ZEKKO Objavljeno Julij 24, 2009 Opozori Objavljeno Julij 24, 2009 sam brez kakšne prisile pa polcajev pa paznikov sej je človek lepo napisal da bo lohk kakšnega u miru pokadu Sej polcaji so se lohk sklofal med sabo pa ni noben šov pred disciplinsko
bass Objavljeno Avgust 30, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2009 Zanimam se za kakšen klub v Ljubljani, predvsem pa mora biti kljub kjer ljubijo motorje in tehniko, ter ni banda dolgolasih bavhastih pijancev, ki preganjajo kurbe po blatnih motozborih (ti me zanimajo še manj). Najraje bi se včlanih med oldtimerje, vendar le-tega nimam, zato bi kaj podobnega. Predlogi? Je kaj novega na "sceni"? Tudi meni bi namreč pasala ena bolj "petrolhead" kot "alkohead" druščina, ne paše vedno solo vozit, pa tudi varneje je, če je več motoristov, skupina je bolj opazna. biker77 in drjack_dj 1 1
krava Objavljeno Oktober 13, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2009 Po novem sem tudi jaz uradni član MC mladinskega cluba
moto rider Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 (popravljeno) Po novem sem tudi jaz uradni član MC mladinskega cluba Zdej boš pa bolj frajer. Po moje te bodo vlekli "na kmetijo" (krava)! Popravljeno Oktober 28, 2009. Popravil moto rider DXR16 1
TONTO Objavljeno Oktober 30, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2009 Zdej boš pa bolj frajer. Po moje te bodo vlekli "na kmetijo" (krava)! Čuj a muzli ga bojo DXR16 1
lukabogo Objavljeno Januar 30, 2010 Opozori Objavljeno Januar 30, 2010 CITAT(ZEKKO @ 18 Jun 2008 @ 12:36) Tud jest sm že enkrat zamenov klub in šel v drugega. Sedaj sm pri Sairach in bom tudi ostav...še dovg Mi pa bol odgovarja če sm u klubu kot pa da bi biv neki kao free biker. Saj...nisem...čisto...free... Imam babo... merjasci ste zakon! sm po žici naroču našitek pa so mi zravn še obesek za kluče in nalepke poslal. svaka čast! damjanus in anja37 1 1
president Objavljeno April 20, 2010 Opozori Objavljeno April 20, 2010 merjasci ste zakon! sm po žici naroču našitek pa so mi zravn še obesek za kluče in nalepke poslal. svaka čast! ej tko mi že gre na kurac un citat nad tem.za zairach ne bom nič rekel.un nad tabo (citat zeko).bi ti pa že lahko napisal,da so ga žirovci fuklni iz kluba in ni več tam že dolgo.pa lepo bi blo ,da ga sploh ne bi bilo več nikjer v kšni motosceni.je kar veliko ljudi takega mnenja. oks, klimbra, MaraudeR in 1 other 2 2
Milaneze Objavljeno Junij 10, 2010 Opozori Objavljeno Junij 10, 2010 Jaz sem sklenil zavarovanje s popustom kot da sem član nekega kluba in v evforiji prvega pravega motorja čisto pozabil na to, zdaj pa moram zadevo nujno realizirat. Ali je kak klub v Sloveniji, ki sprejema tovrstne člane, torej 100% pasivne glede klubskih aktivnosti. Prosil bi še za kontakt takšnega kluba, da zadevo ažurno uredim (rabim do jutri) P.S. Niti potrebujem niti iščem kakšne privilegije in ugodnosti. bajsi, anja37 in damjanus 1 2
soncy Objavljeno Junij 11, 2010 Opozori Objavljeno Junij 11, 2010 Jaz sem sklenil zavarovanje s popustom kot da sem član nekega kluba in v evforiji prvega pravega motorja čisto pozabil na to, zdaj pa moram zadevo nujno realizirat. Ali je kak klub v Sloveniji, ki sprejema tovrstne člane, torej 100% pasivne glede klubskih aktivnosti. Prosil bi še za kontakt takšnega kluba, da zadevo ažurno uredim (rabim do jutri) P.S. Niti potrebujem niti iščem kakšne privilegije in ugodnosti. čist slovensko, samo ugodnosti brez dolžnosti. :wacko: anja37, ZEKKO, Dadi in 2 others 3 2
Milaneze Objavljeno Junij 11, 2010 Opozori Objavljeno Junij 11, 2010 čist slovensko, samo ugodnosti brez dolžnosti. :wacko: Urejeno. Hvala vsem za ponudbe! Glede tega komentarja - kaj naj zdaj jaz ukrenem glede zavarovalnic, če pa imajo tako politiko. Na drugi strani pa lahko vsaj finančno podprem društvo, ki deluje v dobro svoje skupnosti in ima enake interese kot jaz. V mojem življenju je prosti čas zelo dragocena dobrina in ob vseh hobijih, obveznostih in športanju mi le malo ostane za še kaj drugega. Mogoče pa se v prihodnosti le aktiviram, človek nikoli ne ve kaj ga čaka... bajsi, anja37, Dare1 in 3 others 3 3
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 25, 2010 Opozori Objavljeno Junij 25, 2010 V mojem življenju je prosti čas zelo dragocena dobrina in ob vseh hobijih, obveznostih in športanju mi le malo ostane za še kaj drugega. Mogoče pa se v prihodnosti le aktiviram, človek nikoli ne ve kaj ga čaka... Glavno, da si mel cajt blefirat na zavarovalnici ... Ervin93, damjanus, bajsi in 18 others 7 14
president Objavljeno September 15, 2010 Opozori Objavljeno September 15, 2010 pozdravljeni nekaj napisanega na to temo je sedaj tudi na MZKS kjer so včlanjeni različni klubi . in preko te zveze,ker je največja in najmočnejša dobite vse podatke za to in še marsikaj drugega.tudi na strani biker.si je nekaj. torej pojdite na ZMKS.COM Z malo" Cartman, malakai, TONTO in 6 others 1 8
oks Objavljeno Januar 9, 2011 Opozori Objavljeno Januar 9, 2011 Ne vidim nobene prednosti, a si v klubu ali ne. Samo zaradi popusta pri registraciji iti v klub je brezveze in še dražje kot pa tistih par procentov popusta. Vsak se mora sam odločit kaj mu odgovarja in kaj mu paše ali je za MK, MC, SOLO ali KLM. Nekam jet samo zato, da imaš našitek na hrbtu in da se počutiš močnejšega in pomembnejšega je čista bedarija. Lowrenc, DXR16, Robyy in 6 others 6 3
sand66 Objavljeno Februar 9, 2011 Opozori Objavljeno Februar 9, 2011 Velik je odvisen v katerem klubu si!Nekateri klubi so ful aktivni in se kr dogaja,je pa treba sodelovat....prednost je v organiziranem dogajanju-druženju in dobri klapi... itak pa gre tud brez kluba,zdej tud pr registraciji ni razlike,odločitev izberi sam!! sendyR6 in ZEKKO 2
ZEKKO Objavljeno Februar 24, 2011 Opozori Objavljeno Februar 24, 2011 Velik je odvisen v katerem klubu si!Nekateri klubi so ful aktivni in se kr dogaja,je pa treba sodelovat....prednost je v organiziranem dogajanju-druženju in dobri klapi... itak pa gre tud brez kluba,zdej tud pr registraciji ni razlike,odločitev izberi sam!! Se strinjam 100 % :yea2:
Pervy Objavljeno April 6, 2011 Opozori Objavljeno April 6, 2011 sicer nisem niti vedel za to tv serijo do pred kratkim in je ne gledam ampak ker sem zasledil danes na MS da se prodaja "roba" iz te serije me zanima kaj pravijo pravila če se kdo v majici te serije vozi na motorju oz pojavi na zboru mislim znak je trideln pa še MC oznako ima. http://www.bolha.com/moski-puloverji/sons-of-anarchy-oglas1273883672 saj včasih so bile esmeralda majice ampak s tisto si komot šel na motor zbor :evilgrin: malakai, ZEKKO, DXR16 in 3 others 6
stuhec Objavljeno April 10, 2011 Opozori Objavljeno April 10, 2011 Urejeno. Hvala vsem za ponudbe! Glede tega komentarja - kaj naj zdaj jaz ukrenem glede zavarovalnic, če pa imajo tako politiko. Na drugi strani pa lahko vsaj finančno podprem društvo, ki deluje v dobro svoje skupnosti in ima enake interese kot jaz. V mojem življenju je prosti čas zelo dragocena dobrina in ob vseh hobijih, obveznostih in športanju mi le malo ostane za še kaj drugega. Mogoče pa se v prihodnosti le aktiviram, človek nikoli ne ve kaj ga čaka... in kaj bo to društvo potem delalo s tvojim kešom, če je samo zarad teh zavarovalnic ?
oks Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 sicer nisem niti vedel za to tv serijo do pred kratkim in je ne gledam ampak ker sem zasledil danes na MS da se prodaja "roba" iz te serije me zanima kaj pravijo pravila če se kdo v majici te serije vozi na motorju oz pojavi na zboru mislim znak je trideln pa še MC oznako ima. http://www.bolha.com...oglas1273883672 saj včasih so bile esmeralda majice ampak s tisto si komot šel na motor zbor :evilgrin: Zgleda da so vse prodali, no si bom pa kakšen drug pulover nabavil.
president Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 sicer nisem niti vedel za to tv serijo do pred kratkim in je ne gledam ampak ker sem zasledil danes na MS da se prodaja "roba" iz te serije me zanima kaj pravijo pravila če se kdo v majici te serije vozi na motorju oz pojavi na zboru mislim znak je trideln pa še MC oznako ima. http://www.bolha.com/moski-puloverji/sons-of-anarchy-oglas1273883672 saj včasih so bile esmeralda majice ampak s tisto si komot šel na motor zbor :evilgrin: živ.če mene vprašaš je to isto kot bi prišel na zbor z majico pike nogavičke pa bi se te vsi bali.nč ni, to je film. :notworthy: ImenitnaPriložnost, oks in ZEKKO 1 2
president Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 Zgleda da so vse prodali, no si bom pa kakšen drug pulover nabavil. lahko so jih pa morali umakniti,če nimajo dovoljenja od lastnika ,ki distributira ,ta film oz.serijo. po moje se z rtv ni za šalit. :naughty: oks in ZEKKO 2
Dare1 Objavljeno April 14, 2011 Opozori Objavljeno April 14, 2011 Mene pa zanima, zakaj mora imeti skoraj vsak MC ali MK angleško ime ali pa vsaj nadomeščene šumnike in kakšen Y. A se potem lažje poistovetiš z liki iz filmov al kako? Dobro, tako poimenovanje je razumljivo za fantovske pop skupine, ampak za odrasle fante in dekleta mi pa nekako ne zveni. halls, Fantocci, Cegi in 2 others 5
Frips Objavljeno April 14, 2011 Opozori Objavljeno April 14, 2011 sicer nisem niti vedel za to tv serijo do pred kratkim in je ne gledam ampak ker sem zasledil danes na MS da se prodaja "roba" iz te serije me zanima kaj pravijo pravila če se kdo v majici te serije vozi na motorju oz pojavi na zboru mislim znak je trideln pa še MC oznako ima. http://www.bolha.com...oglas1273883672 saj včasih so bile esmeralda majice ampak s tisto si komot šel na motor zbor :evilgrin: Lahko se vate zapiči kakšen nadobudni MCjevec, ki ne gleda televizije PS.: Sj mislim, da ni nikjer na puloverju napisan MC
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 2, 2011 Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 (popravljeno) lahko so jih pa morali umakniti,če nimajo dovoljenja od lastnika ,ki distributira ,ta film oz.serijo. po moje se z rtv ni za šalit. :naughty: A to si mislu MC RTV? :-) K vem, da Zvezdan Martič vozi tut nek motor ... hehe Popravljeno Maj 2, 2011. Popravil JustinBieber special749, Rude Boy, jupiter in 2 others 3 2
Cegi Objavljeno Maj 2, 2011 Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 Mene pa zanima, zakaj mora imeti skoraj vsak MC ali MK angleško ime ali pa vsaj nadomeščene šumnike in kakšen Y. A se potem lažje poistovetiš z liki iz filmov al kako? Dobro, tako poimenovanje je razumljivo za fantovske pop skupine, ampak za odrasle fante in dekleta mi pa nekako ne zveni. Gotovo se potem počutijo bol mačoti Carp, DXR16, spidybaw in 1 other 3 1
likalexsey Objavljeno Januar 24, 2012 Opozori Objavljeno Januar 24, 2012 Gotovo se potem počutijo bol mačoti Ja, verjetno je bolj grrrrrrrrrr, hahahahah, kako bi pa izgledalo, da ti na hrbtu piše MK Pikapolonica, ali pa da dodaš naše šumnike in sičnike, naprimer MK ščetina, kdo bo pa tole prebral! Vseeno pa je kar velik odstotek klubov pri nas, ki imajo ime kluba v slovenščini in to je prav, saj ne predstavljaš samo kluba ampak tudi iz kje si!. V "originalščini" pa vsekakor deluje bolj grrrrrrrrrr DXR16 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se