Snečer Objavljeno Januar 17, 2014 Opozori Objavljeno Januar 17, 2014 Novo (neuradno) Garmin City Navigator Europe NT(Unicode) 2014.40
Rokic Objavljeno Januar 17, 2014 Opozori Objavljeno Januar 17, 2014 (popravljeno) Nisem šel brat celotne teme skozi, pa me zanima par stvari za Zumo 340LM - ali se da načrtovat route in jih potem prenesti nanj? - kako je z upgradom map in garancijo, če se nabavi v tujini? - kako je s hitrostjo preračunavanja? Primerjava z "navadno" (nuvi) serijo. - glede na to da je "water resistant" - kako se obnese v dežju (kontakti)? Do nedavnega sem bil prepričan, da si bom omislil TomTom Riderja, vendar me odbija slaba (ne)pokritost balkanskih držav. P.S. a pri lojzetu razumejo tudi slo oz. ang? Popravljeno Januar 17, 2014. Popravil Rokic
Snečer Objavljeno Januar 17, 2014 Opozori Objavljeno Januar 17, 2014 - se da načrtovati rute in prenesti (Basecamp program) - upgrade je "dosmrtni", garancija pa v tujinil, pač pošlješ po pošti in uredijo (že delal, nič posebnega), lahko poskusiš tudi pri nas v Šenčurju - ...... ne vem - ...... ne vem
Balty Objavljeno Januar 17, 2014 Opozori Objavljeno Januar 17, 2014 Nisem šel brat celotne teme skozi, pa me zanima par stvari za Zumo 340LM cena 340LM pri Lojzetu je mamljiva, pretuhtaj če ti kaj pomoni še luknja za slušalke (če nimaš BT povezave), je dosti vredno... morda pametno brskaz ta Zumotom 350LM (ga zadnjic gledal v garminu, lustna zadeva)... + še nekaj funkcij
Snečer Objavljeno Januar 17, 2014 Opozori Objavljeno Januar 17, 2014 340 in 350 sta enaka, samo da je en International, drugi pa Evropa. Verjetno si mislil model 390. Tisti pa ima par dodatkov.
Balty Objavljeno Januar 17, 2014 Opozori Objavljeno Januar 17, 2014 340 in 350 sta enaka, samo da je en International, drugi pa Evropa. Verjetno si mislil model 390. Tisti pa ima par dodatkov. 340 nima luknje za slusalke, to me je predvsem zanimal. A lahko kdo ki ima 340 potrdi da ima luknjo 3,5mm?
Rokic Objavljeno Januar 17, 2014 Opozori Objavljeno Januar 17, 2014 Kolkr sem gledal tale Lous zumo nima balkana pokritega (kolkr ga je z ECN). No, saj AR ni nobena umetnost dodat... izhod za slušalke pa ni neka stvar, ki bi jo pogrešal (ima BT). Že tako je navigacija kjer jo imam vedno z izklopljenim zvokom (1. ker mi glas ni všeč in 2. ker so nekatera glasovna navodila napačno sporočena). Je pa cena res mikavna Počakajmo, da se znebimo tega dežja, potem pa grem pogledat do Villacha.
Snečer Objavljeno Januar 17, 2014 Opozori Objavljeno Januar 17, 2014 340 nima luknje za slusalke, to me je predvsem zanimal. A lahko kdo ki ima 340 potrdi da ima luknjo 3,5mm? Po podatkih jih ima. https://buy.garmin.com/en-IE/GB/automotive/motorcycles/zumo-340lm/prod115830.html Headphone jack/audio line-out Yes Po mojem vedenju gre za isti model 350, samo regija je druga. Enako je bilo tudi pri Zumo 220 in 210, ki ga je imel louis.de
Snečer Objavljeno Januar 17, 2014 Opozori Objavljeno Januar 17, 2014 Kolkr sem gledal tale Lous zumo nima balkana pokritega (kolkr ga je z ECN). No, saj AR ni nobena umetnost dodat... izhod za slušalke pa ni neka stvar, ki bi jo pogrešal (ima BT). Že tako je navigacija kjer jo imam vedno z izklopljenim zvokom (1. ker mi glas ni všeč in 2. ker so nekatera glasovna navodila napačno sporočena). Je pa cena res mikavna Počakajmo, da se znebimo tega dežja, potem pa grem pogledat do Villacha. Ima cel Balkan, saj je gori celoten City Navigator Europe, zemljevidi pa so primerljivi ali boljši kot v AR, in vsakih par mesecev novi.
Snečer Objavljeno Januar 17, 2014 Opozori Objavljeno Januar 17, 2014 Zadnji zemljevid je kar lepo ažuren, ima vrisan tudi nov predor proti Makarski. V prejšnji še ni bil. Novi del AC do Ploč pa še ni. Skratka, priporočam CN, ker je precej ažuren. Vse je normalno pokrito, tudi Kosmet
Rokic Objavljeno Januar 17, 2014 Opozori Objavljeno Januar 17, 2014 Country coverage: Andorra, Austria, Belgium, Czech Republic, Croatia, Denmark, France, Germany, Hungary, Italy, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Monaco, Netherlands, Poland, San Marino, Slovakia, Slovenia, Spain, Switzerland, Vatican City Tako piše na louisu. Če je več zemljevidov, pa tolk boljš
Snečer Objavljeno Januar 17, 2014 Opozori Objavljeno Januar 17, 2014 Imaš prav, ampak s tem se ne "ubadaj" preveč, to se uredi...
Gaunar Jokl Objavljeno Januar 17, 2014 Opozori Objavljeno Januar 17, 2014 @Snecer: je kakšna bistvena razlika ali popravek v 2014.40 ali počakamo na 2015.10?
Snečer Objavljeno Januar 17, 2014 Opozori Objavljeno Januar 17, 2014 Jaz seveda celotnega zemljevida ne poznam, bistvene razlike ni, so samo popravki in nove ceste, stopnja pokritosti pa ostaja enaka.
Gaunar Jokl Objavljeno Januar 17, 2014 Opozori Objavljeno Januar 17, 2014 Hvala, potem bo na Zumotu in Nuviju do nadaljnega ostala kar 2014.30
BREITNER Objavljeno Januar 17, 2014 Opozori Objavljeno Januar 17, 2014 Novo (neuradno) Garmin City Navigator Europe NT(Unicode) 2014.40 Prav kar konektal mojo 350-tko, pa GarminExpress in BaseCamp ni nič pokazal, da bi bile kakšne posodobitve na voljo, tako, da glede na to neuradno zadevo, bo v kratkem tudi za nas z LM na voljo posodobitev kart.
Snečer Objavljeno Januar 17, 2014 Opozori Objavljeno Januar 17, 2014 Sem navedel (neuradno) Nekdo ima dostop do serverja in material leakne prej ven. Uradna sledi čez teden, dva ali prej, neznano.
BREITNER Objavljeno Januar 17, 2014 Opozori Objavljeno Januar 17, 2014 Sem navedel (neuradno) Saj nisem trdil, oziroma napisal, da nisi navedel "neuradno" Prav kar konektal mojo 350-tko, pa GarminExpress in BaseCamp ni nič pokazal, da bi bile kakšne posodobitve na voljo, tako, da glede na to neuradno zadevo, bo v kratkem tudi za nas z LM na voljo posodobitev kart. Samo sem šel "čekirat", dejstvo pa je, da bo zadeva čez teden dni ziher že na voljo za posodobit.
Snečer Objavljeno Januar 17, 2014 Opozori Objavljeno Januar 17, 2014 (popravljeno) Sem šel pogledat za prejšnjo verzijo, najavili so jo 25.09., tedaj je pobegnila tudi v svet, uradno pa se je dobila 23.10. na updejtu. Pri tej menda ne bodo tako dolgo čakali, ker bi morali počasi izdati 2015.10 ------- Ena prej je bila najavljena 26.07., pobegnila 03.08., uradno 29.08. ------- Vedno prvo pri NTU (unicode), potem pa NT oziroma ko naredijo obe, dajo ven uradno. ------- Tale zadnja je bila najavljena 06.01, pobegnila 17.01, uradno torej do konca januarja tu nekje Popravljeno Januar 17, 2014. Popravil Snecer
Kolen Objavljeno Januar 17, 2014 Opozori Objavljeno Januar 17, 2014 340 ima priklop slušalke in naloženo centralno europo, slabo pokrito bosno, srbijo in črno goro praktično nič, ampak @snecer pomaga. sem ga včeraj dobil iz Louisa.
Snečer Objavljeno Januar 17, 2014 Opozori Objavljeno Januar 17, 2014 Potem drži,da je to model 350 z drugo regijo...
Kolen Objavljeno Januar 17, 2014 Opozori Objavljeno Januar 17, 2014 Ja drži in nima v kompletu nastavka in kabla za avto. Jaz bi vzel v Louisu 350 ampak jih je zmanjkalo.
Rokic Objavljeno Januar 17, 2014 Opozori Objavljeno Januar 17, 2014 @Kolen, a so kaj omenjali, da jih bodo še kaj dobili? Imaš mogoče še kakšnega nuvi-ja doma, pa bi lahko naredil na hitrco primerjavo (hitrost preračunavanja)?
Kolen Objavljeno Januar 17, 2014 Opozori Objavljeno Januar 17, 2014 Imam 765 in bom jutri sprobal pa ti javim. nič nisem zvedu da bi jih še dobili.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se