovor, mislim da to pomeni da je za 190cm visokega človeka vseeno prenizek motocikel. za tok visozga človečka ni noben motor previsok ... za une k smo skor pou metra krajši, je pa že problem .... in Bmflar 2
.... Objavljeno Julij 15, 2016 Opozori Objavljeno Julij 15, 2016 pred 15 minutami, Yagi-san pravi: Po mojem pa ne.....najvisjo stopnjo sedeza, pa bi slo. Vsekakor se vsedi na kaksnega (katerega sploh gledas?)! Jaz z mojimi 170cm zgledam (vrjetno) smesno, ker sem nizek.....ti bos pa v kontra smeri lp, Yagi Jah ker sem začetnik si bom za začetek umislil kakšnega za 3 tisočake. Torej kakšnega 695 letnik okoli 2006.
Roger G. Jagger Objavljeno Julij 15, 2016 Opozori Objavljeno Julij 15, 2016 696? Moj nasvet, za zacetnika, obvezno z ABS! lp, Yagi
maus Objavljeno Julij 15, 2016 Opozori Objavljeno Julij 15, 2016 (popravljeno) pred 49 minutami, Yagi-san pravi: 696? Moj nasvet, za zacetnika, obvezno z ABS! lp, Yagi pa nauč ga brez sklopke gor šaltat p.s. tudi jaz priporočam ABS moč motorja pa ni važna, ker je vse v zapestju Popravljeno Julij 15, 2016. Popravil maus Roger G. Jagger in Bmflar 2
Roger G. Jagger Objavljeno Julij 15, 2016 Opozori Objavljeno Julij 15, 2016 8 minutes ago, maus said: pa nauč ga brez sklopke gor šaltat To še vse pride....... lp, Yagi Bmflar in maus 2
Bmflar Objavljeno Julij 15, 2016 Opozori Objavljeno Julij 15, 2016 pred 47 minutami, Yagi-san pravi: To še vse pride....... Eto, hoče kafe nazaj zaslužit...Sam biznis vas je
Roger G. Jagger Objavljeno Julij 21, 2016 Opozori Objavljeno Julij 21, 2016 (popravljeno) Lp, Yagi Popravljeno Julij 21, 2016. Popravil Yagi-san Bmflar 1
Kmet2 Objavljeno Julij 21, 2016 Opozori Objavljeno Julij 21, 2016 Yagi ti rabiš vsaj Diavela Bmflar in Roger G. Jagger 2
Roger G. Jagger Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 7 hours ago, Kmet2 said: Yagi ti rabiš vsaj Diavela Ma ja.....štekam lp, Yagi Kmet2 1
Roger G. Jagger Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 Ja, ja..,.sej vem, zdaj bo una padla "nije zvaka za seljaka" pa tko.... ...a vseeno. Z desno nogo, ko sem se vsedal na motor, sem odlomil zadnji levi smernik. A se da sploh kaj narest? Sicer je fender eliminator v planu ampak ne jutri... lp, Yagi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se