_ales_ Objavljeno Februar 12, 2006 Opozori Objavljeno Februar 12, 2006 ta motor je bil totalka razbit....okvir je že dvakrat bil varjen...prejšni lastnik (tisti ki ga je nazadnje razbil je sinov najboljši prijatelj) se mi je kr zdelo :lol1: :lol1: :lol1:
aligg Objavljeno Februar 12, 2006 Opozori Objavljeno Februar 12, 2006 Pohajač, me samu zanima, ker vidm pod tvojim profilom da plastike pa to delaš, če si ti tud njemu te plastike naredu?
pohajač Objavljeno Februar 12, 2006 Opozori Objavljeno Februar 12, 2006 Pohajač, me samu zanima, ker vidm pod tvojim profilom da plastike pa to delaš, če si ti tud njemu te plastike naredu? ne..... tiste packarije nisem delal jaz..delam pa trenutno TZR 125 (za sina) ko bo končano poslikam pa prilepim(čez kakšen mesec....ker so plastike še v delu)
BaHa Objavljeno Februar 12, 2006 Opozori Objavljeno Februar 12, 2006 motor ima plastike od yamahe R1 ki so narjene za ta model motorja :lol1: ja to sm se tud jst smeju :D sam to pomoje je dal jih delat nekomu in je bol doma on naredu sam nosilce oz zrezu stvari ven naprimer spredna luc kr je se zmeri original od tzrke ... :)
Grilzz Objavljeno Februar 12, 2006 Opozori Objavljeno Februar 12, 2006 Saj ne trdim, da je tako, samo ponavadi se takole igranje dela iz razbitin. Zakaj moram imeti vedno prav?
reesko Objavljeno Februar 13, 2006 Opozori Objavljeno Februar 13, 2006 men osebno je ta yamaha čudna :BUA: k se takoj vid da je presuha :BUA: rajš bi meu tapravo R1 :P
Stroj Objavljeno Februar 13, 2006 Opozori Objavljeno Februar 13, 2006 Še vedno se prodaja tista s plastikami od R1, ta je še najbolj "nabildana" TZR-ka :P
Gregc Objavljeno Februar 13, 2006 Opozori Objavljeno Februar 13, 2006 (popravljeno) Mislte de se splača tu, al ne? http://www.bolha.com/oglas1498284 http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=61345 Pomoje ne .) Popravljeno Februar 13, 2006. Popravil GregorT
AiroH Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 mhja kolega ima TZRko pa mu oče dela novo plastiko že k njegov stari se s tem zajebava ko bo narjena bom postal kak slikico .....btw ta tzrjka z temi plastikami je kr neki zelo površno delo!
reesko Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 to je tko k če bi se jst spravu te plastike delat :blink:
JMatic Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 mhja kolega ima TZRko pa mu oče dela novo plastiko že k njegov stari se s tem zajebava pohajac mogoce ? ta, ki se s tem zajebava
bordon Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 pred tednom sem ga kupil pa me zanima: vzdržljivost tega motorja, kaj se da predelati kje se dobi te dele kje je najceneje, tudi servisi,kdaj moraš kaj zamenjat po koliko prevoženih.......uglavnem vse yamaha :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :yea2: evo sin od borona jaz sem bil lastnik te yamahe, kateri se je skoraj ubil z njo :cry: motor je uredu laufau, cesto je tudi držala pa tako tu par slikc kakšna je bila, ko smo jo pripeljali, rihtanje in potem po padcu pa lp...
RSmaniac Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 Auuuu me je kr zabolel... Kaj si delu, da je pršlo do tega? a si se zlo poškodovou?
bordon Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 Auuuu me je kr zabolel... Kaj si delu, da je pršlo do tega? a si se zlo poškodovou? am.... ma sem imel srečo rešla čelada tako da sem si samo roko nad zapestjem polomu čelado pa je odzadaj odprlo ker sem se z glavo zaletel u kol .) .) .)
RSmaniac Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 Kaj pa je biu vzrok nesreče? Kaj boš zdj z motorjem naredu?
bordon Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 ma to je blo lani maja in motor sem ga prodal in potem ga je kupu tisti ki je dal gor slike ki je sedaj narjen kot yamaha r1 uzrok je bil prevelika hitrost oziroma street race in nisem videl ovinka(plave luči) in sem pri 140km/h priletel u trte
RSmaniac Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 Dobr res, da ni blo najhujšga kar se lohk dogodi... A pa si se potem še kej usedu na motor al nč več?
bordon Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 jaz bi se če bi dovolili moji starši samo mi ne pustijo kupit zdej morem skuter met pa z njim same monade :P :P drugače pa foter mi da kšen grat da grem malo provat
ZED Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 Kuk si pa motor razbou? Vilce, grušt,.... Drgač pa :(
reesko Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 ej to je pa res fuuullll lep motor :worship: sam škoda da ga ni več...oz sej vsi vemo kaj je zdej z njim... :closedeyes:
garfield Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 ja no... jst poznam tut dva kolega k sta se razsipala s tzr-ko. Leti že dobr sm je tak mal štorasta :fredy:
bordon Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 Kuk si pa motor razbou? Vilce, grušt,.... Drgač pa :( ma leva stran je bla usa pobrana plastike pa tato drugače vilice si ble nedodaknjene fušto pa odprlo newem kako to daso ostale vilce cele ma(se dogajajo čudeži) pobralo števce stran, ogledala, polomlo nosilce na luči in to je to...
Thundercat Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 samo mi ne pustijo kupit prav majo... .) Leti že dobr sm je tak mal štorasta :fredy: so not true..... :grrr
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se