'.' Objavljeno Marec 9, 2016 Opozori Objavljeno Marec 9, 2016 Se tudi lokalno zdaj dobi suhe spraye ali je potrebno do avstrije skočiti?
Zivnorc Objavljeno Marec 10, 2016 Opozori Objavljeno Marec 10, 2016 pred 4 urami, 5413lvl3145 pravi: Se tudi lokalno zdaj dobi suhe spraye ali je potrebno do avstrije skočiti? Olje je zakon...ti rečem...
hector Objavljeno Marec 10, 2016 Opozori Objavljeno Marec 10, 2016 Prix, pri Čarmanu dobiš to za erv3.... Prix 1
Prix Objavljeno Marec 10, 2016 Opozori Objavljeno Marec 10, 2016 pred 18 minutami, hector pravi: Prix, pri Čarmanu dobiš to za erv3.... Hvala...
Danilo D Objavljeno Marec 10, 2016 Opozori Objavljeno Marec 10, 2016 pred 6 urami, 5413lvl3145 pravi: Se tudi lokalno zdaj dobi suhe spraye ali je potrebno do avstrije skočiti? js ga ne kupim nikol več, dobiš ga pa v https://www.euroton.si/avtodeli/a1-s100-dry-lube-kettenspray-400ml-a1-s100-suho-razprsilo-za-verige-400ml-p-596046.aspx se mi je ketna dost prej raztegnala, res da ni verjetn samo sprej kriv, ampak ga vseeno, nikol več ne kupim Zivnorc 1
Zivnorc Objavljeno Marec 10, 2016 Opozori Objavljeno Marec 10, 2016 pred eno uro, Danilo D pravi: js ga ne kupim nikol več, dobiš ga pa v https://www.euroton.si/avtodeli/a1-s100-dry-lube-kettenspray-400ml-a1-s100-suho-razprsilo-za-verige-400ml-p-596046.aspx se mi je ketna dost prej raztegnala, res da ni verjetn samo sprej kriv, ampak ga vseeno, nikol več ne kupim .. sej pravim : OLJE JE ZAKON!!!!!!! ... lepo se maže... ketna vedno čista... edino feltna se packa...pa jo samo obrišeš s suho krpo... pa je spet sijajna... 5413IVI3254 .... če se bojiš, da bo tvoja "la nuova makina sportiva" grdo zgledala ... sem samo zate danes zjutraj slikal, kam sem skril ojlija na GSXR... ...no pa ga najdi kje je pod zicem ...ekola... tukile.. in da se vidi samo delček cevi do dual injektorja.... pa še to bi se dalo drugje speljat, če bi hotel.... ... je pa namensko tu, da vidim, če je cevka polna ... notranc, StaraFeltna, Bmflar in 5 others 8
Kmet2 Objavljeno Marec 10, 2016 Opozori Objavljeno Marec 10, 2016 pred 1 uro, Danilo D pravi: js ga ne kupim nikol več, dobiš ga pa v https://www.euroton.si/avtodeli/a1-s100-dry-lube-kettenspray-400ml-a1-s100-suho-razprsilo-za-verige-400ml-p-596046.aspx se mi je ketna dost prej raztegnala, res da ni verjetn samo sprej kriv, ampak ga vseeno, nikol več ne kupim Od dotičnega spreja se ti je raztegnila prvo imej pravilno nastavljeno (napeto) verigo ,in ni ravno vseno ali si polno obtežen ali nisi ! Potem je pravilno vzdržuj in ne glej kako boš prihranil pri nakupu verige itd .....KTM 1190(150hp dvovaljc) ....ketnožder od motorja ,se je veriga večina časa mazala z suhim sprejom pa ima že 20kkm in ne kaže znakov obrabe........
Danilo D Objavljeno Marec 10, 2016 Opozori Objavljeno Marec 10, 2016 js ti nisem kriv če ne znaš brat ... zadnjo vrstico si še enkrat dobr preber
Kmet2 Objavljeno Marec 10, 2016 Opozori Objavljeno Marec 10, 2016 pred 15 minutami, Danilo D pravi: js ti nisem kriv če ne znaš brat ... zadnjo vrstico si še enkrat dobr preber Sej sem jo že prvič .......pa ne bit nesramen ,sam sem kulturno repliciral !!! Iz posta je razvidno da ne pripisuješ vsega zlega spreju a vseno ga ne boš več uporabljal .......neutemeljeno in zavajajoče do nekega uporabnika ,ki bi si želel ta sprej uporabljati še naprej in je ovca pa bo poslušal ovco ki ima 2 leti izpit ,malo izkušenj in brihtola za izvoz.......vidiš ,lahko se spustim na tvoj nivo komuniciranja ...... Bmflar, builder in MiNa 3
DAMI34 Objavljeno Marec 10, 2016 Opozori Objavljeno Marec 10, 2016 Jz tut sucga spreja ne maram, tok da veš Bmflar 1
Danilo D Objavljeno Marec 10, 2016 Opozori Objavljeno Marec 10, 2016 Z tabo se niti ne mislim ubadat ...... lep sončen dan vsem
Kmet2 Objavljeno Marec 10, 2016 Opozori Objavljeno Marec 10, 2016 pred 2 minutami, Danilo D pravi: Z tabo se niti ne mislim ubadat ...... lep sončen dan vsem trebor in Bmflar 2
zmilan Objavljeno Marec 10, 2016 Opozori Objavljeno Marec 10, 2016 pred 51 minutami, DAMI34 pravi: Jz tut sucga spreja ne maram, tok da veš Jaz pa ne maram ketne, pol pa sprej še manj.Po 800 km ali več se prpeleš, čaka te pir, ti pa ketno mazat, namesto da bi sebe.Ampak, če se češ pelat,moraš. Bmflar, trebor, Zivnorc in 1 other 4
'.' Objavljeno Marec 10, 2016 Opozori Objavljeno Marec 10, 2016 3 hours ago, Zivnorc said: 5413IVI3254 .... če se bojiš, da bo tvoja "la nuova makina sportiva" grdo zgledala ... sem samo zate danes zjutraj slikal, kam sem skril ojlija na GSXR... Ja točno to je problem, nočem cenenih sprejev dajat gor da mi zapacajo vse plastike, da o feltni ne govorim. Bom resno razmislil o tem ojlerčku, če praviš da deluje Zivnorc 1
DAMI34 Objavljeno Marec 10, 2016 Opozori Objavljeno Marec 10, 2016 Moj je deloval, do karambola. Pa ne rabi nič priklopa Tutoro ojler Kmet2, MiNa, trebor in 4 others 7
NumLock Objavljeno Marec 21, 2016 Opozori Objavljeno Marec 21, 2016 Vidim, da je nekaj postov nazaj bila sama "zajebancija" Torej, resno me zanima, kaj je bolje X ali O veriga? Na nemških straneh (pač vedno je veljalo, da vse kaj je nemško in nemec uporablja je kvalitetno), sem prebral za recimo DID verigo, da je pri X verigi pol manj trenja. Ja ja, saj razumem, da gre tako čez zobčenike isto veriga X, kot veriga O, ampak sigurno je neka razlika. Torej, kaj menite uporabniki? Govorimo na splošno o verigi in ne o določeni. Kaj je bolje torej? Hvala.
jskrablin Objavljeno Marec 21, 2016 Opozori Objavljeno Marec 21, 2016 Zelo dvomim da je za končnega uporabnika kaj omembe vredne razlike med X ali O ring verigo. V teoriji ima X ring manj trenja, ker na premikajoče se dele nalega manjša površina. Pa marketingarji so hepi, ker X zveni boljš kot dolgocajten O. Razlika pa v sliki zgleda takole: Mene bi predvsem zanimala cena. Pa še to vsaj za CB-jko bolj malo, ko ima original ketna 25kkm, pa nič ne zgleda da jo bo treba kmal menjati. Kolk bo pa holcer ketno malcal bom pa še vidal. Kmet2 in NumLock 2
MiNa Objavljeno Marec 21, 2016 Opozori Objavljeno Marec 21, 2016 pred eno uro, DL650 pravi: Vidim, da je nekaj postov nazaj bila sama "zajebancija" Torej, resno me zanima, kaj je bolje X ali O veriga? Na nemških straneh (pač vedno je veljalo, da vse kaj je nemško in nemec uporablja je kvalitetno), sem prebral za recimo DID verigo, da je pri X verigi pol manj trenja. Ja ja, saj razumem, da gre tako čez zobčenike isto veriga X, kot veriga O, ampak sigurno je neka razlika. Torej, kaj menite uporabniki? Govorimo na splošno o verigi in ne o določeni. Kaj je bolje torej? Hvala. Razlaga na strani proizvajalca D.I.D.... ciciban, DAMI34 in NumLock 3
NumLock Objavljeno Marec 21, 2016 Opozori Objavljeno Marec 21, 2016 (popravljeno) pred 47 minutami, jskrablin pravi: Zelo dvomim da je za končnega uporabnika kaj omembe vredne razlike med X ali O ring verigo. Veš kako je, ko človek nekaj kupuje, potem strmi k temu, da pač hoče neko kvaliteto. Danes imamo na voljo internet, kjer si lahko človek marsikaj prebere. Lahko pa ga tudi zavede! Dejstvo je, da ljudje v večini primerih napačno razmišljamo: če je dražje, potem je boljše, kar ravno vedno ne drži, ampak tako je .... Hvala obema! Popravljeno Marec 21, 2016. Popravil DL650 '.', jskrablin in Zivnorc 3
Zivnorc Objavljeno Marec 21, 2016 Opozori Objavljeno Marec 21, 2016 (popravljeno) ... razlike med verigami z "X" ali "O" ringi ni. Razlika je samo v tesnenju in obstojnosti teh "ringov". "O" ring slabše tesni ker (če pogledate zgornjo sliko) se svinjarija ali voda pod pritiskom (če perete) dobesedno zažre in sili v tisto špranjo.... "X" ring pa nudi večje obojestransko tesnenje (z zunanje strani ne more not svinjarija.... niti voda, ker večji pritisk je od zunaj... bolj se zunanja ustnica zapira ob členek verige.....ravno tako na isti način zadržuje mast iz notranje strani verige). tisti prostor med notranjo in zunanjo ustnico pa mora biti namazan da se zmanjšuje trenje in zagotavlja neki "tampon" prostor med zunanjo sivnjarijo in notranjo mastjo. Je pa "X" ring občutljivejši na mehanske poškodbe, ker ima zelo tanko zunanjo ustnico, ki je zaradi tega zelo občutljiva. Zato se odsvetuje čiščenje verige po teh "X" ringih s kakimi krtačkami..itd. Po moji logiki bi jaz odsvetoval mazanje take verige s kakimi suhimi spreji....ampak obvezno z oljem ( oiler). Popravljeno Marec 21, 2016. Popravil Zivnorc Bmflar, Kmet2, MiNa in 5 others 8
stuhec Objavljeno Marec 22, 2016 Opozori Objavljeno Marec 22, 2016 ta sprey je ok kolk je vreden po tvojem ? bil bil kr za X -ring dober ?
Zivnorc Objavljeno Marec 23, 2016 Opozori Objavljeno Marec 23, 2016 ...a kdo ve, kaj naj bi bilo to.... maxxa, MiNa in DAMI34 3
hajoktejn Objavljeno Marec 23, 2016 Opozori Objavljeno Marec 23, 2016 pred 13 minutami, Zivnorc pravi: ...a kdo ve, kaj naj bi bilo to.... Itak; neki k bi lohk se ksnmu znancu naredu Drgac sm pa dons vzel ketno iz namakanja v nafti po petih dneh; pa zdej nevem a obstaja ksna znanstvena metoda kako bi ustanovil kaksno je stanje oxyz ringov?
MiNa Objavljeno Marec 24, 2016 Opozori Objavljeno Marec 24, 2016 Ni kej filozofirat povečevalo in "očni" pregled. V primeru, da se želiš prepričat, če jih je nafta stopila pa razdreš en člen in "pretipaš" tista dva, ki sta dostopna. pred 12 urami, Zivnorc pravi: ...a kdo ve, kaj naj bi bilo to.... Kakšne cevke si uporabil za injektorje? Zivnorc 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se