vlki Objavljeno Junij 13, 2013 Opozori Objavljeno Junij 13, 2013 lep pozdrav vsem skupaj odločil sem se da mojemu motorju menjam izpušni lonec mal gledam za "leovince gp stayle" pa me zanima kok je kej glasa z tem loncem.. sicer sm nekej gledal posnetke na netu sam je kar je... plus druga varjanta gledam tudi te "mass" izpušne lonce... jih je ker nekej na motorjih... vem da so zelo glasni..pa me vseeno zanima kok je "gp stayle" glasen v primerjavi z "mass" loncem.... ne vem kaj montirat na motor .... pa nekega dne bo tudi powercomander na motorju... hvala vsem za morebitne odgovore..
HyperJack Objavljeno Junij 13, 2013 Opozori Objavljeno Junij 13, 2013 lep pozdrav vsem skupaj odločil sem se da mojemu motorju menjam izpušni lonec mal gledam za "leovince gp stayle" pa me zanima kok je kej glasa z tem loncem.. sicer sm nekej gledal posnetke na netu sam je kar je... plus druga varjanta gledam tudi te "mass" izpušne lonce... jih je ker nekej na motorjih... vem da so zelo glasni..pa me vseeno zanima kok je "gp stayle" glasen v primerjavi z "mass" loncem.... ne vem kaj montirat na motor .... pa nekega dne bo tudi powercomander na motorju... hvala vsem za morebitne odgovore.. Povej kater motor, pa ti takoj povem koliko je ura...
stuhec Objavljeno Junij 24, 2013 Opozori Objavljeno Junij 24, 2013 Ker mi posodi za 3-4 dni db kilerje ? Fz 6
Dadi Objavljeno Junij 24, 2013 Opozori Objavljeno Junij 24, 2013 motor je yamaha fz1 Imam tole na moji fz1 - http://www.revzilla.com/product/leo-vince-gp-style-evo-ii-slip-on-exhaust-yamaha-fz1-2006-2012, Leo me je prijetno presenetil. Sem se od začetka bal glasnosti, ker sem do sedaj vedno imel na motorjih Akrapota, kot vsak zaveden motorist, da to pa ja moraš imet :grrr Pri Leotu je zvok zelo močan tudi pri db štoflcu, bistveno bolj kot pri Akrapotu, pa vendar mi po čeladi po dolgih letih moteče ne bobni in zopet vozim brez ušesnih čepkov. Tisti pravi obraz pa pokaže takrat, ko snameš db kiler, takrat pa zares raztura, priporočam ! Če se odločiš, ga obvezno homologiraj, ker je neizmerno fino gledat dolge nosove plavcev, ko jim pokažeš homologacijo, hehe ! mark1 1
vlki Objavljeno Junij 24, 2013 Opozori Objavljeno Junij 24, 2013 Imam tole na moji fz1 - http://www.revzilla.com/product/leo-vince-gp-style-evo-ii-slip-on-exhaust-yamaha-fz1-2006-2012, Leo me je prijetno presenetil. Sem se od začetka bal glasnosti, ker sem do sedaj vedno imel na motorjih Akrapota, kot vsak zaveden motorist, da to pa ja moraš imet :grrr Pri Leotu je zvok zelo močan tudi pri db štoflcu, bistveno bolj kot pri Akrapotu, pa vendar mi po čeladi po dolgih letih moteče ne bobni in zopet vozim brez ušesnih čepkov. Tisti pravi obraz pa pokaže takrat, ko snameš db kiler, takrat pa zares raztura, priporočam ! Če se odločiš, ga obvezno homologiraj, ker je neizmerno fino gledat dolge nosove plavcev, ko jim pokažeš homologacijo, hehe ! naročil sem leovince gp stayle predvidoma bo naslednji teden... montiram in poročam kaj in kako bo.... pogledal sm link... in vidim da tudi ti (Dadi) voziš z modelom "gp stayle"
iMiha Objavljeno Julij 8, 2013 Opozori Objavljeno Julij 8, 2013 lep pozdrav Zanima me ali je že kdo morda okrajšal dušilec? torej ga odrezal, da je bil krajši, rad bi malenkost bolj globok zvok, kot ga proizvede izpuh z dušilcem, vseeno pa bi rad da bi ostal dušilec not, če ne drugo, da vsaj policaj ne bi preveč težil
Tanatos Objavljeno Julij 9, 2013 Opozori Objavljeno Julij 9, 2013 lep pozdrav Zanima me ali je že kdo morda okrajšal dušilec? torej ga odrezal, da je bil krajši, rad bi malenkost bolj globok zvok, kot ga proizvede izpuh z dušilcem, vseeno pa bi rad da bi ostal dušilec not, če ne drugo, da vsaj policaj ne bi preveč težil Originala ne rezat, ga je škoda. Naredi kopijo dušilca, skrajšaj za 3/4 in to je to.
vlki Objavljeno Julij 10, 2013 Opozori Objavljeno Julij 10, 2013 naročil sem leovince gp stayle predvidoma bo naslednji teden... montiram in poročam kaj in kako bo.... pogledal sm link... in vidim da tudi ti (Dadi) voziš z modelom "gp stayle" izpuh sem dobil... montiral... peljal na homologacijo tam takoj vse uredil...... plačal 32€....takoj dobil nazaj homologacijo z novim vpisom.... drgač pa ja sem zelo zadovoljen in z izdelkom in z glasom tudi z db kilerjem ima ravno pravi glas da ne moti preveč.... zelo zadovoljen... lp Dadi 1
delbrz Objavljeno Julij 10, 2013 Opozori Objavljeno Julij 10, 2013 lep pozdrav Zanima me ali je že kdo morda okrajšal dušilec? torej ga odrezal, da je bil krajši, rad bi malenkost bolj globok zvok, kot ga proizvede izpuh z dušilcem, vseeno pa bi rad da bi ostal dušilec not, če ne drugo, da vsaj policaj ne bi preveč težil js sem ga odrezo, približno za pov,.. dobiš malo globji zvok, sem zadovoljen. pojdi postopoma, se umes malo zapelješ pa odrežeš dolžino ko ti bo zvok ustrezav... tudi če ga boš odrezo 4/5 pa zvok nebo niti blizu zvoku brez dušilca
iMiha Objavljeno Julij 10, 2013 Opozori Objavljeno Julij 10, 2013 (popravljeno) js sem ga odrezo, približno za pov,.. dobiš malo globji zvok, sem zadovoljen. pojdi postopoma, se umes malo zapelješ pa odrežeš dolžino ko ti bo zvok ustrezav... tudi če ga boš odrezo 4/5 pa zvok nebo niti blizu zvoku brez dušilca točno tako bom verjetno tudi naredil :yes: Še ve morda kdo kako je pa na tehničnem? ko merijo glasnost? ker zanimivo v homologacijskem kartončku ni nič vpisano kakšna mora biti glasnost tega izpuha ob določenih vrtljajih, če morda ve kdo kaj več o tem? lp Popravljeno Julij 10, 2013. Popravil iMiha
delbrz Objavljeno Julij 11, 2013 Opozori Objavljeno Julij 11, 2013 točno tako bom verjetno tudi naredil :yes: Še ve morda kdo kako je pa na tehničnem? ko merijo glasnost? ker zanimivo v homologacijskem kartončku ni nič vpisano kakšna mora biti glasnost tega izpuha ob določenih vrtljajih, če morda ve kdo kaj več o tem? lp nisem še ču da merijo zvok na tehničnem, usaj na koroškem ga ne.. malo je pojamrau da je glasen, pa sem meu še original dušilc. Itak pa nima kaj rečt če je homologirano, pogledo kartonček prevero tisto vgravirano serijsko na izpuho in je blo to to...
bojevnik88 Objavljeno Marec 17, 2014 Opozori Objavljeno Marec 17, 2014 (popravljeno) Kupim Leo Vince izpuh za Yamaha FZ6-N 2006 letnik. Če kdo prodaja ali ve kje ga dobit v sloveniji po solidni ceni naj javi. Popravljeno Marec 17, 2014. Popravil bojevnik88
Silv-Kawasaki Objavljeno Maj 19, 2014 Opozori Objavljeno Maj 19, 2014 A ti ustreza tale: LV ONE Evo 2 ? http://www.eutrade.si/lv-one-evo-2-slip-on-nerjavecega-jekla-za-yamaha-fz6-600-2004-2006-e-mark-si.html
Vito23 Objavljeno Maj 19, 2014 Opozori Objavljeno Maj 19, 2014 (popravljeno) No mene pa neki zanima. Imam leovince sbk oval aluminijast. Prijatelj z istim motorjem ima isti auspuh samo da ima carbonskega. In fora je v tem, da ima on bolj globok zvok kot jaz? Kaj je finta? Sm razmisljal, da bi dal ven db killer... Popravljeno Maj 19, 2014. Popravil Vito23
MKrmec Objavljeno Maj 20, 2014 Opozori Objavljeno Maj 20, 2014 A ni Leovince firma propadla? Pazte kaj kupte, da ne bo zmankal delov npr. volne za v auspuh
Ervin93 Objavljeno Maj 20, 2014 Opozori Objavljeno Maj 20, 2014 A ni Leovince firma propadla? Pazte kaj kupte, da ne bo zmankal delov npr. volne za v auspuh volno pa ja ne rabš kupvat pr leovincetu
jl79 Objavljeno Maj 24, 2014 Opozori Objavljeno Maj 24, 2014 A komu viška hodi dB killer za Leovince GP Style, pa bi ga prodal?
Daewoo Objavljeno Julij 7, 2014 Opozori Objavljeno Julij 7, 2014 (popravljeno) Pozdravljeni. A kdo ve, kje bi kupil dB killer za Leovince GP style. Zgleda da sem ga zgubil med vožnjo. Sem pisal že parim prodajalcem, ki prodajajo Leovince, pa zaenkrat še ni odgovorov. Popravljeno Julij 7, 2014. Popravil Daewoo
Ervin93 Objavljeno Julij 8, 2014 Opozori Objavljeno Julij 8, 2014 Pozdravljeni. A kdo ve, kje bi kupil dB killer za Leovince GP style. Zgleda da sem ga zgubil med vožnjo. Sem pisal že parim prodajalcem, ki prodajajo Leovince, pa zaenkrat še ni odgovorov. Pa nisi med voznjo nc opazu spremembe zvoka?
cikadina Objavljeno Julij 8, 2014 Opozori Objavljeno Julij 8, 2014 Pa nisi med voznjo nc opazu spremembe zvoka? je bil na zju ta .... od auspuha sicer se je vedno z db killerjem vozilo, ampak je isti drek al je notr al ne, itak se prav nagravžno dere. Ervin93 1
Daewoo Objavljeno Julij 8, 2014 Opozori Objavljeno Julij 8, 2014 Men je zvok svetovni :grim , brez db-ja je pa res mal živalsko . Opazu sem pa pol, ko sem ga mal bol stisnu, pa je mal bol pokalo kot ponavadi . Kje ga bom pa ob pol enajstih v temi ob cesti najdu. Eh, je že nov naročen.
5lamca Objavljeno Avgust 26, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2014 Je pripravljen kdo, v zameno za kakšno pivo, posoditi DB killer za LeoVince SGI e13 0231/0232 (Hornet), da dam delat kopijo. 50€ mi je mal krepka za en kos rora .
ankh Objavljeno September 23, 2014 Opozori Objavljeno September 23, 2014 Ima kdo viška LeoVince DB killer od Honde Africa twin?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se