minca Objavljeno Avgust 19, 2008 Objavljeno Avgust 19, 2008 En neki praša, vi pa k hijene po njem :krneki: najprej naj pogleda forum mal...pol pa naj sprašuje oz. odpira novo temo :headbang: :headbang:
Moby Objavljeno Avgust 19, 2008 Objavljeno Avgust 19, 2008 Na Goriškem nekje po zavetjem Krasa in okoliških hribov so se lani zbrala z motorji in adrenalinom zastrupljena dekleta ter ustanovila ženski motoklub. Imenujejo se Amazonke .
GRUNF Objavljeno Avgust 20, 2008 Objavljeno Avgust 20, 2008 motosrečanja... zanimiv in predvsem odklopen dogodek vsakega motorista... slučajno enkrat sem se pa pogovarjala z znanko in smo naletele na pogovor, da v Sloveniji ni obstoječega moto-kluba (vsaj ne da bi me vedle), katerega članice bi bile ŽENSKE...Jap, prav ste slišali. Moto-klub, ki bi ga pač sestavlale me predstavnice nežnejšega spola... Ali v SLO sploh obstaja kaj temu podobnega?? :hmm: Vsa mnenja in komentarji dobrodošli!! :OK: Kura :winkiss:
RHonda Objavljeno Avgust 21, 2008 Objavljeno Avgust 21, 2008 Pač ne pozna motoscene- kaj je temu tok narobe ???
GRUNF Objavljeno Avgust 21, 2008 Objavljeno Avgust 21, 2008 Pač ne pozna motoscene- kaj je temu tok narobe ??? Naj se o sceni predhodno pozanima....saj ni tako težko..... :evilgrin:
Mačica Objavljeno Avgust 21, 2008 Objavljeno Avgust 21, 2008 Kaj toliko ženskih klubov je že? Mater pa res ne poznam scene. Jaz pa sem živela v svetem prepričanju, da so samo furije. Skrajni čas, da še jaz ustanovim klub. Kitty, bi bil kar pravi naziv :evilgrin: Sanda7 1
suzaGSXR Objavljeno Avgust 21, 2008 Objavljeno Avgust 21, 2008 Kaj toliko ženskih klubov je že? Mater pa res ne poznam scene. Jaz pa sem živela v svetem prepričanju, da so samo furije. Skrajni čas, da še jaz ustanovim klub. Kitty, bi bil kar pravi naziv :evilgrin: pa sej se ne gre za to kolko kdo zna, ampak da če kdo kej ne we ali ga pa zanima da se powe... ne wem kaj bi blo na tem tko hudo... sicer se pa učimo celo življenje... ja, ja Kitty... al še kej zram?? :naughty:
suzaGSXR Objavljeno Avgust 21, 2008 Objavljeno Avgust 21, 2008 sicer pa, za Furije sem wedela da obstajajo, zanimalo me je sam če je to vse al so pa še kere, pa sem pač zvedla tu da so še Amazonke...
GRUNF Objavljeno Avgust 22, 2008 Objavljeno Avgust 22, 2008 Površno bereš.......so še Shadow-ke..... :P Sanda7 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 22, 2008 Objavljeno Avgust 22, 2008 sicer pa, za Furije sem wedela da obstajajo, zanimalo me je sam če je to vse al so pa še kere, pa sem pač zvedla tu da so še Amazonke... Pa Fire Queens ...
soncek9 Objavljeno Avgust 22, 2008 Objavljeno Avgust 22, 2008 Površno bereš.......so še Shadow-ke..... :P :worship:
GRUNF Objavljeno Avgust 22, 2008 Objavljeno Avgust 22, 2008 :worship: A da sem vas mislil? :naughty: Ja OK ne......te pa naj bo..... :whistle:
Sanda7 Objavljeno Avgust 22, 2008 Objavljeno Avgust 22, 2008 Površno bereš.......so še Shadow-ke..... :P ja sam res mislm mal površno bere še enkrat http://www.roadshadows.com/
Mačica Objavljeno Avgust 22, 2008 Objavljeno Avgust 22, 2008 Pa Fire Queens ... Kaj so pa to za ene žvali? Sanda7 1
Mačica Objavljeno Avgust 22, 2008 Objavljeno Avgust 22, 2008 Pa Fire Queens ... Aha, priležnice od Firestartersov. Ko ne morejo postat članice, so si pa ustanovile svoj klub ali kaj? Svašta.
Vanga Objavljeno Avgust 22, 2008 Objavljeno Avgust 22, 2008 (popravljeno) Kaj so pa to za ene žvali? Spletno stran imajo v prenovi, drugače pa kr hude,nekaj mi jih je uspelo spoznat. :whistle: Popravljeno Avgust 22, 2008. Popravil Vanga
soncy Objavljeno Avgust 22, 2008 Objavljeno Avgust 22, 2008 Aha, priležnice od Firestartersov. Ko ne morejo postat članice, so si pa ustanovile svoj klub ali kaj? Svašta. itak :evilgrin: ti pa ziher nis blond k tolk veš. :wacko: Sanda7 1
Nagaya Objavljeno Avgust 22, 2008 Objavljeno Avgust 22, 2008 so fire queens vsaj toliko, da so si svoje ime kluba namaštale. kitty on wheels je pa neka teta na neki majici videla, pa se ji je fino slišalo in je posvojila.
ETV1000 Objavljeno Avgust 22, 2008 Objavljeno Avgust 22, 2008 so fire queens vsaj toliko, da so si svoje ime kluba namaštale. kitty on wheels je pa neka teta na neki majici videla, pa se ji je fino slišalo in je posvojila. za dekleta ki pičijo... Predlagam ime " pičice " tko srkčano se sliši. Pa hudomušno se ga da razumeti :whistle: . Logo p moje tud nebi bil problem.
suzaGSXR Objavljeno Avgust 22, 2008 Objavljeno Avgust 22, 2008 kitty on wheels je pa neka teta na neki majici videla, pa se ji je fino slišalo in je posvojila. ja res je, kitty on wheels sm vidla na eni majici v eni izmed motorističnih revij, ne wem točno če motorist... sicer pa je blo to samo mišljeno kot ime teme,ne pa moto kluba... lp
Mačica Objavljeno Avgust 25, 2008 Objavljeno Avgust 25, 2008 ja, ja Kitty... al še kej zram?? :naughty: Mačica = Kitty Ma, kaj zdaj že izbiramo ime kluba, al kaj? Ma sem se hecala. Slovesno izjavljam, da nisem in nikoli ne bom članica nobenega moto kluba in ga tudi nimam namena ustanavljati. S tem naj se kar drugi hecajo. Če se bom hotela s kom voziti, lahko to počnem tudi brez kluba. Če pa se kdo noče z mano vozit, ker nisem članica kluba, ga pa prav tako ne potrebujem. Ergo... Sanda7 1
buellina Objavljeno Avgust 25, 2008 Objavljeno Avgust 25, 2008 oooo!!!!!!! ve moške zlobe.... :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se