Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred eno uro, Zok pravi:

as bla z Damijem na kafi? :P

ne, ker me ne ulovi, dejansko preslikaj njene besede v moje, prokleta baba....itd...

• Haha 2
Objavljeno
pred eno uro, Zok pravi:

as bla z Damijem na kafi? :P

:twak: ..... :twak:...... :twak:

Objavljeno (popravljeno)
3 hours ago, Tex said:

Matra matra, pa še kako.

Ok, torej za ceste, železnice, letališče in pristanišča? Sedaj me pa konrektno zanima, kolko sredstev je šlo kam. Na tak način, kot se je pred leti razvedlo, da je šlo za SŽ ..

Proračun za leto 2019:

1. Upravljanje in tekoče vzdrževanje državnih cest:     90.917.000 €
2. Investicijsko vzdrževanje in gradnja državnih cest: 134.497.907 €
3. Razvoj avtocestnega in cestnega omrežja:            200.310.360 €
--------------------------------------------------------------------
Skupaj                                                 425.725.267 €   

To je za ceste. Celoten proračun za promet in prometno infrastrukturo je 1.117.152.680 €, kar pomeni, da se nameni okrog 40 % proračuna za prometno infrastrukturo upravljanju, vzdrževanju in razvoju državnih cest.

Vir: SPREJETI PRORAČUN REPUBLIKE SLOVENIJE ZA LETO 2019,  III. NAČRT RAZVOJNIH PROGRAMOV 2019-2022, stran 53 - 99, http://www.mf.gov.si/fileadmin/mf.gov.si/pageuploads/Proračun/Sprejeti_proračun/2019/SP2019_NRP.pdf

Popravljeno . Popravil Vin
  • Hvala 2
Objavljeno

@Zok nč ne jokaj zdej ..... :friend1:

Objavljeno
15 hours ago, dr.looney said:

@Zok nč ne jokaj zdej ..... :friend1:

:ras:

Tem s telefonom po glau. :dry:

No, to bi melo prehude posledice. :hmm:

• Haha 2
Objavljeno
pred 2 minutami, Zok pravi:

:ras:

Tem s telefonom po glau. :dry:

No, to bi melo prehude posledice. :hmm:

:lol1::lol1:

točno to..... telefon bi šel u franže....... :lol1:

Objavljeno
11 hours ago, dr.looney said:

:lol1::lol1:

točno to..... telefon bi šel u franže....... :lol1:

Ne ze spet? :(

Objavljeno (popravljeno)

Steklena vrata :headbang:

Popravljeno . Popravil Darko3g
Objavljeno
pred 5 urami, Darko3g pravi:

Steklena vrata :headbang:

Ja bolj počas bo treba... :lol1:

giphy.gif

• Haha 2
Objavljeno

kaj so ti delali bypass? :P

• Haha 2
Objavljeno
11 hours ago, thumper said:

kaj so ti delali bypass? :P

Meni ne....motorju pa! Mu pase novi “bypass”

lp

• Haha 2
Objavljeno

Odkar je Sneci šel v ilegalo me skrbi. Zlo me skrbi, da bodo sedaj BMWjaši podivjal. :(

le kdo jih bo kontroliral, pa nazaj držal?

Sneci, pliiiis kome bek!

• Haha 3
Objavljeno
pred 29 minutami, DAMI34 pravi:

Odkar je Sneci šel v ilegalo me skrbi. Zlo me skrbi, da bodo sedaj BMWjaši podivjal. :(

le kdo jih bo kontroliral, pa nazaj držal?

Sneci, pliiiis kome bek!

:lol1:

Objavljeno (popravljeno)

Po potovanju po off road na Raceland in prispetju domov naslednji dan skuter ni vzgal...

In ves pameten scistim (mokro)svecko,kurblam ko tele...hmm in ker ni vzgal me ni vec brigalo.. 

A ker me malo mucilo sem se vceri odlocu,da treba zrihtat...

In vso vajo ponovil in se enkrat preveril na stevec koliko kilometrov sem prevozil odkar tankal polno(stevc za bencin ne dela) in ker prevozil komi 65km je itak bencina dost saj poln tank 5.5l  in pomislil na damija,ki z 5.5l litri naredi skoraj enkrat toliko s sportno voznjo....jz pa sem se tako rekoc v stand gasu vozu po kamenju ....ponavadi nalijem mesanco med 75km in 90km...

Kljub filingu da svecka mokra sem v skutercka nalil 4l mesance ki jo se imel v kanti in si prizgal cigaret...malo bulal gas...in ko skadil poizkusil in glej cudez skuter palu z tretje...

Zakaj slabe volje?Ker sem ostal brez bencina prej 10krat kot 5krat....no tokrat vsaj na dvoriscu....mi je pa mogla punca tud ze 15km dalec pripeljat mesanco...

Ja kljub temu,da vozim pod predpisanimi omejitvami in da bodo gume ziher zdrzale 10.000km mi motor pije se zame zravn...mopi cuti,da sem abstinent...:bum:

Popravljeno . Popravil sesir
  • Haha 3
Objavljeno

Torej to so pozitivni učinki EU zakonodaj:

EUs.jpg

Objavljeno

Ko ti na pošti zgubijo paket in noben ne ve kje se nahaja. :headbang: Važno, da vsi rešujejo zadevo. :(

Objavljeno
5 minutes ago, J.a.m.e.s said:

Ko ti na pošti zgubijo paket in noben ne ve kje se nahaja. :headbang: Važno, da vsi rešujejo zadevo. :(

kaj majo pri vas že kitajce zaposlene na pošti:lol1:

Objavljeno (popravljeno)

Mah vse je v k...u. Nazadnje sem se zajebaval in živce zgubljal z DPD-jem, zdaj se morm s Pošto. Vsak k ma 5min cajta me :kick-ass:. Aja pa paket bi morali dostaviti iz LJ v MB. Tak da ni blo glih nekih tornadov in orkanov vmes. 

Popravljeno . Popravil J.a.m.e.s
Objavljeno

pomoje si prevec zivcen... pocakaj kaksen dan in bo ziher... js sm se vse dobu tako z dpd kot slo.  posto.... gls je pa top

Objavljeno
pred 3 urami, Rogerg pravi:

pomoje si prevec zivcen... pocakaj kaksen dan in bo ziher... js sm se vse dobu tako z dpd kot slo.  posto.... gls je pa top

Lej, v sredo zjutraj, prejšnji teden so dali paket na pošto. Rečeno mi je bilo, da bo naslednji dan pri meni. Ker ni bilo, nisem delal sile, sem počakal do petka, sobote, sem si mislil, ok počakam do konca praznikov. Nakar pokličem v ponedeljek na pošto in mi gospa hladno reče, da imajo časa tri delovne dni da dostavijo paket (iz LJ do MB). Ok, spet počakam en dan. In spet nič. Pokličem na pošto, mi možakar reče, da naj počakam še en dan, da če ne bo nič, mora pošiljatelj dati poizvedbo, kje se nahaja paket. Pokličem pošiljatelja, preveri na pošti vendar nihče ne ve kje se paket nahaja. Mogoče sem postal res malo živčen, ker imam opravka z nesposobnimi ljudmi, ki znajo samo kasirati, svojega dela pa ne opravijo. In to kar čakam, rabim za na pot, katera me čaka v petek.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!