Kugelschreiber Objavljeno Maj 21, 2019 Opozori Objavljeno Maj 21, 2019 19 minutes ago, dr.looney said: .... tis brez domisljije.... kaka turska jajca najbl gledana serija vseh cajtov na hbo.... Tud kokakola je najbol prodajana pjaca na svetu, pa ni bog ve kaj. Vsaj dve HBOjevi dolgometraznici sta bili boljsi. The Wire in Sopranotovi. Ker tole je blo res brez veze vsaj tri, raje 4 leta. U slabo volo mme spravla moj privatn koktejl žur, k traja ze 6i dan.
bobi1001 Objavljeno Maj 21, 2019 Opozori Objavljeno Maj 21, 2019 Usm skupi............. Bmflar, C eagle, Ninč. in 3 others 6
dr.looney Objavljeno Maj 21, 2019 Opozori Objavljeno Maj 21, 2019 pred 25 minutami, Kugelschreiber pravi: Tud kokakola je najbol prodajana pjaca na svetu, pa ni bog ve kaj. Vsaj dve HBOjevi dolgometraznici sta bili boljsi. The Wire in Sopranotovi. Ker tole je blo res brez veze vsaj tri, raje 4 leta. Skrivne naveze nisem gledala, Sopranove pa sem , če jih primerjam z Igro prestolov , zadnja zmaga pri meni. Sem ljubiteljica fantazijskih filmov. No zadnja sezona se jim je mal sfižila. Roger G. Jagger 1
Buschi Objavljeno Maj 21, 2019 Opozori Objavljeno Maj 21, 2019 Pa jebeš ti nadaljevanke...danes je odšla LEGENDA... Mavti 1
Roger G. Jagger Objavljeno Maj 21, 2019 Opozori Objavljeno Maj 21, 2019 8 hours ago, dr.looney said: .... brezvezen zakljucek Igre prestolov .... I feel u...... lp dr.looney 1
Roger G. Jagger Objavljeno Maj 22, 2019 Opozori Objavljeno Maj 22, 2019 (popravljeno) 22 hours ago, Grut said: turška jajca pa gledajo edin ljudje brez dumišlije .... Dobr, da nevednost ne boli......(beri: GOT) Popravljeno Maj 22, 2019. Popravil Roger G. Jagger dr.looney, .... in Grut 2 1
Grut Objavljeno Maj 22, 2019 Opozori Objavljeno Maj 22, 2019 pred eno uro, Roger G. Jagger pravi: Dobr, da nevednost ne boli......(beri: GOT) beri: DOT .... ženska z imenom Feriha,maščevanje v visokih petkah,tekla je čez polje,sandokan in 7 palčkou .... isti šit .... Ninč. in dr.looney 1 1
Roger G. Jagger Objavljeno Maj 22, 2019 Opozori Objavljeno Maj 22, 2019 2 minutes ago, Grut said: beri: DOT .... ženska z imenom Feriha,maščevanje v visokih petkah,tekla je čez polje,sandokan in 7 palčkou .... isti šit .... Vsaj pri Guardians-ih bi ostal....tako si izgubil vso kredibilnost.... dr.looney, .... in Grut 1 1 1
dr.looney Objavljeno Maj 22, 2019 Opozori Objavljeno Maj 22, 2019 pred 5 minutami, Grut pravi: beri: DOT .... ženska z imenom Feriha,maščevanje v visokih petkah,tekla je čez polje,sandokan in 7 palčkou .... isti šit .... .... poglej ga poglej.... ljubitelja turskih nadaljevank.... ...., Roger G. Jagger in Ninč. 3
Grut Objavljeno Maj 22, 2019 Opozori Objavljeno Maj 22, 2019 pred 2 minutami, dr.looney pravi: .... poglej ga poglej.... ljubitelja turskih nadaljevank.... žiu NE .... pa za šporgt se zval pa skuhi kej ... dr.looney, Roger G. Jagger, Zok in 1 other 4
dr.looney Objavljeno Maj 22, 2019 Opozori Objavljeno Maj 22, 2019 pred 3 minutami, Grut pravi: žiu NE .... pa za šporgt se zval pa skuhi kej ... .... sm že.... .... a že znaš kej turšk.... Zok, Roger G. Jagger in Ninč. 3
Grut Objavljeno Maj 22, 2019 Opozori Objavljeno Maj 22, 2019 pred 7 minutami, dr.looney pravi: .... sm že.... .... a že znaš kej turšk.... pejt vn pugledat,če delam salte in premete pred bajto ... dr.looney in Ninč. 2
dr.looney Objavljeno Maj 22, 2019 Opozori Objavljeno Maj 22, 2019 pred 33 minutami, Grut pravi: pejt vn pugledat,če delam salte in premete pred bajto ... .... ne morm.... k me ni duma..... .... bom pa puklicala domu da te umaknejo z dvorisca da te ne povozim ... Ninč. 1
Buschi Objavljeno Maj 23, 2019 Opozori Objavljeno Maj 23, 2019 Kaj me je danes sspravlo v slabo voljo... V bistvu včeraj: me selijo v drugo sobo in njen stanovalec je ''POZABIL'' povedati, da ima drisko. Nadaljevanje si lahko mislite, kakšno je bilo... Zok in bajkr88 1 1
maus Objavljeno Maj 24, 2019 Opozori Objavljeno Maj 24, 2019 pred 12 minutami, Xebec pravi: ..... stari .. tole ti pa tok sune, da vse trga Zok, Xebec, C eagle in 4 others 7
Xebec Objavljeno Maj 24, 2019 Opozori Objavljeno Maj 24, 2019 pred 59 minutami, maus pravi: stari .. tole ti pa tok sune, da vse trga Predelu sm....za pisto maus, KARMEN1 in VS800 3
J.a.m.e.s Objavljeno Maj 26, 2019 Opozori Objavljeno Maj 26, 2019 (popravljeno) V življenju sem prelovil rib res ogromno časa, od krapolova, vijačenja ščuk, štoplanja, iz čolna, itd. Nikoli še nisem fasal poškodbe od trnka.... vse do danes. Gremo s familijo v Dolino Winetu, kjer si lahko sam na bambusovo palico uloviš postrv katero ti nato pripravijo. Vzamem eno palico, moja hoče kot vedno bit samostojna, bova midva s tamalim imela svojo palico. Ja kr dajta sem si mislu. Vržem not, ni minlo par sekund že potegnem ribo ven. Jo dam iz halka v škaf, v tem času vržem spet not, ko moja potegne ven svojo ribo. Seveda ji je požrla trnek do riti (v tem je moja expert). In ker ona ne prijema živih rib , sem se jaz brez orodja jebal s tisto podivjano ribo, vmes je še men zagrabla, jo vržem s trnkom vred v škaf in medtem ko se jebem z ono se mi trnek pikne direkt v roko. In ker imajo trotlziher sistem z zalustnikom je blo treba prepiknit skozi kožo, vmes mi tamau reče, ati jst tega ne bi mel v roki. Sem si mislu, a bejš no. Men je pa res fajn. Prepiknem skozi kožo, grem k majstru po klešče da precviknem trnek, in končno rešen. Zdaj pa tuhtam al bi blo fajn it po injekcijo proti tetanusu. Popravljeno Maj 26, 2019. Popravil J.a.m.e.s Quest, Bmflar, Zok in 5 others 3 2 2 1
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Maj 26, 2019 Opozori Objavljeno Maj 26, 2019 Včasih smo za take zadeve imeli doma “Arniko”, “Taužntrožo”, “Absint” al pa kar domačo “slivo” ! Polili malo po rani od zunaj in obilno oznotraj, pa ni bilo nikoli tetanusa, vnetja, zdravnika....;) Danes pa infekcijski oddelek za dva tedna notranc, J.a.m.e.s, bajkr88 in 1 other 2 2
Zok Objavljeno Maj 26, 2019 Opozori Objavljeno Maj 26, 2019 4 hours ago, J.a.m.e.s said: vmes mi tamau reče, ati jst tega ne bi mel v roki. Sem si mislu, a bejš no. Men je pa res fajn.
Bmflar Objavljeno Maj 27, 2019 Opozori Objavljeno Maj 27, 2019 pred 12 urami, The Lakl pravi: Včasih smo za take zadeve imeli doma “Arniko”, “Taužntrožo”, “Absint” al pa kar domačo “slivo” ! Polili malo po rani od zunaj in obilno oznotraj, pa ni bilo nikoli tetanusa, vnetja, zdravnika....;) Danes pa infekcijski oddelek za dva tedna Hermeliko tut ...
maus Objavljeno Maj 27, 2019 Opozori Objavljeno Maj 27, 2019 pred 1 uro, Bmflar pravi: Hermeliko tut ... js poznam eno, ki ji ji Hermina ime .. a to je to Roger G. Jagger, VS800, Bmflar in 1 other 3 1
Bmflar Objavljeno Maj 27, 2019 Opozori Objavljeno Maj 27, 2019 pred 1 uro, maus pravi: js poznam eno, ki ji ji Hermina ime .. a to je to Ti se iz usega delaš norca, jokam solze solzne zaradi tega notranc in maus 1 1
maus Objavljeno Maj 27, 2019 Opozori Objavljeno Maj 27, 2019 Pravkar, Bmflar pravi: Ti se iz usega delaš norca, jokam solze solzne zaradi tega a ni že dost vlažne vlage ker dež dežuje ... dost mam tega dežnega dežja in me v slabo voljo voljasto spraula notranc in Bmflar 1 1
Bmflar Objavljeno Maj 27, 2019 Opozori Objavljeno Maj 27, 2019 pred 1 minuto, maus pravi: a ni že dost vlažne vlage ker dež dežuje ... dost mam tega dežnega dežja in me v slabo voljo voljasto spraula Jest se smejim ker dežuvlje Za vsakim dežjem, posije sonce ? notranc in maus 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se