Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Aha! Meni je samo problem da jas pridem na Koroško šele okoli 13h! Mam se trening zjutraj :unsure: ! Sem mislo da greš v popoldanskih urah :headbang: !

Objavljeno

Aja pa še to :naughty: ! Pred dobro urco sem se mimo tvojega kraja peljal, če si iz Zavodnja! Sem bil v Velenju pa je cesta proti SG-ju zaprta zaradi prometne! Dolgo je bla zaprta, ne vem, mogoče se zdaj :unsure: ! No pa sem šel prek Slemena :whistle:

Objavljeno
Aha! Meni je samo problem da jas pridem na Koroško šele okoli 13h! Mam se trening zjutraj :unsure: ! Sem mislo da greš v popoldanskih urah :headbang: !

Aja pa še to :naughty: ! Pred dobro urco sem se mimo tvojega kraja peljal, če si iz Zavodnja! Sem bil v Velenju pa je cesta proti SG-ju zaprta zaradi prometne! Dolgo je bla zaprta, ne vem, mogoče se zdaj :unsure: ! No pa sem šel prek Slemena :whistle:

Ja, zjutraj je prišlo v hudi luknji do prometne, ob 13h moram jaz že nazaj, ker grem na fešto... :yea1: pa kdaj drugič. Lp

Objavljeno

Seveda! NI problema! Ti samo javi kdaj boš kaj hodil gor :worship:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Bo kdo iz našega konca danes naskakoval Golico?

Objavljeno
Bo kdo iz našega konca danes naskakoval Golico?

Jaz sem jo včeraj... :yea1:

Objavljeno

Pa ti si legenda :worship: Si več na Golici kot doma :grupni:

Objavljeno

Danes bil na krožni vožnji v Črno, preko Slemena v Velenje in domov.Do Črne kar naprej nekaj rijejo (menda bodo same avtoceste... :whistle: ), čez Sleme pa je pa tu in tam pesek na asfaltu. Sem pa skozi Hudo luknjo malo bolj pritisnil. Heidenau rulez. :worship:

Objavljeno
Danes bil na krožni vožnji v Črno, preko Slemena v Velenje in domov.Do Črne kar naprej nekaj rijejo (menda bodo same avtoceste... :whistle: ), čez Sleme pa je pa tu in tam pesek na asfaltu. Sem pa skozi Hudo luknjo malo bolj pritisnil. Heidenau rulez. :worship:

Ja v Črni rijejo že kar en lep čas! Kar se pa peska tiče ga je pa res kar nekaj! Še posebej tu na začetku :headbang:

Objavljeno

Gre kdo danes na Golico če bo vreme držalo?

Objavljeno

jutri okrog 11,00 odhod na faaker sea zvečer pa nazaj .ali gre kdo zraven

Objavljeno

ooo jaz bi sel pa sem prepozno videl da greš :unsure: ! jah nic ne morem zdaj! jo bom pa na Golico pihnil

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Kam grete dans kaj? :)

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Ekola pa je še en motorist več na koroških cestah. No ja, zaenkrat še brez motorja, bo pa drugo leto. V glavnem da je izpit (a-neomejeno) v žepu.

juhuhu ... kdo da za en krog? :naughty: :naughty: :D :D :devil: :devil: :kva2: :kva2:

joke, joke.

Upam da bo motor čimprej drugo leto in da gremo kam na kako furico.

LP

Objavljeno

Čestitam, nas bo drugo leto več na kakšni furi.

Objavljeno
Desperately looking for company :slap:

Desperately lacking the sense of humor?

Objavljeno
Desperately lacking the sense of humor?

No ja, na post, ki se pojavi 10x v 10-tih različnih temah z različno poudarjenimi, barvanimi in odebeljenimi črkami človek res ne more napisat nič humorno šaljivega. Ipak se ni za šalit iz patetike, si lahko človek še kaj naredi :evilgrin:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

ka je korošci in košice ... nobenga ni več za videt na cestah ... se osamljen vozim okol ... c.c.c ... dajte ... jahajte ceste :D

Objavljeno

Zaključil sezono že pred tremi tedni,čakam na sneg pol pa na peco smučat,sssk,sssk,sssk :yea1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!