soncy Objavljeno Januar 28, 2007 Opozori Objavljeno Januar 28, 2007 mi je kolegica pravla k dela u domu upgnjencev da tm delijo viagro in jim ni blema sexat in to kr gužva za njo pol pa hodniku vidš odprte halje dečki pa stradonjo naprej ja saj eni tud začno pr 12 drugi pri 18. :wacko: mislim,da vse preveč ljudi pozablja kaj je sex. Enim bo vedno samo oblika rekracije in sprostitve, drugim pa pač pomeni neki več. hrana brez začimb je neokusna :SS
lina Objavljeno Januar 28, 2007 Opozori Objavljeno Januar 28, 2007 (popravljeno) čist tko vam povem da jz delam v domu upokojencev vsako leto poleti če se le da in da so tastari zelo dejavni. vem pa ker sem velik z njim da jim velik več pomen ljubezen kot pa goli sex. lina.. materialna varnost je pomembna ni pa toliko da bi zaradi materialne varosti bila z nekom ki mi ne paše.. a ti sama nimaš dohodkov? jz računam na svojo plačo na svoje dohodke in tudi stanovanje imam svoj in ga bom vedno imela. ne pričakujem pa da bom imela tipa z benflo z polnimi žepi denarja, polnega samega sebe in da mu bom podplate lizala ker je z mano.. to je moje mišljenje. je veliko denar ni pa vse! mislim da je v vezi najbolj pomembna ljubezen ne pa denar! to mislim jz..ti drugače tako da me ne rabiš napadat samo ne razumem ljudi ki jim je tako zelo pomemben denar. glede starosti..midva z mojim sva 8 let narazen. lahko rečem da se pozna.. v vseh pogledih da je razlika v letih..ampak če je razumevanje greš skozi vse.. vem pa da to ni ne vem kaka razlika. se pa pozna.. Kje sem zapisala da gre SAMO za denar? Ravno VI ste začeli s tem, da čim ima starejši moški mlado damo, da gre za samo denar...jaz se ne strinjam s posploševanjem... Vse kar sem hotela povedati, da je denar tudi pomemben faktor v življenju (najbrž ko si mlad niti ne, starejši kot si pa se počasi postaviš na realna tla, da se samo od ljubezni ne da živet) in takrat, ko denarja pri hiši ni (sploh če je kdaj bil) se človek spremeni, mogoče postane celo frustriran ker se počuti nesposobnega preživeti svojo familijo in znajo nastati težave. Res, da se ne sukam v družbi prepotentežev, vendar vsi ti moški 55+, ki sem jih omenila, da so odšli z mlajšimi, so uglajeni gospodje, ki zelo kavalirsko in spoštljivo ravnajo s svojimi partnerkami....bolj kot mladi povprečni kekci. Tako da o lizanju podplatov nimam kaj napisat. Seveda pa dopuščam izjeme. Ja, imam svoje dohodke...on tudi in je 2 meseca starejši od mene.....lahko ti rečem le, da če bi se po kakšnem naklučju rodil 20 let prej in če bi bil bajno bogat,...bi še vedno hotela biti z njim :) Ljudje smo si različni in če nekomu pomeni denar prioriteto..zakaj pa se ne bi našla dva, kjer nekdo ima in in rad delil, ter nekdo ki mu je všeč, da ima takega ob sebi....lepo se doponita v prvi točki nato pa po lestvici prioritet naprej ( če eni frajli paše, da jo nekdo jemlje kot butaro oz. ji je to manj pomembno od tega, da ji kupi avto...je to popolnoma njena stvar...to je njeno življenje in ne vem zakaj bi ji morala ti kazati pravo pot, na kateri bi bila ONA nesrečna....ljudi osrečujejo različne stvari.) Popravljeno Januar 28, 2007. Popravil lina
bandy Objavljeno Januar 28, 2007 Opozori Objavljeno Januar 28, 2007 [quote name='lina' date='28 Jan 2007 @ 16:01' post='8769uutaro oz. ji je to manj pomembno od tega, da ji kupi avto...je to popolnoma njena stvar...to je njeno življenje in ne vem zakaj bi ji morala ti kazati pravo pot, na kateri bi bila ONA nesrečna....ljudi osrečujejo različne stvari.)
pupa Objavljeno Januar 28, 2007 Opozori Objavljeno Januar 28, 2007 ja in?? ljudje so vedno skupaj zaradi enega razloga. Ali je to ljubezen, ali razumevanje, ali potrebe, ali pač nekaj tretjega (navadno je več stvari skupaj povezanih). Ampak če imata oba isti razlog, potem ni hudiča, da se ne razumeta dobro. Pa ne glede na leta ali spol.......... Sicer pa, kot je Lina rekla..... raje enega starejšega izkušenega in uglajenega gospoda, kot pa enega mladiča, ki ga še hormoni dajejo (če bi že glih mogla izbirati).....
soncy Objavljeno Januar 28, 2007 Opozori Objavljeno Januar 28, 2007 ja in?? ljudje so vedno skupaj zaradi enega razloga. Ali je to ljubezen, ali razumevanje, ali potrebe, ali pač nekaj tretjega (navadno je več stvari skupaj povezanih). Ampak če imata oba isti razlog, potem ni hudiča, da se ne razumeta dobro. Pa ne glede na leta ali spol.......... Sicer pa, kot je Lina rekla..... raje enega starejšega izkušenega in uglajenega gospoda, kot pa enega mladiča, ki ga še hormoni dajejo (če bi že glih mogla izbirati)..... misliš da uglajene gospode ne dajajo hormoni? :kva2: ponavad je druga puberteta še hujša od prve :lol1:
snoopy Objavljeno Januar 28, 2007 Opozori Objavljeno Januar 28, 2007 misliš da uglajene gospode ne dajajo hormoni? :kva2: ponavad je druga puberteta še hujša od prve :lol1: Druga??Kolk jih pa je?Že s prvo sem mel dost problemov :rolleyes: (so jih mel drugi z mano :blush: )
Pravokotar Objavljeno Januar 28, 2007 Opozori Objavljeno Januar 28, 2007 aja, ljubiš zunanjo podobo, vsebina ni pomembna :wacko: to pa je ljubezen, ja :angry: če imaš nekoga rad, ga imaš takega kot je :headbang: nihče ni cel lajf isti, sploh ženske k rodijo :wacko: vsako telo se stara, spreminja, ne zarad razmišljanja, ampak zakona narave. zarad tako razmišljajočih kot si ti, lepotni kirurgi služjo mastne denarce. :wacko: uboge ženske, ki jim je sam lepota ključ do ljubezni :wacko: in ubogi moški, ki jim je samo to pomembno :wacko: tud jz nevem, če kdo želi za partnerja očeta iz ljubezni. :hmm: ponavad je ta ljubezen ustvarjena le na podlagi denarja. :grim no, sej enim tud to pomen ljubezen O:-) Zadeva je torej sledeča: - Če imaš (po nekih kriterijih pač) grdega partnerja, je to kul. To je namreč znak, da ti je vsebina pomembnejša od zunanje podobe. - Ni pa kul, če imaš starejšega partnerja, ker to (ponavad) pomeni, da jagaš samo njegove cekine. Prej opevana vsebina v tem primeru seveda ne igra vloge. Človek marsikaj izve na motosvetu, preden mu monitor crkne :worship:
soncy Objavljeno Januar 28, 2007 Opozori Objavljeno Januar 28, 2007 Zadeva je torej sledeča: - Če imaš (po nekih kriterijih pač) grdega partnerja, je to kul. To je namreč znak, da ti je vsebina pomembnejša od zunanje podobe. - Ni pa kul, če imaš starejšega partnerja, ker to (ponavad) pomeni, da jagaš samo njegove cekine. Prej opevana vsebina v tem primeru seveda ne igra vloge. Človek marsikaj izve na motosvetu, preden mu monitor crkne :worship: sploh k ti odpirajo oči učeni možje, ki si po svoje razlagajo poste in preberejo sam tisto kar želijo prebrat. :OK:
SiR Objavljeno Januar 28, 2007 Opozori Objavljeno Januar 28, 2007 za konec .. da te ne bo kap .. Jože je star 64 let .. izgleda pa bolje od marsikaterega 25 let starega "mulca". na motosvet pa je prijavljen kot Broj Jedan ;) :lol1: sploh k ti odpirajo oči učeni možje, ki si po svoje razlagajo poste in preberejo sam tisto kar želijo prebrat. :OK: jah, bom uporabil tvoje izrazoslovje: "ampak ponavadi je tko". Hej, zakaj vas tako moti, da so nekateri srečni? Ker majo gnar pa mlade pičke porivajo :P :rolleyes: to bo ja :wacko: mislim, da ima vsak pravico do svojega mnenja in ga povedat. :grim a ni za to forum? :kva2: pač moje mnenje je, da velike generacijske razlike pač niso ravno za partnersto. :grrr so pa tudi izjeme :grim že pri otrocih vidiš, da je način igre čist drugačn pri dveletniku kot petletniku. :grim pa je majhna razlika, pa vendar čisto drugače razmišljata. ok, to moje mnenje :grim sebe pač ne vidm v takem odnosu, ne z očetom ne iz sinom. :grrr pa se z obema generacijama čist v redu razumem. Kolk je pa tvoj partner star? hrana brez začimb je neokusna :SS Pomaranče, banane, mleko in podobne zadeve konzumiram povsem brez začimb :kva2:
Pravokotar Objavljeno Januar 28, 2007 Opozori Objavljeno Januar 28, 2007 sploh k ti odpirajo oči učeni možje, ki si po svoje razlagajo poste in preberejo sam tisto kar želijo prebrat. :OK: Tako je bilo pač zapisano in tudi citirano. In poleg tega še: pač moje mnenje je, da velike generacijske razlike pač niso ravno za partnersto. ... čeprav si se kasneje ven vlekla: ne me razumet narobe, sem rekla da so izjeme :grim vem, da za srečo ravno niso pomembna leta ampak ljudje :grim to sam moje mnenje :grim in res želim vsem ljudem srečo, nikomur nisem fouš :grrr sam imam čist svoje poglede na to kaj je sreča :grim
črnolaska Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 to je njeno življenje in ne vem zakaj bi ji morala ti kazati pravo pot, na kateri bi bila ONA nesrečna....ljudi osrečujejo različne stvari.) jz ne kažem nobenmu prave poti, ker je za vsakega prava pot drugačna.. in to sem tudi napisala.. tudi nisem rekla da gre vedno za denar pri starejšem ker imam sama starejšega.. ne vem zakaj se spravlaš name če ne prebereš posta.. nočem biti pametna ker je pač forum sem napisala kar sem jz mislim..in zato nikogar ne "učim" ali "kažem pravo pot" ker še sama ne vem če sem na pravi poti.. :doze: denar pa zame še zmeri ni pomemben toliko..lahko je kriza če je kdo brezposelen oz če imaš prevelike želje za svoje zmožnosti.. samo pričakujem svoj dohodek, njegov dohodek in zmerne želje.. ne ciljam na slovensko smetano in polhnimi žepi denarja zato je zame denar postranska stvar.. je pomemben za preživet ne pa za srečo.. lp
gattolina Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 jz ne kažem nobenmu prave poti, ker je za vsakega prava pot drugačna.. in to sem tudi napisala.. tudi nisem rekla da gre vedno za denar pri starejšem ker imam sama starejšega.. ne vem zakaj se spravlaš name če ne prebereš posta.. nočem biti pametna ker je pač forum sem napisala kar sem jz mislim..in zato nikogar ne "učim" ali "kažem pravo pot" ker še sama ne vem če sem na pravi poti.. :doze: denar pa zame še zmeri ni pomemben toliko..lahko je kriza če je kdo brezposelen oz če imaš prevelike želje za svoje zmožnosti.. samo pričakujem svoj dohodek, njegov dohodek in zmerne želje.. ne ciljam na slovensko smetano in polhnimi žepi denarja zato je zame denar postranska stvar.. je pomemben za preživet ne pa za srečo.. lp Tole o varanju je malo zašlo v slepo ulico in zadeva postaja vse bolj osebna. Mislim, da to ni potrebno.
lina Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 ne vem zakaj se spravlaš name .. Dušo, da se nisi možda precjenila? :) In ja prav, ZATE denar ni pomemben...enim pač je....whatever makes you happy.
gattolina Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 Dušo, da se nisi možda precjenila? :) In ja prav, ZATE denar ni pomemben...enim pač je....whatever makes you happy. Vsakemu, ki pravi, da denar ni pomemben, zastavim preprosto vprašanje:"Zakaj pa hodiš v službo? In s čim plačuješ položnice?" Denar je zelo pomemben pomočnik v današnjem svetu. Ni pa potrebno, da je odločujoč faktor pri izbiri partnerja. Čeprav mislim, da ni nič narobe, če ima bodoči partner malo preveč, kot malo premalo. Pa s tem ne mislim 70 letnega dedka in 25 letne blondine.
črnolaska Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 (popravljeno) Tole o varanju je malo zašlo v slepo ulico in zadeva postaja vse bolj osebna. Mislim, da to ni potrebno. nič osebnega vsaj zame ne :D Dušo, da se nisi možda precjenila? :) In ja prav, ZATE denar ni pomemben...enim pač je....whatever makes you happy. vsak po svoje.. Vsakemu, ki pravi, da denar ni pomemben, zastavim preprosto vprašanje:"Zakaj pa hodiš v službo? In s čim plačuješ položnice?" Denar je zelo pomemben pomočnik v današnjem svetu. Ni pa potrebno, da je odločujoč faktor pri izbiri partnerja. Čeprav mislim, da ni nič narobe, če ima bodoči partner malo preveč, kot malo premalo. Pa s tem ne mislim 70 letnega dedka in 25 letne blondine. denar je pomemben! samo ne v vezi oz. pri iskanju partnerja (sorry lina samo ZAME pač to ni pomembno).. Popravljeno Januar 29, 2007. Popravil črnolaska
gattolina Objavljeno Januar 30, 2007 Opozori Objavljeno Januar 30, 2007 nič osebnega vsaj zame ne :D vsak po svoje.. denar je pomemben! samo ne v vezi oz. pri iskanju partnerja (sorry lina samo ZAME pač to ni pomembno).. Točno tako. Denar je pomemben. Vse v življenju gre lažje. Bolj si neodvisen. Lažje se odločaš. Maj se prilagajaš. In lažje varaš.
Alla Objavljeno Januar 30, 2007 Opozori Objavljeno Januar 30, 2007 Se pravi, da če hočem imet zvestega tipa, moram najt kakega brez denarja? :hmm: Samo....če sem tudi jaz brez denarja, bova bolj jebeno živela, če ga pa imam, kako naj potem vem ali me ima rad zaradi denarja ali zaradi mene? Ena mega velika traparija je tole posploševanje varanja in ugotavljanja kdo s kom paše skupaj in kdo ne.
gattolina Objavljeno Januar 30, 2007 Opozori Objavljeno Januar 30, 2007 Se pravi, da če hočem imet zvestega tipa, moram najt kakega brez denarja? :hmm: Samo....če sem tudi jaz brez denarja, bova bolj jebeno živela, če ga pa imam, kako naj potem vem ali me ima rad zaradi denarja ali zaradi mene? Ena mega velika traparija je tole posploševanje varanja in ugotavljanja kdo s kom paše skupaj in kdo ne. Pepelka in Princ se poročita samo v pravljici. Življenje je nekaj povsem drugega. Varanje pa je zmeraj posledica nezadovoljstva doma. Zmeraj.
klimbra Objavljeno Januar 30, 2007 Opozori Objavljeno Januar 30, 2007 Agropop je nekoč pel......... Samo miljon nas še živi.........in lalalalalala................... Sexajte, parite se.........doma al pa na tujem teritoriju........ Morda bomo potem peli......samo dva miljona nas še živi......lallalalalalalaaaa........................ Amaterji :evilgrin:
SiR Objavljeno Januar 30, 2007 Opozori Objavljeno Januar 30, 2007 Pepelka in Princ se poročita samo v pravljici. Življenje je nekaj povsem drugega. Varanje pa je zmeraj posledica nezadovoljstva doma. Zmeraj. ali pa, če je bejba doma sicer zadovoljna, ampak boleha za minfomanijo.
klimbra Objavljeno Januar 30, 2007 Opozori Objavljeno Januar 30, 2007 ali pa, če je bejba doma sicer zadovoljna, ampak boleha za minfomanijo. Huhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh To bi znal pa biti problem............začnejo počas jajca bolet, pa......tiči se bi tut lahko utrudil......... Pa še nekaj mi gre po prazni glavi......od obilja se človek hitro prenžre........al pa resno zboli :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
Lobo Objavljeno Januar 30, 2007 Opozori Objavljeno Januar 30, 2007 (popravljeno) ......... Pa še nekaj mi gre po prazni glavi......od obilja se človek hitro prenžre........al pa resno zboli :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Maš prav. Ne moreš se prenažirat svojih breskev. Je treba tudi sosedove hruške in jabolka probat. Malo za spremembo in popestritev življenja. Popravljeno Januar 30, 2007. Popravil Lobo
Zok Objavljeno Januar 30, 2007 Opozori Objavljeno Januar 30, 2007 ali pa, če je bejba doma sicer zadovoljna, ampak boleha za minfomanijo. tudi nimfomanke ni nujno da so nezveste. so pa zaradi svoje hibe (ali pa prednosti, kako gledas) bolj podvrzene varanju, to pa.
Lobo Objavljeno Januar 30, 2007 Opozori Objavljeno Januar 30, 2007 Svojih žensk ne bom nikoli varal. Častna pionirska!
motoristek Objavljeno Januar 30, 2007 Opozori Objavljeno Januar 30, 2007 Huhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh To bi znal pa biti problem............začnejo počas jajca bolet, pa......tiči se bi tut lahko utrudil......... Pa še nekaj mi gre po prazni glavi......od obilja se človek hitro prenžre........al pa resno zboli :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: zato so pa prijatelji... :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se