Lobo Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 Hanzi, če si se slučajno peljal po Dravski dolini, bi lahko poklical. Bi se lahko dobli z Mariborčanom in kakšno rekli.
Hanzi Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 In na katero številko naj te pokličem :blush: .) Sicer pa sem se peljal po dravski dolini (od Dvorjan do Radelj včeraj dopoldne, popoldne pa sem obiskal Golico, zvečer pa "Otoga" :cry: in potem na hitro zasluženo posteljo :doze: danes pa od Radelj do doma in ne boš verjel kak občutek je sedeti na domačem stolu :hmm:
Lobo Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 Številko od GSMa imam napisano v profilu. Zato, če boš na našem koncu in boš imel višek časa, pokliči. Malo pauze ti ne bo škodilo.
stuhec Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 uff Hanzi, sem zdaj vecina postov prebral, to je bilo mal hudo, sem vcasih mislil da jaz podiram rekorde v tem kaj si prestal ne voscim nobenemu, upam da je tvoje pocutje dobro
Hanzi Objavljeno November 5, 2005 Opozori Objavljeno November 5, 2005 Upam, da se v ponedeljek spet za nekaj časa "poslovim" od vas in da me bodo čimprej dejansko začeli nategovat in ne samo z besedami, sicer bo treba spet komu mal "pojamrat" :angry: Lepo se imejte, če pa se bo kdo "izgubil v Bližini KC" naj pa pokliče (vprofilu cifra :blush: )
Hanzi Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 Izboril sem si staro lokacijo v sobi 13 :hmm: in Motosvetova nalepka je po treh letih še vedno na oknu :devil: Ena slikca, če imate slab želodec ne priporočam ogleda dalje :eek: . . slikca :?
batzajla Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 uff madona :wacko: kolk časa boš v kliničnem?
Hanzi Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 Med vikendi upam da bom doma (kot sedajle), med tednom pa na Travmi, kako dolgo pa še pa nimam pojma, lahko tudi nekaj mescev :blink: :cry:
Thundercat Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 A lahko poveš/napišeš kaj točno je na tej slikci?
Vojč Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 tudi mene zanima :? slika :eek: Hanzi drži se B)
semamiz Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 :OK: Drži se in hitro okrevaj! :OK:
Hanzi Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 A lahko poveš/napišeš kaj točno je na tej slikci? Se mi kar zdi, da bi malo kdo ugotovil kaj je ker je pač skoraj makro že :hmm: Sicer pa je to Moja "odprta" leva noga malo pod kolkom s prežagano stegnenico, ki naj bi v prihodnjih mescih dobila nekaj cm v dolžino. Držte pesti da uspe, sicer bo kriza :doze: Prilepim še kako slikco z operacijske mize? Recimo tale:(dokaz da res moja noga "krvavi")
Thundercat Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 :slap: :o ti nisem nič fouš...a to dobiš lokalno oni pa žagajo zraven...a imajo kaj glasbe kot v filmih?Se kej pogovarjajo kar ni v zvezi z operacijo? Kdo je slikal? Držim pesti, da bo vse v redu!
Hanzi Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 Najprej spinalni blok ( injekcija v hrbet, ne čutiš nič od trebuha navzdol, po 4 urah je sredi operacije začel popuščati in smo šli "spat" za dve uri) Glasba: ves čas je bil prižgan radio ne spomnim se več katera postaja na normalni sobni glasnosti Pogovarjanje: tisti ki so "pri delu" se pogovarjajo več ali manj samo o operaciji, drugi se med operacijo umaknejo, če niso nujno "potrebni" Poleg "uradnega fotografa" (RTG) :devil: je slikal še en zdravnik, ki je bil bolj peto kolo (mislim da je bilo več kot pet zdravnikov prisotnih pri OP)pri operaciji in kaka sestra oziroma kdo drug. Saj je bilo pri operaciji prisotnih recimo okoli 15 ljudi. Narejenih približno 30 slik, od tega jih je 2/3 popolnoma neuporabnih, ker tiste operacijske luči "prežgejo sliko" in se na njej ne vidi praktično nič, na nekaterih pa se vidijo samo hrbti zdravnikov.
Gregs Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 Hanzi, uspešno "nategovanje"... ;)
jose Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 Prilepim še kako slikco z operacijske mize? Recimo tale:(dokaz da res moja noga "krvavi") uf ko v kakem horor filmu :xx: ...hitro okrevanje ti želim :OK:
S57CQ Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 Dec drz se .. :OK: lp iz juga Sudana. :eek:
maXXXimum Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 Kaj delajo s hanzijem... :huh: No, vsakakor čimhitrejše okrevanje po temle nategovanju :OK:
Zdrawc Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 Hanzi, zdrži :OK: Upam, da meni drugo leto ne bodo tako razkopali noge, ko bom šel štango in nekaj šraufov ven dajat :wacko:
Hanzi Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 Hehe, Dobil sem tudi dodatnih 10 vijakov in eno 30cm dolgo ploščo za povečanje svoje kovinske zbirke. Le zakaj nisem še tega poslikal :photo: (to mi ostane in bom lahko vsak dal preverjal trdnost, poslikam ta teden bolnici :devil: )
Anna Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 zdej boš pa lahko na detektorjih za kovino piskal!!! :OK: Drži se in hitro okrevaj :yes: da boš lahko spet :beer:
Hanzi Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 Se jih bom izogibal, ker jih ne bi rad uničil (ampak sem bil že bolj resničen Terminator (izjava Bladza, ko je videl mojo "nogo" kak mesec po nesreči.)) Ta slika je pa "aktualna"
Lowrenc Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 Samo tile dohtarji pa so majstri! Kniping, žebelj, žaga,... Vse kokr d bi bli tišlarji! :eek: Razlika med njimi je verjetno samo v žlahtnosti materialov, ki jih uporabljajo!
S57CQ Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 Dec - tale slika je pa za razmislt - a nebi Jesenisko zelezarno vprasal za sponzorstvo... :OK: U glavnem jebada na qubik :eek: No jaz vem da se bos zvlekel - se vedno velja za dir z biciklom... ASAP. lp DaNe SSudan
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se