raza Objavljeno Maj 30, 2014 Opozori Objavljeno Maj 30, 2014 Za 660 NTU ne pride v poštev in je tudi Garmin Expres ne ponudi.
Snečer Objavljeno Maj 30, 2014 Opozori Objavljeno Maj 30, 2014 Za 660 NTU ne pride v poštev in je tudi Garmin Expres ne ponudi. Torej je zicer zadeva samo NT verzija. Case closed
Gaunar Jokl Objavljeno Maj 31, 2014 Opozori Objavljeno Maj 31, 2014 (popravljeno) Za 660 NTU ne pride v poštev in je tudi Garmin Expres ne ponudi. Se mi je zdelo. Dankešn Bom pa za hec probal dat na SD travniško NTU verzijo, da vidim kaj 660-a poreče na to. Popravljeno Maj 31, 2014. Popravil Gaunar Jokl
medvedr Objavljeno Junij 3, 2014 Opozori Objavljeno Junij 3, 2014 zivio Imam gps garmin nuvi 2350,ki ga uporabljam za v avto. Rad bi ga uporabil tudi za motor.Sprašujem Snecer-ja če bi mi zaupal na zs naslov za download nove karte evrope in adrie. Gps je star cca 4 leta in nisem še nadgradil nove karte,zato ne vem kako to narediš. Ali je primeren za na motor če kupim torbico z nastavkom za na balanco. lp robi
MiNa Objavljeno Junij 3, 2014 Opozori Objavljeno Junij 3, 2014 "avtomobilski" GPS NUVI 765 vozim, v tejle torbici, že na drugem motorju približno 5 let. Deluje BP. Seveda karte kar redno posodabljam.
medvedr Objavljeno Junij 5, 2014 Opozori Objavljeno Junij 5, 2014 ja ok tudi jaz bom zdaj kupil torbico,samo še naslov spleta za download nove karte bi prosil lpRobi
MiNa Objavljeno Junij 5, 2014 Opozori Objavljeno Junij 5, 2014 Malo boš moral pobrskat po "travnikih", če nimaš možnosti uradnega "updata" naprave. Veliko je o tem napisanega na alter.si.
KNNMS Objavljeno Junij 5, 2014 Opozori Objavljeno Junij 5, 2014 Hej Snecer malo ampak vseeno vprašam tle: Katero kamero uporabljaš na vožnjah? Hvala in LP
nordkap Objavljeno Junij 6, 2014 Opozori Objavljeno Junij 6, 2014 kolker vem, uporablja Oregona mislim 600.
Snečer Objavljeno Junij 6, 2014 Opozori Objavljeno Junij 6, 2014 ja ok tudi jaz bom zdaj kupil torbico,samo še naslov spleta za download nove karte bi prosil lpRobi Partis.si
Snečer Objavljeno Junij 6, 2014 Opozori Objavljeno Junij 6, 2014 Hej Snecer malo ampak vseeno vprašam tle: Katero kamero uporabljaš na vožnjah? Hvala in LP Garmin Virb basic https://buy.garmin.com/en-US/US/on-the-trail/action-cameras/virb-/prod119592.html Garmin Oregon 600 pa uporabljam za navigacijo
Miha X Objavljeno Junij 9, 2014 Opozori Objavljeno Junij 9, 2014 Garmin Virb basic https://buy.garmin.com/en-US/US/on-the-trail/action-cameras/virb-/prod119592.html Garmin Oregon 600 pa uporabljam za navigacijo Glede kamere in nosilca kamere - kje se pri nas dobi? LP, Miha
Snečer Objavljeno Junij 10, 2014 Opozori Objavljeno Junij 10, 2014 Jaz sem kupil prek neta lani blizu Benetk okoli 260 eur je bila s poštnino, če se ne motim... pozabil Drugače pa "vsepovsod", kjer prodajajo garmine. Na mimovrste jo imaš http://www.mimovrste.com/sportne-kamere-in-oprema/garmin-virb?utm_source=ceneje&utm_medium=referral&utm_campaign=EE&utm_content=sportne-kamere-in-oprema Nosilec je poleg. V osnovnem paketu maš "vse".
Snečer Objavljeno Junij 10, 2014 Opozori Objavljeno Junij 10, 2014 Oziroma najboljši model http://www.mimovrste.com/sportne-kamere-in-oprema/garmin-virb-elite?utm_source=ceneje&utm_medium=referral&utm_campaign=EE&utm_content=sportne-kamere-in-oprema Razlika ni v kvaliteti posnetka, ampak senzorjih, ki jih ima elit. Senzor g-force, gps sprejemnik, temperatura? (glede te nisem ziher). Pa mislim da ima opcijo "vodne tehtnice", ne glede na to kako jo montiraš, bo vodoravno snemala, kot v moto gp Jaz teh "dodatkov", senzorjev nisem rabil, ker uporabljam sočasno navigacijo in ostale garmin produkte, ki so med sabo povezani. Oziroma navigacijo itak rabim, zato je gps na kameri "nepotreben".
Miha X Objavljeno Junij 10, 2014 Opozori Objavljeno Junij 10, 2014 (popravljeno) Thanks, že Garmn VIRB je čisto dovolj, dodatnih funkcij, ki jih ima VIRB Elite niti ne potrebujem. Popravljeno Junij 10, 2014. Popravil Miha X
mihael61 Objavljeno Junij 12, 2014 Opozori Objavljeno Junij 12, 2014 LP. Ali mogoče obstaja motoristična navigacija za android telefon in če, me zanima kje se da dobit. hvala!
DAMI34 Objavljeno Junij 12, 2014 Opozori Objavljeno Junij 12, 2014 Igo, kupit al pa na Partis pogledat. Dela ko bomba, z njo smo furali Albanijo, Grčijo, Makedonijo.... cikadina in maus 2
gasperX Objavljeno Junij 12, 2014 Opozori Objavljeno Junij 12, 2014 Za Windows telefone pa navigacija od nokie here drive-deluje tudi na ostalih telefonih ponovem... no vsaj meni na htc-ju, zastonj brez komplikacij Na android telefonu sem pa uporabljal navigon( vse se dobi na torentih).
DAMI34 Objavljeno Junij 12, 2014 Opozori Objavljeno Junij 12, 2014 Jp, nokiina navigacija je tut full dobra. Pa še gratis je gasperX 1
DAMI34 Objavljeno Junij 12, 2014 Opozori Objavljeno Junij 12, 2014 Moto navigacijo hoče namest avteka, ma moped narisan?
Snečer Objavljeno Junij 12, 2014 Opozori Objavljeno Junij 12, 2014 Po moje večje ikone in neumen vmesnik zumota pri vnašanju črk, skratka da lahko z rokavico telovadi po ekranu. Sicer pa ja, iGO za Android...
DAMI34 Objavljeno Junij 12, 2014 Opozori Objavljeno Junij 12, 2014 Brezveze, ne morš ti po founu pacat z rokavicami
maus Objavljeno Junij 12, 2014 Opozori Objavljeno Junij 12, 2014 (popravljeno) js se s svojim igotom ustavm in pogledam .. da bi me med vožnjo usmerjal, pa to ni delano za motor .. v avtu že ... ustaviš se ... pogledaš kje si in kam moraš iti ... to je to .. itak ustaviš na pumpi ... tankaš, kufe spiješ, pogledaš Igota, pokremlaš z domorodci (če te prej ne pojejo) lahko si ga pa daš na slušalko in te glasovno opozarja kam moraš iti, ampak men sta oba (dec in baba) zoprna, zato raje slušam muziku kok sm sit kafane Popravljeno Junij 12, 2014. Popravil maus Bmflar, DAMI34, MiNa in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se