Tratnjak Damijan Objavljeno November 2, 2003 Opozori Objavljeno November 2, 2003 Ja 30.10. sva bila z Bobekom na vašem koncu, pri Hayabusi. Sva šla po nove gume. Pa vidla njegov motor, pa smo se mal zmenili, da se spomladi kaj zapeljemo skupaj. Hayabusi hvala za prijetno druženje in za vse ostalo. :)
Kreativc Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 Klka! Vama je uspelo pravi cas prit domov, v Radle? Pa kaj sta delali ob taki uri sred SGja? Sumljiva si mi!
Vale Objavljeno November 4, 2003 Opozori Objavljeno November 4, 2003 Bukselj ... pa js sem iz SG-ja :D :) :D
Kreativc Objavljeno November 5, 2003 Opozori Objavljeno November 5, 2003 Buksel? :? ..sm pa res bol Alko sprasevav. A da bi ti bla iz SGja? SG je :OK: ! S kterga dela pa?
Vale Objavljeno November 5, 2003 Opozori Objavljeno November 5, 2003 Če si pa vprašal "vama je uspelo" ... sem ti pa povedla ... čist zravn Name sem :D
Kreativc Objavljeno November 5, 2003 Opozori Objavljeno November 5, 2003 A na stibuhu kje al kk se ze tam rece? Moja_tista kje bla takrat zravn je iz precne! Poznas?
Vale Objavljeno November 5, 2003 Opozori Objavljeno November 5, 2003 Ne, na Celjski sem, pod Štibuhom ... pa že 5 let v Kopru živim, tako da bolj malo ta mladih iz SG-ja poznam :)
marijan Objavljeno November 5, 2003 Opozori Objavljeno November 5, 2003 ja ti si pa res razdvojena oseba valčka, daj se že odloči kdo si in kaj si. sem iz slovenj gradca s štibuha, zaj sm pa že pet let v kopru. ne gre to tk. a si l nisi, tu ne sme bit dileme. :P tud js mam rad primorsko :D
Vale Objavljeno November 5, 2003 Opozori Objavljeno November 5, 2003 Uh Marjan sej sem in bom vedno Korošica, o tem ni dvoma AL ... sam je treba stvari zakomplicirat ... če ne nisem to jaz ... sploh pa korošci sploh niste več active :(
Alka Objavljeno November 5, 2003 Opozori Objavljeno November 5, 2003 Jaz sem active!!! No, zadnje čase res bolj malo po Koroški, zato pa me je povsod drugod polno .... :rolleyes:
aja Objavljeno November 5, 2003 Opozori Objavljeno November 5, 2003 Jaz sem active!!! No, zadnje čase res bolj malo po Koroški, zato pa me je povsod drugod polno .... :rolleyes: :hmm: ... na gorenjskem koncu te nisem nič opazila... Aja (Slovenjgradčanka, 11 let začasno bivajoča v LJ, trenutno stalno (vsaj fizično) na gorenjskem koncu, po srcu Legenčanka.. :? :lol: )
marijan Objavljeno November 6, 2003 Opozori Objavljeno November 6, 2003 no končno tudi majhen premik s koroškega konca, nekaj postov se je pa le nabralo. motoristi s oroškega konca smo zgleda res malo zavrti tudi na krvodajalski akciji sma bla samo dina pa js :D
Windsurf Objavljeno November 6, 2003 Opozori Objavljeno November 6, 2003 na krvodajalski akciji sma bla (samo) dina pa js :D :notworthy: :yea2: :notworthy: :yea2: :notworthy: :OK: LP Windsurf
Alka Objavljeno November 6, 2003 Opozori Objavljeno November 6, 2003 Marijan - pol ti vsaj Dino poznaš. Mi je še ne! Aja - je to povabilo???
aja Objavljeno November 7, 2003 Opozori Objavljeno November 7, 2003 Aja - je to povabilo??? Seveda je povabilo... pa velja za vse korošice, korošce in ostalo vesoljno ljudstvo - welcome to the jungle :yea2: , vrata so odprta (samo težko jih je najti :D )! Aja & Benjamin :love1:
Kreativc Objavljeno November 10, 2003 Opozori Objavljeno November 10, 2003 (popravljeno) ALKA!! Vzemi si caaaaas, postoj vsaj malo! Da gremo na en kafe! Pa se ta tedn! Zdj ko je ze "zima" se lahko ze o naslednji sezoni pogovarjamo :OK: Popravljeno November 10, 2003. Popravil Kreativc
Alka Objavljeno November 10, 2003 Opozori Objavljeno November 10, 2003 Stojim! V torek nimam časa, ostale dneve pa bi šlo! Pokliči, upam, da bom slišala! :rolleyes:
Kreativc Objavljeno November 12, 2003 Opozori Objavljeno November 12, 2003 Dans ti zorganiziraj... kdaj pa kje; no, za kje ni treba :D Baza je zakon!
marijan Objavljeno November 12, 2003 Opozori Objavljeno November 12, 2003 ups.... a ne bi vidva tega preko PM, še vseeno ne vem kje je baza?
Vale Objavljeno November 12, 2003 Opozori Objavljeno November 12, 2003 ups.... a ne bi vidva tega preko PM, še vseeno ne vem kje je baza? Baza => Radlje => Zazibar (zvedela iz neuradnih virov) :D
marijan Objavljeno November 13, 2003 Opozori Objavljeno November 13, 2003 zanzibar, kako toplo se čuje, pri nas pa zima. :D
Mali bik Objavljeno November 17, 2003 Avtor Opozori Objavljeno November 17, 2003 Pozdravljeni! Me dolgo ni bilo in kaj vidim: Alka, Alla in Vale so krive za vse... :huh: :o Saj me ne čudi... :lol: Malo heca... Kako kaj gre? Marijan. Kar se krvodajalseke akcije tiče amo Korošci ko ta pravi Gorenci. Kri je naša - niti kapljice je ne damo... :devil: Saj ne... Jz mam ful nizek pritisk in ob dajanju krvi padam v nezavest... (že pri treh ampulah na zdravniških) :( Tako je to... Lep pozdrav vsem...
marijan Objavljeno November 19, 2003 Opozori Objavljeno November 19, 2003 hi, hi , bikec tudi mene je malo stiskalo, ko so mi črpali z mojo srčno pumpo kri, ampak junačko srce se ne da. BTW- a gre danes kdo na benkino predavanje v Slovenj Gradec? :D
Mali bik Objavljeno November 19, 2003 Avtor Opozori Objavljeno November 19, 2003 Prvič slišim - kakšno predavanje? Sicer žal nimam časa - hodim v službo, kjer je 10-12 urni delavnik nekaj čisto normalnega, nadure pa se ne plačujejo... :wacko:
marijan Objavljeno November 20, 2003 Opozori Objavljeno November 20, 2003 služba-ups pa to je nekaj novega. 12 ur dela to pa je nekaj, kar te naredi jeklenega :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se